Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΤΣΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: «Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ, ΜΟΝΟΛΙΘΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΗ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ». ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Υπό κατάρρευση οι Ένοπλες Δυνάμεις: Μετατρέπουν τα αεροδρόμια της ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ σε δομές φιλοξενίας των παράνομων μεταναστών. ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΟΡΕΣΑΝ ΦΟΥΣΤΕΣ ΣΑΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΣΕ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ. ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΑΣΗ.


 


Σήμερα  οι  Ελληνικές  Ένοπλες  Δυνάμεις – που  τις  κατάντησαν  άοπλες -  «γιορτάζουν»  την  επίσκεψη  μιας  εβραίας  στον  ναό  του  Σολομώντος  στην  Ιερουσαλήμ.  Κάθε  καλοπροαίρετος  άνθρωπος  διερωτάται: τι  είδους  εορτή  είναι  αυτή  και  τι  σχέση  έχουν  οι  ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ  ΕΝΟΠΛΕΣ   ΔΥΝΑΜΕΙΣ  με  τον  ναό  του  Σολομώντα.  Ναι,  στον  ναό  του  Σολομώντα.  Ούτε  καν  στον  Παρθενώνα,  ούτε  καν  στην  Αγία  Σοφία.  Ποιος  ισραηλινός  πράκτορας  που  διευθύνει  το  αρχηγείο  των  ενόπλων  δυνάμεων  επέβαλε  αυτήν  την  εορτή;    
Υπό κατάρρευση οι Ένοπλες Δυνάμεις: Μετατρέπουν τα αεροδρόμια της ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ  ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ σε δομές φιλοξενίας των παράνομων μεταναστών.
(Από το Pronews).
 
Η αεροπορική βάση της Πολεμικής Αεροπορίας στο Αγρίνιο που αποτελεί έδρα της 132ας Σμηναρχίας Μάχης που έγινε Αεροπορικό Απόσπασμα σχεδιάζεται να μετατραπεί σε κέντρο φιλοξενίας των αλλοδαπών παράνομων μεταναστών αφού οι εγκαταστάσεις του παλαιού αεροδρομίου στο Αγρίνιο, επιθεωρήθηκαν από αξιωματικό του Στρατού.
Αυτή είναι προφανώς η νέα «λύση» που βρήκε η κυβέρνηση για να φέρει κι άλλους αλλοδαπούς στην ενδοχώρα από τα νησιά.
Μετά τα ορθόδοξα μοναστήρια έχουν σειρά αεροδρόμια και στρατόπεδα. Φυσικά στην Πολεμική Αεροπορία διαφωνούν με κάτι τέτοιο όπως και γενικώς στις Ένοπλες Δυνάμεις διαφωνούν αλλά ποιος τους ακούει.
Σημειώνεται ότι για το αεροδρόμιο στο Αγρίνιο είχε εκδηλωθεί ενδιαφέρον από το Κατάρ προς χρήση του για λόγους εκπαιδευτικούς.
Τελικά θα χρησιμοποιηθεί και αυτό ως «δομή φιλοξενίας» αλλοδαπών παράνομων μεταναστών.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας βρίσκονται υπό κατάρρευση καθώς αφιερώνουν μεγάλο μέρος των πόρων τους και της ενέργειάς τους όχι για τον σκοπό τους που είναι η προστασία της χώρας αλλά για την αντιμετώπιση της εισροής χιλιάδων αλλοδαπών παράνομων μεταναστών.
Κύρια εργασία του Ναυτικού είναι η μεταφορά των παράνομων μεταναστών από τα νησιά στην ενδοχώρα ενώ του Στρατού είναι η υποστήριξη των «δομών φιλοξενίας» τους στα νησιά και αλλού.
Στον Έβρο τα στρατόπεδα έχουν περικυκλωθεί από χιλιάδες παράνομους μετανάστες οι οποίοι μάλιστα επιχειρούν να «αδελφοποιηθούν» με τους μουσουλμάνους των ορεινών χωριών.
Ουκ ολίγες φορές παρατηρήθηκε το φαινόμενο μάλιστα, οι παράνομοι μετανάστες να εμποδίζουν την διέλευση των στρατιωτικών προς τις μονάδες τους κλείνοντας τους δρόμους.
Γίνεται κατανοητό τι θα συμβεί εάν υπάρξει κάποια «θερμή» κρίση. Άλλωστε κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι ανάμεσά τους δεν υπάρχουν στρατολογημένα από την ΜΙΤ άτομα που θα χρησιμοποιηθούν όποτε και όταν χρειαστεί.


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΠΟΛΕΜΙΚΗ» ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΨΑΧΝΕΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΒΟΜΒΕΣ ΛΕΪΖΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΙ… (PRONEWS).


Την ώρα που η ΠΑ ασχολείται με το δικό της «εξοπλιστικό» πρόγραμμα ήτοι η ανεύρεση κουβερτών και κλινοσκεπασμάτων και άλλων συναφών υλικών, για τους λαθρομετανάστες, τους οποίους θα «φιλοξενήσει» σε αεροπορικές βάσεις (πληροφορίες αναφέρουν ότι αναζητείται και δεύτερη αεροπορική βάση πλην του Αγρινίου!) η τουρκική Αεροπορία παραλαμβάνει όπλα καθοδήγησης λέιζερ για να βομβαρδίσει όσες βάσεις από δω και στο εξής θα φιλοξενούν μαχητικά αεροσκάφη.
