Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2020

«ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ».

50.000 ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΣΤΕΡΕΑ, ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΑ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΓΟΝΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ. "Ο ΣΟΡΟΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΛΑ".


 ΚΟΥΛΗΣ:  "ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΜΕ  ΜΙΑ  ΜΙΚΡΗ  ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ  ΕΠΑΡΧΙΑ  ΣΕ  ΕΝΑ  ΚΡΑΤΟΣ  ΠΡΟΤΥΠΟ  ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ".
                            
Γράφει ο Αλέξανδρος Νίκλαν
Σύμβουλος Θεμάτων Ασφαλείας
ΠΗΓΗ: geopolitics.com.gr

Τα επεισόδια που συνέβησαν χθες στη Μυτιλήνη με τους λαθρομετανάστες και η σημερινή ένταση είναι ένα σενάριο red blue όπως λέμε στο τομέα της ασφάλειας που έγινε “πραγματική άσκηση”. Θα εξηγήσω ακριβώς τί εννοώ:


Στόχοι των Red 
(η ομάδα των τουρκομωαμεθανών)

-Κατάληψη σημείων της πόλης και πρόκληση βλάβης σε δομές της περιοχής
Το κατάφεραν μερικώς, καθώς η ΔΕΗ γλύτωσε.

-Κίνηση σε διαφορετικά σημεία και χώρους, έτσι ώστε να προκληθεί διάσπαση δυνάμεων και να είναι αδύνατη η ανάσχεση τους. 
Επιτεύχθηκε με κίνηση σε τρία σημεία και στο τέλος με κίνηση κυκλωτική προς τα πίσω στη Μόρια, δημιουργώντας νέα εστία ταραχών.

-Διακοπή κυκλοφορίας. 
Όντως η Μόρια και άλλες περιοχές απομονώθηκαν εντελώς.

-Επίδειξη δύναμης. 
Το να έχεις δύο χιλιάδες περίπου άντρες μάχιμης ηλικίας με ανθρώπινες ασπίδες μπροστά γυναίκες και παιδιά είναι κλασσικό σύστημα (μαντέψετε) τρομοκρατών που μάχονται στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Το τι έκαναν, αποδεικνύει πως ανά πάσα στιγμή έχουν το πάνω χέρι.

-Δημιουργία αισθήματος φόβου. 
Η οργή είναι μεταφρασμένος φόβος για τους κατοίκους, αφού νιώθουν πλέον πως ζουν σε άλλη χώρα και δεν έχουν καμία προστασία. 
Μόνο στον πόλεμο και σε έκτακτη ανάγκη χτυπάνε καμπάνες σε χωριά.


Αντίδραση των Blue (Οι δυνάμεις του τόπου)

Συμπέρασμα ένα και μοναδικό: 

Ελλιπές ισοζύγιο δυνάμεων.
 Αργή αντίδραση. 
Ανικανότητα αντιμετώπισης μαζικής έξαρσης με έγκαιρο τρόπο. 
Ελάχιστος βαθμός ετοιμότητας.

Αποτέλεσμα

Σε μια μαζική έξαρση/ένταση από τους 30.000 αλλοδαπούς στο νησί, η Λέσβος θα χάσει κάθε ικανότητα αντιμετώπισης για 24-48 ώρες (μέχρι να φτάσει δύναμη από την ηπειρωτική χώρα). 

Σε περίπτωση που η ένταση υποκινηθεί και συμμετέχει και πιθανή άφιξη ξένων δυνάμεων με οπλισμό, οι δικές μας δυνάμεις θα πρέπει να κάνουν ανακατάληψη με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Αν φαίνεται τραβηγμένο, ας μην κάνει εντύπωση. Τα σενάρια red blue στον τομέα της ασφάλειας, πάντα λειτουργούν ερευνώντας το χειρισμό των χείριστων καταστάσεων και συνθηκών που μπορεί να συμβούν. Με δεδομένο ό,τι μπορεί να είναι πιθανό αλλά όχι αδύνατο,
Επειδή στην ασφάλεια ψάχνουμε και λύσεις, να τονίσω πώς υπάρχουν δυο: Μείωση αριθμού μεταναστών με μαζικότατες απελάσεις. Ενίσχυση δυνάμεων και ενεργοποίηση τοπικών αρχών με οργανωμένο σχέδιο.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

7 σχόλια :

