Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2019

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ". ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ: "ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ".


 ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ  ΔΗΛΩΣΗ  ΑΠΟ  ΕΛΛΗΝΑ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ,  ΠΟΥ  ΟΜΩΣ  ΕΓΙΝΕ:


ΖΑΒΟΣ  ΣΟΡΟΣ  ΚΟΥΛΗΣ:  "ΕΙΜΑΙ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ  ΝΑ  ΒΛΕΠΩ  ΤΗΝ  ΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΜΑΣ  ΝΑ  ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ  ΣΕ  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ".

Ο  Σόρος  Κούλης  ξέρει  καλά  ότι  τα  9/10  των  λαθρομεταναστών  είναι  μουσουλμάνοι  και  μάλιστα  φανατικοί  μουσουλμάνοι.  Δεν  είναι  π.χ.  χριστιανοί  πάμπτωχοι  Αιθίοπες.  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.  Δεν  είναι  βουδιστές  ή  ινδουϊστές.  Ο  Δαλάϊ  Λάμα  καθημερινά  επιτίθεται  στην  λαθρομετανάστευση.  Δεν  είναι  Κινέζοι  αλλά  μουσουλμάνοι  τουρκογενείς  Ουιγούροι  εκ  Κίνας,  που  δεν  εγκαθίστανται  ούτε  στην  Τουρκία,  αλλά  κατευθύνονται  στην  Ελλάδα.  Άρα  να μην  κρυβόμαστε  πίσω  από το  δάχτυλό  μας.  Η  δήλωσή  του  ουσιαστικά  σημαίνει:  "ναι,  το  γνωρίζω  ότι  μόνο μουσουλμάνοι  εποικίζουν την Ελλάδα.  Είμαι  υπερήφανος  που  θα  καταστήσω  την  Ελλάδα  μουσουλμανική".  "Ναι,  είμαι  υπερήφανος  γιατί  κατευθύνω  την  αναίμακτη   αργή  γενοκτονία  του  Ελληνικού  λαού".
      

ΜΙΧΑΛΗΣ  ΙΓΝΑΤΙΟΥ:  «Οι  λαθρομετανάστες  του  Ερντογάν,  ένα φρικτό σενάριο, που απειλεί την Ελλάδα, καθώς διεθνείς δυνάμεις εκμεταλλεύονται τους λαθρομετανάστες για να παίζουν πολιτικά παιγνίδια.   Και είναι φανερό ακόμα και στους …τυφλούς, ότι αυτό το παιγνίδι παίζεται εναντίον της Ελλάδας.   Πάντα ο Ερντογάν αντιμετωπίζει τους ηγέτες της Ελλάδας με ειρωνεία, διότι τους θεωρεί ασήμαντους.  Η  απειλή του Ερντογάν ότι θα στείλει χιλιάδες πρόσφυγες στην Ελλάδα, στην πραγματικότητα είναι απειλή για την κυριαρχία της Ελλάδας».


Ένα,  λίγο  παλιότερο,  άρθρο  του  δημοσιογράφου ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας θα παραβρεθεί στην Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, που ξεκινά αύριο στη Νέα Υόρκη. Θα είναι η πρώτη του παρουσία στη μεγαλύτερη σύναξη προέδρων και πρωθυπουργών, που πραγματοποιείται κάθε Σεπτέμβριο, και στη διάρκεια της δίνεται η ευκαιρία για πολύ σημαντικές συναντήσεις και επαφές. Η ιστορία έχει αποδείξει ότι η Γ.Σ. του ΟΗΕ έλυσε, αλλά και δημιούργησε προβλήματα για ηγέτες και χώρες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ένα από τα «φρέσκα» πρόσωπα αυτής της Συνέλευσης και λογικό είναι να επιδειχθεί και ένα ενδιαφέρον γι’ αυτόν από άλλους ηγέτες, αλλά και τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις να γίνονται συναντήσεις κρυφές και φανερές -και δεν θεωρώ ότι οι κρυφές είναι ύποπτες. Αντίθετα. Ειδικά οι επενδυτές που ενδιαφέρονται για χώρες, επιθυμούν συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 
Στην Ελλάδα έχουμε εστιαστεί στην συνάντησή του Έλληνα πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ, την οποία μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει επιβεβαιώσει ο Λευκός Οίκος, καθώς δεν είχε γίνει γνωστό το πρόγραμμα του στη Γ.Σ. 
Αξιωματούχος της ελληνικής αντιπροσωπείας μας είπε ότι η συνάντηση θα γίνει αύριο Τρίτη, στις 6 το απόγευμα ώρα Νέας Υόρκης. 
Σίγουρα, εάν πραγματοποιηθεί θα είναι μία σημαντική εξέλιξη, με δεδομένο ότι ο Αμερικανός Πλανητάρχης επιλέγει μετά από μεγάλη σκέψη τους ηγέτες που θα συναντήσει στη Νέα Υόρκη. 
Κάνοντας το ντεμπούτο του στη διεθνή πολιτική σκηνή, πρέπει να εστιαστεί στα πιο σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τη χώρα: Είναι η οικονομία, η επιθετικότητα της Τουρκίας και βεβαίως το Μεταναστευτικό, που απειλεί την Ελλάδα, καθώς διεθνείς δυνάμεις εκμεταλλεύονται τους άμοιρους μετανάστες και τους πρόσφυγες για να παίζουν πολιτικά παιγνίδια
Και είναι φανερό ακόμα και στους …τυφλούς, ότι αυτό το παιγνίδι παίζεται εναντίον της Ελλάδας. 
Για τον Ταγίπ Ερντογάν, που θα έχει την ευκαιρία ο κ. Μητσοτάκης να συναντήσει στη Νέα Υόρκη, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες είναι το «υπερόπλο» του για να εκβιάζει την φοβική Ευρώπη. Και για να υλοποιήσει τον εκβιασμό του πρέπει να περάσει τις χιλιάδες των άμοιρων μέσα από την Ελλάδα. 
Πρόκειται για ένα φρικτό σενάριο, που κάλλιστα μπορεί να αντιμετωπίσει η χώρα έχοντας απέναντί της τον πρόεδρο της Τουρκίας, ο οποίος κυριαρχείται από ψυχασθενικές καταστάσεις. 
Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για τον Πρωθυπουργό να θέσει το θέμα, όχι μόνο στον κ. Ερντογάν, αλλά και στη διεθνή πολιτική σκηνή. Η Γ.Σ. του ΟΗΕ είναι ένα σημαντικότατο βήμα και πρέπει να το χρησιμοποιήσει. Πρέπει να υπογραμμίσει το αυτονόητο, ότι η Ελλάδα έπραξε περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα και ότι δεν αντέχει άλλο. Πρέπει να αδράξει την ευκαιρία και να διεθνοποιήσει το πρόβλημα, αλλά και να ξεμπροστιάσει τον εκβιαστή πρόεδρο της Τουρκίας. Πάντα ο Ερντογάν αντιμετωπίζει τους ηγέτες της Ελλάδας με ειρωνεία, διότι τους θεωρεί ασήμαντους. Είναι η ευκαιρία για τον κ. Μητσοτάκη να αποβάλει το φοβικό σύνδρομο των άλλων Ελλήνων ηγετών για να τελειώνει αυτή η ιστορία. Η απειλή του Ερντογάν ότι θα στείλει χιλιάδες πρόσφυγες στην Ευρώπη, στην πραγματικότητα είναι απειλή για την κυριαρχία της Ελλάδας.ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...