Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019

ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «Καλπάζει» η τουρκική αμυντική βιομηχανία: Εξαγωγές 2,1 δις δολαρίων σε 10 μήνες - Μεγαλύτεροι πελάτες ΗΠΑ και Γερμανία. ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ: Γεμίζουν την Ελλάδα με 500.000 μωαμεθανούς. - Σ.Πέτσας: «Μέχρι 1% του πληθυσμού της κάθε περιφέρειας οι ''πρόσφυγες''».


Η  ΑΡΓΗ  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποφάσισε την μόνιμη εγκατάσταση των μωαμεθανών στην Ελλάδα και την αλλοίωση του δημογραφικού προφίλ της  χώρας.


ΖΑΒΟΣ  ΣΟΡΟΣ  ΚΟΥΛΗΣ:  "ΕΙΜΑΙ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ  ΝΑ  ΒΛΕΠΩ  ΤΗΝ  ΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΜΑΣ  ΝΑ  ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ  ΣΕ  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ".


Ο  Σόρος  Κούλης  ξέρει  καλά  ότι  τα  9/10  των  λαθρομεταναστών  είναι  μουσουλμάνοι  και  μάλιστα  φανατικοί  μουσουλμάνοι.  Δεν  είναι  π.χ.  χριστιανοί  πάμπτωχοι  Αιθίοπες.  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.  Δεν  είναι  βουδιστές  ή  ινδουϊστές.  Ο  Δαλάϊ  Λάμα  καθημερινά  επιτίθεται  στην  λαθρομετανάστευση.  Δεν  είναι  Κινέζοι  αλλά  μουσουλμάνοι  τουρκογενείς  Ουιγούροι  εκ  Κίνας,  που  δεν  εγκαθίστανται  ούτε  στην  Τουρκία,  αλλά  κατευθύνονται  στην  Ελλάδα.  Άρα  να μην  κρυβόμαστε  πίσω  από το  δάχτυλό  μας.  Η  δήλωσή  του  ουσιαστικά  σημαίνει:  "ναι,  το  γνωρίζω  ότι  μόνο μουσουλμάνοι  εποικίζουν την Ελλάδα.  Είμαι  υπερήφανος  που  θα  καταστήσω  την  Ελλάδα  μουσουλμανική".  "Ναι,  είμαι  υπερήφανος  γιατί  κατευθύνω  την  αναίμακτη   αργή  γενοκτονία  του  Ελληνικού  λαού".
      Οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι το 2019 θα είναι χρονιά ρεκόρ για τις εξαγωγές τους στην αμυντική βιομηχανία.
Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από το Anadolu, «η αμυντική και αεροπορική βιομηχανία άφησαν πίσω τους άλλους κλάδους, με 10μηνη απόδοση με εξαγωγές αξίας 2,14 δισεκατομμυρίων δολαρίων».
Οι εξαγωγές του κλάδου αυξήθηκαν κατά 38% σε ετήσια βάση.
Λαμβάνοντας υπόψη τις εξαγωγές αξίας 2,19 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2018, ο τομέας της άμυνας και της αεροπορίας σχεδόν πέτυχε αυτό το στόχο, δύο μήνες πριν από την ολοκλήρωση αυτού του έτους.
Μάλιστα οι μεγαλύτεροι πελάτες της Τουρκίας είναι οι δύο στενότεροι σύμμαχοι των Αθηνών, η Ουάσινγκτον και το Βερολίνο, με ότι αυτό συνεπάγεται για την θέληση και τη δυνατότητα τους να μας υπερασπιστούν σε ενδεχόμενες επιθετικές ενέργειες της Άγκυρας.
Οι Η.Π.Α. ήταν η κορυφαία αγορά του κλάδου, με εξαγωγές ύψους 675,6 εκατ. Δολαρίων από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο.
Το Ομάν ήταν ο δεύτερος μεγαλύτερος πελάτης με $ 213,5 εκατομμύρια και η Γερμανία ήταν στην τρίτη θέση με $ 185,5 εκατομμύρια κατά την ίδια περίοδο.Κατάρ: Η τουρκική Nurol δοκιμάζει νέο τροχοφόρο θωρακισμένο όχημα.
Στην έρημο του Κατάρ δοκιμάζει αυτές  τις  μέρες  η τουρκική εταιρεία Nurol Makina το νέο της θωρακισμένο όχημα Yörük 4x4. ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  περιττό  να  πούμε  ότι  όταν  διαβάζουν  τα  παραπάνω  οι  Τσιπρας,  Παπανδρέου  κλπ  αγάλλεται  η  ψυχή  τους.  Δεν  μπορούμε  να  καταλάβουμε   τι  απέραντο  κρυφό  μίσος  για  την  Ελλάδα  έχουν  αυτά  τα  τσογλάνια.  


