Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019

ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΝΑΣ ΦΤΩΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΠΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ;


Ψιλὰ γράμματα ἔνας κακοποιημένος παπποῦς

 
Μόργκαν Χρῆστος  

Καὶ βέβαια τὴν εἴδηση τοῦ παπποῦ ποὺ ἐκτυπήθη ἀπὸ ἀλλοδαπὸ στὶς 12:30 τὸ μεσημέρι ἐχθὲς ἐπὶ τῆς Ἰουλιανοῦ καὶ Γ’ Σεπτεμβρίου γωνία, δὲν τὴν ἔπαιξε κάποιο κανάλι.
Ἐὰν στὴν θέση τοῦ παπποῦ ἦταν ὁ ἀλλοδαπός, θὰ εἶχαν πλακώση ὅλα τὰ κανάλια. 
Προσπάθησε ἡμέρα μεσημέρι νὰ ληστέψῃ τὸν ἡλικιωμένο κτυπῶντας τον βάναυσα στὸ κεφάλι προκαλώντας τοῦ αἱμάτωμα, ἐξάρθρωση ὤμου, καὶ πολλὲς ἐκχυμώσεις ἀπὸ τὰ κτυπήματα.
Ὁ ἄνθρωπος ποὺ τοῦ προσφέρει τὶς πρῶτες βοήθειες συμπτωματικὰ εἶναι γιατρός, καὶ κατάφερε νὰ σταματήσει τὴν αἱμοῤῥαγία μέχρι νὰ ἔλθῃ τὸ ἀσθενοφόρο.

Λίγα μέτρα παρακάτω εἶχε πέση θύμα δολοφονίας τὸ 2011 ὁ Μανώλης Καντάρης ἀπὸ δύο Ἀφγανοὺς γιὰ μία βιντεοκάμερα.


Τὴν φωτογραφία ἐδημοσίευσε ὁ ἰατρὸς στὸν λογαριασμό του στὸ twitter. 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 


1 σχόλιο :

 1. Ο δικηγόρος του Ρότσιλντ Δένδιας υποστηρίζει πως δεν υπάρχει λόγος να απαντάμε στις προκλήσεις των Σκοπιανών γιατί το όνομα «δεν αλλάζει». Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΑ.
  Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνική εκπομπή μίλησε τόσο για την επίκσεψή του στη Μόσχα όσο και για την αυριανή συνάντησή του με τους Ζάεφ και Ντιμιτρόφ.
  Μάλιστα προχώρησε σε μία ερμηνεία της Συμφωνίας των Πρεσπών σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα δεν θα πρέπει να απαντά στις εξαγγελίες της αντιπολίτευσης και μελλοντικής κυβέρνησης του VMRO ότι θα αλλάξει το όνομα των Σκοπίων σε «Μακεδονία» γιατί αυτό... δεν γίνεται(;).
  Όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών αναφέρει ότι η ορθή εφαρμογή είναι απαραίτητη, εξηγώντας ότι κανένα από τα μέρη δεν μπορεί να σκεφθεί από την άποψη του διεθνούς δικαίου να μιλήσει για την ακυρότητα της Συμφωνίας, προσθέτοντας ότι κάθε χώρα έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον, έχει συνέχεια και πρέπει να σέβεται τις συμφωνίες
  Ο Δένδιας ανέφερε την αλλαγή της κυβέρνησης στην Ελλάδα ως παράδειγμα, ότι ενώ άλλαξε η κυβέρνηση και η σημερινή δεν είχε «απολύτως καμία ταύτιση με τη θέση της προηγούμενης κυβέρνησης στη Συμφωνία», εντούτοις τη σέβεται.
  Βέβαια δεν μας εξήγησε τι θα κάνει η Ελλάδα σε περίπτωση που η επόμενη κυβέρνηση των Σκοπίων δεν την «σεβαστεί»
  «Η θέση της ελληνικής κυβέρνησης είναι ξεκάθαρη, δεν υπάρχει απολύτως καμία δυνατότητα να μιλάμε για αλλαγή της ονομασίας της Βόρειας Μακεδονίας. Οτιδήποτε άλλο ισχυριστεί κάποιος από τη γειτονική χώρα, νομίζω είναι εκ του πονηρού και ούτε ως βάση συζήτησης, πόσο μάλλον να χρειάζεται αντίκρουση», δήλωσε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών.
  Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών τόνισε ότι η Ελλάδα μιλάει τόσο με την Ιταλία όσο και με την Γερμανία, διότι η προοπτική της ΕΕ για τις χώρες της περιοχής αποτελεί άμεσο ζήτημα για την Αθήνα, αλλά επισημαίνει ότι απαιτείται προσοχή.
  «Είμαστε πολύ προσεκτικοί επειδή δεν θέλουμε αποτυχίες. Ξέρεις, για να βάλεις ένα θέμα σε ένα συμβούλιο, το βάζεις όποια στιγμή θέλεις, δεν σε εμποδίζει κανείς να το βάλεις, το ερώτημα είναι τι θα γίνει, γιατί αν τα όχι είναι αλλεπάλληλα, αυτό δεν σε επαναφέρει στο σημείο έναρξης της συζήτησης, σε επαναφέρει σε ένα πολύ προηγούμενο και πολύ χειρότερο σημείο. Άρα, λοιπόν εγώ θέλω να κουβεντιάσω και με τους δύο, να δω τι βλέπουν τι κάνουν» είπε ο Δένδιας σχετικά με την αυριανή συνάντηση με τον Ζάεφ και Ντιμίτροφ.
  Όσον αφορά την Τουρκία, ο κ. Δένδιας τόνισε χαρακτηριστικά ότι η ελληνική εξωτερική πολιτική δεν ορίζεται ως «αντι-Τουρκία» και υπογράμμισε την ανάγκη η Ελλάδα «να έχει μια ειλικρινή σχέση με την Τουρκία».
  «Πρέπει να ανοίξουμε διαύλους επικοινωνίας και ειλικρινούς διαλόγου με την Τουρκία. Καθαρές κουβέντες, δεν σημαίνει ότι θα συμφωνήσουμε. Δεν σημαίνει καθόλου ότι θα συμφωνήσουμε. Όμως, ο διάλογος πρέπει να υπάρχει και οι δίαυλοι επικοινωνίας πρέπει να υπάρχουν και η αλληλοκατανόηση, έστω και της διαφορετικής θέσης, πρέπει πάντοτε να υπάρχει».
  Ο κ. Δένδιας τόνισε ακόμη τη σημασία της κατοχύρωσης και νομικά της αμυντικής σχέσης της Ελλάδος με τις ΗΠΑ, «όχι εναντίον της Τουρκίας», αλλά «υπέρ της ασφάλειας».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...