Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΗΧΗΣΑΝ ΠΕΝΘΙΜΑ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ. ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙΠΟΤΕ.





Στις Πρέσπες πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Iουνίου, η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων, έναν ακριβώς χρόνο μετά την υπογραφή της προδοτικής Συμφωνίας.   Οι Έλληνες πατριώτες, σήκωσαν τα λάβαρα και ορκίστηκαν με κάθε τρόπο να συνεχίσουν την αντίσταση για την ανατροπή της Προδοσίας  και  την  δίκαιη  τιμωρία  των  προδοτών.  Χόρεψαν όπως έκαναν οι Μακεδόνες πρόγονοι μας πριν από κάθε πόλεμο, έψαλαν τον εθνικό ύμνο και δεν τους πτόησε ούτε η βροχή. Οι καμπάνες ήχησαν πένθιμα ενώ η Ελληνική σημαία στο δημαρχείο Πτολεμαΐδας κυμάτιζε μεσίστια.
   Ο  ανίκανος  Μητσοτάκης της  οικογενειοκρατίας,  που  θέλει  να γίνει πρωθυπουργός,  δεν  δήλωσε  τίποτε  για  αυτή  την  μαύρη  ημέρα  του  Ελληνικού  Έθνους.  Δεν  του  το  επέτρεψε  ο  αμερικανός  πρέσβυς.

ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ : «ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ. ΑΝ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ, ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΩ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ».



Οι  κομμουνιστές  του  Τσίπρα  παρέδωσαν  τον  Ιούνιο  του  2018  το όνομα  και  την  ψυχή  της  Μακεδονίας μας  στους βουλγάρους   και  το έκαναν με χαιρεκακία  και  σαδιστική ικανοποίηση,  ανάλογης  εκείνης,  όταν  έσφαζαν  με  κονσερβοκούτια  ανήμπορους  Έλληνες.  Αρκεί  να  πρόσεχε  κανείς  τα  γυαλισμένα  από  μίσος  και  σαδισμό  μάτια  του  Τσίπρα  και  του  Κοτζιά,  όταν  υπέγραφαν  την  συμφωνία  με  τους  βουλγάρους  στις  Πρέσπες.  Κυριολεκτικά  ήταν  αφιονισμένοι,  εισέπνεαν,  ρουφούσαν,  απολάμβαναν  τον  σαδισμό  εναντίον  της  φτωχής  πατρίδας  μας.  Όλη  η  βρωμερή  μορφή  τους,  όλο  το  προσωπείο  τους  εξέπεμπε  μίσος  και  κακία  στο  στυλ  «βρωμοέλληνες,  επιτέλους  σας  την  φέραμε.  Πετάξαμε  την  Μακεδονία  σας  στα  σκυλιά». 

  Το  μίσος  τους  για  τους  Έλληνες   δεν  έχει  όρια.  Δεν  μπορούν  να το  κρύψουν.  Δεν  το  κρατάνε  μέσα  τους.  Το γράφουν κιόλας. 