 1. Ερντογάν: «Το 2033 θα παράγουμε το δικό μας μαχητικό 5ης γενιάς».
  Mέχρι το 2033 η Τουρκία θα παράγει το δικό της μαχητικό πέμπτης γενιάς ανακοίνωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
  «Η έναρξη παραγωγής των δικών μας στρατιωτικών αεροσκαφών, η οποία έχει προγραμματιστεί για το 2033, θα είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους δεν επιθυμούν να προμηθεύσουν F-35 στην Τουρκία», δήλωσε ο Ερντογάν σε ομιλία του στα εγκαίνια μονάδας εργοστασίου ανακύκλωσης πολεμικού υλικού στην επαρχία Κιρικαλέ, όπως μετέδωσε το τουρκικό κανάλι NTV.
  Τον Ιούλιο του 2019, οι Ηνωμένες Πολιτείες ανέστειλαν τη συμμετοχή της Τουρκίας στο πρόγραμμα παραγωγής F-35 μετά την αγορά από την Άγκυρα των ρωσικών συστημάτων αεράμυνας S-400, ανακοινώνοντας ότι η Τουρκία θα απομακρυνθεί πλήρως από το πρότζεκτ μέχρι τα τέλη Μαρτίου του 2020.
  Τον Αύγουστο του 2019, ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Στρατιωτικής και Τεχνικής Συνεργασίας της Ρωσίας, Ντμίτρι Σουγκάεφ, δήλωσε ότι η Ρωσία θα μπορούσε να βοηθήσει την Τουρκία στη ανάπτυξη του δικού της μαχητικού πέμπτης γενιάς TF-X.
  Η Ρωσία και η Τουρκία υπέγραψαν συμφωνία ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την παράδοση τεσσάρων συστοιχιών S-400 τον Δεκέμβριο του 2017. Η παραλαβή όλων των εξαρτημάτων των πυραυλικών συστημάτων αεροπορικής άμυνας S-400 στην Τουρκία ολοκληρώθηκε πέρυσι.
  Οι ΗΠΑ έχουν επανειλημμένα αντιταχθεί στην αγορά S-400 λέγοντας ότι το όπλο είναι ασύμβατο με τα πρότυπα ασφαλείας του ΝΑΤΟ και ενδέχεται να θέσει σε κίνδυνο τις λειτουργίες των νέων μαχητικών αεροσκαφών F-35.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ Ή ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ «ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ». ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η 17ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ …ΠΑΪΑΤ ΓΙΑ ΤΑ «ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ». Α΄
  Σκοπεύει να βάλει τάξη στις ΜΚΟ, μας λέει τώρα η κυβέρνηση αποδίδοντας μάλιστα σε αυτές την «υποκίνηση» των συγκεντρώσεων και των ταραχών που σημειώνονται από τους λαθρομετανάστες τις τελευταίες ώρες στην Λέσβο.
  Κατέθεσαν και τροπολογία για να ψηφιστεί χθες στην Βουλή που προβλέπει «τη συγκρότηση ειδικού μητρώου καταγραφής Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ)» με το οποίο θέλουν να μας πείσουν ότι θα τελειώσουν και οι …Μπίζνες Καλά Οργανωμένες όπως θα έπρεπε να λέγονται κανονικά. Και να θέλαμε να πιστέψουμε ότι όντως έχει τέτοιες προθέσεις η κυβέρνηση και ότι δεν παίζει απλώς παιχνίδια εντυπώσεων, δεν μας αφήνει όμως ο βίος και η πολιτεία της φαμίλιας Μητσοτάκη που έχει και η ίδια μια ιδιαίτερη αδυναμία στις ΜΚΟ!
  Ως γνωστόν η εξαδέλφη του Κούλη, η Αντιγόνη Λυμπεράκη, είναι επικεφαλής στην ΜΚΟ του Σόρος στην Ελλάδα που είναι ανακατεμένη μέχρι τα μπούνια στο λαθρομεταναστευτικό αφού ο ίδιος ο Ουγγροεβραίος διεθνής μεγαλοκερδοσκόπος κινεί με τις οργανώσεις και τα δισεκατομμύρια του τα νήματα για την ισοπέδωση και αλλοίωση των εθνών και των κοινωνιών, όπως η ελληνική.
  Επίσης η αδελφή του Κούλη, η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, δημιούργησε την ΜΚΟ ActionAid στην Ελλάδα έχοντας διατελέσει για χρόνια και μέλος του Δ.Σ. της ActionAid International που διαχειρίζεται τεράστια χρηματικά ποσά τα οποία συνδέονται κατά κύριο λόγο με τη μετανάστευση από την Αφρική και τα μικρά παιδιά.
  Η Δάφνη Μητσοτάκη είναι το τρίτο από τα παιδιά του πρωθυπουργικού ζεύγους. Είναι μόλις 17 ετών και αποτελεί τη μεγάλη αδυναμία του Κ. Μητσοτάκη καθώς έχει πει σε συνέντευξή του μεταξύ των άλλων σε συνέντευξή του ότι η Δάφνη είναι ο μοναδικός άνθρωπος που δικαιούται να έχει παράπονα από εκείνον, καθώς όταν τα αδέλφια της ήταν στην ηλικία της, εκείνος δεν είχε ασχοληθεί με την πολιτική.
  Και την Κυριακή των εκλογών του περασμένου Ιουλίου ήταν εκείνη που συνόδευσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο εκλογικό κέντρο όπου ψήφισε, με τα φλας των φωτογράφων να απαθανατίζουν μπαμπά και κόρη να φτάνουν πιασμένοι χέρι χέρι.
  Λίγους μόλις μήνες όμως πριν από τις εκλογές και με σαφές πια ότι η ΝΔ θα τις κέρδιζε, η νεαρά Μητσοτάκη -ακολουθώντας προφανώς την ….οικογενειακή παράδοση- είχε φτιάξει τη δική της ΜΚΟ.
  Και πώς το μάθαμε αυτό; Το «διαφήμιζε» η ίδια η οικογένεια Μητσοτάκη όταν αμέσως μετά τις εκλογές τροφοδοτούσε με υλικό τα τηλεοπτικά κανάλια και τις εφημερίδες με «όσα δεν ξέρετε για τα παιδιά του νέου πρωθυπουργού»:
  Η 22χρονη Σοφία πήρε το πτυχίο της από το αμερικανικό πανεπιστήμιο John Hopkins και δούλευε ήδη στην Goldman & Sachs.
  Ο 20χρονος Κωνσταντίνος που αποφοίτησε από το Κολέγιο Αθηνών σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Βοστόνης.
  Και η Δάφνη «είναι ένα πολύ δραστήριο κορίτσι και κοινωνικά ευαισθητοποιημένο, αφού μαζί με μια φίλη της έχουν δημιουργήσει μια οργάνωση, το «Make A Difference – Youth Helping Youth» για την προστασία και τη βοήθεια στους νέους και ειδικά στα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που βρίσκονται στη χώρα μας».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ Ή ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ «ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ». ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η 17ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ …ΠΑΪΑΤ ΓΙΑ ΤΑ «ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ». Β΄

