Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019

580 αλλοδαποί μέσα σε τρεις ημέρες έφτασαν χωρίς κανένα πρόβλημα στα νησιά.


Κ.Μητσοτάκης: «Στηρίζουμε την ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας».  

Ν.Δένδιας: «Ο Ζ.Ζάεφ εκμεταλλεύεται τα προβλήματα της συμφωνίας των Πρεσπών».

ΟΙ  ΕΠΟΜΕΝΟΙ;
Γνωρίζουμε ότι όσοι αλλοδαποί μεταφέρονται από τα νησιά, αντικαθίστανται αμέσως με αλλοδαπούς νέας εσοδείας, αν όχι την ίδια μέρα, την επόμενη! 
Άρα τι σημαίνει ότι «δεν πρόκειται να αφήσουμε τα νησιά και τους ακρίτες μας να σηκώσουν μόνοι τους όλο αυτό το βάρος. Οι Έλληνες, όλοι μαζί, θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα, με αλληλεγγύη στο εσωτερικό της χώρας…».

ΖΑΒΟΣ  ΣΟΡΟΣ  ΚΟΥΛΗΣ:  "ΕΙΜΑΙ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ  ΝΑ  ΒΛΕΠΩ  ΤΗΝ  ΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΜΑΣ  ΝΑ  ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ  ΣΕ  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ".

Ο  Σόρος  Κούλης  ξέρει  καλά  ότι  τα  9/10  των  λαθρομεταναστών  είναι  μουσουλμάνοι  και  μάλιστα  φανατικοί  μουσουλμάνοι.  Δεν  είναι  π.χ.  χριστιανοί  πάμπτωχοι  Αιθίοπες.  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.  Δεν  είναι  βουδιστές  ή  ινδουϊστές.  Ο  Δαλάϊ  Λάμα  καθημερινά  επιτίθεται  στην  λαθρομετανάστευση.  Δεν  είναι  Κινέζοι  αλλά  μουσουλμάνοι  τουρκογενείς  Ουιγούροι  εκ  Κίνας,  που  δεν  εγκαθίστανται  ούτε  στην  Τουρκία,  αλλά  κατευθύνονται  στην  Ελλάδα.  Άρα  να μην  κρυβόμαστε  πίσω  από το  δάχτυλό  μας.  Η  δήλωσή  του  ουσιαστικά  σημαίνει:  "ναι,  το  γνωρίζω  ότι  μόνο μουσουλμάνοι  εποικίζουν την Ελλάδα.  Είμαι  υπερήφανος  που  θα  καταστήσω  την  Ελλάδα  μουσουλμανική".  "Ναι,  είμαι  υπερήφανος  γιατί  κατευθύνω  την  αναίμακτη   αργή  γενοκτονία  του  Ελληνικού  λαού".
      


