Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019

ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Έδωσαν σε μουσουλμάνο δεκάδες επιδόματα για 4 συζύγους και 23 παιδιά.


Το εισόδημα από τα επιδόματα στον Σύρο μουσουλμάνο  που  πληρώνουν  οι  Γερμανοί  φορολογούμενοι,  είναι πάνω από 30 χιλιάδες ευρώ.
ΣΑΝ  ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΟΙ  ΓΕΡΜΑΝΟΙ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ  5  ΓΥΝΑΙΚΕΣ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΚΑΝΟΥΝ  40  ΠΑΙΔΙΑ.


Η αγανάκτηση μεγαλώνει στον πληθυσμό της Γερμανίας, όταν έγινε γνωστό ότι μια ακόμη περίπτωση πρόσφυγα από τη Συρία (έχουν εντοπισθεί αρκετές), λαμβάνει κοινωνικές παροχές για τέσσερις συζύγους που έχει και τα είκοσι τρία παιδιά του.
Ο Γκαζία Α. του οποίου το όνομα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, διέφυγε από τη Συρία το 2015 και έφθασε στη Γερμανία μέσω Τουρκίας- Ελλάδας, συνοδευόμενος από τις τέσσερις συζύγους του και τα 23 παιδιά του. Μία από τις κόρες του Σύρου μετανάστη είναι τώρα παντρεμένη και ζει στη Σαουδική Αραβία.
Σύμφωνα με την μουσουλμανική παράδοση, οι άνδρες επιτρέπεται να έχουν μέχρι τέσσερις γυναίκες, εφ’ όσον έχουν τη δυνατότητα να τις συντηρήσουν οικονομικά. Η Γερμανία, ως ευρωπαϊκή χώρα, δεν αναγνωρίζει την πολυγαμία, αλλά οι αρχές πληρώνουν τους πρόσφυγες και για την κάθε σύζυγο που έχουν.
Ο Γκαζία έπρεπε να επιλέξει μία από τις γυναίκες ως «επίσημη» για τον ίδιο και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας θα ήταν επίσημα χαρακτηρισμένα ως ‘εταίροι’ του από τις αρχές.
Τώρα, για να μην χάσει τα επιδόματα, ο πολυγαμιστής Σύρος ζει με μία γυναίκα στην πόλη Μονταμπάουρ με τρία παιδιά και οι άλλες σύζυγοι μετακόμισαν σε κοντινές γειτονιές στην πόλη.

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι το εισόδημα από τα επιδόματα στο Σύρο μετανάστη είναι πάνω από 30 χιλιάδες ευρώ.Η ίδια πηγή σημειώνει ότι πάρα πολύ Σύριοι έχουν δημιουργήσει χαρέμια στις γερμανικές πόλεις.ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣΤΟΥΡΚΟΓΕΡΜΑΝΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΟΥΡΑΛ ΕΖΕΛ: «Θα ολοκληρώσουμε αυτό που άρχισε ο Σουλεϊμάν µε την πολιορκία της Βιέννης το 1529. Θα κατακλύσουμε την Ευρώπη χάρη στους καρπερούς άνδρες µας και στις υγιείς γυναίκες µας. Το 2100 στη Γερμανία θα ζουν 35 εκατομμύρια Τούρκοι και 20 εκατομμύρια Γερμανοί». 
ΑΓΓΛΟΣ ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ, ΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ: «Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ – ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ. ΜΗΠΩΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ;»