   Πηγαίνοντας στην ιστοσελίδα της οργάνωσης, που καταγράφεται ως «Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός», δηλαδή ΜΚΟ, βρίσκουμε περισσότερες λεπτομέρειες:
   «Ήταν Μάρτιος του 2019 όταν η Δάφνη και η Μαρίνα ανάμεσα σε διάφορες συζητήσεις, προβληματισμούς και αναζητήσεις συνέλαβαν την ιδέα του Make a Difference. Η ιδέα της ανεξάρτητης αυτής οργάνωσης, γεννήθηκε από την επιθυμία τους να ανταποκριθούν εμπράκτως στις ανάγκες που έχουν συνομίληκά τους παιδιά, στο πνεύμα συνεισφοράς και αλληλεγγύης απο παιδιά σε παιδιά. Η πρώτη τους στοχευμένη ομάδα ήταν ασυνόδευτα παιδιά προσφύγων τα οποία κάλεσαν σε φιλικό αγώνα μπάσκετ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Αθηνών. Τα έσοδα από την πρώτη αυτή εκδήλωση διατέθηκαν για την στέγαση, σίτιση και εκπαίδευση των ασυνόδευτων παιδιών της οργάνωσης Home Project. Η συνέχεια του έργου της Make a Difference στηρίζεται στην ανταπόκριση του κοινού ακολουθώντας τις σελίδες της στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης».
   Τέσσερις μήνες δηλαδή πριν από τις εκλογές και την ώρα που ήδη η ελληνική κοινωνία έβραζε από τις ανεξέλεγκτες διατάσεις του λαθρομεταναστευτικού και της ασύδοτης και επικίνδυνης δράσης των ΜΚΟ με τη ΝΔ να λέει -ως αντιπολίτευση ακόμη- ότι θα τις θέσει υπό έλεγχο, η κόρη του Κ. Μητσοτάκη έστηνε τη δική της ΜΚΟ για τα ασυνόδευτα…
   Θέλετε να δούμε και ποια είναι η οργάνωση Home Project με την οποία συνεργάζεται η ΜΚΟ της πρωθυπουργικής θυγατέρας; Είναι μια άλλη ΜΚΟ που εδρεύει στο Κολωνάκι, εμφανίζεται ως «Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Για τους Ασυνόδευτους Πρόσφυγες» με επικεφαλής την Σοφία Κουβελάκη «Διαχειρίστρια Προγραμμάτων του Ιδρύματος Μποδοσάκη». Όπως έχει δηλώσει και η ίδια «το The HOME Project είναι ένας κοινωφελής οργανισμός που συστάθηκε με σκοπό την παροχή ενός ολιστικού προγράμματος υποστήριξης, προστασίας, εκπαίδευσης και κοινωνικής ένταξης των ασυνόδευτων παιδιών προσφύγων στη χώρα μας. Στόχος μας είναι να μην υπάρχει κανένα ασυνόδευτο παιδί στον δρόμο ή σε κράτηση.
