Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020

Ο ΕΞΩΜΟΤΗΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΜΠΑΚΑΤΟΓΛΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΥΡΑΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. Εν μέσω πυραύλων γιόρτασε ο Ερντογάν την 30ή Αυγούστου: «Ο Atmaca θα κτυπήσει αιφνιδιαστικά τον εχθρό στην Αθήνα. Οι Έλληνες έχουν ανίκανους ηγέτες. Έχουν όμως αποδεχθεί αυτό που θα τους συμβεί;»

Ο ΕΞΩΜΟΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΜΠΑΚΑΤΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟΥ: Το σύνδρομο του γενιτσαρισμού έχει όλα τα χαρακτηριστικά παιδιού αγνώστου πατρός: φοβία, ανασφάλεια, παράλογες εκρήξεις θυμού, εντυπωσιασμού, εκδικητικότητας και κομπλεξισμού. ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΣΦΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΣΧΕΙ. ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΠΑΣΧΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΙ.

ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟ 25-35% ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ. ΕΦΟΣΟΝ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΜΕ ΤΟ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΤ' ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ.

Νέο παραλήρημα Ερντογάν: «Έχουν αποδεχθεί οι Έλληνες αυτό που θα τους συμβεί; - Ανίκανοι οι ηγέτες τους»!

 Ο  ΠΥΡΑΥΛΟΣ  ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΤΟΓΛΟΥ  ΠΟΥ  ΘΑ  ΠΕΣΕΙ  ΠΑΝΩ  ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΒΟΥΛΗ.

Εν μέσω πυραύλων γιόρτασε ο Ερντογάν την 30η Αυγούστου: «Ο Atmaca θα κτυπήσει αιφνιδιαστικά τον εχθρό - Είναι… stealth».
Στις εγκαταστάσεις της Roketsan, της εταιρείας παραγωγής πυραύλων αποφάσισε να απευθύνει μήνυμα για την 98η επέτειο της «ημέρας της νίκης»  που θεωρείται η 30η Αυγούστου ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν.

Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες εθνικές εορτές στην Τουρκία με την οποία τιμούν η νίκη του τουρκικού στρατού επί των ελληνικών δυνάμεων, στη μάχη που διεξήχθη στις 30 Αυγούστου του 1922 στο Ντουμπλουπινάρ, κοντά στο Αφιόν Καραχισάρ της Μικράς Ασίας.
Ο Τούρκος πρόεδρος εγκαινιάζοντας τις νέες εγκαταστάσεις πυραυλικών και διαστημικών εφαρμογών της Roketsan  αφού πρώτα  αναφέρθηκε στη σημασία που είχε η νίκη στο Ντουμπλουπινάρ, στη συνέχεια αναφέρθηκε στον πύραυλο κατά σκαφών επιφανείας  Atmaca λέγοντας πως αυτός θα ενταχθεί στο τουρκικό οπλοστάσιο στα τέλη του 2020, περιγράφοντάς τον ως… stealth!
«Πρόκειται για ένα πύραυλο ο οποίος μπορεί να κτυπήσει τον εχθρό από απόσταση μεγαλύτερη των 200 χλμ. χωρίς ο τελευταίος να μπορέσει τον αντιληφθεί καθόλου  καθώς δεν τον εντοπίζουν τα ραντάρ», είπε ο Ερντογάν.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στις προσπάθειες της Τουρκίας να γίνει διαστημική δύναμη, λέγοντας πως ο τελευταίος πύραυλος που εκτοξεύθηκε έφτασε σε ύψος 130 χλμ.

Στην συνέχεια έκανε απολογισμό για την τουρκική αμυντική βιομηχανία, λέγοντας πως ενώ το 2002 τα εγχώρια αμυντικά προγράμματα ήταν 62 ο αριθμός αυτός έχει ανέβει στα 700 σήμερα, ενώ η χώρα του είναι ανάμεσα στις 3 με 4 στον κόσμο στην παραγωγή UAV.Νέο παραλήρημα Ερντογάν: «Έχουν αποδεχθεί οι Έλληνες αυτό που θα τους συμβεί; - Ανίκανοι οι ηγέτες τους»!

«Οι Έλληνες έχουν ανίκανους ηγέτες. Έχουν όμως αποδεχθεί αυτό που θα τους συμβεί;», διερωτήθηκε απειλώντας  πριν από λίγη ώρα ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν σε ένα ακόμη κρεσέντο απειλών που διαδέχονται η μια την άλλη με αστραπιαίους ρυθμούς, κατά της Ελλάδας.

Ο Τούρκος πρόεδρος, μιλώντας νωρίς το απόγευμα της Κυριακής σε τελετή απονομής διπλωμάτων σε πτυχιούχους στρατιωτικής σχολής, ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας, απευθυνόμενος ευθέως στον ελληνικό λαό και απειλώντας:


«Αποδέχονται οι Έλληνες αυτό που θα τους συμβεί λόγω των φιλόδοξων και ανίκανων ηγετών τους;», είπε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν, όπως αναφέρει η Hurriyet, ρίχνοντας περαιτέρω λάδι στη φωτιά.
Μάλιστα, απευθύνθηκε και στον γαλλικό λαό, με την ίδια ερώτηση: «Γνωρίζει ο γαλλικός λαός ότι θα πληρώσει λόγω των φιλόδοξων και ανίκανων ηγετών του;».

Και συνέχισε ο Τούρκος πρόεδρος :

«Ως έθνος που αγωνίζεται καθημερινά εδώ και χιλιάδες χρόνια, γνωρίζουμε όλα αυτά τα γεγονότα. Γνωρίζουμε πολύ καλά το τίμημα που πληρώνουμε σε αυτή τη χώρα, με το αίμα των μαρτύρων. Σήμερα, είμαστε αποφασισμένοι να πληρώσουμε οποιοδήποτε τίμημα.