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΒΟΡΕΙΟ  ΗΠΕΙΡΟ: 
ΕΝΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ
  Γράφει με παράπονο: «η Βόρειος Ήπειρος και οι Έλληνές της, μπορεί κάποτε να γίνουν ένα νέο απέραντο εθνικό νεκροταφείο».
Αγαπητέ συμπατριώτη και αδελφέ, αν απευθύνεσαι στον Τσίπρα, στον Μουζάλα, στον Βίτσα, σε όλα τα κομματικά στελέχη των συριζαίων, στα στελέχη των κομμουνιστών, σε πολλούς «έλληνες πολιτικούς» τύπου Θεοδωράκη και CIA, κακώς απευθύνεσαι.
Δεν καταλαβαίνεις πόσο χαίρονται όλοι οι παραπάνω γι αυτά που περιγράφεις. Η ψυχή τους ρουφάει με απίστευτη, ηδονική θάλεγα, χαρά, τα όσα μαρτύρια τραβούν οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου. Αν μπορούσαν οι ίδιοι θα σας έκοβαν το κεφάλι.
Δεν ξέρω αν το νιώθεις, κάτι μου λέει όμως, ότι αρχίζεις να το υποψιάζεσαι. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να δολοφονήσουν, να γενοκτονήσουν όλους τους Έλληνες, στους Βορειοηπειρώτες θα μείνουν;
Δεν μπορείς να καταλάβεις τι δολοφονικό μίσος και απέχθεια, που φθάνει στα όρια της ψυχοπαθολογίας, έχουν αυτοί οι «άνθρωποι» για την ελληνική καταγωγή τους, για το γένος που ανήκουν και τελικά για τους γονείς τους και τους προγόνους τους. Η Ψυχιατρική σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Δεν βλέπεις ότι συστηματικά μεταφέρουν από κάθε απίθανη χώρα, λαθρομετανάστες στο εσωτερικό της πατρίδας μας, με απώτερο δηλωμένο σκοπό να τους «ελληνοποιήσουν» και να καταστρέψουν έτσι ολοσχερώς το Ελληνικό Γένος;
Νομίζεις ότι ενδιαφέρονται πραγματικά για την ζωή και την υγεία αυτών καθ’ εαυτών των λαθρομεταναστών; Καρφί δεν τους καίγεται γι αυτούς. Αλλιώς θα τους έπαιρναν σπίτι τους. Όχι. Δεν θέλουν τους λαθρομετανάστες από καλοσύνη. Τους θέλουν για να καταστρέψουν αυτό που μισούν περισσότερο, τον Ελληνικό λαό. Μίσος βαθύ, μίσος απροσμέτρητο.
Θα μεταφέρουν λαθρομετανάστες συνεχώς, γι αυτό έδωσαν διαταγές για μη επιτήρηση των συνόρων. Θα τους κουβαλούν οργανωμένα και ανοργάνωτα, από θάλασσες και στεριές, από βουνά και λαγκάδια, με όλα τα μέσα, μέχρι να πνίξουν όλους του Έλληνες. Ακόμη και ο Σόρος να πάψει να τους χρηματοδοτεί, αυτοί θα συνεχίσουν με ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια. Μέχρι να πνιγούν και αυτοί. Έχουν τόσο μίσος για τον Ελληνικό λαό που φθάνει στα όρια της αυτοκαταστροφής και των ίδιων.
Καθαρά ψυχιατρική κατάσταση.
Έτσι γεννιέται το ερώτημα: Πως απαντάει μία οργανωμένη κοινωνία στους ψυχοπαθείς, που επιδιώκουν – και έχουν τα μέσα γι αυτό - να την καταστρέψουν; Τι πρέπει να κάνουμε;


17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018. Η ΜΑΥΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ.






«Οι Μακεδόνες δεν υπέγραψαν τίποτε».

Χθες, στις 16 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε η 4η Πανελλήνια Συνάντηση των Μακεδόνων στο χωριό Ψαράδες των Πρεσπών. Η επιλογή της ημερομηνίας και του τόπου σαφώς και δεν ήταν τυχαία. Όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων των Μακεδόνων Νίκος Κόϊος, οι Μακεδόνες μαζεύτηκαν εκεί και κήρυξαν την έναρξη ενός Νέου Μακεδονικού Αγώνα: αυτού για την κατάργηση της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών.
Περισσότεροι από δύο χιλιάδες χορευτές με τις παραδοσιακές ενδυμασίες της Μακεδονίας και μέλη των πολιτιστικών συλλόγων αντέταξαν τα αυθεντικά μακεδονικά τραγούδια και τους χορούς, στην παραποίηση της αλήθειας και της Ιστορίας. Ένα χρόνο παρά μία μέρα, ακριβώς στο σημείο που υπογράφηκε η παράδοση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας, οι γνήσιοι, αυθεντικοί και μοναδικοί Μακεδόνες, οι Έλληνες Μακεδόνες, αψήφησαν τους κόπους, την καταρρακτώδη βροχή και το χαλάζι και διατράνωσαν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας στα Ελληνοσκοπιανά σύνορα.
Οι εικόνες με την πανδαισία των χρωμάτων από τις μακεδονικές φορεσιές δίπλα στις ελληνικές σημαίες και στο άστρο της Βεργίνας έκαναν τον γύρω του κόσμου στα κοινωνικά δίκτυα και όχι μόνον.
Το σύνθημα που κυριάρχησε ήταν ένα: “Οι Μακεδόνες δεν υπέγραψαν τίποτε!”



 


 
  


 


 


 


 




