Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΩΑΜΕΘΑΝΩΝ 22/11/2019. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΓΜΑ ΜΑΧΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.

  Ο  ΟΡΜΠΑΝ  ΤΗΣ  ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ  ΚΑΙ  Ο  ΣΟΡΟΣ  ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ  
https://www.facebook.com/106779110734628
/videos/713744055775441/UzpfSTEwNjc3OTEx
MDczNDYyODoxMzk0MzQzMDc0NjkxMDg/

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ
22/11/2019

Συνολικά 13 βάρκες αποβίβασαν 569 λάθρο

ΛΕΣΒΟΣ

1. Μήθυμνα, 48 άτομα
2. Εφταλού, 43 άτομα
3. Τσόνια, 45 άτομα
4. Λιμαντζίκι, 45 άτομα
5. Τσόνια, 37 άτομα
6. Μήθυμνα, 35 άτομα

ΧΙΟΣ

1. Λιμάνι, 49 άτομα
2. Καρφάς, 38 άτομα 
ΜΗΝΥΣΤΕ  ΚΑΙ  ΚΑΝΤΕ  ΑΓΩΓΕΣ  ΣΕ  ΟΣΟΥΣ  ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ  ΔΕΝ  ΚΑΝΟΥΝ  ΤΗΝ  ΔΟΥΛΕΙΑ  ΤΟΥΣ. 


Ὅσοι πολῖτες ἀντιδροῦν στὴν ἐγκατάσταση ἐποικιστῶν (δηλαδὴ ὑποτιθεμένων ἀσυνοδεύτων ἀνηλίκων, οὐσιαστικὰ ἀλλοδαποῦ στρατοῦ ποὺ στέλνει ὁ Ἐρντογὰν) στὶς περιοχές τους καὶ ἀντιμετωπίζουν ῥατσιστικὴ δίωξη νὰ μηνύσουν τοὺς μηνυτὲς γιὰ συνέργεια στὸ ἔγκλημα τοῦ ἐποικισμοῦ, καθὼς καὶ τοὺς εἰσαγγελεῖς ποὺ θὰ ἀσκήσουν τυχοῦσες ποινικὲς διώξεις καὶ νὰ ἀσκήσουν ἀγωγὲς στοὺς μηνυτές, ζητῶντας πολλὲς χιλιάδες εὐρῶ, μὲ κατάσχεση τῆς προσωπικῆς τους περιουσίας, γιὰ τὴν εἰς βάρος τοὺς ἀδικοπραξίας.  Δηλαδὴ συκοφαντικὴ δυσφήμηση, ψευδῆ καταμήνυση καὶ προσβολὴ προσωπικότητος.
Οἱ νομικοὶ πρέπει νὰ εἶναι σὲ ἐγρήγορση. 


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ  

1 σχόλιο :

 1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΜΙΑ ΒΑΡΚΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΗΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑΪΖΑΝ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
  Ιδιαίτερη ανησυχία έχει προκαλέσει στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας – άσχετο αν επιχειρείται «κουκούλωμα» του όλου θέματος και απόκρυψή του – η κατάρρευση του συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης της χώρας, όταν δεκατρείς παράνομοι μετανάστες όλοι άνδρες, προερχόμενοι από την Αίγυπτο (άλλες πηγές αναφέρουν την Λιβύη), έπλευσαν μια απόσταση 450 χλμ. με μία επτάμετρη βάρκα και δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους, πριν φτάσουν στην Κρήτη!
  Οι παράνομοι μετανάστες, χωρίς καμία ενόχληση και χωρίς ουδείς να τους ενοχλήσει έφτασαν στην περιοχή του Λέντα και πιο συγκεκριμένα στην παραλία «Πετράκι» αποβιβάστηκαν και ουδείς τους αντιλήφθηκε!
  Για να γίνει αντιληπτό το σκηνικό αρκεί να αναφέρουμε ότι η περιοχή μεταξύ Κρήτης και Αιγύπτου-Λιβύης, επιτηρείται συνεχώς (τουλάχιστον θεωρητικά) γιατί εκτός από τα προβλήματα εθνικής ασφάλειας, υπάρχουν και προβλήματα δημόσιας ασφάλειας, λαθρεμπορίου, ναρκωτικών κλπ.
  Φαίνεται όμως ότι η βάρκα (με αραβικούς αριθμούς) ήταν… stealth και ξέφυγε από το ελληνικό δίκτυο επιτήρησης.
  Οι παράνομοι μετανάστες αποβιβάστηκαν, προχώρησαν προς τον δημόσιο δρόμο επίσης ανενόχλητοι.
  Κάποιος κάτοικος της περιοχής είδε την βάρκα και ενημέρωσε την αστυνομία, αφού είχε αραβικά σύμβολα και μέσα υπήρχαν υπολείμματα τροφίμων, ρούχα και παπούτσια (είχαν έρθει με την «προίκα» τους φαίνεται).
  Ενημερώθηκε ο Λιμενικός Σταθμό Καλών Λιμένων και τότε άρχισαν τις περιπολίες. Μετά από ώρες εντοπίστηκε σε παρακείμενη παραλία ένα άτομο και αμέσως μετά 12 ακόμη άνδρες που μεταφέρθηκαν στο Ηράκλειο δια τα περαιτέρω (τροφή και στέγη, χρήματα κλπ).
  Οπως γίνεται αντιληπτό, αν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου υπάρχει η «δικαιολογία» (έωλη και ψεύτικη 100%) ότι λόγω της εγγύτητας με τις μικρασιατικές ακτές «Δεν τους προλαβαίνουμε», το γεγονός ότι διάνυσαν 450 χλμ. σε μία ανοικτή θάλασσα και έκαναν «απόβαση» στην Κρήτη ανενόχλητοι, προκαλεί εφιαλτικά ερωτήματα για το τι θα συμβεί σε μια οργανωμένη επιχείρηση των τουρκικών ειδικών δυνάμεων τους οποίους θα εκπέμψει π.χ. ένα φορτηγό σκάφος, όχι 450 μίλια μακριά, αλλά π.χ. επτά μίλια μακριά από τις νότιες ακτές της Κρήτης.
  Με το ραντάρ του Ζήρου που ελέγχει ολόκληρο τον νοτιοανατολικό τομέα της ελληνικής αεράμυνας και «κατευθύνει» τα S-300PMU1 τα επερχόμενα μαχητικά, να αποτελεί π.χ. στόχο προτεραιότητας σε μια απόλυτα αιφνιδιαστική επιχείρηση.
  Το «κουκούλωμα» που επιχειρείται δεν είναι καθόλου καλή ένδειξη σε ότι αφορά την κατάσταση του συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης της χώρας…
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...