   Το μοντέλο που ακολουθούμε βασίζεται σε τρεις πυλώνες που περιλαμβάνουν τη δημιουργία ξενώνων για ασυνόδευτους ανήλικους πρόσφυγες, τη δημιουργία θέσεων εργασίας για Έλληνες και άτομα από την προσφυγική κοινότητα, καθώς και τη στήριξη της τοπικής οικονομίας μέσω της αξιοποίησης κενών ή εγκαταλελειμμένων σπιτιών ανά την Ελλάδα». Το Home Project συνεργάζεται με το American Community School ενώ η Σ. Κουβελάκη έχει πάρει μέρος και σε καμπάνια που είχε οργανώσει η Πρεσβεία των ΗΠΑ υπό τον Τζ. Πάιατ στην Ελλάδα με στόχο «να αναδείξει τα οράματα και τις αξίες που μοιράζονται οι ΗΠΑ και η Ελλάδα».
   Να θυμίσουμε ότι και ο ίδιος ο Μητσοτάκης τον Νοέμβριο είχε ανακοινώσει με βαρύγδουπες δηλώσεις ειδικό σχέδιο «για τα προσφυγόπουλα» τοποθετώντας επικεφαλής το δίδυμο Αγαπηδάκη – Δοξιάδη, προκαλώντας τότε πολλές απορίες για εκείνη την αιφνιδιαστική του κίνηση. Ότι τα «προσφυγόπουλα» είναι κατά κανόνα μια βιτρίνα για να μπαίνουν στη χώρα μας δήθεν ως …ανήλικοι 20ρηδες και 25ρηδες λαθραίοι κάθε καρυδιάς καρύδι, ακόμη και τζιχαντιστές είναι μια μόνο από τις πτυχές του μεγάλου αντεθνικού κόλπου με τις ΜΚΟ…
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
 3. Ὑπουργὸς τοῦ Ἐτσεβὶτ ὡς σύμβουλος τοῦ …ΕΛΙΑΜΕΠ!!!
  6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΑΡΧΟΣ, ΦΙΛΟΝΟΗ
  Ὁ Ὑπουργὸς τοῦ Ἐτσεβίτ, ποὺ κατέλαβε τὴν Κύπρο, σύμβουλος στὸ ΕΛΙΑΜΕΠ ἐδῶ καὶ δέκα χρόνια!!!
  Ἀπίστευτες καταστάσεις μόνο στὸ Ἑλλάντα!
  Τριάντα χρόνια ἀκούω γιὰ τὸ ΕΛΙΑΜΕΠ. Καὶ ὅλες οἱ κυβερνήσεις «ψωνίζουν» στελέχη ἀπὸ ἐκεῖ! Στὴν Ἑλλάδα ὅπου ἡ ἐνημέρωσις εἶναι ἐπιπέδου «μαύρη εἶναι ἡ νύκτα στὰ βουνά», ὁρισμένοι ἐπιστρατεύουν λητοὺς καὶ δεμένους (τρὸλς καὶ καθηγητάδες) γιὰ νὰ ἀποψιλώσουν τὴν βάση τῆς κριτικῆς μου ποὺ ἀσκῶ στὸ ΕΛΙΑΜΕΠ ἐδῶ καὶ τριάντα χρόνια! Καὶ γιὰ νὰ μὴ σᾶς κουράζω, θὰ ξεκινήσω σήμερα ἀπὸ κάτι ποὺ ἐνῶ εἶναι δημοσία πληροφορία, γιὰ τὴν ὁποία μίλησα πρώτη φορὰ τὸ 2010, ἐν τούτοις οὐδεὶς ἐδῶ στὴν Ἑλλάδα τὸ γνωρίζει! Καὶ ὅσοι –ἐλάχιστοι- τὸ γνωρίζουν, ἀποφεύγουν νὰ τὸ σχολιάσουν, γιατί φοβοῦνται μὴ σκισθῇ κάποιος πόντος ἀπὸ τὸ καλσόν!
  Τὸ ΕΛΙΑΜΕΠ λοιπόν, ποὺ συχνὰ πυκνὰ ἐκνευρίζει τοὺς πάντες ἐδῶ στὴν Ἑλλάδα, μὲ τὰ καμώματα διαφόρων… «ἀστέρων» ποὺ ἀρθρογραφοῦν καὶ μελετοῦν τὰ .. ἀμελέτητά μας, ἔχει προσλάβη ὡς σύμβουλο, ποιὸν λέτε;;;
  Τὸν Κεμὰλ Ντερβίς! Τί σᾶς λέν λοιπόν γιά τόν … σύμβουλό τους; Ὅτι εἶναι ἕνας Τοῦρκος Τραπεζίτης ποὺ ἔχει ἐργασθῆ στὴν World Bank καὶ μπλᾶ μπλᾶ μπλααααᾶ…