Λυπηρό; Πρωτάκουστο;
Και όμως δεν πρόκειται για ευθυμογράφημα, ούτε για αστείο αλλά για μια δεινή και τραγική συνάμα πραγματικότητα η οποία έχει οδηγήσει τις ΕΔ στην απαξίωση με κύριο ρόλο τους πλέον την «φιλοξενία» όπου αλλοδαπού επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα, ακόμη και για βόλτα.
Τη στιγμή που όλα αυτά γίνονται εδώ η τουρκική Αεροπορία παρέλαβε 100 συλλογές καθοδήγησης λέιζερ LGK-84.
Η LGK παράγεται από την τουρκική εταιρεία Aselsan, είναι καθοδήγησης λέιζερ και προσαρμόζεται σε βόμβες γενικής χρήσης των 500lb και 2.000lb όπως και τη διατρητική βόμβα NEB. Η τυπική εμβέλειά της προσεγγίζει τα 12km.
Η τουρκική Αεροπορία έχει παραλάβει ακόμη 103 τέτοιες συλλογές βομβών που κατασκευάζει η Aselsan.
Πότε ήταν άραγε η τελευταία φορά που η ΠΑ παρέλαβε πυρομαχικά; Πίσω στο 2009 όταν είχαν παραληφθεί 40 όπλα AGM-154 JSOW και 100 GBU-31.
Έκτοτε δεν αγοραστεί ούτε «βίδα» για την ΠΑ και όχι μόνο αυτό, αλλά το όριο ζωής για τα όπλα των Mirage 2000 έχει εξαντληθεί, για να αναφέρουμε ένα μόνο πρόβλημα από τα δεκάδες που αντιμετωπίζει η ΠΑ.
Αλλά προς το παρόν έχει σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί.

Ο  ΚΟΥΛΗΣ  ΝΟΜΙΖΕΙ  ΟΤΙ  ΟΙ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ  ΘΑ  ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΤΟΥΡΚΟΥΣ…

 Η  στοά  "Το  ξίφος  του  Βασιλέως  Δαυίδ"  που  προΐσταται  ο  σεβάσμιος  Παυλόπουλος  είναι  ανακουφισμένη.  Θα  μας  βοηθήσουν  οι  αμερικανοί...

Σήμερα  που  «γιορτάζουν»  οι  ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ  ΕΝΟΠΛΕΣ  ΔΥΝΑΜΕΙΣ  την εορτή  του  Σολομώντος,  Αμερικανοί κομάντος «προσγειώθηκαν» και «κατέλαβαν» το Κιλκίς!

 
Έλληνες στρατιώτες είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν και να επιχειρήσουν δίπλα σε Αμερικανούς κομάντο στην κοινή άσκηση, «Iron Sword 19», στο Κιλκίς.
Το προσωπικό της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας και οι Αμερικανοί αλεξιπτωτιστές της 173ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας των ΗΠΑ συμμετείχαν από κοινού στην άσκηση «Iron Sword 19» η οποία πραγματοποιείται στο Εθνικό Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης Αγώνα σε Αστικό Περιβάλλον στην περιοχή του Κιλκίς.
Η άσκηση αποσκοπεί στην ενίσχυση της διαλειτουργικότητας μεταξύ ελληνικών και αμερικανικών δυνάμεων και αποτελεί απόδειξη της συνεχούς δέσμευσης των ΗΠΑ απέναντι στους νατοϊκούς συμμάχους.
Η «Iron Sword 19» ξεκίνησε στις 18 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 26.


ΠΡΩΗΝ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΩΝ Η.Π.Α.: «ΕΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ».

Η τοποθέτηση του πρώην πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, Νίκολας Μπερνς, σε ερώτηση που δέχτηκε για τη στάση της χώρας του σε υποθετικό στρατιωτικό χτύπημα της Τουρκίας στην Ελλάδα, προκάλεσε ερωτηματικά και προβληματισμό στην ελληνική πλευρά, από διπλωματικής άποψης.
Συγκεκριμένα, στη διάρκεια του συνεδρίου του Delphi Forum και της Καθημερινής, που διεξάγεται στην Ουάσιγκτον, ο Μπερνς ερωτήθηκε «αν Ελλάδα μπορεί να βασιστεί στις ΗΠΑ σε μια κρίσιμη στιγμή αντιπαράθεσης με την Τουρκία» και η απάντησή του ήταν η ακόλουθη: «Λυπάμαι που το λέω, αλλά αν η Ελλάδα χρειαστεί την στήριξη των ΗΠΑ σε ένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία, δεν νομίζω ότι θα την έχει από τον Πρόεδρο Τραμπ».


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

12 σχόλια :

 1. ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ
  "Προσφάτως μιλοῦσα μὲ ΠαΣοΚο τῶν 80ς καὶ τὸν ἠρώτησα…: «Καλὰ ῥὲ Μανώλη.. Τίς πιστεύατε ἐκεῖνες τὶς παπαριές ποὺ λέγατε;
  «Κῦττα, ἔως τὸ 82 -83 τὰ πιστεύαμε. Μετὰ εἶχα διορισθῆ ἐγώ, ὁ ἀδερφός μου, ὁ γαμβρός μου μία γκόμενα ποὺ εἶχα τότε καὶ ἐπρόκειτο νὰ διορισθῇ καὶ ἡ γυναῖκα μου
  Τί ἤθελες νὰ κάνω νὰ λέω ὅτι ὁ σοσιαλισμὸς δὲν εἶναι καλός;».
  Ὤπα ῥὲ μεγάλε, τοῦ λέω, εἶχες καὶ γκόμενα καὶ γυναῖκα;
  «Ναί», μοῦ λέει, μετὰ τὸ 78-79 στὶς ὀργανώσεις γινόταν τὸ ἔλα νὰ δῇς, πήγαινε τὸ φακῆσι σύννεφο». ΦΙΛΟΝΟΗ, ΕΝΑΣ.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
   Μαθαίνω ὅτι τὸ «τὸ Ποτάμι» κατέβασε ῥολά.
