Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019

«ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ» ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ: «ΕΧΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΘΑΡΡΟΣ».


 
Σε συνέντευξή του στον γνωστό οικουμενιστή Olivier Clément (ΤΟ ΒΗΜΑ 8-2-1970) είχε δηλώσει τα εξής: 

"Το Ευαγγέλιον δεν είναι μονοπώλιον των Χριστιανών. Σκεφθήτε το έργον ενός Γκάντι, ίδετε δι' ωρισμένας του πλευράς το έργον ενός Ατατούρκ"!

Α' ΜΕΡΟΣ: ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ TOY ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;


Β' ΜΕΡΟΣ: ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ TOY ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;Χρόνια πριν πάντως είχε δηλώσει τα εξής, ακόμη πιο τραγικά:

"Αναμφιβόλως ο Ατατούρκ ήτο μέγας ανήρ. 

Οσάκις  εις την ζωήν μου ευρεθώ προ δυσχερειών και θλίψεων  ατενίζω  
προς την εικόνα του Ατατούρκ ανηρτημένην εις το δωμάτιόν μου  και εμπνέομαι
λαμβάνων δυνάμεις και θάρρος. 
Ήτο τόσον μέγας ανήρ ο Ατατούρκ ώστε να δυνάμεθα να είπωμεν   μετά πεποιθήσεως ότι όπως επεράσαμεν εδώ εν ασφαλεία πεντακόσια χρόνια,  ημπορούμεν να προσβλέπωμεν με την ιδίαν ασφάλειαν πεντακόσια   ακόμη χρόνια το ελάχιστον.
 Διότι ο μέγας εκείνος  ανήρ έθεσε τας βάσεις της ασφαλείας μας αυτής".


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

6 σχόλια :

 1. "Ρωσοαγγλογάλλος", 1806. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΩΠΡΩΝΥΜΟ.
  «Να έχετε, τέκνα την ευχήν μου, κι ακούσατε την απόκρισίν μου:
  Εγώ τον ζυγόν δεν τον γνωρίζω, ούτε ξεύρω να τον νοματίζω.
  Τρώγω πίνω, ψάλλω με ευθυμίαν, δεν δοκιμάζω την τυραννίαν. Τότε υποφέρω αδημονίαν, όταν με βλάπτουν στην επαρχίαν.
  Αυτή του Τούρκου η τυραννία σε μένα είναι ζωή μακαρία.
  Το ράσον τούτο αφού εφόρεσα, ζυγόν κανένα εγώ δεν εγνώρισα.
  Δύο ποθώ, ναι, μα τες εικόνες, άσπρα πολλά και καλές κοκόνες.
  Περί δε της Ελλάδος, που λέτε, ολίγον με μέλει, αν τυραννιέται.
  Αν βαστάζη χωρίς να στενάζη, όλες τις αμαρτίες εβγάζει.
  Ημείς πάντα τους ξομολογούμεν, εις τα ψυχικά τους νουθετούμεν, πίστιν να έχουν στον βασιλέα και σέβας εις τον αρχιερέα,
  στον Τούρκον τ' άσπρα να μη λυπούνται, τι την ψυχήν των τότ' ωφελούνται. και αρχιερέων παρρησίες, και παπάδων πολλές λειτουργίες,