  Τί δέν σᾶς λέν τώρα;
  Ὁ Κεμὰλ Ντερβὶς ἦταν Ὑπουργὸς Οἰκονομίας τὴν περίοδο 2001-2002 ἐπὶ Μπουλὲντ Ἐτσεβίτ! Ἀκούσατε; Μπουλὲντ Ἐτσεβίτ. Δηλαδὴ τοῦ Κεμαλιστοῦ (CHP) Ἐτσεβίτ, ὁ ὁποῖος τὸ 1973 ἐσχημάτισε τὴν Κυβέρνηση ποὺ κατέλαβε τὴν μισὴ Κύπρο μὲ τὸν «ΑΤΤΙΛΑ». Μία κυβέρνηση ποὺ ἐκράτησε μόνον γιὰ δέκα (!!!!) μῆνες (ὅσο χρειαζόταν δηλαδή). Ἀλλὰ ἦταν αὐτὴ ποὺ πραγματοποίησε τὸν «Ἀττίλα»!
  Ὁ Ἐτσεβὶτ τότε, γιὰ νὰ σχηματίσῃ κυβέρνηση, συνεμάχησε μὲ τὸν Νετζμετὶν Ἐρμπακᾶν ἱδρυτὴ τοῦ Ἰσλαμικοῦ Κόμματος (MSP). Ἐτσεβὶτ καὶ Ἐρμπακᾶν λοιπὸν κατέλαβαν τὴν Κύπρο μας. Κι ὁ Ἐρμπακᾶν, γιὰ ὅσους … ἐξεφνιάσθησαν, εἶναι ὁ μέντωρ τοῦ Ρετζὲπ Ταγὶπ Ἐντογᾶν καὶ τοῦ AK Party! Καὶ ὁ πρώην Κεμαλιστὴς Ἐτσεβίτ, ἵδρυσε στὸ ὄνομα τῆς γυναίκας του (Ραχσᾶν Ἐτσεβίτ), τὸ Ἀριστερὸ Κόμμα τῆς Τουρκίας (DSP). Ἀριστεροὶ ἦσαν οἱ ἄνθρωποι δηλαδὴ καὶ μάλιστα ἔχουν γράψη καὶ … ποιήματα!

