Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ. ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΤΡΕΦΟΝΤΑΝ ΜΕ ΣΑΠΙΣΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΞΑΝ.




Ο  Απρίλιος  του 1822  έμελλε να αποτελέσει μια από τις πιο φρικτές στιγμές της ανθρωπότητας. Η καταστροφή της Χίου από τα  τουρκικά  και  εβραϊκά  στίφη έδωσε καινούργιο νόημα στη λέξη θηριωδία. Γέμισε η Χίος από ποντικούς και γάτες που τρέφονταν από τα πτώματα. Τούρκοι  και  εβραίοι  μπήκαν στο λεπροκομείο και έσφαξαν τους  λεπρούς. 



ΤΟΥΡΚΟΙ  ΚΑΙ  ΕΒΡΑΙΟΙ  ΕΣΦΑΞΑΝ  ΜΑΖΙ    ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ  ΛΕΠΡΟΥΣ  ΤΟΥ  ΛΕΠΡΟΚΟΜΕΙΟΥ  ΧΙΟΥ
Τούρκοι  και  εβραίοι  μπήκαν στο λεπροκομείο και έσφαξαν τους ενοίκους, δηλ. τους λεπρούς, προκαλώντας ένα χείμαρρο αίματος, ο οποίος έρεε από το κατώφλι  του  κτιρίου.
ΤΟ  ΣΒΗΣΙΜΟ  ΤΗΣ  ΜΝΗΜΗΣ  ΜΑΣ

Ο  «έλληνας  πρωθυπουργός»  Τζέφρυ  Παπανδρέου,  οι  διαταγές    του  παγκόσμιου  Ιουδαϊκού   Σανχενδρίν  και  η  υπακοή  των  ελλήνων  πολιτικών.   Η  διαγραφή  της  αλήθειας  από  τα  βιβλία,  το  σβήσιμο  της  μνήμης  των  γκοΐμ  και  το ξαναγράψιμο  της  ιστορίας. 


  Δήλωση (2.000)  του Τζέφρυ Παπανδρέου,  ενώπιον της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής: «Όταν ήμουν Υπουργός Παιδείας πριν από λίγα χρόνια, είχα σχηματίσει μια επιτροπή που είχε ως καθήκον να ψάξει σε όλα τα ελληνικά σχολικά βιβλία για την αφαίρεση τυχόν αναφορών που θα μπορούσαν να θεωρηθούν αντισημιτικές. Είμαι ευτυχής να πω ότι αυτό το έργο ολοκληρώθηκε υπό την αιγίδα μου».

Ομιλία  του  Τζέφρυ  Παπανδρέου  στην  βουλή  (8/2/2010).
"Με το προσχέδιο νόμου που κατέθεσε ο υπουργός Εσωτερικών  δίνουμε προοπτική στους μετανάστες που ζουν μακροχρόνια στη χώρα μας. Δεν υπάρχει, βέβαια, εδώ μαύρο και άσπρο. Δεν υπάρχουν τέλειες λύσεις. Υπάρχουν καλύτερες και υπάρχουν χειρότερες λύσεις. Θεωρούμε ότι αυτό το νομοσχέδιο μας δίνει την ευκαιρία να σχεδιάσουμε ένα μέλλον ομαλότητας, ασφάλειας και συνοχής.  Θεωρούμε ότι ανοίγει και νέες δυνατότητες. Έλληνας ινδικής καταγωγής, Ελληνας αλβανικής καταγωγής, Ελληνας φιλιππινέζικης καταγωγής, Ελληνας ουκρανικής καταγωγής και ούτω καθ’ εξής, περήφανοι για την ελληνική τους ιθαγένεια".