   Λογικό…
   Τὴν ἀντιπροσωπεία τὴν ἀνέλαβε πλέον ὁ Μητσοτάκης.
   Κάτι ὅπως στὶς ὁμάδες μὲ τὰ ΑΦΜ, θὰ σὲ λὲν «νέα δημοκρατία» ἀλλὰ θὰ εἶσαι τὸ «τὸ ποτάμι».
   Ἡ ἀλήθεια ὅμως εἶναι ἡ ἐξῆς…
   Εἶναι γνωστό, ὅτι μὲ τὴν δημιουργία τοῦ νέου ἑλληνικοῦ κράτους ἐσχηματίσθησαν τρία κόμματα τὰ ὁποῖα ἐπηρεάζοντο, ἀντιστοίχως, ἀπὸ τὶς τρεῖς «προστάτιδες» δυνάμεις.
   Αὐτὴ ἡ συνήθεια λίγο πολὺ ἔφθασε ὡς τὶς ἡμέρες μας, ἂν καὶ ἡ ἐπιῤῥοὴ τῶν δυνάμεων πλέον εἶναι μικροτέρα καὶ βασίζονται τὰ ἑλληνικὰ κόμματα πλέον σὲ λαϊκὲς δυνάμεις, πολλὲς φορὲς πλατειὲς καὶ ἀνεξάρτητες.
   50-60 χρόνια ἀπὸ σήμερα ὅταν οἱ ἱστορικοὶ θὰ ἀρχίσουν νὰ ψάχνουν τὰ ἀρχεῖα γιὰ τὴν ἐποχή μας, θὰ ἀνακαλύψουν ὅτι τὸ 2014 ἐδημιουργήθη ἕνα κόμμα ἐκ τοῦ μὴ ὄντος ἀποκλειστικὰ μὲ τὰ μαῦρα ταμεῖα τῆς γερμανικῆς κατασκοπίας καὶ τῆς γερμανικῆς πρεσβείας στὴν Ἀθήνα.
   Τὸ «τὸ ποτάμι», σὲ ἀντίθεση μὲ ὅ,τι λέγεται, δὲν τὸ ἐδημιούργησε ἡ ἑλληνικὴ διαπλοκή. Τὸ ὑπεβοήθησε ἀλλὰ δὲν τὸ ἐδημιούργησε. Τὸ ποτάμι ἦταν δημιούργημα τῆς γερμανικῆς πολιτικῆς στὴν Ἑλλάδα, ἀπὸ τὴν πρώτη στιγμὴ τῆς ὑπάρξεώς του ἔως τὸ πρόσφατο θλιβερό του τέλος.
   Ἐστελεχώθη δὲ ἀπὸ ὅλην τὴν γερμανικὴ κλίκα τῶν Ἀθηνῶν καὶ τὸ ὑπεστηρίχθη ἔως τοῦ σημείου ποὺ ἦταν χρήσιμο.
   Οὐδεὶς Ἕλλην πλουτοκράτης ἐχρηματοδότησε τὸ «τὸ ποτάμι» ἄμεσα. Μὴ σᾶς κοροϊδεύουν καὶ μὴ μασσᾶτε στὶς χειροβομβίδες κρότου λάμψεως.
   Τὸ «τὸ ποτάμι» ἦταν δημιούργημα τῶν γερμανικῶν μυστικῶν ὑπηρεσιῶν.
   Νὰ ζήσουμε νὰ τὸ θυμόμαστε. ΦΙΛΟΝΟΗ, ΕΝΑΣ.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  2. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ – ΚΕΜΑΛ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ
   Οποῖος θεωρεῖ ὅτι ἡ Ἑλλὰς χρειάζεται Σαλβίνι κάνει λάθος.
   Ἡ Ἑλλὰς χρειάζεται ἕναν Ἐρντογᾶν μήπως καὶ μπορέσῃ νὰ ἀποκαθηλώσῃ τὸν Βενιζέλο, ὅπως ἐκεῖνος ἀποκαθηλώνει τὸν Κεμάλ. ΦΙΛΟΝΟΗ, ΕΝΑΣ.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
 2. OI ΤΟΥΡΚΟΙ «ΒΙΑΖΟΥΝ» ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΤΟΥΣ. ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ «ΕΟΡΤΗΣ» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΙΩΝ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ). ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…
  Γράφει: Γεράσιμος Χουντάλας, PRONEWS
  Τραγικές ελληνικές ηγεσίες: Η φρεγάτα «Αδρίας», οι τουρκικοί «παρα-βιασμοί» & η «φάπα» της Αγκυρας για τα Δωδεκάνησα.
  Μαζικές παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου, μαζικές παραβιάσεις των Εθνικών Χωρικών Υδάτων από την Αγκυρα στην άσκηση «Dogu Akdeniz» μεταξύ του συμπλέγματος της Μεγίστης και της Κύπρου και όλα αυτά με την έμμεση ελληνική «σφραγίδα» και αποδοχή των τουρκικών ενεργειών!
  Η Αθήνα, ουδόλως «συγκινήθηκε» από τον de facto αποκλεισμό του συμπλέγματος της Μεγίστης στην συγκεκριμένη άσκηση και εξακολούθησε να κρατά την φρεγάτα «ΑΔΡΙΑΣ», (F459) κλάσης «S στην τουρκική άσκηση!