  Ὁ Κεμὰλ Ντερβὶς τώρα, γιὰ νὰ τὰ λέμε ὅλα, εἶναι μισὸς Τοῦρκος, μισὸς Γερμανός! Συγκεκριμένα ὁ πατέρας του ἦταν Τοῦρκος καὶ ἡ μητέρα τοῦ Γερμανίδα!!! Καὶ ἦταν ὑπουργὸς οἰκονομίας τὴν περίοδο 2001-2002, ὅταν δηλαδή, ἡ Τουρκικὴ Οἰκονομία ὑπέστη τὸ μεγαλύτερο κρὰχ στὴν νεωτέρα ἱστορία της. Γ@μῶ τὰ οἰκονομικὰ ποὺ ξέρει δηλαδή!!!
  Ἀφοῦ τὸν ἔδιωξαν μὲ τὶς κλωτσιὲς ἀπὸ τὴν κυβέρνηση, ὁ ἑπόμενος ἄρχισε νὰ ἀναπτύσσῃ τὴν οἰκονομία τῆς Τουρκίας! Ἔτσι γιὰ νὰ ξέρουμε τί ἐψώνισε τὸ ΕΛΙΑΜΕΠ καὶ τὸν ἔχει γιὰ σύμβουλο!

  Νὰ ψάξετε λοιπὸν τὸ τί λέει τὸ ΕΛΙΑΜΕΠ καὶ θὰ καταλάβετε τί ἀκριβῶς τους … συμβουλεύει ὁ χειρότερος –κατὰ τεκμήριο- ὑπουργὸς οἰκονομίας τῆς Τουρκίας, ποὺ ὑπηρέτησε πιστὰ αὐτὸν ποὺ κατέλαβε τὴν μισὴ Κύπρο!

  Τέλος πρὸς τὸ παρόν, κι ἂν δὲν σᾶς φτάνουν αὐτά, σύντομα θὰ πῶ κι ἄλλα…

  Ἀδαλῆς Γεώργιος
  Υ.Γ.1. Κυργιάκο, ὁ Παπανδρέας, εἶχε προσλάβη τὸν Κεμὰλ Ντερβὶς ὡς σύμβουλό του στὸ Μαξίμου! Τί; Δὲν τὸ ἤξερες; Γιὰ ῥίξε μία ματιὰ στὰ κιτάπια τοῦ Μαξίμου! Ἀντὶ γιὰ τὸν Θάνο Ντόκο τοῦ ΕΛΙΑΜΕΠ, δὲν προσλαμβάνεις κι ἐσὺ γιὰ σύμβουλο τὴν Τανσοῦ Τσιλὲρ ποῦ ἔκανε τὰ Ἰμια, νὰ … πατσίσῃς μὲ τὴν Ἀριστερά;;; Ἀφοῦ ἀπὸ τὸ ἴδιο μαγαζὶ ψωνίζετε….
  Y.Γ.2. Κάθε φορᾶ ποῦ δίδετε ἐντολὴ στὰ παρτάλια τοῦ FB νὰ μὲ μπλοκάρουν, ἐγὼ θὰ τὸ πηγαίνω ἕνα level παραπάνω! Ταμάμ;;;

  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. «Στρατηγός» .Στεφανής από την Λέσβο: «Τι σας πειράζουν 20.000 μετανάστες; Στην υπόλοιπη Ελλάδα έχουμε 1,8 εκατομμύρια»!

  Μεγάλες αντιδράσεις καταγράφονται στην Λέσβο για δήλωση η οποία φέρεται να έγινε από τον υφυπουργό Εθνικής Αμυνας και πρώην Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού και Αλκιβιάδη Στεφανή, σύμφωνα με την οποία «Στην υπόλοιπη Ελλάδα υπάρχουν 1,8 εκατομμύρια μετανάστες και αναλογικά όλοι έχουν μοιραστεί το βάρος. Απλά στην Κρήτη και την Πελοπόννησο που έχουν πιο πολλούς από εμάς, τους έχουν αξιοποιήσει και δουλεύουν στα χωράφια».
  Οπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ την περασμένη Παρασκευή ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας, μιλώντας προς τους συγκεντρωμένους αξιωματικούς της Μεραρχίας Αρχιπελάγους στην Παγανή διατύπωσε την παραπάνω πρωτοφανή θέση, η οποία αποκαλύπτει, βέβαια και τον πραγματικό αριθμό παράνομων ή νομομοποιηθέντων μεταναστών στην Ελλάδα: 1,8 εκατ. άνθρωποι!
  Το 18% του ελληνικού πληθυσμού, η μεγαλύτερη πληθυσμιακή αλλοίωση μιας χώρας της Ευρώπης μετά τον πόλεμο.
  Η θέση ότι «Στην υπόλοιπη Ελλάδα υπάρχουν 1,8 εκατομμύρια μετανάστες και αναλογικά όλοι έχουν μοιραστεί το βάρος. Απλά στην Κρήτη και την Πελοπόννησο που έχουν πιο πολλούς από εμάς, τους έχουν αξιοποιήσει και δουλεύουν στα χωράφια» καταδεικνύει και κάτι άλλο: Οτι η κυβέρνηση εκλαμβάνει ως λύση του μεταναστευτικού το να δουλεύουν στα χωράφια οι μετανάστες!
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ: «ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ;» Α΄

  Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη *Δικηγόρος – πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ,
  Μουδιασμένος ο Λόχος Προπαγάνδας των εθνομηδενιστών και λαθρολάγνων, μετά την ψυχρολουσία από τα γεγονότα στη Μόρια, προσπαθεί να «γυρίσει» το παιχνίδι με τις γνωστές καραμέλες για «ακροδεξιούς», «ξενοφοβικούς» κ.λπ.
  Τα δε κανάλια, μόλις αστυφύλαξ τις αγγίξει το μαγουλάκι κάποιου «ευπαθούς» ή του ξεβρακωθεί στα χέρια κανένας σεληνιασμένος «αλληλέγγυος», κάνουν ζωντανές συνδέσεις για να στηλιτεύσουν τον «μπάτσο» που δεν σκόρπισε φιλιά και χάδια σε κακοποιούς. Όταν όμως, εν έτει 2020, Αφγανοί και άλλα αδέρφια μας από εξωτικά μέρη, που ήρθαν εδώ με τις αγνότερες των προθέσεων, κάνουν γιούργια σε μια ελληνική πόλη, βάζουν φωτιές, λεηλατούν, πετούν πέτρες στην Αστυνομία και μερικοί μαζί με ροπαλοφόρους «αλληλέγγυους» κάνουν παρέλαση απειλών, εκεί τα τουρκοκάναλα των αφανών εταίρων παθαίνουν κλακάζ και είναι απλά μια είδηση της ημέρας.
  Όποιος πιστεύει πως αυτά τα γεγονότα στη Λέσβο, στη Λέρο και αλλού είναι άσχετα με τον νέο Νόμο, που περιορίζει το «κασέρι» των δυσώνυμων ΜΚΟ, της μαφίας των «αλληλέγγυων» τραμπούκων και του Σόρος, κερδίζει τρίχες από το μούσι του Τζανακόπουλου, τον οποίο, για να είμαι δίκαιος, προχθές στη Βουλή τον πέρασε ένα χεράκι ο Κουμουτσάκος. Η πλάκα δεν είναι απλά πως ο Τζανακόπουλος στη Βουλή έλεγε τις γνωστές συριζέικες λαθρολαγνικές παπάτζες, αλλά πως αυτός που τον ξεφτίλισε μετά ήταν ο Κουμουτσάκος!
  Του έτριψε στα μούτρα τον ρόλο των ΜΚΟ, των «αλληλέγγυων», το βρόμικο παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ που έβγαζε «ευπαθείς» το 80% (!) των παρανόμως εισερχομένων, τις σκόπιμες καθυστερήσεις στο σύστημα του ασύλου, τις ανύπαρκτες επαναπροωθήσεις, ώστε να μένουν τα πελατάκια στα χέρια των ΜΚΟ. Κι ο Τζανακόπουλος έκανε «γαργάρα» τα πολιτικά χαστούκια. Θα πήγε λίγο τσαλακωμένος εκείνο το βράδυ στο κονάκι του έρωτά του -τις άπειρες ευχές μας-, αλλά το να σε κογιονάρει ο Κουμουτσάκος έπεσε βαρύ στα στέκια τα παλιά του. Θα πείτε, βέβαια, «μα, τώρα ξύπνησε ο Κουμουτσάκος;». Κάλλιο αργά παρά ποτέ.
  Όταν αναζητάς τις αιτίες των γεγονότων, κάνε στον εαυτό σου μια απλή ερώτηση: Τις ωφελείται; Ή, απλά, κάνε αυτό που λένε οι Γιάνκηδες: Follow the money. Και το χρήμα οδηγεί στις ΜΚΟ και στους αριστερομηδενιστές πάτρωνές τους. Είναι πολλά τα λεφτά, Αρη.