Στο λιμάνι της Χίου μεταφέρθηκαν με πλωτό του λιμενικού και οι υπόλοιποι 27 παράνομοι μετανάστες που εντοπίστηκαν το μεσημέρι σε ιστιοφόρο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά των Ψαρών.
Τέσσερις επιπλέον αλλοδαποί  που επέβαιναν και αυτοί στο ίδιο ιστιοφόρο και έχρηζαν νοσοκομειακής περίθαλψης, είχαν μεταφερθεί νωρίτερα με άλλο πλωτό του λιμενικού στο λιμάνι της Βολισσού στη Χίο.
Δύο από αυτούς νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, ενώ οι άλλοι δύο εξήλθαν από αυτό.
Το ιστιοφόρο σκάφος μεταφέρθηκε στη Χίο ρυμουλκούμενο από αλιευτικό.
Στο μεταξύ πεντακόσιοι ογδόντα τρεις παράνομοι μετανάστες μεταφέρθηκαν  σε 17 διαφορετικά περιστατικά από τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής έως και σήμερα.
Επιπλέον πάνω από 300 άτομα έφτασαν  το ίδιο διάστημα στα νησιά του Αιγαίου και τον Εβρο.
Υπενθυμίζεται ότι μόνο σήμερα τα ξημερώματα περί τους 116 αλλοδαποί  συνολικά, μεταφέρθηκαν σε Αλεξανδρούπολη, και Σάμο σήμερα τα ξημερώματα.
Πάνω από 1000 αλλοδαποί σε μια εβδομάδα μπήκαν στην Ελλάδα
Από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 20 προς 21 Οκτωβρίου μέχρι και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 28 προς Τρίτη 29 Οκτωβρίου, σύμφωνα με στοιχεία της γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης βορείου Αιγαίου, πέρασαν συνολικά 1297 άτομα που καταγραφόμενα στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης και φυσικά ζήτησαν άσυλο.
Συγκεκριμένα στη Λέσβο πέρασαν 632, στη Χίο 162 και στη Σάμο 503.
Σήμερα, από τα μεσάνυχτα και μέχρι τις 3 το μεσημέρι στη Λέσβο είχαν περάσει 95, στη Χίο 52 και στη Σάμο 97.
Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου προστασίας του πολίτη, στα νησιά του βορείου Αιγαίου στις 26 Οκτωβρίου ήταν στη Λέσβο 16.669 πρόσφυγες και μετανάστες (14.431 στον καταυλισμό του ΚΥΤ), στη Χίο 5.051 (4.749 στο ΚΥΤ) και στη Σάμο 6.248 (6.047 στο ΚΥΤ).

Ευτυχώς που έφυγε ο Τσίπρας και ήρθε ο Κούλης.  Είναι προφανής η αλλαγή στις ροές....


Ο  ΚΟΥΛΗΣ,  ΤΟ  ΛΙΟΝΤΑΡΙ


Ο βρωμερός Κούλης μπορεί να παραμένει μουγγός για τις εκατοντάδες παραβιάσεις από την τουρκική πολεμική αεροπορία και το ναυτικό, μπορεί να μην ψέλλισε λέξη για την τουρκική εισβολή στην κυπριακή ΑΟΖ, αλλά γίνεται… ΛΙΟΝΤΑΡΙ εάν του αμφισβητήσουν ένα πράγμα: Τον «ανθρωπισμό» που επιδεικνύει το κράτος του σε σχέση με την υποδοχή του στους «πρόσφυγες».
Όλα και όλα: Μπορούν να μας πάρουν νησιά, μπορούν να μας πάρουν την Θράκη, όμως να μην μας πουν και… «ρατσιστές»!
Είπε λοιπόν ο πρωθυπουργός από το βήμα της 4ης ευρωαραβικής συνεργασίας: «Το λιμενικό έχει σώσει χιλιάδες ζωές στη θάλασσα και ταυτόχρονα είναι επιφορτισμένο με τη φύλαξη των συνόρων και με αυτή την κυβέρνηση θα το επιτελεί στο ακέραιο. Αυτοί που εργαλειοποίησαν το μεταναστευτικό για τις δικές τους επιδιώξεις να είναι πιο προσεκτικοί όταν αναφέρονται στην Ελλάδα» και συμπλήρωσε «ότι δεν χρειάζονται ρητορικές εξάρσεις για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.»
Μιλώντας γενικότερα για το μεταναστευτικό το χαρακτήρισε «κορυφαία πρόκληση» σημειώνοντας ότι είναι «ένα πρόβλημα που δεν περιορίζεται στους χάρτες της γεωγραφίας αλλά απλώνεται στα όρια της παγκόσμιας συνείδησης και γίνεται το πεδίο στο οποίο δοκιμάζονται η αλληλεγγύη μαζί με την αποφασιστικότητα να αντιμετωπιστεί το παγκόσμιο έγκλημα και να προστατεύσουν τα διεθνή σύνορα».