ΤΟ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ  ΣΩΜΑ  ΣΥΜΦΩΝΕΙ  ΜΕ  ΤΙΣ  ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ  ΤΟΥ  ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟΥ  «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ»  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ  ΣΩΜΑΤΟΣ;


ΟΙ  «ΕΛΛΗΝΕΣ»  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  (ΣΑΝ  ΤΟΝ  ΤΖΕΦΡΥ,  ΤΟΝ  ΤΣΙΠΡΑ  ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΚΥΡΙΑΚΟ)  ΕΙΝΑΙ  ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ.  ΤΑ  ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ. 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΤΟΥ  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ:


Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.



H Ελλάδα είναι μια από τις χώρες με τον πιο γερασμένο πληθυσμό σε όλο τον κόσμο, αφού τουλάχιστον 19% των κατοίκων της είναι άνω των 65.

Η πατρίδα μας τώρα είναι στην 5η θέση παγκοσμίως (!) στις «γερασμένες χώρες» αλλά τα πράγματα αναμένεται να γίνουν πολύ χειρότερα με απρόβλεπτες συνέπειες για το μέλλον του τόπου (οικονομικά και κοινωνικά) και ο καθένας διαβάζοντας τα στοιχεία που συνέλεξε το υπουργείο μπορεί να καταλάβει πως είναι πολύ πιθανή η ανατροπή ακόμα και της πληθυσμιακής σύνθεσης της χώρας στο άμεσο μέλλον αν συνυπολογίσουμε και την διαρκώς αυξανόμενη ροή λαθρομεταναστών.  Και αυτό γιατί στην εν λόγω μελέτη του υπουργείου υγείας υπάρχει η εκτίμηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας πως από το 2015 έως το 2050 ο αριθμός των ηλικιωμένων θα είναι μεν γενικά αυξητικός αλλά όχι με τον ίδιο ρυθμό παντού. Δηλαδή ο ρυθμός αύξησης θα είναι μόλις 56% στις χώρες υψηλού εισοδήματος, 138% σε χώρες ανώτερου μεσαίου εισοδήματος, 185% σε χώρες χαμηλότερου μεσαίου εισοδήματος και σε χώρες χαμηλού εισοδήματος εκτοξεύεται κατακόρυφα και φτάνει στο 239%.

Προφανώς η εξαθλιωμένη πατρίδα μας με τους καθημερινά όλο και πιο φτωχοποιημένους κατοίκους εντάσσεται στην τελευταία κατηγορία, πράγμα που σημαίνει πως οι γέροντες σύντομα θα είναι πλειοψηφία στην χώρα. Ο καθένας εύκολα διαβλέπει το τραγικό τέλος που επιφυλάσσουν οι «έλληνες πολιτικοί» στους απόμαχους της ζωής, αφού μάλιστα στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται πως οι πέντε πρώτες αιτίες θανάτου στην Ελλάδα είναι ήδη τα εγκεφαλικά, η στεφανιαία νόσος, ο καρκίνος του πνεύμονα, ο καρκίνος του μαστού και τα τροχαία.

Αιτίες που στο μεγαλύτερο ποσοστό τους αφορούν τους ηλικιωμένους και που προφανώς, απαιτούν κόστος για την πρόληψη και την αντιμετώπιση τους που η Ελλάδα του τρίτου μνημονίου δύσκολα θα καταβάλει όταν αρνείται να καταβάλει ακόμα και μια σύνταξη… «παρηγοριάς».
Η ελπίδα των «ελλήνων πολιτικών» είναι πλέον ότι πολλές συντάξεις, ίσως και να τις… «γλιτώσει» ο κρατικός προϋπολογισμός, επειδή αρκετοί γέροντες μπορεί να υποκύψουν πιο γρήγορα από τις παραπάνω ασθένειες.-



Η βιομηχανία της «φιλανθρωπίας»  των  «ελλήνων»  πολιτικών  και  της  ελληνικής  δικαιοσύνης.

Η  ΤΟΥΡΚΙΚΗ  ΜΙΤ  ΠΛΗΡΩΝΕΙ  ΑΔΡΑ  ΤΟΥΣ  "ΕΛΛΗΝΕΣ"  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ  ΚΑΙ  "ΑΛΛΟΥΣ"  ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.







