Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019

ΡΕΓΚΛΙΝΓΚ: «ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. ΕΙΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΑΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ»


Η  ΑΡΓΗ  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποφάσισε την μόνιμη εγκατάσταση των μωαμεθανών στην Ελλάδα και την αλλοίωση του δημογραφικού προφίλ της  χώρας.


Ρέγκλινγκ: «Έλληνες, σας δανείσαμε 200 δισ.€ - Θα σας παρακολουθούμε για δεκαετίες - θέλουμε τα λεφτά μας πίσω».
Θέλουμε τα λεφτά που σας δανείσαμε πίσω. Για αυτό θα σας παρακολουθούμε στενά για τις επόμενες δεκαετίες».ΖΑΒΟΣ  ΣΟΡΟΣ  ΚΟΥΛΗΣ:  "ΕΙΜΑΙ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ  ΝΑ  ΒΛΕΠΩ  ΤΗΝ  ΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΜΑΣ  ΝΑ  ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ  ΣΕ  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ".


Ο  Σόρος  Κούλης  ξέρει  καλά  ότι  τα  9/10  των  λαθρομεταναστών  είναι  μουσουλμάνοι  και  μάλιστα  φανατικοί  μουσουλμάνοι.  Δεν  είναι  π.χ.  χριστιανοί  πάμπτωχοι  Αιθίοπες.  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.  Δεν  είναι  βουδιστές  ή  ινδουϊστές.  Ο  Δαλάϊ  Λάμα  καθημερινά  επιτίθεται  στην  λαθρομετανάστευση.  Δεν  είναι  Κινέζοι  αλλά  μουσουλμάνοι  τουρκογενείς  Ουιγούροι  εκ  Κίνας,  που  δεν  εγκαθίστανται  ούτε  στην  Τουρκία,  αλλά  κατευθύνονται  στην  Ελλάδα.  Άρα  να μην  κρυβόμαστε  πίσω  από το  δάχτυλό  μας.  Η  δήλωσή  του  ουσιαστικά  σημαίνει:  "ναι,  το  γνωρίζω  ότι  μόνο μουσουλμάνοι  εποικίζουν την Ελλάδα.  Είμαι  υπερήφανος  που  θα  καταστήσω  την  Ελλάδα  μουσουλμανική".  "Ναι,  είμαι  υπερήφανος  γιατί  κατευθύνω  την  αναίμακτη   αργή  γενοκτονία  του  Ελληνικού  λαού".
      
Αυτό ήταν το μήνυμα για την «ανάπτυξη» που… έρχεται από τον επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου (European Court of Auditors Journal), μιλώντας για την κατάσταση σε μια χώρα που έχει εκχωρήσει άνευ όρων την δημοσιονομική της κυριαρχία στις Βρυξέλλες, με τον Ρέγκλινγκ να μιλά ως "φρούραρχoς" του Βερολίνου.
Ερωτηθείς για το ποια θεωρεί ότι είναι τα τρία σημαντικότερα χρηματοδοτικά/οικονομικά θέματα, που βρίσκονται τώρα στο τραπέζι του ESM, ο Ρέγκλινγκ δήλωσε:
«Το πιο σημαντικό θέμα για τον ΕSM για πολλές δεκαετίες θα είναι να παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ελλάδα.
Ο ΕSM δάνεισε περισσότερα από 200 δισ. ευρώ στην Ελλάδα και θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι η Ελλάδα θα είναι επίσης σε θέση να αποπληρώσει τα δάνεια αυτά».
«Επιπλέον», πρόσθεσε, «βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα, υπάρχει μία σειρά θεμάτων σχετικών με την Οικονομική και Νομισματική Ένωση (ΟΝΕ), όπου πρέπει να βρούμε λύσεις και είναι όλα σε διαφορετικά στάδια, με διαφορετικούς βαθμούς διαφωνιών».
Όπως διευκρίνισε στη συνέχεια, τα θέματα αυτά αφορούν το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Ασφάλισης Καταθέσεων (European Deposit Insurance Scheme, EDIS), ένα δημοσιονομικό μέσο για τη μακροοικονομική σταθεροποίηση και τη ρευστότητα για τη λειτουργία της τραπεζικής ένωσης.
Σε ερώτηση, αν οι εκθέσεις που έχει κάνει το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο, όπως για τα προγράμματα στήριξης κατά τη διάρκεια της ελληνικής κρίσης, βοήθησαν τον ESM, ο Ρέγκλινγκ απάντησε:
«Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα: Ναι, τις κοιτάμε και αρχίσαμε πριν μερικούς μήνες τη δεύτερη αξιολόγηση της εργασίας του ESM που εστιάζει στην Ελλάδα. Εκεί, οι εμπειρογνώμονές μας έχουν κοιτάξει φυσικά όλες τις σχετικές μελέτες και αναλύσεις που έχουν δημοσιευθεί.
Για παράδειγμα, από το ΔΝΤ, αλλά και από το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο.
Για να μάθουμε από αυτές και όχι να τις αντιγράψουμε. Είτε να τις επιβεβαιώσουμε είτε να εκφράσουμε την αντίθεσή μας, όταν δεν συμφωνούμε».ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