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2050. Η ΕΛΛΑΣ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΕ ΙΣΛΑΜΟΓΡΕΚΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΠΛΗΘΗΣ ΧΩΡΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ. ΑΘΗΝΑ 17 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 12 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. 
 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1912. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΤΟΥΡΚΟΥΣ. 107 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ. ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΣΟΡΟΣ, Ο ΚΟΥΛΗΣ, Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ, ΤΗΝ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΠΟΛΗ 12.000.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 17.000.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ). ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ. 
 ΖΗΤΩ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΑ ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «οι έλληνες γερνούν, θα κάνω μετάλλαξη της ελληνικής κοινωνίας, θα τους μπολιάσω με πρόσφυγες, έτσι θα λύσω το δημογραφικό μας πρόβλημα, είμαι υπερήφανος που θα μετατρέψω τον λαό μου σε πολυπολιτισμικό». 
Ο ΜΑΣΟΝΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ, ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (!) ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ΛΕΙΠΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ). "ΠΤΩΜΑΤΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ. ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ. ΖΗΤΩ Ο ΣΟΡΟΣ". ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΡΟΒΑΛΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ; 

2 σχόλια :

 1. Έγκυες όλες οι αφρικανές και οι αφγανές που φτάνουν στην Σάμο!
  Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το νεοταξίτικο σχέδιο αντικατάστασης του γηγενούς πληθυσμού από αλλόθρησκους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες και οι εγχώριες ξεπουλημένες κυβερνήσεις κάνουν το παν για την πλήρη εφαρμογή του.
  Ιταλός Ιατρός στο νοσοκομείο της Σάμου αποκάλυψε στην κάμερα του αυστριακού κρατικού τηλεοπτικού σταθμού ORF2 πως όλες οι γυναίκες από Αφρική και Αφγανιστάν που φτάνουν στο νησί είναι έγκυες!
  Προφανώς όλο αυτό είναι μέρος του σχεδίου εποικισμού της Πατρίδας μας, καθώς οι εν λόγω πληθυσμοί από Ασία και Αφρική στοχεύουν στο να πάρουν ελληνικά χαρτιά και να εγκατασταθούν μόνιμα στην Πατρίδα μας, εκτοπίζοντας τους γηγενείς κατοίκους.
  Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ακόμη ότι το νοσοκομείο καλείται να εξυπηρετήσει τους 8.000 κατοίκους του νησιού και 6.000 λαθρομετανάστες.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο βρωμερός Κούλης μπορεί να παραμένει μουγγός για τις εκατοντάδες παραβιάσεις από την τουρκική πολεμική αεροπορία και το ναυτικό, μπορεί να μην ψέλλισε λέξη για την τουρκική εισβολή στην κυπριακή ΑΟΖ, αλλά γίνεται… ΛΙΟΝΤΑΡΙ εάν του αμφισβητήσουν ένα πράγμα: Τον «ανθρωπισμό» που επιδεικνύει το κράτος του σε σχέση με την υποδοχή του στους «πρόσφυγες».
  Όλα και όλα: Μπορούν να μας πάρουν νησιά, μπορούν να μας πάρουν την Θράκη, όμως να μην μας πουν και… «ρατσιστές»!
  Είπε λοιπόν ο πρωθυπουργός από το βήμα της 4ης ευρωαραβικής συνεργασίας: «Το λιμενικό έχει σώσει χιλιάδες ζωές στη θάλασσα και ταυτόχρονα είναι επιφορτισμένο με τη φύλαξη των συνόρων και με αυτή την κυβέρνηση θα το επιτελεί στο ακέραιο. Αυτοί που εργαλειοποίησαν το μεταναστευτικό για τις δικές του επιδιώξεις να είναι πιο προσεκτικοί όταν αναφέρονται στην Ελλάδα» και συμπλήρωσε «ότι δεν χρειάζονται ρητορικές εξάρσεις για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.»
  Μιλώντας γενικότερα για το μεταναστευτικό το χαρακτήρισε «κορυφαία πρόκληση» σημειώνοντας ότι είναι «ένα πρόβλημα που δεν περιορίζεται στους χάρτες της γεωγραφίας αλλά απλώνεται στα όρια της παγκόσμιας συνείδησης και γίνεται το πεδίο στο οποίο δοκιμάζονται η αλληλεγγύη μαζί με την αποφασιστικότητα να αντιμετωιστει το παγκόσμιο έγκλημα και να προστατεύτουν τα διεθνή σύνορα».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...