Στην Ελλάδα του παράλογου και της παραλυσίας, η δουλεμπορία σήμερα αντιμετωπίζεται περίπου ως πλημμέλημα. Όταν η αστυνομία  συλλάβει δουλεμπόρους, τα δικαστήρια, υποχρεώνονται από την ισχύουσα νομοθεσία, να τους αφήσουν ελεύθερους με εγγύηση, με χαϊδέματα ποινών. Οι δουλέμποροι εισπράττουν 3.000-6.000 το κεφάλι για τη διακίνηση του «εμπορεύματος», οι συνεργάτες τους ιδιοκτήτες των βρωμερών πολυκατοικιών στα γκέτο της Αθήνας ενθυλακώνουν φοροδιαφεύγοντας 3-7 ευρώ την ημέρα ανά άτομο δηλ. 20.000-70.000 ευρώ το μήνα, οι έμποροι ναρκωτικών, πορνείας, παιδοφιλίας και διακίνησης ανθρώπινων οργάνων, θησαυρίζουν, όπως και μη-κυβερνητικές οργανώσεις και διάφοροι δικηγορίσκοι και παρατρεχάμενοι.


ΤΗΝ  ΙΔΙΑ  ΣΤΙΓΜΗ  ΤΟ  ΙΣΡΑΗΛ  ΕΧΕΙ  ΔΕΧΘΕΙ  ΜΟΝΟ  ΤΕΣΣΕΡΑ  ΑΙΤΗΜΑΤΑ  ΑΣΥΛΟΥ  ΑΠΟ  ΤΟ  2009.