  Ο πνευματικός τους διορίζει πως πρέπει καθείς να δευτερίζη. Αυτοί άρχισαν να παρακούσι, κι όλοι λευθερίαν φρονούσι.
  Δια τούτο κ' ημείς συμφωνούμεν, ομού με Τούρκους και τους βαρούμεν, επειδή όλοι μας το θεωρούμεν πως θέλει λείψει ό,τι βαστούμεν. Χριστός, μας λέγουν, θέλει λευθερίην ημείς δ' έχομεν το δεσμείν και λύειν.
  Με θλίβει η μικρή επαρχία, ελπίζω δ' άλλην, πλέον πλουσία. έχω πασάδες και τους ελτζήδες, και είναι σίγουρες αι ελπίδες.
  Και οι κοκόνες είναι μέγα θαύμα, ευκολύνουν γαρ το κάθε πράγμα».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Επίσκοπος Ωλένης για το μοναστήρι που θα φιλοξενήσει πρόσφυγες: Ο Χριστός είπε αγάπα τον εχθρό όπως τον εαυτόν σου.
  «Τι έπρεπε να κάνουμε με αυτούς τους ανθρώπους; Να τους πετάξουμε στη θάλασσα; Όχι!» δήλωνει ο βοηθός του Μητροπολίτη Ηλείας Γερμανού.
  Η Εκκλησία του Χριστού είναι εκκλησία αγάπης και βοήθειας δήλωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Επισκόπος Ωλένης Αθανάσιος μιλώντας για την κίνηση της Μητρόπολης Ηλείας να παραχωρήσει τους χώρους ενός ανενεργού μοναστηρίου για τη φιλοξενία προσφύγων.
  «Ο Χριστός είπε αγάπα τον εχθρό όπως τον εαυτόν σου. Αν αυτοί είναι οι εχθροί μας, θα τους ρίξουμε στο Αιγαίο να πνιγούν; Ασφαλώς όχι. Όπως ο Χριστός ήταν φυγάς από τα Ιεροσόλυμα στην Αίγυπτο, έτσι συμβαίνει και με αυτούς τους ανθρώπους» είπε ο βοηθός του Μητροπολίτη Ηλείας Γερμανού.
  «Η Εκκλησία δεν βλέπει αν κάποιος είναι πιστός ή όχι. Τον αντιμετωπίζει ως εικόνα του Θεού» συμπλήρωσε.
  Ο κ. Αθανάσιος διευκρίνισε ότι το μοναστήρι που παραχωρείται ήταν ερειπωμένο. «Μέσα από κάποιο πρόγραμμα του ΕΟΤ το ανακαινίσαμε για να γίνει τουριστικός ξενώνας. Δεν ήταν εν ενεργεία μοναστήριο από το οποίο διώξαμε τους μοναχούς για να βάλουμε τους ξένους. Εμείς δώσαμε το κτήριο στην πολιτεία και εκείνη ανέλαβε να μείνουν 50-60 άνθρωποι, μονογονεϊκές οικογένειες».
  Σύμφωνα με τον ίδιο »οι αντιδράσεις οφείλονται στο ότι δεν ξέρουν τι άνθρωποι είναι αυτοί. Επειδή στα νησιά κάνουν βιαιοπραγίες, αυτά είναι μια μερίδα ανθρώπων. Οι Σύροι είναι άνθρωποι καλλιεργημένοι. Είπαμε θα είναι μέσα στο μοναστήρι, θα τους παρακολουθούμε και, αν συμβεί κάτι, τότε θα υπάρξει αντίδραση».
  Ο Επίσκοπος Ωλένης έστειλε, τέλος, το μήνυμα ότι «πρέπει να δείξουμε όλοι μας μια κατανόηση. Αυτοί οι άνθρωποι περνούν μια δύσκολη κατάσταση για διάφορους λόγους και εμείς πρέπει να τους διευκολύνουμε και να τους βοηθήσουμε. Είναι άνθρωποι κατατρεγμένοι, άνθρωποι που έχουν την ανάγκη της δικής μας βοήθειας και στοργής».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΔΕΣΠΟΤΗΣ: «Η Εκκλησία δεν βλέπει αν κάποιος είναι πιστός ή όχι. Τον αντιμετωπίζει ως εικόνα του Θεού»
   -- ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ: Ο ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΣ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ή ΟΧΙ, ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ!! Ο ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΣ ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΗ. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ;; Ανερωτηθήκατε μήπως με τον τρόπο σας καταδικάζετε σε οικτρόν θάνατον το ιδικόν σας ποίμνιον;;
   ---
   «οι αντιδράσεις οφείλονται στο ότι δεν ξέρουν τι άνθρωποι είναι αυτοί.»
   ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ: ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΔΕΣΠΟΤΑ ΜΟΥ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΣ!!! ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ!!! ΑΠΟ ΤΑ 640 ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΦΑΤΤΕΙ!!! ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ;; Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΣΑΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΤΟ ΚΥΜΑ ΣΦΑΓΗΣ ΗΝΑΓΚΑΣΘΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΗ ΤΟΥΣ «ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ» ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΡΕΑΓΙΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙ!!! Ανερωτηθήκατε μήπως με τον τρόπο σας καταδικάζετε σε οικτρόν θάνατον το ιδικόν σας ποίμνιον;;
   ---
   « αυτοί είναι οι εχθροί μας θα τους ρίξουμε στο Αιγαίο να πνιγούν; Ασφαλώς όχι.»
   -- ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ: ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΤΑ 640 ΕΩΣ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ!!!! Παρεπονείτο ο Γάλλος ναύαρχος ότι η ατμάκατός του ήτο αδύνατον να κινηθή διότι τα πτώματα εσχημάτιζαν στρώμα στην επιφάνειαν του λιμένος!! ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΧΑΒΑ;; Ανερωτηθήκατε μήπως με τον τρόπο σας καταδικάζετε σε οικτρόν θάνατον το ιδικόν σας ποίμνιον;;
   ---
   «Οι Σύροι είναι άνθρωποι καλλιεργημένοι.»
   -- ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ: Η ΣΥΡΙΑ ΕΙΧΕ 25% ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 2%, ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΟΙ;; ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ;;; ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥΝΝΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΟΜΣ;; ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑ, τουρίστας πας και σε κοιτάζουν με τρόπο που παγώνεις! Κι οι γυναίκες τους δεν φορούν ούτε Χιτζάμπ, ούτε φερετζέ, αλλά ένα μαύρο μαντήλι, κι ότι βλέπουν μέσα από το ύφασμα βλέπουν! Μόνον "πολιτισμένους" δεν τούς λές!!! Οι εν λόγω φανατικοί Σουννίτες άρχισαν τον πόλεμο της Συρίας (τον δεύτερο κατά των Άσσαντ) αδιαφορούντες αν θα ισοπεδωθούν, όπως την πρώτη φορά, οι πόλεις τους! Μόνον και μόνον από το μίσος τους επειδή ο Άσσαντ είναι Αλαουΐτης και υπέρ της θρησκευτικής ελευθερίας κι έχει Αντιπρόεδρο Χριστιανό!
   Ανερωτηθήκατε μήπως ΚΑΙ ΕΔΩ με τον τρόπο σας καταδικάζετε σε οικτρόν θάνατον το ιδικόν σας ποίμνιον;;
   ---
   «Είναι άνθρωποι κατατρεγμένοι, άνθρωποι που έχουν την ανάγκη της δικής μας βοήθειας και στοργής»
   -- ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ: ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΔΕΣΠΟΤΑ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΕΔΩ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΘΕΪΚΗ ΝΑ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΟ ΝΤΑΡ-ΑΣΛ-ΙΣΛΑΜ;;; Διαβάσατε τί έγραψε προ πολλού η Οριάνα Φαλλάτσι, στα δύο επί του θέματος βιβλία της, γνωρίζοντας το θέμα πολύ πιό καλά από εσάς και από μένα;; Ανερωτηθήκατε μήπως με τον τρόπο σας καταδικάζετε σε οικτρόν θάνατον το ιδικόν σας ποίμνιον;;
   ---
   Επειδή στα νησιά κάνουν βιαιοπραγίες, αυτά είναι μια μερίδα ανθρώπων. Είπαμε θα είναι μέσα στο μοναστήρι, θα τους παρακολουθούμε και αν συμβεί κάτι τότε θα υπάρξει αντίδραση».
   -- ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ: ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ;; ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΝ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΙΜΑ;; ΟΤΑΝ ΘΑ ΥΨΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΝΑΡΕ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ;; ΟΤΑΝ Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΤΖΑΜΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ;;
   ---
   «Εμείς δώσαμε το κτήριο στην πολιτεία και εκείνη ανέλαβε να μείνουν 50-60 άνθρωποι, μονογονεϊκές οικογένειες».