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

5 σχόλια :

 1. «ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ 100 ΦΟΡΕΣ».
  Δρ Άρης Πετάσης

  Είχα πολλές συζητήσεις για τα Ελληνο-Τουρκικά με πρώην πολιτικό αρχηγό τον οποίο σέβομαι. Αυτός επέμενε πως στα Ελληνο-Τουρκικά θα πρέπει να εμπλέξουμε την Αμερική για στήριξη. Του απάντησα πως εάν εμπλακεί η Αμερική θα χάσουμε κατά κράτος. Τελικά ζητήσαμε την γνώμη μιας διεθνούς αυθεντίας. Την ρωτήσαμε: «Εάν μεσολαβήσει η Αμερική σε εκατό μελλοντικές Ελληνο-Τουρκικές διενέξεις ποιαν από τις δύο χώρες θα υποστήριζε η Αμερική;»
  Η απάντηση της ήταν άμεση: «Συμφεροντολογικά η Αμερική θα πουλήσει τους Έλληνες και στις εκατό φορές» (αυτολεξεί: “America would sell the Greeks down the river all hundred times because she has more to gain from Turkey.”). Και συνέχισε: «Ίσως και οι άλλοι μεγάλοι θα σας έκαναν το ίδιο, όπως σας το έκαναν συμφεροντολογικά στην μικρασιατική καταστροφή . Είναι βέβαιο πως η Αμερική θα σας πουλήσει στους Τούρκους.» Ας δούμε το διεθνές παζάρι του πουλώ-πουλιέμαι.
  Αμερική πουλά Έλληνες: Θυμήθηκα τα πιο πάνω όταν άκουσα τον Κώστα Καραμανλή να λέει πρόσφατα ό,τι «…έχουμε περάσει σε φάση αυξανόμενης αβεβαιότητας που επιτείνεται από τη συχνά απρόβλεπτη συμπεριφορά των ΗΠΑ που εγείρει ερωτηματικά συνέπειας και αξιοπιστίας.” Σύμφωνοι, αλλά η συμπεριφορά της Αμερικής είναι απόλυτα προβλεπτή γιατί κλίνει υπέρ των Τούρκων κάθε φορά, απλά ορισμένοι μεταξύ μας δεν βάζουν μυαλό. Όταν η τότε ελληνική κυβέρνηση κάλεσε την Αμερική να μεσολαβήσει με τους Τούρκους στην διένεξη των Ιμίων το αποτέλεσμα ήταν προ-εξοφλημένο: Ως αναμενόταν η Αμερική (υποτιθέμενος σύμμαχος και των δύο) πούλησε τους Έλληνες και τώρα τα Ίμια αποτελούν χαμένη πατρίδα.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η Αεροπορία των ΗΠΑ καταρρίπτει drone (σαν τα τουρκικά που υπερίπτονται στο ΑΙΓΑΙΟ) με το λέιζερ «ATHENA».
  Η αμερικανική Πολεμική Αεροπορία δοκίμασε το αντιαεροπορικό σύστημα λέιζερ ATHENA καταρρίπτοντας πολλά drones. Το σύστημα χτυπάει τους στόχους με δέσμη λέιζερ 60 kilowatt.
  Η Lockheed Martin ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι προχώρησε πρόσφατα σε επίδειξη του πρωτότυπου αντιαεροπορικού συστήματος ATHENA σε ένα «πλήρως συμπεφωνημένο περιβάλλον εμπλοκής» με την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ.
  Παρότι που ήταν η πρώτη εμπειρία της Πολεμικής Αεροπορίας με το όπλο κατά drones, οι στρατιωτικοί κατόρθωσαν να χειριστούν το σύστημα ATHENA υπό την καθοδήγηση του συστήματος διοίκησης και ελέγχου και τεχνολογίας ραντάρ.
  Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η δοκιμή του ATHENA ήταν επιτυχής και επιβεβαίωσε την αποτελεσματικότητα του οπλικού συστήματος λέιζερ, καταρρίπτοντας πολλά drones, στο Fort Sill της Οκλαχόμα.
  «Το σύστημα λέιζερ υψηλής ενέργειας ATHENA είναι μεταφερόμενο και έτσι επιτρέπει στην Πολεμική Αεροπορία να το τοποθετήσει οπουδήποτε χρειάζεται για να υπερασπιστεί βάσεις και περιουσιακά στοιχεία υψηλής αξίας» ανέφερε η Lokheed Martin.
  Σημειώνεται ότι το ATHENA περιστρέφεται οριζόντια και μπορεί να χτυπήσει τον στόχο με μια δέσμη λέιζερ ισχύος 60 kilowatt.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το τουρκικό UAV αναγνώρισης Anka, που παραβιάζει σχεδόν καθημερινά τον Εθνικό Εναέριο Χώρο, πέταξε 26 ώρες.
   Νέο ρεκόρ για το τουρκικό UAV αναγνώρισης που παραβιάζει τον Εθνικό Εναέριο χώρο σε πολλές περιπτώσεις.
   Όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ το τουρκικό UAV πέταξε συνεχώς για 26 ώρες και 30 λεπτά, χωρίς ανεφοδιασμό.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
 3. «Μαχόμενος Δράκος»: Το νέο εξελιγμένο υποβρύχιο της Ιαπωνίας που μπορεί να λειτουργήσει με... μπαταρίες κινητού.