Το Ισραήλ απελαύνει βίαια όλους  τους λαθρομετανάστες στέλνοντάς τους πίσω στην πατρίδα  τους, την ίδια ώρα που έχει δεχτεί μόλις τέσσερα αιτήματα "ασύλου" από το 2009! 
Την ίδια ώρα το εβραϊκό λόμπι στην Αμερική και στην Ευρώπη βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των πιέσεων προς όλες τις λευκές χώρες προκειμένου να αποδεχτούν όσο γίνεται περισσότερους λαθρομετανάστες στα εδάφη τους.  Τον Δεκέμβριο του 2015, το Παγκόσμιο Εβραϊκό Κογκρέσο και το Κεντρικό Εβραϊκό Συμβούλιο στη Γερμανία εξέδωσαν επίσημη δήλωση χαιρετίζοντας την εισβολή των λαθρομεταναστών στη Γερμανία, αποκαλώντας την "σωστή" και "εξέλιξη προς μια ανοικτή κοινωνία".
 ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ «ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ». Ο  ΣΟΡΟΣ  ΚΑΙ  Η  ΤΟΥΡΚΙΚΗ  ΜΥΣΤΙΚΗ  ΥΠΗΡΕΣΙΑ  ΔΙΝΟΥΝ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ  ENA  ΦΥΛΛΑΔΙΟ  ΠΟΥ  ΓΡΑΦΕΙ:  «ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ».
Στις  σελίδες  αυτού  του  εντύπου,  υπάρχουν  όλες  οι  πληροφορίες  για  έναν  λαθρομετανάστη,  πού  βρίσκονται  τα  κέντρα  κράτησης,  ποια  είναι  η  ελληνική  νομοθεσία,  καθώς  και  τηλέφωνα…δικηγόρων,  που  αναλαμβάνουν  (με  το  αζημίωτο  φυσικά – ο  Σόρος  και  οι  τούρκοι  πληρώνουν),  τέτοιες  υποθέσεις.  Επίσης  τους  παρέχει  πλήρεις  πληροφορίες,  προτρέποντάς  τους  μάλιστα  να  μην  δώσουν  αποτυπώματα  σε  άλλες  χώρες,  παρά  μόνον  στην  Ελλάδα,  έτσι  ώστε  να  επιστρέψουν  στην  Ελλάδα,  σε  περίπτωση  που  φτάσουν  σε  άλλη  χώρα  και  δεν  τους  αρέσει. 
ΤΟ  ΣΤΟΙΧΗΜΑ  ΤΟΥ  ΕΒΡΑΙΟΥ  ΣΟΡΟΣ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΗ:  Η  ΠΛΗΡΗΣ  ΕΦΑΡΜΟΓΗ  ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ   ΚΑΛΛΕΡΓΗ.  "ΟΙ  ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ  ΝΑ  ΓΙΝΟΥΝ  ΛΑΟΣ  ΜΙΓΑΔΩΝ  ΚΑΙ  Η  ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ  ΡΑΤΣΑ  ΝΑ  ΕΙΝΑΙ Η  - ΑΜΟΛΥΝΤΗ - ΙΟΥΔΑΪΚΗ". 
Άρθρο  του Θεόδωρου Κατσανέβα 
 23-Ιαν-2012
«Η σημερινή οικονομική καταστροφή μας έχει αποπροσανατολίσει από έναν μεγαλύτερο κίνδυνο: την ταχύτατη αλλοίωση της εθνολογικής σύνθεσης της χώρας, και τελικά τη μουσουλμανοποίησή της. Το ενδιαφέρον όλων επικεντρώνεται στις επόμενες εκλογές και όχι στις επόμενες γενιές όπως θα έπρεπε. Σύμφωνα με τη ρεαλιστική όσο και εφιαλτική αυτή πρόβλεψη, σε 10-20 χρόνια, η Ελλάδα όπως την ξέρουμε σήμερα, δε θα υπάρχει πια. Σε δέκα χρόνια, εδώ στο καλύτερο οικόπεδο της γης που έχει μπει στο μάτι πολλών, θα κατοικούν 4-5 εκατ. μουσουλμάνοι νεαροί σε ηλικία, έναντι 8-9 εκατ. γερασμένων ελληνογενών. Τότε, θα είναι αδύνατο να σταματήσει η συνέχιση της μαζικής εισβολής και του πολλαπλασιασμού της, με δεδομένο ότι οι γυναίκες-μουσουλμάνες γεννούν πέντε παιδιά κατά μέσο όρο, έναντι λιγότερο από ένα των ελληνίδων.
Την  Ελλάδα το 1990  κατοικούσαν,  σε   ποσοστό 98%,  ΕΛΛΗΝΕΣ  φυλετικά  με  θρήσκευμα  Χριστιανοί  Ορθόδοξοι.  Σήμερα  το 15% του πληθυσμού που ζει στην Ελλάδα είναι πρόσφυγες και μετανάστες, πρώτης ή δεύτερης γενιάς!  Πρόκειται για την μεγαλύτερη πληθυσμιακή αλλοίωση που έχει υποστεί οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης.
ΟΙ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΣΤΗΝ  ΑΡΧΑΙΑ  ΕΛΛΑΔΑ.
Οι νόμοι του Σόλωνα  προέβλεπαν πως εάν κάποιος πολίτης ήθελε να γίνει βουλευτής   ΕΠΡΕΠΕ:
1. Να είναι Αθηναίος πολίτης.
2. Nα κατέχει την Ελληνική θρησκεία και παιδεία
(όμαιμον, ομότροπον, ομόθρησκον).
3. Nα ΜΗΝ είναι κίναιδος, και
4. Να καταγραφεί ΟΛΗ η περιουσία του, μέχρι και τα σανδάλια που φορούσε, καθώς και η οικογενειακή του περιουσία.
ΟΙ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΣΤΗΝ  ΝΕΑ  ΕΛΛΑΔΑ
ΤΟ  ΜΟΝΑΔΙΚΟ  ΚΡΑΤΟΣ  ΣΤΟΝ  ΚΟΣΜΟ ΜΕ  ΑΔΟΥΛΕΥΤΟΥΣ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ  ΕΙΝΑΙ  Η  ΕΛΛΑΔΑ.
ΟΥΤΕ  ΕΝΑΣ  ΤΟΥΣ  ΔΕΝ  ΕΧΕΙ  ΕΡΓΑΣΘΕΙ.

