Κυριακή, 7 Ιουνίου 2020

Γερμανικά ΜΜΕ: «Η Κομισιόν θέλει να δώσει ακόμα μισό δισεκατομμύριο ευρώ στην Τουρκία για το μεταναστευτικό»! Γερμανικό πολεμικό της Μέρκελ - Κάσνερ μετέφερε στη Λέσβο δεκάδες ισλαμιστές. Σιωπή του Κούλη. Προσέξτε τον χάρτη του Γερμανικού πολεμικού που κάνει δουλεμπόρειο μουσουλμάνων στο Αιγαίο.

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΕΤΡΟΔΟΛΑΡΙΩΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΔΟΞΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΥΡΟΥΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; Το Συμβούλιο της Ευρώπης πιέζει την Μάλτα να δεχτεί παράνομους μετανάστες στο έδαφός της. Κύπρος: Δεκάδες μετανάστες εισήλθαν παράνομα στις ελεύθερες περιοχές από τα κατεχόμενα.

Νέα στήριξη των Βρυξελλών στις πρακτικές της Άγκυρας.
Στο χάρτη του  δουλεμπορικού  "σύμμαχου" γερμανικού ναυτικού τα Σκόπια γράφονται "MAZEDONIEN" και όχι ως θα όφειλαν "NORD MAZEDONIEN". Ο  χάρτης στην ιστοσελίδα του γερμανικού Ναυτικού κάποιος αδυνατεί να διακρίνει σε ποιον ανήκουν τα ελληνικά νησιά αφού έχουν την ίδια απόχρωση και με την Ελλάδα και την Τουρκία.  Πούνε ο καράφλας λαλίστατος κερκυραίος να διαμαρτυρηθεί;

Θα άφηνε στο λιμάνι του Αμβούργου ελληνικό πολεμικό πλοίο λαθρομεταναστες και δεν θα γινόταν διπλωματικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να τους μαζέψει και να τους φέρει στην Ελλάδα;


Μέσα στο πλαίσιο της επιχείρησης «eirini», η Ελλάδα έχει δεσμευτεί να περισυλλέγει όλους τους Αφρικανούς και άλλους παράνομους μετανάστες,  και να τους μεταφέρει με τα πολεμικά της πλοία στην Κρήτη, προτού φυσικά τους προωθήσει στην περίφημη «ενδοχώρα» για να απολαύσουν και αυτοί την περίφημη ελληνική «φιλοξενία» που περιλαμβάνει τις παροχές που όλοι ξέρουμε.

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΙ ΘΑ ΤΑΪΖΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ..
Κατά μισό δις. ευρώ θέλει να αυξήσει η Κομισιόν τη χρηματοδοτική βοήθεια της ΕΕ προς την Τουρκία για τους πρόσφυγες προειδοποιώντας ταυτόχρονα για μια επιδεινούμενη κατάσταση των αλλοδαπών που έχει σωρεύσει η Άγκυρα στην Τουρκία λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Λίγα 24ωρα μετά το αίτημα της Ελλάδας στην ΕΕ για ρήτρα έκτακτης ανάγκης στο μεταναστευτικό, όπως αναφέρουν εφημερίδες του ομίλου Funke στη Γερμανία η Κομισιόν προτίθεται να διαθέσει άλλα 485 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση δύο βασικών πρότζεκτ για την υποστήριξη προσφύγων, πλέον των έξι δις. ευρώ που είχαν συμφωνηθεί να καταβληθούν στην Άγκυρα μετά τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας το 2016.
Η Άγκυρα είχε δεσμευτεί τότε να δέχεται πίσω στα εδάφη της όλους τους πρόσφυγες που έφθαναν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και να εντείνει τις ενέργειες για τον περιορισμό της δράσης των μεταναστών με αντάλλαγμα τη χρηματοδοτική βοήθεια από την ΕΕ.
Η Τουρκία, πέρα από τις βολές κατά της Ελλάδας για τη μεταχείριση των μεταναστών, που εκτοξεύει συχνά, κατηγορεί εδώ και μήνες τους Ευρωπαίους για την αργή εκταμίευση των κονδυλίων και έχει απειλήσει πολλάκις ότι δεν θα τηρήσει πλέον τη συμφωνία.
Προκειμένου, λοιπόν, να αποφορτιστεί το κλίμα η Κομισιόν θέλει να διαθέσει άμεσα και βραχυπρόθεσμα το νέο κονδύλι μέσω του τρέχοντος κοινοτικού προϋπολογισμού του 2020 – την αλλαγή του οποίου θα πρέπει, όμως, προηγουμένως να εγκρίνουν το ευρωκοινοβούλιο και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.
Κομισιόν: Η πανδημία του κορωνοϊού επιδεινώνει την κατάσταση των προσφύγων στην Τουρκία
Σε προσχέδιο που επικαλούνται οι εφημερίδες του ομίλου Funke, η Κομισιόν προειδοποιεί ότι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού «η οικονομική κατάσταση της Τουρκίας επιδεινώνεται και οι απροστάτευτοι πρόσφυγες συγκαταλέγονται μεταξύ των περισσότερο πληττόμενων από την κρίση”.
Γι’ αυτό και εισηγείται την επείγουσα διάθεση των αναγκαίων κονδυλίων για τη συνέχιση της χρηματοδότησης των δύο σημαντικότερων πυλώνων ανθρωπιστικής βοήθειας.
Το ίδιο προσχέδιο αναφέρει ότι άλλα 400 εκατ. ευρώ θα χρηματοδοτήσουν περαιτέρω το λεγόμενο «Δίχτυ Ασφαλείς Εκτάκτων Ανακγών» (ESSN), από το οποίο λαμβάνουν τα αναγκαία αγαθά για τη διαβίωσή τους περίπου 1,7 εκατ. πρόσφυγες μηνιαίως στην Τουρκία. Το πρόγραμμα αυτό επρόκειτο να τερματιστεί τον Μάρτιο του ερχόμενου έτους.
Άλλα 85 εκατ. ευρώ αναμένεται να διατεθούν – εφόσον υπάρξει η σχετική έγκριση – σ’ ένα πρόγραμμα στήριξης οικογενειών με μαθητές σχολείων, αφού οι πόροι του αρκούν προς το παρόν μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο.