  Τώρα, ποιος να σεβαστεί μια τέτοια χώρα, που την «βιάζουν» και γυρίζει και την «πίσω πλευρά» στον βιαστή, είναι άγνωστο.
  Στην τουρκική άσκηση εκτός από τα πλοία του τουρκικού στόλου συμμετείχαν συμμαχικά πλοία που συγκροτούν τη ΝΑΤΟϊκή δύναμη της Ανατολικής Μεσογείου SNMG-2 αλλά και πλοία άλλων χωρών, όπως του... Πακιστάν.
  Στη δύναμη της SNMG-2 συμμετείχε και η ελληνική φρεγάτα.
  Eπειδή κάποιοι αξιωματικοί του ΠΝ έθεσαν (διστακτικά...) θέμα και στην ηγεσία του Επιτελείου και εμμέσως και στην πολιτική ηγεσία (εκεί φτάσαμε, να «μουτρώνουν» οι αξιωματικοί από την απίθανη πολιτική της Αθήνας), η ηγεσία σκέφτηκε να «ανταποδώσει» «τα ίσα» στη Τουρκία για να «καλμάρει» τις αντιδράσεις
  Και οργάνωσε μια ακριβώς αντίστοιχη άσκηση στο Καρπάθιο Πέλαγος, και στο Νότιο Κρητικό, την άσκηση ναρκοπολέμου «ΝΗΡΗΙΣ 2019», καλώντας τη ΝΑΤΟϊκή δύναμη της Ανατολικής Μεσογείου SNMG-2 να συμμετάσχει, μαζί βέβαια με τα τουρκικά πλοία!
  Ελα όμως που οι Τούρκοι δεν εκτίμησαν την «γενναιοδωρία» σε επίπεδο κυριαρχικών δικαιωμάτων της Αθήνας στο σύμπλεγμα της Μεγίστης και έστειλαν μια μεγαλόπρεπη αρνητική απάντηση στην ελληνική πλευρά για την συμμετοχή τους, αιτιολογώντας την με σαφή αμφισβήτηση της ελληνικής δικαιοδοσίας για ασκήσεις στα Δωδεκάνησα βάσει της συνθήκης των Παρισίων του 1947!
  Ετσι πλέον δημιουργήθηκε de facto το εξής γεωστρατηγικό παράδοξο: Η Αθήνα αποδέχθηκε οι Τούρκοι να κάνουν ασκήσεις στα Δωδεκάνησα εντός ΕΕΧ και ΕΧΥ με την συμμετοχή στην τουρκική άσκηση της ελληνικής φρεγάτες που «σφράγισε» από το δικαίωμα.
  Η Ελλάδα, όμως, κατά της Αγκυρα, δεν έχει δικαίωμα να κάνει άσκηση στα Δωδεκάνησα και η Τουρκία αυτή την στιγμή καταγγέλλει την χώρα στο ΝΑΤΟ γιατί «παραβιάζει την συνθήκη των Παρισίων»!
  Το πιο εξοργιστικό με την στάση της Αθήνας κατά την διάρκεια και στο πλαίσιο της «Dogu Akdeniz» είναι ότι η τουρκική Αεροπορία σάρωνε καθημερινά κυρίως στην περιοχή γύρω από το σύμπλεγμα του ακριτικού Καστελόριζου αλλά και πάνω από το Αιγαίο!
  Από τις 11 Νοεμβρίου έως και χθες σε 154 περιπτώσεις τα τουρκικά αεροσκάφη - μαχητικά, αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου και ελικόπτερα - 97 μονάδες συνολικά – παραβίασαν τον Εθνικό Εναέριο Χώρο, είχαμε 21 αερομαχίες και η Ελλάδα... διατηρούσε την φρεγάτα «ΑΔΡΙΑΣ» μέσα στην άσκηση!
  Πέντε φορές οι προκλήσεις είχαν στόχευση το Καστελόριζο με τα τουρκικά μαχητικά να προχωρούν να πετούν πάνω από ελληνικό έδαφος στα τρία νησιά του συμπλέγματος.
  Το ότι στο τέλος μας έστειλαν και το πακιστανικό P-3C, να μας «παρα-βιάσει», περισσότερο σαν τουρκικό χιούμορ εκλαμβάνεται...
  Mετά περιμένουμε από τον Ν.Τραμπ να μας... σώσει! Ούτε οι εξωγήινοι δεν μας σώζουν.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ. Όλα τα παρακάτω αποτελούν ένα απόλυτα λογικό σενάριο, που μπορεί να ζήσουμε ξαφνικά. ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.
  Η Άγκυρα εισβάλει ξαφνικά στην Ελλάδα. Οι μετανάστες έμαθαν τα νέα και αναστατώθηκαν.
  Ο ελληνικός στρατός αντιμετωπίζει την τουρκική εισβολή από τον Έβρο με άρματα μάχης, ενώ στο Καστελόριζο και σε άλλα νησιά, έχουν αποβιβαστεί ήδη ισχυρές τουρκικές δυνάμεις. Sτο Αιγαίο οι Τούρκοι ξεκίνησαν ναυτικές πολεμικές επιχειρήσεις και αυτή την στιγμή επιχειρούν να διεμβολίσουν τα σκάφη του ελληνικού στόλου, ενώ στην Κύπρο τα τουρκικά στρατεύματα έχουν περάσει την πράσινη γραμμή. Η Ελλάδα δεν μπορεί να προστατεύσει ικανοποιητικά την Νήσο. Η ΕΛΔΥΚ (ελληνική δύναμη Κύπρου) κερδίζει μάχες αλλά όχι τον πόλεμο.
  Στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις βγήκαν ανακοινώσεις για επιστράτευση. Οι πολίτες είναι μπερδεμένοι και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Οι περισσότεροι άνδρες συρρέουν στα αστυνομικά τμήματα, για να δουν τι θα κάνουν.
  Το κράτος προσπαθεί να επιτάξει οχήματα πολιτών για να μεταφέρει υλικό και στρατιώτες στα μέτωπα, αλλά δεν τα καταφέρνει. Τα οχήματα του στρατού παρουσιάζουν μεγάλες βλάβες και σε πολλές περιπτώσεις καθηλώνονται και οι στρατιώτες δεν μπορούν να μεταφερθούν. Με απόφαση των ΚΤΕΛ, οι στρατιώτες μεταφέρονται στα στρατόπεδα της επιστράτευσης.
  Τουρκικά F16 και αεροπλάνα ηλεκτρονικού πολέμου έχουν κατακλείσει τον ελληνικό εναέριο χώρο. Ελληνικά F16 και Mirage πέρασαν στην αντεπίθεση και καταρρίπτουν τα αντίστοιχα τουρκικά. Τα Mirage έριξαν πυραύλους Scalp EG και κατέστρεψαν σημαντικό κομμάτι της τουρκικής οικονομίας στην Κωνσταντινούπολη και στην Άγκυρα. Οι τουρκικοί S-400 δεν μπορούν να καταρρίψουν τα ελληνικά μαχητικά που πετούν κάτω από την εμβέλεια των ραντάρ. Τα ΟΥΚ πραγματοποιούν επιχειρήσεις μέσα στην Τουρκία και σαμποτάρουν σταθμούς και υποσταθμούς ενέργειας. Έλληνες πεζοναύτες ανακατέλαβαν τα νησιά του Αιγαίου. Τα στρατηγικά πλήγματα γύρισαν την τουρκική βιομηχανία πολλά χρόνια πίσω. Η ελληνική αεράμυνα ενεργοποιήθηκε. Η Ελλάδα αντιστέκεται. Οι S-300 (αντιαεροπορικό σύστημα) καταρρίπτουν τουρκικά αεροσκάφη. Οι Patriot (αντιαεροπορικό σύστημα) προστατεύουν όλα τα σημεία στρατηγικού ενδιαφέροντος. Τα άρματα μάχης Leopard προελαύνουν στον Έβρο αλλά υπάρχουν απώλειες. Το πυροβολικό βάλει κατά τουρκικών στόχων. Υπάρχουν σημαντικές απώλειες σε προσωπικό και για τις δύο πλευρές. Οι Έλληνες διαβιβαστές έχουν πλήρη πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες για τα μέτωπα. Οι «χάκερ» του ελληνικού στρατού πραγματοποιούν ηλεκτρονικές επιθέσεις.
  Τα ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ομάδες μεταναστών-Τούρκων σαμποτέρ πραγματοποιούν ταυτόχρονες επιθέσεις με εκρηκτικά, εναντίον κρατικών στόχων στην Ελλάδα. Η αστυνομία προσπαθεί να προστατεύσει τα υπουργεία, την Βουλή και τα κτίρια του ΟΤΕ σε όλες τις μεγάλες πόλεις. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες, ο σταθμός της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα δέχθηκε επίθεση. Η μισή χώρα έχει μείνει χωρίς ρεύμα.
  Ο στρατός, η αστυνομία, ο ΟΤΕ και τα υπουργεία έχουν δεχθεί ηλεκτρονικές επιθέσεις. Οι υπηρεσίες υπολειτουργούν. Η Ευρώπη καταδικάζει (με λόγια) την τουρκική εισβολή σε Ελλάδα και Κύπρο και απειλεί με οικονομικές κυρώσεις. Το ΝΑΤΟ, το Ισραήλ και οι ΗΠΑ κρατούνι ουδέτερη θέση και η Ρωσία καλεί (με λόγια) την Τουρκία να σταματήσει τις εχθροπραξίες.
  Εξαιτίας των εσωτερικών επιθέσεων που πραγματοποίησαν οι μετανάστες-σαμποτέρ, η μισή Ελλάδα έμεινε χωρίς ρεύμα άρα και χωρίς πρόσβαση σε πληροφορίες από τα ΜΜΕ. Η ελληνική κυβέρνηση έκλεισε το διαδίκτυο για να μην προκληθεί πανικός από τις πληροφορίες. Μόνο μερικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί λειτουργούν. Οι τυχεροί που έχουν ραδιόφωνα με μπαταρίες ακούνε τα έκτακτα δελτία.
  Εκατομμύρια μετανάστες έχουν εξεγερθεί σε όλη την χώρα. Η αστυνομία είναι αδύναμη να τους σταματήσει. Λεηλατούν, σκοτώνουν και καταστρέφουν ότι βλέπουν. Έλληνες πολίτες δημιουργούν ομάδες περιφρούρησης.
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό που δεν αναφέρει ο συντάκτης του κειμένου είναι, τι θα πράξουν οι Έλληνες στους πράκτορες πολιτικούς τους, που τους έφεραν σ’ αυτό το σημείο. ΙΔΩΜΕΝ…
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΙΝΕΙ 10.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  «Live your dream in Greece»: Καταβάλλουν επίδομα ενοικίου για 12 μήνες & εφάπαξ ποσό 1490 ευρώ στους αλλοδαπούς. (PRONEWS).
  Καταβολή επιδόματος ενοικίου έως 12 μήνες και έως 630 ευρώ και εφάπαξ βοηθήματος έως 1.490 ευρώ προβλέπει το πρόγραμμα, που υλοποιείται με την υποστήριξη της ελληνικής κυβέρνησης και την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τους παρανόμως εισελθόντες αλλοδαπούς οι οποίοι έτσι θα διευκολυνθούν για να ενταχθούν στην χώρα μας!