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

8 σχόλια :

 1. Ο Κούλης της μαφιόζικης οικογενειοκρατίας διέγραψε πολίτη στέλεχος του κόμματος που ζήτησε να μπει «φραγμός» στις ροές παράνομων μουσουλμάνων μεταναστών! ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ.
  Η ανάρτηση του στελέχους της Νέας Δημοκρατίας στην Κοζάνη Ιωάννη Σαντετσίδη με την οποία ζήτησε με ανάρτησή του σε ιστότοπο social media, να ληφθούν κατεπείγοντα μέτρα για να ανασχεθούν οι ροές των παράνομων μουσουλμάνων αλλοδαπών, είχε ως αποτέλεσμα την διαγραφή του από το κόμμα λόγω «αντικαταστατικών θέσεων» (σ.σ.: προφανώς στο καταστατικό του κόμματος προβλέπεται η είσοδος και η εγκατάσταση στην Ελλάδα μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών).
  Το στέλεχος της ΝΔ τόνισε στην ανάρτησή του ότι: «Όταν οι δικοί μας πήγαν Γερμανία, Ελβετία και Βέλγιο ήταν νόμιμοι, ηθικοί και σεμνοί».
  Σε δηλώσεις του το πρωί στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Αlpha, ο ίδιος σημείωσε: «Εννοούμε τους τζιχαντιστές που έρχονται μέσα στις βάρκες και είναι άλλοι αρμόδιοι για να το διευκρινίσουν αυτό. Αυτοί που έρχονται με τα καράβια, ξέρουμε τι είναι; Μέσα σε αυτούς, επειδή δεν υπάρχει νόμιμη διαδικασία, δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί γιατί έχει μπει στην Ελλάδα κάθε καρυδιάς καρύδι. Είμαστε εναντίον των συγκεκριμένων που δημιουργούν προβλήματα. Η ανάρτηση δείχνει φωτογραφία, λέει πολλά, με τη Μυρτώ. Εμείς τα έχουμε με αυτούς».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Βίτσας προτρέπει σε... εμφύλιο πόλεμο για «να τιμωρηθούν από τον δημοκρατικό κόσμο» όσοι τρώνε χοιρινό!
   Νέο παραλήρημα από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Αμυνας, τρομάρα του, τον Δημήτρη Βίτσα, ο οποίος ζήτησε ουσιαστικά... εμφύλιο πόλεμο για «να τιμωρηθούν από τους δημοκράτες» όσοι πολίτες ψήνουν, τρώνε χοιρινό και πίνουν αλκοόλ κοντά σε μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες!
   Μετά την κυβέρνηση και την αδελφή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, την Ντόρα Μπακογιάννη που είτε έμμεσα (ο κυβερνητικός εκπρόσωπος) είτε άμεσα (η Μπακογιάννη) τάχθηκαν κατά του ψησίματος χοιρινού, έρχεται ο Δ.Βίτσας, ο οποίος το πήγε ακόμα παραπέρα από εκεί που το πήγε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης που ζήτησε την ποινικοποίηση του ψησίματος χοιρινού κρέατος και την πόση αλκοόλ κοντά σε μουσουλμάνους και ζητά από τους «δημοκρατικούς πολίτες να περάσουν σε πράξεις αυτοδικίας κατά των οργανωτών μπάρμπεκιου»!
