Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

ΒΡΗΚΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΣΗ. ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ. ΤΟ ΚΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ Bild: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ … ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ. «ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ. ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ». ΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ.

H Πρόεδρος  της  Φαυλοκρατίας  μπροστά στο τιμητικό άγημα, στάθηκε  για  να  χαιρετήσει  την  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΣΗΜΑΙΑ  πάνω σε ένα μεταλλικό καπάκι του υπονόμου.  Νόμιζε  ότι  αυτήν  ήταν  η  θέση  της…

To ΚΚΕ εσωτερικού στην προεδρία της δημοκρατίας. Έφυγε ο ηλίθιος Τσίπρας, εκλέξαμε τον πανηλίθιο Μητσοτάκη και μας προώθησε την άσχετη και πιο ηλίθια Σακελλαροπούλου για Πρόεδρο της Φαυλοκρατίας. Τι άλλο χειρότερο μας ετοιμάζουν οι προδότες;






Σακελλαροπούλου: 

«Η διασυνοριακή Θράκη ιστορικά ήταν γέφυρα συνύπαρξης πολιτισμών και έτσι θα ξαναγίνει».

 Άρης Δημητρακόπουλος  PRONEWS

Σε δηλώσεις που σαφώς προκαλούν ερωτήματα ειδικά για το χρονικό σημείο το οποίο γίνονται, αναφορικά με το τι είναι η Θράκη για την Ελλάδα προχώρησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά τη διάρκεια της επίσκεψή της στην Ξάνθη.

Συγκεκριμένα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε.

Ειδικότερα για την Ξάνθη και τη Θράκη επισήμανε: «Η γεωγραφική θέση και ο διασυνοριακός χαρακτήρας της είναι τα μεγάλα της πλεονεκτήματα.
Αν αξιοποιηθούν σωστά, η Θράκη μπορεί να αναλάβει ξανά τον ρόλο που για αιώνες διαδραμάτιζε ως πέρασμα, γέφυρα και σταθμός στη διασταύρωση σημαντικών χερσαίων και θαλάσσιων δρόμων, όπου μετακινούνταν άνθρωποι, ιδέες και εμπορεύματα και συνυπήρχαν ειρηνικά διαφορετικοί πολιτισμοί».


Σε μία περίοδο που η Τουρκία αμφισβητεί ελληνικά σύνορα, καταλαμβάνοντας ελληνικό έδαφος στον Έβρο, ετοιμάζει στρατιές με παράνομους μετανάστες και το τουρκικό προξενείο λύνει και δένει στην Κομοτηνή προσπαθώντας να «τουρκοποιήσει» τους κατοίκους της περιοχής οι δηλώσεις της Προέδρου δημιουργούν ερωτήματα.

Τι εννοεί διασυνοριακός χαρακτήρας της Θράκης; Θωρεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας πως η ελληνική Θράκη έχει κάποια σχέση, ή αποτελεί ενιαίο χώρο με κάποια άλλη Θράκη εκτός ελληνικών συνόρων;
Και ποιοι ακριβώς πολιτισμοί πρέπει να συνυπάρξουν, ξανά, στην Ελληνική Θράκη, ο ελληνικός πολιτισμός δεν φτάνει;

Επιπλέον η Θράκη τι ακριβώς «γέφυρα» ποιου πολιτισμού και ποιών ανθρώπων πρέπει να ξαναγίνει;
Δεν θεωρεί πως αυτή η δήλωση είναι ανησυχητική όταν η Τουρκία προσπαθώντας να υφαρπάξει τα ελληνικά εδάφη, υποστηρίζει ακριβώς αυτό, ότι δηλαδή η ελληνική & τουρκική Θράκη είναι ένας ενιαίος χώρος όπου κατοικούν Τούρκοι.





  Ο  ΚΟΥΛΗΣ  ΣΕ  ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ  ΣΤΑΣΗ  ΣΤΗΝ  ΘΡΑΚΗ.  ΔΕΝ  ΒΡΗΚΕ   ΚΑΠΑΚΙ  ΥΠΟΝΟΜΟΥ.