  Πρόκειται για το πρόγραμμα HELIOS του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης για την ένταξη των αλλοδαπών στην ελληνική κοινωνία.
  Πλέον, επωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι πρόσφυγες, στους οποίους γνωστοποιήθηκε μετά την 1η Οκτωβρίου 2019 ότι τους χορηγήθηκε διεθνής προστασία και είναι επίσημα εγγεγραμμένοι και διαμένουν σε κάποια ανοιχτή δομή φιλοξενίας, κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης, τοπικό συντονιστικό κέντρο διαχείρισης προσφυγικής κρίσης ή σε ξενοδοχείο του προγράμματος FILOXENIA.
  Το HELIOS προωθεί την αυτόνομη διαβίωση των προσφύγων στην Ελλάδα μέσω: α) υποστήριξης για εύρεση αυτόνομης κατοικίας β) μαθημάτων ένταξης γ) δραστηριοτήτων σχετικά με την εργασιακή απασχόληση με σκοπό την ενίσχυση της πρόσβασης στην αγορά εργασίας.
  Στους δικαιούχους του προγράμματος προσφέρεται υποστήριξη για να βρουν ένα διαμέρισμα και να υπογράψουν στο όνομά τους ένα μισθωτήριο συμβόλαιο απευθείας με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος. Με την υπογραφή μισθωτηρίου συμβολαίου στο όνομά τους, οι δικαιούχοι λαμβάνουν επιδοτήσεις ενοικίου που καταβάλλονται στον προσωπικό τους τραπεζικό λογαριασμό.
  Οι επιδοτήσεις ενοικίου αποτελούνται από: α)Συνεισφορά στην έναρξη ανεξάρτητης διαβίωσης, ένα καθορισμένο ποσό, το οποίο καταβάλλεται άπαξ και προβλέπεται να συμβάλει στην πληρωμή της εγγύησης ενοικίασης και τα πρώτα έξοδα εγκατάστασης (π.χ. αγορά οικιακού εξοπλισμού, έπιπλα) και β)Συνεισφορά στα έξοδα μίσθωσης, ένα καθορισμένο ποσό (βλέπε παρακάτω πίνακα) το οποίο καταβάλλεται σε μηνιαία βάση και συμβάλλει στην κάλυψη του κόστους μίσθωσης ενός σπιτιού και των δαπανών που συνδέονται με τα βασικά έξοδα κοινής ωφέλειας.
  Τα παραπάνω ποσά διαμορφώνονται ανάλογα με το μέγεθος της οικογένειας.
  Φυσικά όλα αυτά δείχνουν ένα πράγμα: Καλύτερα να είσαι αλλοδαπός παράνομος μετανάστης παρά Έλληνας πολίτης...
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Τράγκας: «Η Μέρκελ υποσχέθηκε να βοηθήσει την Ελλάδα αν ο Μητσοτάκης κρατήσει όλους τους μετανάστες εδώ».
  «Ο πρωθυπουργός, με αυτά τα μέτρα απέδειξε στην κα Μέρκελ ότι υλοποιεί πρόσφατη συμφωνία τους και εντολή της. Δηλαδή ότι δεν θα υπάρχει ούτε ένας μετανάστης που να φτάσει στη Βόρεια Ευρώπη. Εντείνονται πλέον και πολλαπλασιάζονται τα δημοσιεύματα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη που λένε ότι ο Μητσοτάκης αποδέχθηκε προσφορά της Μέρκελ να πάρει 3 δις και να κρατήσει όλους τους μετανάστες εδώ.
  Όπως έγινε και με τον Τσίπρα για το Μακεδονικό και τις Πρέσπες. Έτσι και με τον Μητσοτάκη, η καγκελάριος υποσχέθηκε να τον βοηθήσει σε διάφορα θέματα, αρκεί να γεμίσει την Ελλάδα με μετανάστες και να γλιτώσει την Ευρώπη από το βάρος τους. Όλο το διεθνές διαδίκτυο καλεί πλέον όλους τους οικονομικούς μετανάστες, κάθε καρυδιάς καρύδι, να έρθει στην Ελλάδα που προσφέρει άσυλο σε πεντάστερα ξενοδοχεία και έχει ανοικτά τα σύνορά της, χωρίς κανένα έλεγχο και χωρίς κανένα εμπόδιο.
  Η Τουρκία ετοιμάζεται να επιτεθεί σε μια χώρα που φυτεύει μόνη της στα σπλάχνα της εκατοντάδες μουσουλμανικές βόμβες. Ο Μητσοτάκης και το περιβάλλον του υπακούουν τυφλά στο γερμανικό παράγοντα και όλα τα μέτρα που ανακοίνωσαν αποτελούν μία ακόμη γιγαντιαία μπίζνα για τις open society ΜΚ. Η Σαγράδα Φαμίλια θα περάσει στην ιστορία ως αυτή που κατακερμάτισε τη χώρα, αντικατέστησε τον πληθυσμό της και παρέδωσε στους μετανάστες και στους Τούρκους την κυριαρχία της».