   Σε ερώτησή του για το προσφυγικό – μεταναστευτικό στην Βουλή ο Δημήτρης Βίτσας, αφού επικρότησε την στάση της κυβέρνησης απέναντι στους παράνομους αλλοδαπούς μετανάστες με την φράση «Η κυβέρνηση της ΝΔ μοιάζει να έμαθε και να κατάλαβε πραγματικά ότι τους πρόσφυγες δεν τους έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Μουζάλας, η Χριστοδουλοπούλου αλλά ο πόλεμος, η κρίση, η φτώχεια, η κλιματική αλλαγή», είπε το εξής ανατριχιαστικό:
   «Τελευταία έχουμε τους ενωμένους χοιρινομεθύστακες, τους οποίους ορισμένα Μέσα Ενημέρωσης πρόθυμα προβάλουν, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο δημοκρατικός κόσμος θα αντισταθεί και θα τους τιμωρήσει»!
   Αρα, αν δεν νομοθετήσει η κυβέρνηση (όχι ότι απέχει πολύ) την απαγόρευση ψησίματος χοιρινού και πόσης αλκοόλ κοντά σε μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες, «θα αναλάβει ο δημοκρατικός κόσμος να συνετίσει τους παράνομους», κατά τον Δ.Βίτσα!
   Και το ερώτημα είναι πώς θα συμβεί αυτό; Πώς θα αντισταθεί και πώς θα τους τιμωρήσει ο δημοκρατικός κόσμος τους «παραβάτες»; Οπως το 1944 με τις σφαγές στην Αθήνα; Οπως το 1946-1949 με τις πηγάδες και τις μαζικές εκτελέσεις; Μήπως αυτό που προτρέπει ο Δ.Βίτσας είναι σε εμφύλιο πόλεμο; Και ποιος θα του απαντήσει;
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  2. ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ: «ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ».
   Πορεία κατά των παράνομων μεταναστών πραγματοποίησαν σήμερα μαθητές στο κέντρο των Γιαννιτσών.
   Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα όπως «έξω από τα σχολεία οι λαθρομετανάστες» και τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή» οι μαθητές έκαναν πορεία στους δρόμους της πόλης.
   Παράλληλα από σήμερα το ΕΠΑΛ Γιαννιτσών τελεί υπό κατάληψη, με τους μαθητές να αντιδρούν στο πλαίσιο των ευρύτερων διαμαρτυριών για τη μετεγκατάσταση παράνομων μεταναστών στην περιοχή.
   Πορεία κατά των παράνομων μεταναστών πραγματοποίησαν σήμερα μαθητές στο κέντρο των Γιαννιτσών.
   Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα όπως «έξω από τα σχολεία οι λαθρομετανάστες» και τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή» οι μαθητές έκαναν πορεία στους δρόμους της πόλης.
   Παράλληλα από σήμερα το ΕΠΑΛ Γιαννιτσών τελεί υπό κατάληψη, με τους μαθητές να αντιδρούν στο πλαίσιο των ευρύτερων διαμαρτυριών για τη μετεγκατάσταση παράνομων μεταναστών στην περιοχή.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  3. Νίκος Ταμουρίδης
   Υπερήφανοι για την πολυπολιτισμική Ελλάδα!