Η ΚΑΤΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ. ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ;

8 σχόλια :

  1. Αφέθηκε ελεύθερος ο 19χρονος Αφγανός που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 6χρονη – Υποστήριξε… ότι είναι 15χρονος!
    Απίστευτο και όμως… πραγματικό! Ο Αφγανός που ασέλγησε την περασμένη Δευτέρα σε ένα 6χρονο κοριτσάκι από τη Συρία, αφέθηκε ελεύθερος και χωρίς περιοριστικούς όρους, έπειτα από απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, διότι όπως υποστήριξε είναι 15 χρονών.
    Ο κατηγορούμενος -που σύμφωνα με τα διωκτικά έγραφα είναι 19 ετών, αλλά ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι 15 ετών και για το λόγο αυτό υπέβαλε αίτημα για ειδική ιατρική εξέταση- αρνήθηκε στην απολογία του τις πράξεις που του καταλογίζονται. Όπως έγινε γνωστό, υποστήριξε ότι όσα κατέθεσε η μητέρα της ανήλικης στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης είναι ψέματα.
    Ο ίδιος είπε, ότι τον εκβίαζε για να εισπράξει χρήματα, ενώ την κατήγγειλε επίσης ότι εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών.
    «Της πληρώσαμε 700 ευρώ και ζητούσε άλλα 300»!
    Σύμφωνα με όσα απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή, ο ίδιος φιλοξενείτο τις τελευταίες μέρες μαζί με την αδελφή του, τον γαμπρό του και την νύφη του στο διαμέρισμα όπου διαμένει η καταγγέλλουσα με τον σύζυγο και τρία ανήλικα παιδιά τους στους Αμπελόκηπους, στο πλαίσιο προγράμματος στέγασης αλλοδαπών. «Πληρώσαμε 700 ευρώ και εκείνη ζητούσε άλλα 300 ευρώ. Όταν την απείλησα ότι θα την καταγγείλω προχώρησε στην καταγγελία» φέρεται να είπε στον ανακριτή.
    Όπως ανέφερε ο συνήγορός του Σάκης Χατζάκος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο νεαρός Αφγανός αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους, αλλά κρατείται διοικητικά καθώς στερείται νόμιμων εγγράφων που να δικαιολογούν την παραμονή του στην Ελλάδα, ενώ τις επόμενες μέρες θα υποβάλλει αίτημα για τη χορήγηση ασύλου.
    Η υπόθεση αναμένεται να εξεταστεί από τις διωκτικές αρχές για να διερευνηθεί εάν ισχύουν πράγματι τα όσα ισχυρίστηκε περί εκβίασης και εμπλοκής της καταγγέλλουσας σε κύκλωμα διακινητών.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΘΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ. ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ.
    Το την κοιτάτε ρε! Καθαιρέστε την.
    Τα σύνορα είναι για να τα διαβαίνουν οι λαθραίοι και έχουν «μεταφορική σημασία»

    Η Κοντή διάλεξε την ημέρα να πάει στην Θράκη, όπου διαπίστωσε «Σπάνιο παράδειγμα συμβίωσης των πολιτισμών στη Θράκη».
    «Τα σύνορα δεν ορίζουν μόνο γεωγραφικά τα όρια πολιτικών οντοτήτων ή νομικών αρμοδιοτήτων, αλλά είναι και ζώνες διάβασης», είπε.
    Τα σύνορα που έχουν μόνο «μεταφορική σημασία», είναι δηλαδή, για να τα διαβαίνουν οι λαθραίοι , περνώντας, "από την όχθη της μισαλλοδοξίας σε αυτήν της δημιουργικής σύνθεσης".
    Η Κοντή μίλησε ακόμα για «ένα σχολείο διαπολιτισμικό, που θα παραμερίζει την κοινωνική ανισότητα και αδικία και θα προάγει τον σεβασμό στην πολιτισμική ετερότητα. Ένα σχολείο ικανό να εξαλείψει τον εθνικιστικό τρόπο σκέψης, να αγκαλιάσει τους μαθητές πέρα από την εθνική και πολιτισμική τους προέλευση».
    Ο αδελφός της, ο Ταγίπ ανήμερα της επετείου της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης θα προσευχηθεί στην Αγία Σοφία.
    Αλλά δεν προσκάλεσε την Κοντή.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Καθαίρεση της ΚΟΝΤΗΣ είναι ένας εφικτός πολιτικός Στόχος του Κινήματος, «Η ΚΟΝΤΗ δεν είναι δική μου πρόεδρος». ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