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
  Κάθε μέρα εισβάλλει στην χώρα μας ένα οργανωμένο τάγμα μωαμεθανών λαθρομεταναστών και ο Κούλης με την Ντόρα αμέσως ψάχνουν ξενοδοχείο, στρατώνα ή μοναστήρι για να τους εγκαταστήσουν. Το ελληνικό κράτος που στη δεκαετία του 1990 δεν στάθηκε ικανό να εγκαταστήσει στη Θράκη τους δικούς μας Έλληνες Ποντίους πρόσφυγες από την ΕΣΣΔ, σήμερα υπόσχεται ότι θα ιδρύσει μια μουσουλμανική πόλη σε κάθε νησί του Αιγαίου. Ο πρωθυπουργός του Σόρος Κυριάκος Μητσοτάκης έλυσε όλα τα σημαντικά προβλήματα και, σαν τον ανεκδιήγητο ηλίθιο Τζέφρυ Παπανδρέου, σκέφτεται την μάχη που θα δώσει για την… κλιματική αλλαγή. Θα καταργήσει, είπε, τα θερμοηλεκτρικά εργοστάσια λιγνίτη το 2022, νωρίτερα από όλες τις χώρες της Ευρώπης. Η ίδια η Γερμανία ανακοίνωσε ότι θα καταργήσει τα λιγνιτικά της εργοστάσια μετά το 2028, πιθανόν και μετά το 2032. Και να φανταστεί κανείς ότι όλες οι χώρες αυτές έχουν και δεκάδες πυρηνικά εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ακόμη και η Βουλγαρία έχει 4 και η Τουρκία ανοίγει άλλα δύο.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. "ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΑΡΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΗΣ". Η ΝΤΟΡΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.
  Αναστάσιος Λαυρέντζος
  Δεν έχουν μάθει ότι η σύγχρονη γεωργία δεν στηρίζεται στους φθηνούς εργάτες, αλλά στην τεχνολογία και στις νέες μεθόδους καλλιέργειας;
  Το νέο μεγάλο ψέμα είναι ότι χρειαζόμαστε τους μετανάστες για εργάτες γης. Και αφού είχαμε τέτοιες ανάγκες γιατί δεν το είχαν προγραμματίσει νωρίτερα;
  -Και ποιό μοντέλο γεωργικής ανάπτυξης έχουν υπ' όψιν τους;
  -Δεν έχουν μάθει ότι η σύγχρονη γεωργία δεν στηρίζεται στους φθηνούς εργάτες, αλλά στην τεχνολογία και στις νέες μεθόδους καλλιέργειας;
  Ας μάθουν πρώτα γιατί το στρέμμα στην Ελλάδα έχει ετήσια απόδοση € 180 και στην Ολλανδία € 1700.
  Θα έπρεπε να το ξέρουν και να είχαν κάνει κάτι για αυτό, αφού πασχίζουν επί δέκα χρόνια να σώσουν τη χώρα που οι ίδιοι χρεωκόπησαν.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ. ΦΙΛΟΝΟΗ. «Ἕνας».
  Παρηκολούθησα (σὲ κονσέρβα) τὴν συνέντευξη Κυριάκου στὸν Χατζηνικολάου.
  Ὁ Κυριάκος (ὅπως ξέρετε) ὄχι ἁπλᾶ μοῦ εἶναι ἀντιπαθὴς ἀλλὰ στέκομαι ἀκριβῶς ἀπέναντί του.
  Παρ’ ὅλα αὐτὰ στὴν συνέντευξη (μὲ τεράστιο γλείψιμο ἀπὸ τὸν ἄφραγκο Χατζηνικολάου) ἔβγαζε μία σιγουριά. Εἶναι ἡ σιγουριὰ τοῦ ἀνθρώπου, ποὺ γνωρίζει ὅτι ὁ κόσμος ποὺ τὸν ψηφίζει εἶναι φοβικός, συντηρητικὸς καὶ δὲν γουστάρει περιπέτειες. Εἶναι ἡ σιγουριὰ τοῦ ἀνθρώπου, ποὺ ξέρει ὅτι οἱ ἀντιδράσεις γιὰ τὸ μεταναστευτικὸ θὰ καμφθοῦν στὸ πρῶτο δίλημμα καὶ θὰ ἐξανεμισθοῦν στὸ πρῶτο κόκκαλο ποὺ θὰ πετάξη καὶ ξέρει ὅτι θὰ πετάξη κόκκαλα στὸ ἑλληνικὸ σκυλολόι κάμποσα καὶ σὲ τακτὰ χρονικὰ διαστήματα.
  Εἶναι ὁ ἄνθρωπος ποὺ γνωρίζει βαθειά, ὅτι τὸ καθεστὼς τῆς μεταπολιτεύσεως καλὰ κρατεῖ.
  Καλὴ μοιρασιὰ στὴν κορυφὴ στὴν ἀντιπαραγωγικὴ εὐρωλιγουρικὴ ἐλίτ… Κάποιο κόκκαλο στὸ μεσαῖο σκυλολόι καὶ κάποιο ἐπίδομα στὶς ὑποφέρουσες τάξεις θὰ κάμψη ὅλες τὶς ἀντιδράσεις.
  Τί θέλει ὁ Ἕλλην ἐξ ἄλλου; Νὰ πίνῃ τὸ καφεδάκι του, νὰ πηγαίνῃ κάθε τρίτο Σαββατοκύριακο μία ἐκδρομούλα μὲ τὴν γκόμενα καὶ δὲν πάει νὰ γ@μηθῇ ὁ Τοῦρκος, ἡ Κύπρος καὶ ἡ Θρᾴκη.
  Μὴ ξεχνᾶτε ἐπίσης ὅτι τὸ κοντὰ 50% τοῦ λαουτζίκου ζεῖ εἰς τὰς Ἀθήνας.
  Ἡ Εὐρώπη νὰ εἶναι καλὰ καὶ νὰ μᾶς ἔχῃ τὶς κάνουλες ἀνοικτές…
  …κι ἂν γ@μᾷ τὴν κόρη μας, τὴν γυναῖκα καὶ τὸν υἱό μας ὁ Μεχμὲτ εἶναι ἐπουσιῶδες.
