Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019

ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΕΤΣΑ: «ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ, ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΜΕ».

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποφάσισε την μόνιμη εγκατάσταση των αλλοδαπών στην Ελλάδα και την αλλοίωση του δημογραφικού προφίλ της χώρας.
ΖΑΒΟΣ  ΣΟΡΟΣ  ΚΟΥΛΗΣ:  "ΕΙΜΑΙ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ  ΝΑ  ΒΛΕΠΩ  ΤΗΝ  ΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΜΑΣ  ΝΑ  ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ  ΣΕ  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ".

Ο  Σόρος  Κούλης  ξέρει  καλά  ότι  τα  9/10  των  λαθρομεταναστών  είναι  μουσουλμάνοι  και  μάλιστα  φανατικοί  μουσουλμάνοι.  Δεν  είναι  π.χ.  χριστιανοί  πάμπτωχοι  Αιθίοπες.  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.  Δεν  είναι  βουδιστές  ή  ινδουϊστές.  Ο  Δαλάϊ  Λάμα  καθημερινά  επιτίθεται  στην  λαθρομετανάστευση.  Δεν  είναι  Κινέζοι  αλλά  μουσουλμάνοι  τουρκογενείς  Ουιγούροι  εκ  Κίνας,  που  δεν  εγκαθίστανται  ούτε  στην  Τουρκία,  αλλά  κατευθύνονται  στην  Ελλάδα.  Άρα  να μην  κρυβόμαστε  πίσω  από το  δάχτυλό  μας.  Η  δήλωσή  του  ουσιαστικά  σημαίνει:  "ναι,  το  γνωρίζω  ότι  μόνο μουσουλμάνοι  εποικίζουν την Ελλάδα.  Είμαι  υπερήφανος  που  θα  καταστήσω  την  Ελλάδα  μουσουλμανική".  "Ναι,  είμαι  υπερήφανος  γιατί  κατευθύνω  την  αναίμακτη   αργή  γενοκτονία  του  Ελληνικού  λαού".
  
 
 
    
 
 
 
 Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποφάσισε την μόνιμη εγκατάσταση των αλλοδαπών στην Ελλάδα και την αλλοίωση του δημογραφικού προφίλ της χώρας.
 Σήμερα αναμένεται να οριστικοποιηθεί και το κυβερνητικό σχέδιο για την μονιμοποίηση των αλλοδαπών, από τα νησιά στην ενδοχώρα και η χωροθέτηση των κλειστών προαναχωρησιακών κέντρων.
Ο σχεδιασμός ολοκληρώθηκε χθες από την «ομάδα κρούσης» που έχει συσταθεί με τους Γιώργο Γεραπετρίτη, Στέλιο Πέτσα, Άκη Σκέρτσο, Τάκη Θεοδωρικάκο, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Αλκιβιάδη Στεφανή και Μάνο Λογοθέτη και σήμερα αναμένεται η έγκριση του Πρωθυπουργού.

Πρώτος στόχος είναι να μεταφερθούν 4.000 άτομα με «προσφυγικό προφίλ», κυρίως οικογένειες και ασυνόδευτα παιδιά, μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. Βέβαια αυτό δεν λέει κάτι αφού οικογένειες και παιδιά είχαν και οι ισλαμιστές του ISIS.
Βασική αρχή που έχει τεθεί είναι να μην ξεπερνούν οι πρόσφυγες το 1% του πληθυσμού της περιφέρειας, ενώ θα επιλεγούν πόλεις που δεν έχουν φιλοξενήσει πρόσφυγες.
Όμως αυτό το «1%» είναι πλασματικό αν λάβουμε υπόψιν το ηλικιακό προφίλ των αλλοδαπών και των Ελλήνων. Στην πραγματικότητα σε λίγα χρόνια θα είναι πολύ μεγαλύτερο.
Ταυτόχρονα θα υπάρχει «ζύμωση» με τις τοπικές κοινωνίες, μέσω των αυτοδιοικήσεων και των βουλευτών, ώστε να καμφθούν οι όποιες αντιδράσεις και θα γνωστοποιηθούν οι υποδομές και οι υπηρεσίες που ενισχυθούν στις ανάλογες περιοχές, ώστε να μονιμοποιηθούν οι αλλοδαποί.
Τώρα τι είδους ζύμωση θα καθησυχάσει τους κατοίκους οι οποίοι θα δουν τις πόλεις τους να γίνονται Καμπούλ;
Μολονότι ρητορικά το Μέγαρο Μαξίμου τείνει να υποβαθμίζει τις κοινωνικές αντιδράσεις για την μετακίνηση παράνομων μεταναστών σε δομές της Ηπειρωτικής Ελλάδος, στην πραγματικότητα στην κυβέρνηση επικρατεί κλίμα διογκούμενης ανησυχίας για το ενδεχόμενο να εξελιχθεί το Μεταναστευτικό στην αχίλλειο πτέρνα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα η λαϊκή οργή τους φοβίζει τόσο που δεν αποκλείουν ακόμα και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.
Επίσης θα οριστικοποιηθούν οι περιοχές όπου θα κατασκευαστούν τα κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα και η χωρητικότητα που θα έχει το κάθε ένα από αυτά. Προς το παρόν, αν και έχει γίνει η βασική επιλογή, οι περιοχές αυτές κρατούνται ως επτασφράγιστο μυστικό, καθώς πριν την ανακοίνωση τους θα πρέπει να γίνουν κοινωνοί οι τοπικές κοινωνίες και οι εκπρόσωποι τους.

ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ - ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ .
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΕΚΕΙ ΘΑΛΑΣΣΙΆ ΣΥΝΟΡΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ ΡΟΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΒΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΛΩΤΑ ΜΕΣΑ ΤΩΝ "ΜΚΟ".

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ;

Επειδή την κυβερνούν ανθελληνικά σκουπίδια τα οποία θα εφαρμόζουν κατά γράμμα το σχέδιο Kalergi για την εξαφάνιση της Ελλάδος και των Ελλήνων;
 
 
ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...