   Ελλάδα, έτος 2019 μετά Χριστόν! Έτος θαυμαστόν!
   Έτος υπερηφάνειας! Επιτέλους εμείς οι νεοέλληνες νοιώθουμε υπερήφανοι!
   Υπερήφανοι για την πολυπολιτισμικότητά μας! Υπερήφανοι για τον «διεθνισμό» μας! Υπερήφανοι για τα «δημοκρατικά» μας αισθήματα.
   Υπερήφανοι για τον «ανθρωπισμό» μας!
   Υπερήφανοι γιατί ονομάσαμε τα Σκόπια «Βόρεια Μακεδονία». Τι κι αν παραδώσαμε τα συμβόλαια της Μακεδονίας και προδώσαμε τον Μέγα Αλέξανδρο και τον Παύλο Μελά; Σιγά το πράμα!
   Υπερήφανοι γιατί αφήνουμε τα νησιά μας έρμαια σε δυτικούς και ανατολικούς αλλοεθνείς κι αλλόθρησκους! Τι κι αν χύθηκαν ποταμοί αίματος για να ελευθερωθούν;
   Υπερήφανοι που στο Αιγαίο και στη Θράκη αλωνίζουν οι Τούρκοι! Τι κι αν αποτελούν προπύργια του Ελληνισμού;
   Υπερήφανοι γιατί στα σχολειά μας επιτέλους επικρατεί αναρχία, βιάζεται η αγία μας γλώσσα, καταργούνται τα θρησκευτικά, διδάσκονται άθεα γράμματα.
   Τι την θέλουμε την εθνική παιδεία;
   Υπερήφανοι γιατί διώξαμε από τη χώρα το μείζον των Ελληνικών επιχειρήσεων. Τι κι αν η ανεργία στη χώρα καλπάζει;
   Υπερήφανοι που εκατοντάδες χιλιάδες νέοι επιστήμονες, τα βλαστάρια μας μετανάστευσαν στο εξωτερικό για να επιζήσουν. Τι πειράζει; Έρχονται εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι και τους αντικαθιστούν!
   Υπερήφανοι που οι γεννήσεις μας πλέον είναι λιγότερες από τους θανάτους. Και λοιπόν; Το δημογραφικό μας πρόβλημα θα το λύσουν οι ξένοι!
   Υπερήφανοι γιατί υπογράψαμε ταπεινωτικές συμφωνίες για να πάρουμε δανεικά. Τι κι αν υποθηκεύσαμε το μέλλον των επόμενων γενεών; Εμείς να ‘μαστε καλά.
   Υπερήφανοι γιατί επιτέλους γκρεμίσαμε τα εθνικά μας τείχη για να περάσουν εκατοντάδες χιλιάδες ξένοι στη χώρα μας. Και επιπλέον γιατί σε χρόνο μηδέν τους στεγάζουμε, τους σιτίζουμε, τους δίνουμε επιδόματα και τους βρίσκουμε δουλειά. Τι πειράζει που η μεσαία τάξη φτωχοποιείται, ενώ χιλιάδες Έλληνες άνεργοι και άστεγοι κοιμούνται στο δρόμο ή κάτω από τα γεφύρια και ψάχνουν στα σκουπίδια για το καθημερινό τους φαγητό;
   Υπερήφανοι γιατί (υποκριτικά;) δακρύσαμε, γιατί κλάψαμε για τα κακόμοιρα παιδιά των δύστυχων προσφύγων και μεταναστών! Ας τους δώσουμε λοιπόν τώρα την ελληνική ιθαγένεια για να τους απαλύνουμε τον πόνο.
   Έτσι, σύντομα θα έχουμε άλλο ένα εκατομμύριο «Έλληνες» στη χώρα μας!
   Τι πειράζει που αυτοί δεν θα έχουν με εμάς καμία κοινή καταγωγή, κοινή θρησκεία, κοινή ιστορία, κοινή πολιτιστική κληρονομιά, κοινά ιδεώδη, κοινά εθνικά χρώματα; Αρκεί που έδρασαν και πάλι τα ευαίσθητα ελληνορθόδοξα αισθήματά μας, ακούγοντας τα κλάματα των κροκοδείλων στα σύγχρονα πλυντήρια εγκεφάλων που μας καθηλώνουν καθημερινά με τις ώρες στον άνετο καναπέ μας!
   Υπερήφανοι που κάνουμε ότι ακριβώς λένε τα πολιτικά και δημοσιογραφικά ζόμπι, που έξω από τις υγρές κρυψώνες τους κελαηδούν στα ζεστά τηλεοπτικά παράθυρα και ο απόλυτος φαρισαϊσμός, η κυνική υποκρισία και ο εμετικός φενακισμός των ΜΜΕ αγγίζουν το απόγειό τους.
   Υπερήφανοι που υπακούσαμε στα ξένα αφεντικά μας, αφού μας χρηματοδοτούν για να είμαστε στην εξουσία!