5 σχόλια :

 1. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκε το έλλειμα του εμπορικού ισοζυγίου κατά 2,3% τον Σεπτέμβριο.
  Οι εισαγωγές συνεχίζουν να "πνίγουν" την οικονομία.
  Αύξηση 2,3% σημείωσε το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου της χώρας τον Σεπτέμβριο εφέτος, παρά τη μεγάλη κατά 6,1%- αύξηση των εξαγωγών.
  Ειδικότερα, από τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τις εμπορευματικές συναλλαγές, προκύπτουν τα εξής:
  Η συνολική αξία των εισαγωγών-αφίξεων ανήλθε στο ποσό των 4.719,9 εκατ. ευρώ τον Σεπτέμβριο 2019 έναντι 4.513,0 εκατ. ευρώ τον ίδιο μήνα του 2018, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 4,6% (χωρίς τα πετρελαιοειδή παρουσίασε αύξηση κατά 376,0 εκατ. ευρώ ή 12,1%, ενώ χωρίς τα πετρελαιοειδή και τα πλοία παρουσίασε αύξηση κατά 385,2 εκατ. ευρώ ή 12,4%).
  Η συνολική αξία των εξαγωγών-αποστολών ανήλθε στο ποσό των 2.835,7 εκατ. ευρώ έναντι 2.671,6 εκατ. ευρώ τον Σεπτέμβριο 2018, παρουσιάζοντας αύξηση 6,1% (χωρίς τα πετρελαιοειδή παρουσίασε αύξηση κατά 147,8 εκατ. ευρώ ή 8,4%, ενώ χωρίς τα πετρελαιοειδή και τα πλοία παρουσίασε αύξηση κατά 152,9 εκατ. ευρώ ή 8,8%).
  Το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου ανήλθε σε 1.884,2 εκατ. ευρώ έναντι 1.841,4 εκατ. ευρώ τον Σεπτέμβριο 2018, παρουσιάζοντας αύξηση 2,3% (χωρίς τα πετρελαιοειδή παρουσίασε αύξηση κατά 228,2 εκατ. ευρώ ή 16,8%, ενώ χωρίς τα πετρελαιοειδή και τα πλοία παρουσίασε αύξηση κατά 232,3 εκατ. ευρώ ή 17,2%).
  Το 9μηνο εφέτος, η συνολική αξία των εισαγωγών- αφίξεων ανήλθε στο ποσό των 41.766,1 εκατ. ευρώ έναντι 40.056,2 εκατ. ευρώ το ίδιο διάστημα του 2018, παρουσιάζοντας αύξηση 4,3% (χωρίς τα πετρελαιοειδή παρουσίασε αύξηση κατά 2.095,4 εκατ. ευρώ ή 7,3%, ενώ χωρίς τα πετρελαιοειδή και τα πλοία παρουσίασε αύξηση κατά 1.916,5 εκατ. ευρώ ή 6,8%).
  Η συνολική αξία των εξαγωγών-αποστολών ανήλθε στο ποσό των 25.265,6 εκατ. ευρώ έναντι 24.665,6 εκατ. ευρώ το 9μηνο του 2018, παρουσιάζοντας αύξηση 2,4% (χωρίς τα πετρελαιοειδή παρουσίασε αύξηση κατά 809,1 εκατ. ευρώ ή 5%, ενώ χωρίς τα πετρελαιοειδή και τα πλοία παρουσίασε αύξηση κατά 874,6 εκατ. ευρώ ή 5,4%).
  Το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου ανήλθε σε 16.500,5 εκατ. ευρώ έναντι 15.390,6 εκατ. ευρώ το 9μηνο πέρυσι, παρουσιάζοντας αύξηση 7,2% (χωρίς τα πετρελαιοειδή παρουσίασε αύξηση κατά 1.286,3 εκατ. ευρώ ή 10,5%, ενώ χωρίς τα πετρελαιοειδή και τα πλοία παρουσίασε αύξηση κατά 1.041,9 εκατ. ευρώ ή 8,6%).
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Μητσοτάκης ισχυρίζεται ότι θα “νοικοκυρέψει” την Χώρα, την ώρα που το κόμμα του χρωστά 280 εκατ. ευρώ.
   ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ" ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. ΘΑ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΛΑΙΟΔΕΝΔΡΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ; Η ΕΛΛΑΔΑ θΑ ΓΙΝΕΙ ΣΚΕΤΗ ΧΩΡΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ - το έχει πει εκατό φορές - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ -ΥΠΗΡΕΤΕΣ. Προχθές ανακοινώθηκε από Αιγύπτιο υπουργό: (ενώ ο Κούλης ξεριζώνει τά δικά μας ελαιόδεντρα) η Αίγυπτος θα φυτέψει 100 εκατομμύρια ελαιόδεντρα σε μια πενταετία. Φιλοδοξία της Αιγύπτου αποτελεί να ανέβει στην πρώτη θέση της παγκόσμιας παραγωγής επιτραπέζιας ελιάς. Άμεσος στόχος της Αιγύπτου αποτελεί η φύτευση 100 εκατομμυρίων ελαιόδεντρων για την παραγωγή ελαιολάδου, με χρονικό ορίζοντα μόλις το 2022. Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε ότι αναμένεται πληθυσμιακή έκρηξη στην Αίγυπτο. 160 εκατομμύρια κάτοικοι το 2050.
   ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
   Θα πρέπει να επισημάνουμε πως κάτι ακόμη που λίγοι μπορεί να ξέρουν ή να υποψιάζονται: η κάθε χώρα παραγωγής τροφίμων έχει διαφορετικές νομοθεσίες για την ανάπτυξή τους, οπότε τροφές ανθρώπων μπορεί κάλλιστα να καλλιεργούνται / αναπτύσσονται / διακινούνται σε άλλες χώρες με τρόπους που ΕΔΩ απαγορεύονται. Για παράδειγμα, η πατάτα Αιγύπτου: εκεί, για την καλλιέργειά της, χρησιμοποιούνται φυτοφάρμακα και λιπάσματα που εδώ απαγορεύονται δια ροπάλου, λόγω τον παρενεργειών τους.
   Κι όμως κατά καιρούς γεμίζει η ελληνική αγορά από εισαγόμενη “φτηνή” πατάτα Αιγύπτου και αρκετοί την καταναλώνουμε παντελώς ανυποψίαστοι για το τι άλλο καταναλώνουμε μαζί της! Οι πονηροί εισαγωγείς δωροδοκεί μερικούς πολιτικούς (όπως η Ζήμενς τον Μητσοτάκη) και παίρνουν άδεια εισαγωγών αιγυπτιακής πατάτας.
   Έτσι οι Έλληνες πολιτικοί προκαλούν καρκινογένεση στους ευφυείς Έλληνες πολίτες , (που τους ξαναψηφίζουν βέβαια - ζώα είναι, δεν καταλαβαίνουν την σχέση του καρκίνου που έπαθαν με τον δείνα πολιτικό), επιτρέποντας την εισαγωγή καρκινογόνων ξένων γεωργικών προϊόντων. Σε λίγα χρόνια οι Έλληνες πολιτικοί, εκτός από πατάτες, θα εισάγουν στην ΕΛΛΑΔΑ από την Αίγυπτο και ελιές και λάδι (λίγο ραντισμένα). Μετά θα αρχίσουν να εισάγουν και Αιγύπτιους, για σεξουαλική ικανοποίηση των συζύγων τους και πιθανώς των ιδίων.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  2. Τα φούμαρα της Standard&Poor's για την αναβάθμιση της αξιολόγησης των ελληνικών τραπεζών και για την συνεχιζόμενη ανάκαμψη της οικονομίας και της θετικής προδιάθεσης για ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας δεν έπεισε στο ελάχιστο την Société Générale που όχι μόνο σύστησε στους επενδυτές της άμεσα να ξεφορτωθούν τα Ελληνικά ομόλογα αλλά πούλησε και η ίδια τις θέσεις της σε αυτά.