 


ΤΟ  ΒΙΒΛΙΟ  ΤΟΥ  ΤΟΥΡΚΟΥ  ΣΦΑΓΕΟΣ  ΒΑΧΙΤ.  «Τα συμβάντα στη Χίο το 1822».

Ο υπεύθυνος για τις σφαγές της Χίου το 1822, ο τότε διοικητής του νησιού, Βαχίτ πασάς,  εξορίστηκε  από  τον  σουλτάνο και κατά τον χρόνο της εξορίας του γράφει  τα  απομνημονεύματά του,  στα  οποία  αποσιωπά γεγονότα, παραποιεί αλήθειες και  προσπαθεί να αιτιολογήσει τις πράξεις του, που τις ονομάζει  «σκληρά μέτρα για λόγους πολιτικής και παραδειγματισμού». Παρ' όλα αυτά, μέσα από το κείμενό του, που μεταφράστηκε από τα τουρκικά, φανερώνεται με τον πιο ωμό τρόπο η απανθρωπιά, η σκληρότητα και η αφροσύνη  του  ασιατικού  κτήνους. 

ΟΙ  ΓΑΤΕΣ  ΤΗΣ   ΧΙΟΥ  ΤΡΕΦΟΝΤΑΝ  ΜΕ  ΠΤΩΜΑΤΑ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΚΑΙ  ΛΥΣΣΑΞΑΝ

«Γέμισε η Χίος από ποντικούς και γάτες που τρέφονταν από τα πτώματα. Οι γάτες μάλιστα τρελάθηκαν. Τις κατέλαβε ένα είδος υδροφοβίας, με συνέπεια να είναι το δάγκωμά τους δηλητηριώδες. Οι γάτες ένωσαν τις δυνάμεις τους με τις αγέλες των σκύλων, που σύχναζαν στην αγορά κρεάτων για τροφή».


«Τάϊμς» του Λονδίνου,
( αρ. φύλ. 11661 σελ. 2, της 11-9-1822). 

« Πολλές λεπτομέρειες από τις  τρομερές  βαρβαρότητες που διέπραξαν οι Τούρκοι στη Χίο έχουν ήδη  γίνει γνωστές.  Ακόμα και Γερμανικές εφημερίδες περιέγραψαν τις βαρβαρότητες. Από τις 120.000 Έλληνες απέμειναν περί τους 900 από τους οποίους πολλοί πεθαίνουν από ασθένειες που προκαλούνται από τα άταφα πτώματα. Το πιο ωραίο και ανεπτυγμένο νησί του Αρχιπελάγους ερημώθηκε. Οι πιο πολιτισμένοι, δυναμικοί και έγκριτοι κάτοικοι του νησιού, το άνθος της Ελλάδος, έχουν οι περισσότεροι εξοντωθεί, εκπατρισθεί ή πουληθεί ως σκλάβοι από τους απίστευτους σφαγείς τους. Εν τούτοις, τέτοιες πράξεις έχουν αμβλυνθεί από Άγγλους και σχεδόν δικαιολογήθηκαν στον Αγγλικό Κοινοβούλιο, αποδιδόμενες σε ελληνικές προκλήσεις. Πότε οι Έλληνες προμελετημένα σφαγίασαν αδιακρίτως ολόκληρο τον ανδρικό πληθυσμό μιας επαρχίας; Πότε οι Έλληνες απήγαγαν δεκάδες χιλιάδες ανυπεράσπιστες γυναίκες και αθώα παιδιά για να ικανοποιήσουν ακόλαστες ορέξεις και πάθη; Θα εξισωθεί η πλήρης καταστροφή της Χίου, που μετετράπη σε στάχτες και ο ενταφιασμός 50.000 ανδρών στα συντρίμμια των φιλήσυχων σπιτιών τους, προς την καταστροφή μιας φρουράς μετά από προδοτική συμπεριφορά της;»



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...