   Υπερήφανοι γιατί επιτέλους χτυπάμε αυτή τη μισητή Ορθοδοξία!
   Αυτός είναι ο μεγάλος εχθρός του συστήματος! Γι αυτό λοιπόν, τζαμιά! Τζαμιά και μιναρέδες παντού, να εξαφανιστούν οι εκκλησιές και τα καμπαναριά!
   Υπερήφανοι γιατί δεν είμαστε «οπισθοδρομικοί» ή «αναχρονιστικοί» ή «ξενοφοβικοί» ή «ισλαμοφοβικοί». «Είμαστε όλοι πρόσφυγες»! Είμαστε «αλληλέγγυοι»! Είμαστε «βαθιά δημοκράτες», «αντιρατσιστές» και «αντιφασίστες»!
   Τώρα πλέον είμαστε αληθινά υπερήφανοι!
   Γιατί σε αυτά τα χώματα, τα ποτισμένα από αρχαία και πρόσφατα αίματα προγόνων, ο ελληνισμός χάνεται, η ορθοδοξία διαλύεται!
   Τώρα πλέον, μπορούμε να θρηνήσουμε και το μέλλον της Ελλάδας.
   Έτσι κι αλλιώς, μάθαμε να κλαίμε...
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
 2. Επικεφαλής μπάρμπεκιου στα Διαβατά: «Δεν είναι και τόσο εξαθλιωμένοι έχουν πανάκριβα κινητά και ρουχαλάκια».
  Κατά των αλλοδαπών που φιλοξενούνται στις δομές φιλοξενίας στα Διαβατά τάχθηκε ο επικεφαλής της κίνησης «Ενωμένοι Μακεδόνες», Δημήτρης Ζιαμπάσης, μιλώντας για άτομα που δεν βρίσκονται σε άθλια κατάσταση, με αφορμή το μπάρμπεκιου που θα γίνει την Κυριακή 10 Νοεμβρίου.
  «Δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο πεινασμένοι κι εξαθλιωμένοι. Είναι καλοντυμένοι με πανάκριβα ρουχαλάκια, με iPhone, με WiFi, δεν έρχονται από εμπόλεμες ζώνες και πετάνε τα φαγητά που τους δίνουν από το κέτερινγκ γιατί δεν τους αρέσουν...» είπε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open.
  «Δεν πνίγονται, οι διακινητές τρυπάνε τις βάρκες όταν βλέπουν το λιμενικό. Ήρθαν από το Μαρόκο, το Πακιστάν και κάνουν εμπόριο στις πιάτσες» λέει και προσθέτει: «Δεν είναι φτωχοί, δίνουν πακτωλό χρημάτων στους δουλεμπόρους, σταματήστε με τον επιλεκτικό ανθρωπισμό. Να πάνε οι ΜΚΟ εκεί να τους βοηθήσουν. Υπάρχουν Έλληνες που πεινάνε και είναι άστεγοι. Να γίνουν τοπικά δημοψηφίσματα, στις τοπικές κοινωνίες για το αν θέλουν hotspot».
  «Θα είμαστε σε απόσταση ασφαλείας, δεν θέλουμε τόσο να προκαλέσουμε, όσο θέλουν κάποιοι» είπε όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το πώς θα νιώθει όταν θα τρώει σουβλάκια μπροστά σε ανθρώπους που πεινάνε.
  «Όπου έχουν πάει στην Ευρώπη, όχι μόνο δεν αφομοιώθηκαν, αλλά έκαναν γκέτα και επέβαλλαν τους δικούς τους κανόνες. Και στο μέλλον βλέπουμε βομβιστικές ενέργειες κτλ. Γνωρίζετε πόσες επιθέσεις έχουν γίνει στο Κιλκίς σε κοριτσάκια;» ανέφερε ο κ. Ζιαμπάσης.
  Ζ.Π.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δημιουργεί ολόκληρα αφγανικά χωριά.
  Το 1% εγκατεστημένων λαθρομεταναστών ανά περιφέρεια είναι η παραπλάνηση της κυβέρνησης για να δεχτούν οι Έλληνες το αρχικό στάδιο του εποικισμού.
  Κατά τόπους βέβαια οι λαθρομετανάστες θα είναι και πλειονότητα, αφού η κυβέρνηση δημιουργεί ολόκληρα αφγανικά χωριά στην ελληνική περιφέρεια που πεθαίνει μετά από δεκαετίες εγκατάλειψης.
  Στην επόμενη φάση, μόλις γεννοβολήσουν οι ετοιμόγεννες το ποσοστό θα γίνει 2%.