   Στις 8 Νοέμβριου 2019 οι αναλυτές της η Société Générale δεν πείστηκαν από την φαινομενικά θετική απόδοση των Ελληνικών ομολόγων όπως και από τις σικέ αναβαθμίσεις της Standard& Poors για τις Ελληνικές τράπεζες και γενικότερα για την οικονομία στην Ελλάδα.

   Έτσι η γαλλική τράπεζα η Société Générale όχι μόνο σύστησε στους επενδυτές της άμεσα να ξεφορτωθούν τα Ελληνικά ομόλογα 10ετίας, αλλά πούλησε και ή ίδια τις θέσεις της σε αυτά. Παράλληλα η UBS χαρακτηρίζει την Ελλάδα του Μητσοτάκη επενδυτική θέση προς αποφυγήν και συστήνει την άμεση πώληση όλων των Ελληνικών κρατικών ομολόγων.

   Συμπερασματικά στην χρηματοπιστωτική αγορά το βαρόμετρο της αληθινής κατάστασης μιας οικονομίας φαίνεται από την θέση των κύριων θεσμικών επενδυτών και όχι από τις άκρως αμφιλεγόμενες αυξομειώσεις βραχυπρόθεσμων ομολόγων, ούτε από τις αμφισβητούμενες αναβαθμίσεις οίκων αξιολόγησης.

   Δυστυχώς η Πατρίδα μας έχει διαχρονικά διαλυθεί οικονομικά από το καθεστώς των πολιτικάντηδων με σημερινό εκπρόσωπο τον Μητσοτάκη.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
 2. Βλέπω εκλογές πάλι σε κανένα 3μηνο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΟΕΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...