  Η Ιαπωνία ενισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις ναυτικές δυνάμεις της, καθώς έθεσε σε λειτουργία το πιο νέο και προηγμένο υποβρύχιο της, με το όνομα «Toryu» ή αλλιώς «Μαχόμενος Δράκος», το οποίο ωστόσο διαθέτει κάποια λειτουργικά στοιχεία που εντυπωσιάζουν.
  Το νέο αυτό υποβρύχιο του στόλου της Ιαπωνίας τέθηκε σε λειτουργία σε επίσημη εκδήλωση και ήδη αρκετοί στρατιωτικοί αναλυτές και εμπειρογνώμονες τονίζουν τα αναβαθμισμένα κατασκευαστικά αλλά και λειτουργικά χαρακτηριστικά του, με σημείο αναφοράς το γεγονός ότι χρησιμοποιεί μπαταρίες λιθίου, όπως τα... κινητά τηλέφωνα.
  Η ιδιαιτερότητα του Toryu
  Ειδικότερα, το νέο αυτό υποβρύχιο που λέγεται «Toryu» κατασκευάστηκε από την Kawasaki Heavy Industries και τέθηκε σε λειτουργία στις 6 Νοεμβρίου, ενώ αυτό που το καθιστά ιδιαίτερο είναι το γεγονός ότι είναι εξοπλισμένο με μπαταρίες λιθίου.
  Οι συγκεκριμένες αυτές μπαταρίες είναι ελαφρύτερες και έχουν υψηλότερη ενεργειακή πυκνότητα, που σημαίνει ότι είναι ικανές να «αποθηκεύσουν» μεγαλύτερη ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας σε σχέση με άλλες μπαταρίες, πιο συμβατικές που χρησιμοποιούνται στα υποβρύχια.
  Οι μπαταρίες λιθίου έχουν επίσης μεγαλύτερη διάρκεια και «επαναφορτίζονται» πιο γρήγορα, κάτι που θα εξυπηρετήσει το νέο αυτό υποβρύχιο, καθιστώντας το ικανό να παραμένει αθόρυβο στον βυθό του ωκεανού για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, προκειμένου να χτυπήσει αιφνιδιαστικά τον εχθρό και να ξεφύγει στη συνέχεια.
  Το μεγάλο ρίσκο και ο κίνδυνος βύθισης
  Ωστόσο, η χρήση τέτοιων μπαταριών ενέχει μεγάλους κινδύνους, καθώς όταν το λίθιο εκτεθεί στο νερό, τότε «πιάνουν φωτιά», κάτι που έχει ως αποτέλεσμα οι μπαταρίες λιθίου να προστατεύονται από το νερό σε περιπτώσεις διαρροής, διότι αν εκτεθούν, τότε η πυρκαγιά που θα προκληθεί μπορεί να φτάσει τους 1.982 βαθμούς Κελσίου, ενώ απελευθερώνουν αέρια υδρογόνου.
  Βέβαια, η συσσώρευση αερίου υδρογόνου σε υποβρύχιο είναι ένα εφιαλτικό σενάριο. Αν ξεσπάσει πυρκαγιά στον κλειστό χώρο του υποβρυχίου, ενώ υπάρχει και το συγκεκριμένο εύφλεκτο υλικό, το υποβρύχιο είναι εξαιρετικά πιθανό να βυθιστεί.
  Αυτό υποστηρίζουν αρκετοί ότι έγινε στην περίπτωση βύθισης του υποβρυχίου «Scorpion» του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Type 10: Το νέο ιαπωνικό βαρύ άρμα μάχης των δυνάμεων αυτοάμυνας.
   Το Type 10 είναι το νέο άρμα μάχης των ιαπωνικών δυνάμεων αυτοάμυνας το οποίο παράγει η Mitsubishi Heavy Industries. Παρά τοπ γεγονός ότι η Ιαπωνία δεν είναι και γνωστή στα πέρατα του κόσμου για τα άρματα μάχης της, εντούτοις το νέο αυτό άρμα έχει όλα εκείνα που χρειάζονται στο σύγχρονο πεδίο της μάχης.
   Πρόκειται για ένα άρμα της τάξης των 40-48 τόνων, με πυροβόλο των 120 χλστ. και αυτόματο σύστημα επαναγέμισης με 36 προς χρήση βλήματα, συμπληρωματικό οπλισμό ένα πολυβόλο M2HB των 12,7 χλστ. και ένα Type 74 των 7,62 χλστ. ενώ διαθέτει κινητήρα Ντίζελ των 1.200 ίππων.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...