  Ἐξάλλου αὐτοὺς γ@μᾶ κι ὄχι ἐμέναν, τὸν ὑπερήφανο νεοδημοκράτη.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΔΩΝΙΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ».
  Σφοδρή επίθεση κατά των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ «που αναπαράγουν αμάσητη» την «κυβερνητική προπαγάνδα» εξαπολύει η φιλοσαμαρική ιστοσελίδα antinews.gr, απευθύνοντάς τους παράλληλα το ερώτημα: «Αν ο Τσίπρας ήταν ψεύτης, ο Μητσοτάκης τι είναι;».
  Αναλυτικότερα, η εν λόγω ιστοσελίδα που απηχεί τις απόψεις του Αντώνη Σαμαρά, εξαπολύει τα βέλη της κατά των φιλοκυβερνητικών μέσων, απαριθμώντας μια σειρά από θέματα επικαιρότητας με τα οποία δεν έχουν ασχοληθεί και στέλνοντάς τους το μήνυμα ότι «παραπλανάτε τους αναγνώστες σας και γελοιοποιήστε».
  «Υποτίθεται σύμφωνα με την κυβερνητική προπαγάνδα που αναπαράγουν αμάσητη τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, η Ελλάδα επέστρεψε στην κανονικότητα», αναφέρει το άρθρο-κόλαφος της εν λόγω ιστοσελίδας και συνεχίζει:
  «Η λαίλαπα του ψεύτη Τσίπρα αποτελεί πλέον παρελθόν και ανοίγονται νέοι ορίζοντες για μια περήφανη και ισχυρή Ελλάδα.
  »Μαζί σας αδέρφια, όμως πως γίνεται ο Μητσοτάκης να χτίζει τη νέα Ελλάδα που αναφέρετε εφαρμόζοντας με ελάχιστες διαφορές την πολιτική Τσίπρα για την οποία τον περνούσατε γενεές δεκατέσσερις στολίζοντάς τον με διάφορα κοσμητικά όπως ψεύτης, απατεώνας, προδότης κλπ.;
  »Σε περίπτωση που δεν το έχετε αντιληφθεί παραπλανάτε τους αναγνώστες σας και γελοιοποιήστε.
  »Διότι εκ των πραγμάτων δεν είναι δυνατό ο ένας να είναι πατριώτης κι ο άλλος προδότης, όταν επί της ουσίας πράττουν τα ίδια».
  Στη συνέχεια, ο φιλοσαμαρικός ιστότοπος υπογραμμίζει απευθυνόμενος στα ΜΜΕ ότι «δεν γίνεται ο Μητσοτάκης να έχει κάνει κωλοτούμπες σε όλα τα μείζονα ζητήματα και να μην του ασκείτε την παραμικρή κριτική» και εξηγεί:
  «Κουβέντα για την συνειδητή επιλογή του να μετατραπεί η Ελλάδα σε χαβούζα ψυχών για να αποφύγει την επιβολή νέων μέτρων από τις Βρυξέλλες.
  »Κουβέντα για τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα όσον αφορά την επονείδιστη Συμφωνία που είχαν στόχο τα ψηφαλάκια.
  »Κουβέντα για την υποταγή άνευ όρων στους Αμερικανούς και την έλλειψη συγκεκριμένης στρατηγικής ανάσχεσης του επικίνδυνου αναθεωρητισμού του ταραξία απέναντι.
  »Κουβέντα για την επικοινωνιακή καταστολή του… Κάλαχαν μπας και επισκιαστεί το χάος του μεταναστευτικού.
  »Κουβέντα για τους διορισμούς κολλητών και ημετέρων μέσω του επιτελικού κράτους που τάχα θα έφερνε την εξυγίανση.
  »Κουβέντα για τους λόγους που οδηγήθηκε σε φιάσκο το… κυνήγι του σκανδάλου της Siemens προφανώς για να μην δυσαρεστήσετε την αγία οικογένεια καθώς η εμπλοκή της ήταν άμεση (ιδού τα πειστήρια: Ντόρα – Μαρέβα: Οι Μαρίες Αντουανέτες της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα «πλυντήρια» της Siemens, Συζήτηση στη Βουλή για σκάνδαλα: “Αλέξη μου, Κυριάκο μου”, Πως άρχισε η διαπλοκή στην Ελλάδα).
  »Κουβέντα και για το σκάνδαλο της Novartis που λόγω της αβελτηρίας του Τσίπρα να στήσει μια σκευωρία της προκοπής, την οποία εκμεταλλεύεστε στο έπακρο, θα θαφτεί κι αυτό».
  Καταλήγοντας, ο αρθρογράφος επισημαίνει:
  «Δεν νομίζετε ότι ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε γιατί η αξιοπιστία σας έχει πληγεί βάναυσα;
  »Δεν λέμε, είναι δύσκολο να χαρακτηρίσετε ψεύτη ή απατεώνα τον Μητσοτάκη όταν αφεντικά σας είναι ολιγάρχες οι οποίοι λόγω της αιμορραγίας που προκαλούν τόσα μέσα που έχουν συγκεντρώσει έχουν απόλυτη ανάγκη την διαφήμιση που ελέγχει το Μαξίμου. Πραγματικά σας λυπόμαστε.
  »Προς άρση του αδιεξόδου ίσως να χρησιμοποιούσατε υποκοριστικά, όπως ψευτάκος, ατιμούλης, πονηρούλης κ.ο.κ. Είναι μια κάποια λύσις… Κουράγιο αδέρφια!!!».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...