      Χρειάζεται υπομονή και μεθοδικότατα. Αρχίζουμε από «πρωτοβάθμιες οργανώσεις».
      -Εκδίδουμε ψηφίσματα με τα οποία καταγγέλλουμε τις απόψεις της που δεν εκφράζουν τον ελληνικό λαό και ζητάμε την παραίτηση της. Στέλνουμε τα ψηφίσματα στη Βουλή, και τα βάζουμε στο διαδίκτυο.
      -Δημιουργούμε τοπικούς συλλόγους που την κηρύσσουμε ανεπιθύμητο πρόσωπο. Μετά κάνουμε όπου μπορούμε δημοψηφίσματα σε συνοικίες και ενορίες, για την Καθαίρεση της ΚΟΝΤΗΣ.
      Στο τελικό Στάδιο βάζουμε ψηφίσματα σε δημοτικά και νομαρχιακά συμβούλια γα να κηρυχτεί η ΚΟΝΤΗ ανεπιθύμητο πρόσωπο.
      -Στο τέλος, σε δεκαοκτώ μήνες θα υποχρεωθεί να φύγει και να πάρει μαζί της τον ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ που την διόρισε, όταν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας την κηρύξει ανεπιθύμητο πρόσωπο και ζητήσει την απομάκρυνση της.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. Θα καταστρέψω τις Ηνωμένες Πολιτείες χρηματοδοτώντας Μαύρες ομάδες μίσους. Θα τους βάλουμε σε μια ψυχική παγίδα και θα τους κάνουμε να κατηγορούν τους λευκούς. Η Μαύρη κοινότητα είναι η ευκολότερη στην χειραγώγηση. "
      Γιώργος Σόρος (Συνέντευξη στο Γερμανικό BILD Sapl. 2014)

      Ο Τζορτζ Σόρος είπε ότι χρηματοδότησε το κίνημα της Μαύρης Ζωής επειδή ήθελε να «πίξει τις Ηνωμένες Πολιτείες» και «η μαύρη κοινότητα είναι η ευκολότερη στην χειραγώγηση».

      “I'm going to bring down the United States by funding Black Hate groups. We'll put them into a mental trap and make them blame white people. The Black community is the easiest to manipulate." -George Soros (Interview with Germany's BILD Sapl. 2014)