Γερμανικό πολεμικό της Μέρκελ - Κάσνερ μετέφερε στη Λέσβο δεκάδες ισλαμιστές. Σιωπή του Κούλη. 


Θα άφηνε στο λιμάνι του Αμβούργου ελληνικό πολεμικό πλοίο λαθρομετανάστες και δεν θα γινόταν διπλωματικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να τους μαζέψει και να τους φέρει στην Ελλάδα;


Στις 4 Ιουνίου 32 αλλοδαποί, Αφρικανικής και Αφγανικής καταγωγής εμφανίστηκαν στην παραλία Παλιός του Μανταμάδου στην βορειοανατολική Λέσβο
Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια (και δυστυχώς δεν θα είναι και η τελευταία) που παράνομοι μετανάστες αποβιβάζονται σε παραλία ελληνικών νησιών, αλλά αυτή η περίπτωση έχει μια ειδοποιό διαφορά:
Από ότι έγινε γνωστό αργότερα, τους αλλοδαπούς αποβίβασε στην παραλία πολεμικό σκάφος του γερμανικού Ναυτικού!
Πρόκειται για το πλοίο γενικής υποστήριξης EGV Berlin. Και όχι μόνο αυτό: Δημοσίευμα του Naval News έχει ως τίτλο: «Γερμανικό σκάφος του Ναυτικού διασώζει 32 μετανάστες σε φουσκωτό που απελάθηκαν από ελληνικό νησί».
Πέραν του καθαρά βλακώδους τίτλου στο δημοσίευμα, καθώς οι απελάσεις δεν γίνονται έτσι, τα ερωτήματα που εγείρονται είναι κρίσιμης σημασίας για το ρόλο που παίζουν οι Γερμανοί.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γερμανικού Ναυτικού το πλοίο αφού έγινε "γνώστης" (από ποιους έγινε γνώστης) μιας κατάστασης κινδύνου στην οριογραμμή Ελλάδας και Τουρκίας έσπευσε στο σημείο για να βρει ένα φουσκωτό σε κατάσταση «κινδύνου».
Τότε άνθρωποι έπεσαν στην θάλασσα (σ.σ. βάσει πάγιας διαδικασίας) και το γερμανικό σκάφος έσπευσε να τους σώσει και τους αποβίβασε σε ακτή της Λέσβου.
Στη συνέχεια συνέχισε την περιπολία του στο Αιγαίο…
Τι είχε γίνει στην πραγματικότητα:
Επρόκειτο για μια λαστιχένια λέμβο η οποία ειχε ξεκινήσει υπό την προστασία των Τούρκων να περάσει σε ελληνικό νησί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στην θαλάσσια οριογραμμή το σκάφος μπλοκαρίστηκε από τις ελληνικές δυνάμεις, όπως είναι και το φυσιολογικό, αφού το φουσκωτό επιχείρησε να μπει παράνομα στα Εθνικά Χωρικά Ύδατα.
Μετά από κάποιες ώρες και αφού το φουσκωτό δεν αποχωρούσε κάποιοι εκ των επιβαινόντων στη λαστιχένια βάρκα έπεσαν στο νερό, για να εκβιάσουν την έναρξη -δήθεν- επιχείρηση διάσωσης.
Πρόκειται για μια πάγια τακτική που ακολουθούν όλοι οι παράνομοι μετανάστες σε ανάλογες περιπτώσεις.
Επειδή κανείς δεν παρενέβαινε είτε από την Ελλάδα είτε από την Τουρκία, οι… ανθρωπιστές Γερμανοί του πληρώματος του EGV Berlin, έσπευσαν να “διασώσουν” τους μετανάστες που σκοπίμως είχαν πέσει στη θάλασσα!
Από εκεί και πέρα και με τελική κατάληξη τη μεταφορά των παρανόμων μεταναστών σε ακτή της Λέσβου, χωρίς να ενημερωθούν οι ελληνικές αρχές παρά μόνον κατόπιν εορτής.
Το γιατί τους μετέφεραν στην Ελλάδα και όχι στην Τουρκία είναι ακόμη ένα θέμα.
Από τη στιγμή που η Ελληνική Ακτοφυλακή αγωνίζεται να αποτρέψει τις παράνομες εισόδους στα νησιά, έρχεται το γερμανικό Ναυτικό, (ειδοποιημένο άραγε από ποιους, είναι το ερώτημα, μήπως από τους Τούρκους;), και τους μεταφέρει στην Ελλάδα!
Αυτός είναι ο ρόλος του;
Και ο χάρτης στην ιστοσελίδα του γερμανικού Ναυτικού όπου κάποιος αδυνατεί να διακρίνει σε ποιον ανήκουν τα ελληνικά νησιά αφού έχουν την ίδια απόχρωση και με την Ελλάδα και την Τουρκία.

