Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΣΗΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ: «ΛΟΓΙΚΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ».


 Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποφάσισε την μόνιμη εγκατάσταση των αλλοδαπών στην Ελλάδα και την αλλοίωση του δημογραφικού προφίλ της χώρας.

ΖΑΒΟΣ  ΣΟΡΟΣ  ΚΟΥΛΗΣ:  "ΕΙΜΑΙ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ  ΝΑ  ΒΛΕΠΩ  ΤΗΝ  ΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΜΑΣ  ΝΑ  ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ  ΣΕ  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ".

Ο  Σόρος  Κούλης  ξέρει  καλά  ότι  τα  9/10  των  λαθρομεταναστών  είναι  μουσουλμάνοι  και  μάλιστα  φανατικοί  μουσουλμάνοι.  Δεν  είναι  π.χ.  χριστιανοί  πάμπτωχοι  Αιθίοπες.  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.  Δεν  είναι  βουδιστές  ή  ινδουϊστές.  Ο  Δαλάϊ  Λάμα  καθημερινά  επιτίθεται  στην  λαθρομετανάστευση.  Δεν  είναι  Κινέζοι  αλλά  μουσουλμάνοι  τουρκογενείς  Ουιγούροι  εκ  Κίνας,  που  δεν  εγκαθίστανται  ούτε  στην  Τουρκία,  αλλά  κατευθύνονται  στην  Ελλάδα.  Άρα  να μην  κρυβόμαστε  πίσω  από το  δάχτυλό  μας.  Η  δήλωσή  του  ουσιαστικά  σημαίνει:  "ναι,  το  γνωρίζω  ότι  μόνο μουσουλμάνοι  εποικίζουν την Ελλάδα.  Είμαι  υπερήφανος  που  θα  καταστήσω  την  Ελλάδα  μουσουλμανική".  "Ναι,  είμαι  υπερήφανος  γιατί  κατευθύνω  την  αναίμακτη   αργή  γενοκτονία  του  Ελληνικού  λαού".
 

Λογικές χαρακτηρίζει ο βουλευτής Γρεβενών της ΝΔ, Ανδρέας Πάτσης, τις αντιδράσεις των κατοίκων που έχουν ξεσηκωθεί στην ενδοχώρα ενάντια στους αλλοδαπούς.
«Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει το μεταναστευτικό στην Ελλάδα. Τίθεται θέμα και εθνικής και εσωτερικής ασφάλειας λόγω της ελεύθερης διακίνησης. Δεν μπορούμε να τους αφήνουμε να κινούνται ελεύθερα, χωρίς να ξέρουμε από πού κρατάει η σκούφια τους. Δεν θα έπρεπε να είναι τόσο εύκολη η πρόσβαση των ανθρώπων αυτών μέσα στις κοινωνίες».


Μέγιστο λάθος των ξενοδόχων: Διώχνουν τουρίστες, φέρνοντας μετανάστες
«Είναι δυνατόν να δεσμεύσουμε μια ολόκληρη περιοχή και να καταδικάσουμε την οικονομία της, προς όφελος κάποιων μόνο ιδιωτών επιχειρηματιών, λύνοντας το πρόβλημα επιφανειακά»; Αναρωτιέται ο κύριος Πάτσης, εξηγώντας ότι μια περιοχή που είναι άκρως τουριστική, υποβαθμίζεται από τους ξενοδόχους που φέρνουν μετανάστες.
«Προτιμούν την εύκολη λύση. Θα κλείσουν το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, φέρνοντας μόνο μετανάστες», λέει χαρακτηριστικά, και προσθέτει: «Οι ξενοδόχοι δεν ενδιαφέρονται για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην περιοχή. Αυτή τη στιγμή, τα περισσότερα, αν όχι όλα, πεντάστερα ξενοδοχεία στη Βασιλίτσα έχουν μετανάστες. Λίγοι ιδιώτες ωφελούνται, όσο η τοπική κοινωνία παρακμάζει».
Κάνοντας λόγο για απαξίωση μιας ολόκληρης βιομηχανίας, συνεχίζει: «Πάρα πολλοί επιχειρηματίες της περιοχής μας χρηματοδοτήθηκαν από ευρωπαϊκά προγράμματα και δανειοδοτήθηκαν από τράπεζες, προκειμένου να χτίσουν ξενοδοχειακές μονάδες στον ορεινό όγκο των Γρεβενών, στη Βασιλίτσα που λειτουργεί και το χιονοδρομικό κέντρο. Καλώς ή κακώς, δεν πήγαν καλά κι αυτή τη στιγμή έχουν χρέη.»
“Αντί να κάνουν έναν αγώνα να αναβαθμίσουν την περιοχή και να προσελκύσουν τουρισμό, κάτι το οποίο είναι επίπονο, κοστοβόρο κι απαιτεί ειδικές γνώσεις, προτίμησαν την εύκολη λύση, να φέρνουν μόνο μετανάστες. Συνάπτουν συμβάσεις, απευθείας με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και τη Γενική Γραμματεία Μεταναστευτικής Πολιτικής, οι οποίες είναι διάρκειας από 6 μήνες έως και 2-3 χρόνια.
“Χωρίς να κοπιάζουν καθόλου, παίρνουν χρήματα, ποσά ιδιαιτέρως μεγάλα απ’ ότι ακούω, και σώζουν τις επιχειρήσεις τους. Είναι μέγιστο λάθος των ξενοδόχων διότι τα ξενοδοχεία δε φτιάχτηκαν για να γίνουν κέντρα φιλοξενίας», καταλήγει ο κύριος Πάτσης.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...