  Και μόλις έλθει και η επόμενη φουρνιά, θα γίνει 3%. Και όταν φέρουν και τις οικογένειες τους θα γίνει 6%.

  Κατά τα αλλά μην αντιδράτε. Μόνο 1% θα είναι. Κανείς δεν χρειάζεται να ανησυχεί για ένα τέτοιο ποσοστό.

  Αναστάσιος Λαυρέντζος
  Πόσο δίκιο έχει ο κύριος Λαυρέντζος και πόσο γελοίοι είναι οι Έλληνες πολιτικοί! Επί ΣΥΡΙΖΑ, έλεγαν "θα τους εγκαταστήσουμε προσωρινά". Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού (μετά θα εξαφανίζονταν).

  Επί ΝΔ, θα είναι το 1%. Μόλις πιάσει η Ελλάδα το 1%, αυτομάτως, σε Αφγανιστάν, Τουρκία, Συρία Υεμένη, Σομαλία, Ιράκ, Ιράν (για να αναφέρω χώρες προέλευσης που στην Ελλάδα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία παίρνουν άσυλο σε ποσοστό 70%+), ο Αλλάχ θα ρίξει επιφοίτηση και θα πουν ξαφνικά όλοι οι επίδοξοι πρόσφυγες: "A, τι κρίμα, στην Ελλάδα έφτασαν το 1%. Πρέπει να σταματήσουμε να πηγαίνουμε, αρκετά εκμευταλλευτήκαμε την ανθρωπιά του κ. Μητσοτάκη, μην του δημιουργήσουμε και πρόβλημα του ανθρώπου! Τόσους από μας πήρε, φτάνει πια, θα πάμε αλλού!".
  1)Κατ΄αρχάς το ποσοστό του 1% που λένε, είναι 'επί της αρχής'. Το 'επί της αρχής' σημαίνει πως δεν υπάρχει περίπτωση το ποσοστό αυτό να τηρηθεί.
  Όσοι λαθρομετανάστες πάνε στα νησιά, θα μεταφέρονται στην ενδοχώρα και θα καταλήγουν να εποικίζουν και την ηπειρωτική Ελλάδα, στο διηνεκές. Το 1% θα γίνει 10%, μετά 20%, 30% και ούτω καθεξής.
  2)Πολλοί έποικοι δεν πρόκειται να μείνουν όπου τους πάνε.
  Δεν θα φρουρούνται, οπότε θα μετακινούνται ανά την επικράτεια, είτε όπως θέλουν, είτε ανάλογα με τις οδηγίες που θα παίρνουν από τους διακινητές τους, ξένες μυστικές υπηρεσίες, ΜΚΟ, κ.λ.π..
  Πολλοί θα μετακινηθούν σε ευαίσθητες περιοχές της χώρας για προφανείς λόγους.
  3)Η Ελλάδα, πλέον, μόνο από τον Θεό μπορεί να σωθεί.
  Δεν φαίνεται να υπάρχει πολιτικός στην Βουλή, ούτε ένας, που να έχει το θάρρος να ορθώσει το ανάστημα του, στο τεράστιο έγκλημα της αλώσεως της Ελλάδος, δια του εποικισμού της, που μεθοδικά και μαζικά γίνεται, με την ανεξήγητη ανοχή ή και συνέργεια όλων των Ελληνικών κυβερνήσεων των τελευταίων ετών.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Γενοκτονία των Ελλήνων: Αναπόφευκτη η μεγάλη σύγκρουση.

  Μάθαμε σήμερα ότι για μία ακόμα φορά ο ελληνικός λαός καλείται να νοικιάσει το σπίτι ή το ξενοδοχείο του σε παράνομους μετανάστες, που δεν διαθέτουν διαβατήρια και κανείς δεν γνωρίζει ποιοι πραγματικά είναι, και μάλιστα σε ασυνόδευτους ανηλίκους.
  https://www.protothema.gr/…/metanasteutiko-o-diethnis-orga…/
  Επειδή οι ανήλικοι δεν έχουν νομιμοποιητικά έγγραφα, τον ρόλο της επιτροπείας τους προκειμένου να μπουν σε διαμερίσματα, αναλαμβάνουν διάφορες ΜΚΟ που συχνά έχουν κατηγορηθεί για ξέπλυμα χρήματος από εγκληματικές και τρομοκρατικές δραστηριότητες.
  https://www.cnn.gr/…/apokleistiko-xeplyma-xrimatos-meso-mko…
  Μ’ άλλα λόγια η κυβέρνηση και ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης μας καλούν να παραχωρήσουμε τα σπίτια μας σε άτομα των οποίων οι κηδεμόνες έχουν οριστεί με, επί της ουσίας σκοτεινό τρόπο, και πολλοί απ’ αυτούς έχουν κατηγορηθεί για σωματεμπορία, παιδική πορνογραφία και παιδεραστία!