  Αυτοί που είχαν συμφέρον να προκαλέσουν αυτό που έγινε στη Μόρια είναι αυτός ο εσμός παλιανθρώπων, μια μαφία πλειοψηφικά μη καταχωρισμένων οργανώσεων από αρπακτικά, που εκμεταλλεύονται τους μουσαφιραίους, που επιθυμούν και επιδιώκουν με κάθε τρόπο να μη σταματήσουν, αλλά και να αυξηθούν οι ροές, ώστε να τα κονομάνε σε βάρος της χώρας.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ: «ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ;» Β΄
   Και να μην ξεχνάτε ποτέ πως πρώτο θύμα, πριν από την Ελλάδα, της ασυδοσίας, της αριστερής φάμπρικας να εμφανίζονται ως δήθεν ευπαθείς οι πιο απίθανες μούρες και ως δήθεν πρόσφυγες κάτι δασκαλεμένοι από εγχωρίους, είναι οι ίδιοι οι αληθινοί πρόσφυγες, που φυλάνε ως κόρη οφθαλμού τα διαβατήριά τους, απόδειξη του μαρτυρικού τόπου προέλευσής τους, και δεν τα «χάνουν».
   Ο δε ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί ολοφάνερα με τρόπο που υποθάλπει αυτόν τον ατέρμονο κύκλο ανομίας, που αποπειράται σήμερα να σπάσει η κυβέρνηση, η οποία όμως διστάζει, ενώ οι καιροί επιβάλλουν ανελέητη σύγκρουση με το δουλεμπορικό σύστημα, που εκ του αποτελέσματος μας μετατρέπει σε χρήσιμους ηλιθίους του Ερντογάν.
   Σε κάθε υποψία μέτρων αποτροπής των παράνομων εισόδων όλων αυτών των λαθραίων, οι βουλευτές και ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παθαίνουν παράκρουση, μπας και δεν γίνουμε χαλιφάτο.
   Ορδές μαντράχαλων κάνουν έκτροπα, αλλά αυτοί μιλούν μόνο για «προσφυγάκια» και «ασυνόδευτα ανήλικα», που μπορεί όμως να έχουν και δυο πήχες γένια. Για τους ψευτοπροοδευτικούς αποστόλους του μαρασμού, να πάει στο ανάθεμα η χώρα, ας κόψουν τις ελιές μας, ας σφάξουν τα ζώα, ας διαδηλώσουν παράνομα, ας βάλουν φωτιές, ας λεηλατήσουν. Δεν είναι πρόβλημα. Μόνο να εκκενώσουμε τα νησιά από τους Ελληνες νόμιμους κατοίκους τους δεν έχουν προτείνει οι οπαδοί του πολιτισμικού μαρξισμού, για να μην ενοχλούμε τους επήλυδες.
   Το θέμα είναι ο Αμπντουλχαλίμ ή Μοχάμεντ ή Ουαλίντ ή Γιάσερ ή Ουαμάρ ή Αμντουλραχμάν ή Αλή Ριζά, που γεννήθηκε το 1995 ή 1999 ή 2003 ή 2005 στην Αλγερία ή στην Παλαιστίνη ή στη Συρία ή στο Μαρόκο ή στο Πακιστάν, που έχασε στη θάλασσα το διαβατήριό του (αλλά ποτέ το iPhone), να πάρει φράγκα, γρήγορα χαρτιά, να έχει wi-fi, επίδομα, να του δώσει κι ο Πρόεδρος σάκα να πάει στο σχολείο με τα δικά μας δεκαπεντάχρονα, και να μην τον ενοχλούν όταν πίνει ναργιλέ ή όταν βάζει φωτιά στα χωράφια.
   Και για να μην το ξεχάσω: Αν δεν σας αρέσει εδώ το σέρβις, γυρίστε από εκεί που ήρθατε. Γεια χαραντάν. Δεν σας καλέσαμε. Και πάρτε μαζί και όσους εδώ σας πατρονάρουν. Δεν θα μας λείψει κανείς σας.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...