Μέσα στο πλαίσιο της επιχείρησης «eirini», η Ελλάδα έχει δεσμευτεί να περισυλλέγει όλους τους Αφρικανούς και άλλους παράνομους μετανάστες,  και να τους μεταφέρει με τα πολεμικά της πλοία στην Κρήτη, προτού φυσικά τους προωθήσει στην περίφημη «ενδοχώρα» για να απολαύσουν και αυτοί την περίφημη ελληνική «φιλοξενία» που περιλαμβάνει τις παροχές που όλοι ξέρουμε.Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΙ ΘΑ ΤΑΪΖΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ...

Αναφορικά με τη σίτιση των μεταναστών και προσφύγων, προβλέπεται η παροχή 3 γευμάτων ανά μέρα (πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο), με το πρόγραμμα διατροφής να λαμβάνει υπόψη τις διατροφικές συνήθειες των φιλοξενούμενων.
Το μενού θα αλλάζει κάθε 2 εβδομάδες και θα σχεδιάζεται από επαγγελματία διατροφολόγο και θα τροποποιείται τουλάχιστον κάθε τέσσερις μήνες, λαμβάνοντας υπόψη τις εποχές για κάποια συστατικά του.
Μάλιστα, καθορίζεται και η ημερήσια ανάλυση των προσλαμβανόμενων θερμίδων, η οποία θα προέρχεται κατά ποσοστό 55% από υδατάνθρακες, κατά 30% από λίπη κατά 15% από πρωτεΐνες. Οι συνολικές 2.500 ημερήσιες προσλαμβανόμενες θερμίδες κατανέμονται ως εξής: πρωινό ~ 750 Cal, μεσημεριανό ~ 950 Cal και δείπνο ~ 800 Cal.
Οσον αφορά στο κυρίως πιάτο, το εβδομαδιαίο μενού θα πρέπει να ακολουθεί τις παρακάτω οδηγίες: κόκκινο κρέας 1 με 2 φορές την εβδομάδα, όσπρια 2 με 3 φορές την εβδομάδα, κιμάς 1 με 2 φορές την εβδομάδα, λαδερά 2 με 3 φορές την εβδομάδα, κρέας πουλερικών 2 με 3 φορές την εβδομάδα, ομελέτα ή πίτσα 1 με 2 φορές την εβδομάδα, ψάρι 1 με 2 φορές την εβδομάδα, ζυμαρικά 1 με 2 φορές την εβδομάδα.
«Φρούτα και λαχανικά: τουλάχιστον 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών ημερησίως (εκ των οποίων τουλάχιστον 1 φρούτο). Ψωμί: αραβική πίτα, 2 μέτριες φέτες με το μεσημεριανό και 2 μέτριες φέτες με το δείπνο, ξεχωριστά τυλιγμένες.
Συνοδευτικό: μπορεί να είναι μία σαλάτα: φρέσκα ή βραστά λαχανικά. Πατάτες, σαλάτα ζυμαρικών και ρύζι δεν μπορούν να σερβιριστούν ως σαλάτα, αλλά ως γαρνιτούρα.
Τυρί ή γιαούρτι (το τυρί μπορεί να είναι φέτα ή λευκό τυρί και το γιαούρτι δεν μπορεί να είναι υποκατάστατο γιαουρτιού). Γαρνιτούρα (όπου χρησιμοποιείται): ρύζι, πατάτες, ζυμαρικά, πλιγούρι, λαχανικά».
Δύο φορές την εβδομάδα θα πρέπει να προσφέρεται ένα γλυκό επιδόρπιο (κέικ σοκολάτας, τσιζκέικ, σιροπιαστό κ.λπ.».

"Επιδόρπιο: καθόλου ζελατίνη στα επιδόρπια". 

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/884920_dom-xenodoheia-me-yperloyx-diamoni-gia-toys-allodapoys-tha

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

1 σχόλιο :

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...