4η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων Ψαράδες Πρεσπών

13 Ιουνίου 2019 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων ανακοινώνει ότι η 4η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ θα γίνει την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 και ώρα 16:00 στους Ψαράδες Πρεσπών,  σε συνεργασία με τον Δήμο Πρεσπών και απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στους πολιτιστικούς συλλόγους Μακεδόνων  να συμμετάσχουν,  είτε είναι μέλη της Ομοσπονδίας είτε όχι.
Κάθε σύλλογος για να συμμετάσχει χρειάζεται να συμπληρώσει ηλεκτρονικά την παρακάτω αίτηση συμμετοχής που θα βρει στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας www.popsm.gr,  αφού μελετήσει  προσεκτικά τους όρους συμμετοχής.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1.     Δικαίωμα συμμετοχής έχουν πολιτιστικοί σύλλογοι (με νομική υπόσταση) από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας με την προϋπόθεση να φορούν Μακεδονικές φορεσιές από κάποια περιοχή της Μακεδονίας.
2.     Η ΠΟΠΣΜ πραγματοποιεί τιτάνια προσπάθεια για τη διαφύλαξη της ΓΝΗΣΙΑΣ Μακεδονικής παράδοσης. Ως εκ τούτου οι φορεσιές των χορευτών που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση θα πρέπει να είναι πιστά αντίγραφα (ή αυθεντικές) μακεδονικών φορεσιών από οποιαδήποτε περιοχή της Μακεδονίας και να είναι πλήρεις και άρτια φορεμένες. Δεν επιτρέπεται να συμμετέχει χορευτική ομάδα στις τάξεις της οποίας φοράει κάποια κοπέλα την ανδρική φορεσιά. Επίσης δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν χορευτικές ομάδες με φορεσιές που ΔΕΝ είναι Μακεδονικές Πχ βλάχικες-θρακιώτικες φορεσιές ή φορεσιές από την Βουλγαρία ή τα Σκόπια.
3.     Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει την τελετή έναρξης, χαιρετισμούς και το χορευτικό μέρος, στο οποίο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οι χορευτές θα παρουσιάσουν 10 αντιπροσωπευτικούς χορούς από ολόκληρη την Μακεδονία.
4.     Η ΠΟΠΣΜ διατηρεί το δικαίωμα απόρριψης της αίτησης συμμετοχής κάποιου Συλλόγου στην περίπτωση που η πρότερη δράση του ΔΕ συνάδει με τους σκοπούς και τις επιδιώξεις της εκδήλωσης.


              ΠΡΕΣΠΕΣ  2018

5.     Η συμμετοχή και η είσοδος στην εκδήλωση είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για όλους.
6.     Η οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης αποφασίζει για τους οργανοπαίκτες που θα συμμετέχουν.
7.     Οι συμμετέχοντες πολιτιστικοί σύλλογοι πρέπει να φέρουν το λάβαρο του συλλόγου και τη σημαία της ομοσπονδίας (όσοι είναι μέλη της ΠΟΠΣΜ).
8.     Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν ομαδικές και ατομικές φωτογραφίσεις με σκοπό την προβολή της Πανελλήνιας Συνάντησης Μακεδόνων και της διοργανώτριας ΠΟΠΣΜ. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί σε κοντινές φωτογραφίσεις προσώπων (πορτραίτα) και παραδοσιακών φορεσιών. Οι φορεσιές πρέπει να είναι πολύ προσεγμένες και να ακολουθούν την παράδοση του τόπου τον οποίο εκπροσωπούν. Το μακιγιάζ των κυριών πρέπει να είναι διακριτικό, το καλσόν να είναι αδιάφανο, τα παπούτσια, ο κεφαλόδεσμος και τα κοσμήματα να συνάδουν με την παράδοση του τόπου που εκπροσωπούν.
9.     Ώρα προσέλευσης συμμετεχόντων πολιτιστικών συλλόγων: 15.00 (ώρα έναρξης: 16.00)
  • Οι πολιτιστικοί σύλλογοι που δηλώνουν συμμετοχή συνηγορούν με τα παραπάνω.
  • Εντός 3 ημερών από τη λήψη της αίτησης συμμετοχής θα επιβεβαιώνεται με απαντητικό ηλεκτρονικό μήνυμα η έγκριση της συμμετοχής.

1 σχόλιο :

  1. Η ΣΑΔΙΣΤΙΚΉ ΙΚΑΝΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΆΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ.

    Οι κομμουνιστές του Τσίπρα παρέδωσαν τον Ιούνιο του 2018 το όνομα και την ψυχή της Μακεδονίας μας στους βουλγάρους και το έκαναν με χαιρεκακία και σαδιστική ικανοποίηση, ανάλογης εκείνης, όταν έσφαζαν με κονσερβοκούτια ανήμπορους Έλληνες. Αρκεί να πρόσεχε κανείς τα γυαλισμένα από μίσος και σαδισμό μάτια του Τσίπρα και του Κοτζιά, όταν υπέγραφαν την συμφωνία με τους βουλγάρους στις Πρέσπες. Κυριολεκτικά ήταν αφιονισμένοι, εισέπνεαν, ρουφούσαν, απολάμβαναν τον σαδισμό εναντίον της φτωχής πατρίδας μας. Όλη η βρωμερή μορφή τους, όλο το προσωπείο τους εξέπεμπε μίσος και κακία στο στυλ «βρωμοέλληνες, επιτέλους σας την φέραμε. Πετάξαμε την Μακεδονία σας στα σκυλιά».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...