      George Soros said that he funded the Black Lives Matter movement because he wanted to 'bring down the United States' and 'the black community is the easiest to manipulate.'
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    3. «Αναρχικοί» ζητούν από τον Σόρος τα λεφτά που τους χρωστάει.
      Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Russia Today, η δεξιά μελαμψή πολιτική ακτιβίστρια, Candace Owens, ξεκίνησε αντιπαράθεση με το Ίδρυμα «Open Society» του Τζορτζ Σόρος, κατηγορώντας πως ο παγκοσμιοποιητής χρηματοδότησε ΜΚΟ για να αναζωπυρώσουν την εξέγερση στην Μινεάπολη, με αφορμή τον θάνατο του Αφροαμερικανού Floyd.
      H Owens ισχυρίζεται πως οι φωτιές και οι λεηλασίες στην Μινεάπολη έλαβαν χώρα από ακτιβιστές, οι οποίοι συνδέονται με τον Σόρος, μετά από την αποκάλυψη του Διοικητή της Αστυνομίας, Medaria Arradondo, πως η εγκληματική δραστηριότητα οφείλεται σε άτομα που δεν μένουν στην πόλη.
      «Να μαντέψω; Όπως έκανε με τους αριστεριστές, ο Δημοκράτης Τζορτζ Σόρος πληρώνει αυτούς τους κακοποιούς. Χρηματοδοτεί το χάος μέσω του ιδρύματός ‘Open Society’», έγραψε η ακτιβίστρια στο Twitter.
      Η ακτιβίστρια δεν μένει εκεί! Δημοσίευσε στο Twitter ένα βίντεο, με το οποίο θέλει να καταρρίψει κάθε αμφιβολία!
      Σε αυτό οι αναρχοαριστεροί κουκουλοφόροι διαδηλώνουν και ζητούν από τον Σόρος να τους πληρώσει αυτά που τους χρωστάει.
      Φωνάζουν: «Τζορτζ Σόρος που είναι τα λεφτά μας».
      Αυτοί είναι οι «αντεξουσιαστές», όπως ονομάζουν τους πεμπτοφαλαγγίτες της Νέας Τάξης;
      «Πιστεύω πως οι αναρχοαριστερές ομάδες χρησιμοποιούν τον θάνατο του George Floyd για να χρεώσουν τις λεηλασίες στους θυμωμένους μαύρους ανθρώπους. Προς τιμήν το ΜΜΕ που με κατηγόρησαν για αυτή μου την δήλωση, σας δείχνω ένα στιγμιότυπο με αριστεριστές να φωνάζουν πως ο Σόρος τους χρωστά λεφτά», δήλωσε μεταξύ άλλων η Owens.
      https://twitter.com/RealCandaceO/status/1266364150751604736
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  3. Σακελλαροπούλου: «Στις προκλήσεις της Τουρκίας απαντάμε με... δημιουργία & ανοιχτούς ορίζοντες».
    Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, από τη Θράκη, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη από την Πέμπτη, δήλωσε πως απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις (υπερπτήσεις, εισβολές, γεωτρήσεις κτλπ) πρέπει να προτάξουμε την «δημιουργία» και τους «ανοιχτούς ορίζοντες».
    «Η δική μας απάντηση απέναντι στις συνεχείς προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε από τον εξ ανατολών γείτονα είναι η Ελλάδα της δημιουργίας, της ισονομίας, του κράτους δικαίου, του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της συνεργασίας, της προόδου, των ανοιχτών οριζόντων» δήλωσε
    «Η Θράκη είναι το ζωντανό παράδειγμα όπου χριστιανοί και μουσουλμάνοι πολίτες μπορούν να συμβιώνουν αρμονικά και να αγωνίζονται για το κοινό τους μέλλον» είπε η κ. Σακελλαροπούλου, η οποία αναφέρθηκε και στις επισκέψεις που έκανε σε επιχειρήσεις της περιοχής λέγοντας τα εξής:
    «Βρέθηκα χθες και σήμερα κοντά σε επιχειρήσεις και παραγωγούς που στηρίζουν την παραγωγική και αναπτυξιακή προσπάθεια της ακριτικής Θράκης. Που ακόμα και μέσα στην κρίση κατάφεραν όχι απλώς να επιβιώσουν, αλλά να εκμεταλλευτούν τις νέες τεχνολογικές δυνατότητες, να επεκτείνουν τη δράση τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, να στηρίξουν την απασχόληση με νέες θέσεις εργασίας και να δημιουργήσουν πλούτο για τη χώρα».
    Χθες η Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε χαρακτηρίσει τη Θράκη «διασυνοριακή» και πως πρέπει να γίνει «γέφυρα διαφορετικών πολιτισμών».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ. ΤΙ ΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο χαρακτηρισμός "ηλίθιος" για τα συγκεκριμένα πρόσωπα είναι επιεικής και παραπειστικός. Ζητώ συγγνώμη. Όταν κάποιος επιζητεί την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, γεγονός που το έχει εκδηλώσει με χίλιους δυό τρόπους, προφανώς δεν είναι σωστό να τον αποκαλείς ηλίθιο. Προδότης, πράκτορας ξένων συμφερόντων, κατάσκοπος, εχθρός του Ελληνικού λαού, είναι οι κατάλληλες λέξεις.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...