  Δεν αναρωτηθήκατε ποτέ πού κρύβουν οι κυβερνήσεις - δήμιοι του ελληνικού λαού όλες αυτές τις παράνομες διατάξεις για το λαθρομεταναστευτικό;
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Σώτη Τριανταφύλλου: «η αριστερά είναι μια κακοήθης δύναμη που έχει δημιουργήσει ένα αμείλικτο Κατεστημένο με μύθους και ψέματα.
  Τους όρους της φιλοξενίας τους θέτουν οι οικοδεσπότες».
  Oι ομάδες και τα άτομα που, δυνάμει, επιθυμούν να καταβάλουν προσπάθεια συμμετοχής στην ελληνική κοινωνία πρέπει να μπορούν να μείνουν στην Ελλάδα δηλώνει στο Liberal.gr η Σώτη Τριανταφύλλου με αφορμή το μεταναστευτικό-προσφυγικό προσθέτοντας όμως ότι «τους όρους της φιλοξενίας του θέτουν οι οικοδεσπότες. Ταυτόχρονα ασκεί κριτική στη στάση της αριστεράς τονίζοντας πως «η αριστερά είναι μια κακοήθης δύναμη που έχει δημιουργήσει ένα αμείλικτο Κατεστημένο με μύθους και ψέματα».
  Η γνωστή συγγραφέας τονίζει πως «Όσοι θέλουν να μείνουν στη χώρα μας, όσοι αντιλαμβάνονται ότι στη δεινή θέση όπου έχουν βρεθεί δεν έχουν επιλογές και δεν μπορούν να διεκδικήσουν το βέλτιστο, πρέπει να μείνουν μαζί μας». Διευκρινίζει όμως ότι πρέπει να ληφθεί υπόψη «η δεινή εμπειρία των άλλων ευρωπαϊκών χωρών που για να μην τις χαρακτηρίσουν μισαλλόδοξες και αυταρχικές, έχτισαν τζαμιά στην κάθε γειτονιά. Με καταστροφικά αποτελέσματα στην παιδεία, στην κοινωνική συνοχή, στη θέση των γυναικών, στην ίδια την καθημερινότητα».

  Επίσης χαρακτηρίζει ως «κακοήθη δύναμη» την αριστερά σημειώνοντας μάλιστα ότι «Τον σύγχρονο ρατσισμό τον επινόησε η αριστερά, το αντιρατσιστικό κίνημα. Οι “Antifa'' επισημαίνουν την «αέναη επιστροφή του φασισμού» προκειμένου να αποκτήσει νόημα το κίνημά τους και η ζωή τους. Ο ρατσισμός και ο φασισμός δεν υπάρχουν• υπάρχουν μερικοί ρατσιστές και μερικοί φασίστες: δεν αρκούν για να συγκροτήσουν φαινόμενο».
  Οπως τονίζει πρέπει «Να ορίσουμε με σαφήνεια τη φυσιογνωμία μας, την ταυτότητά μας ως Ευρωπαίοι. Ο Πολ Βαλερύ έγραφε ότι Ευρωπαίος είναι εκείνος που έχει υποστεί τη φιλοσοφική επίδραση της αρχαιοελληνικής ορθολογιστικής σκέψης, που έχει ζήσει με την ιουδαιοχριστιανική θρησκευτικότητα και έχει διαμορφωθεί από τη ρωμαϊκή διοίκηση και των ρωμαϊκών θεσμών».
  Και καταλήγει λέγοντας πως «η ΕΕ κλονίζεται από την επίθεση του ισλάμ κι από την ισλαμοαριστερά. Αλλά οι περισσότεροι Ευρωπαίοι κάνουν την πάπια».
  Ζ.Π.


  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...