   --- ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ: ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ, ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΩΝ 18ΕΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΙ ΣΤΟ ΣΑΡΛΥ ΕΜΠΝΤΟ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑ ΑΣ ΕΙΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ = ΟΥΔΕΝ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΛΜΑ!!!!
   ---
   Παν. Μαρίνης
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  2. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ (– ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ;): «ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΟΡΑ; ΕΑΝ ΕΧΕΙ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ; ΟΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΚΑΙ ΟΙ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΕΙΝΑΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ, ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ».
   «Η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται κάτω από έναν εκβιασμό της Τουρκίας, που όταν θέλει ανοίγει τη στρόφιγγα και στέλνει τους πρόσφυγες και μετανάστες» είπε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, σε συνάντησή του με τον καρδινάλιο Leonardo Sandri, αρμόδιο για τις Ανατολικές Καθολικές Εκκλησίες.
   Επιπλέον, τόνισε ότι «ως Εκκλησία δεν μπορούμε να μη βοηθήσουμε τον ανήμπορο άνθρωπο.
   »Έχουμε, όμως, την απαίτηση να μας πουν πού ακριβώς είναι τα σύνορά μας κι αν είναι υποχρεωμένα όλα τα κράτη να φυλάνε τα σύνορα», ενώ αναρωτήθηκε για ποιο λόγο οι πρόσφυγες βρίσκουν φραγμούς και δε μπορούν να φύγουν από την Ελλάδα κι αν η Ευρώπη είναι αυτή που ήθελαν οι δημιουργοί της.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  3. Συνελήφθη στον Ταΰγετο ο φυγόποινος Πατέρας Κλεομένης - Είχε εκφραστεί κατά του Ολοκαυτώματος των Εβραίων. (Pronews)
   Στο σπίτι του παππού του στον Ταΰγετο συνελήφθη ο αυτοαποκαλούμενος Πατέρας Κλεομένης, ο οποίος παρέμενε άφαντος επί ενάμιση χρόνο μετά την ερήμην καταδίκη του για τους βανδαλισμούς στο μνημείο των Λαρισαίων Εβραίων μαρτύρων του Ολοκαυτώματος, το καλοκαίρι του 2017.
   Τον φυγόποινο ρασοφόρο, είχε καταδικάσει το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας σε φυλάκιση 18 μηνών και χρηματική ποινή 7.500 ευρώ για «δημόσια υποκίνηση μίσους κατ’ εξακολούθηση και συγκρότηση ένωσης προσώπων που επιδιώκει συστηματικά την τέλεση πράξεων δημόσιας υποκίνησης μίσους».
   Αιτία ήταν ότι είχε αναρτήσει βίντεο στο Διαδίκτυο, στο οποίο εμφανιζόταν να βεβηλώνει το μνημείο πετώντας αυγά και φτύνοντας προς το μέρος του, ενώ ταυτόχρονα έβριζε τους Εβραίους. Ο Πατέρας Κλεομένης” δεν εμφανίστηκε στην δίκη του που έγινε τον περασμένο Ιανουάριο και καταδικάστηκε ερήμην. Επίσης και η Ιερά Σύνοδος δήλωσε ότι «Δεν έχει επίσημη σχέση με την Εκκλησία».
   Τον Σεπτέμβριο εκδόθηκε ένταλμα για την σύλληψή του και, μετά από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας τον εντόπισαν το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στο συγγενικό του σπίτι στον Άνω Μαχαλά της Αλαγονίας όπου τον συνέλαβαν.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  4. «….Ὅταν κάποιος ἐπιτεθῇ σὲ Ναὸ Ὀρθοδόξων Ελλήνων εἶναι φθορὰ (μέση ποινὴ φυλακίσεως τρεῖς (3) μῆνες ποὺ τὴν ἐξαγοράζεις) ἄντε καὶ στὴν καλλιτέρα περίπτωση διακεκριμένη φθορὰ (μέση ποινὴ φυλακίσεως ἕνα (1) ἔτος, ἐξαγοράσιμος).

   Ἐὰν ὅμως ἐπιτεθοῦν σὲ ναοὺς τῶν Ἑβραίων, Τζαμιὰ κλπ τότε εἶναι ῥατσιστικὴ βία, δηλαδὴ κακούργημα, ποὺ δὲν ἐξαγοράζεται…»
   ΤΟ 2017 ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 527 ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, 11 ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ 8 ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...