Ό,τι κι αν κάνουμε, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Πιστεύω ακράδαντα ότι δεν υπάρχει εμπόδιο στα βήματα της Τουρκίας με τη βοήθεια του Αλλάχ. Η Τουρκία δεν υπήρξε ποτέ επιθετικό κράτος σε όλη την ιστορία της, είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις μη αποικιακού κράτους».


Ερντογάν: Δεν υποκύπτουμε σε απειλές και εκβιασμούς

Νωρίτερα, ο Τούρκος πρόεδρος «φωτογράφισε» ως εισβολείς τους Έλληνες, εάν και απέφυγε να τους κατονομάσει, με αφορμή την εθνική εορτή της Νίκης κατά των Ελλήνων το 1922.

Μάλιστα, κατά την κατάθεση στεφάνου στο μαυσωλείο του Κεμάλ Ατατούρκ σήμερα το πρωί δήλωσε ότι «η Τουρκία δεν θα υποκύψει απέναντι στις απειλές στην Ανατολική Μεσόγειο, ούτε και στη γλώσσα των εκφοβισμών και των εκβιασμών. Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα δικαιώματα που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο και τις διμερείς συμφωνίες».

Επίσης, σε μήνυμά του ο Ερντογάν με αφορμή την εθνική γιορτή τόνισε:

«Δεν είναι τυχαίο ότι αυτοί που θέλουν να αποκλείσουν τη χώρα μας από την Ανατολική Μεσόγειο και αυτοί που επιχείρησαν να εισβάλλουν στη χώρα πριν από ένα αιώνα είναι οι ίδιοι εισβολείς».

«Ακριβώς όπως το έθνος μας πέτυχε τη νίκη στον αγώνα της για την ανεξαρτησία, δεν θα διστάσει ποτέ να αποτρέψει τις επιθυμίες και τις κινήσεις για μια σύγχρονη Συνθήκη των Σεβρών στη γαλάζια πατρίδα μας. Κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει για την αποφασιστικότητά μας σε αυτό το ζήτημα και την ακλόνητη πίστη μας στη νίκη», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Εύχομαι ο Αλλάχ να αναπαύσει τις ψυχές όλων των μαρτύρων μας, οι οποίοι θυσίασαν τις ζωές τους εδώ και χίλια χρόνια για να προστατέψουν αυτή την πατρίδα, κι επίσης μία υγιή και γαλήνια ζωή στους βετεράνους μας. Χρόνια πολλά για την Εορτή της Νίκης της 30ης Αυγούστου».

Παράλληλα, στο μήνυμά του ο Ερντογάν υπογράμμισε ακόμα ότι «ο απελευθερωτικός αγώνας που ξεκίνησε υπό την ηγεσία του Μουσταφά Κεμάλ Πασά στη Σαμψούντα το 1919 με την Μάχη του Αρχιστράτηγου πέτυχε μια βέβαιη και μόνιμη νίκη. Με τη νίκη της 30ης Αυγούστου διαμηνύθηκε για ακόμα μια φορά σε όλο τον κόσμο πως τα εδάφη αυτά είναι η αιώνια πατρίδα μας. Η νίκη αυτή δήλωσε την αναγέννηση από τις στάχτες του έθνους που ήθελαν να το θάψουν στην ιστορία, της ακμής του και της επανεμφάνισης του στη σκηνή της ιστορίας».Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ. Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΑΚΥΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΣΕΒΡΩΝ. ΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΣΕΒΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΩΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, ΤΗΝ ΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ.
ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ. Όλα τα παρακάτω αποτελούν ένα απόλυτα λογικό σενάριο, που μπορεί να ζήσουμε ξαφνικά.Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΧΘΕΣ (26/08/2020) ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ: «ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ. ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ».ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΛΥΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΝΗΣΙΑ, ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΑΠΟΒΙΒΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΜΠΗΞΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ».
ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο "ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ" ΠΟΥΤΙΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ; ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ S-400, ΡΩΣΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ, (ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ), ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ. ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ.ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

10 σχόλια :

 1. Ο Μπαχτσελί ετοιμάζει πορεία για την «ανεξαρτησία» των Δωδεκανήσων. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΞΥΝΕΤΑΙ.
  Πορεία για την «ανεξαρτησία» των Δωδεκανήσων ετοιμάζει στις 9 Σεπτεμβρίου ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, πρόεδρος του δεξιού κόμματος Εθνικιστικής Δράσης.
  Κινούμενος στο ίδιο εμπρηστικό κλίμα με τον κυβερνητικό του εταίρο Ταγίπ Ερντογάν, ο αρχηγός των «Γκρίζων Λύκων», ανακοίνωσε πως το κόμμα του θα οργανώσει «πορεία αποφασιστικότητας για την απελευθέρωση και την ανεξαρτησία των Δωδεκανήσων από την Ελλάδα» στην πόλη της Σμύρνης και η οποία θα καταλήξει στο λιμάνι «Εκεί που πνίξαμε τους Έλληνες το 1922» όπως ανέφερε ο ίδιος προκλητικά.
  Η πορεία θα πραγματοποιηθεί από 12 επιτροπές του δεξιού κόμματος, με 80 μέλη – εθνικιστές στη καθεμία, που θα παραπέμπει σε κάθε νησί ξεχωριστά των Δωδεκανήσων.
  Σύμφωνα με δημοσιεύματα φιλοκυβερνητικών εφημερίδων, ο Μπαχτσελί είπε πως το θέμα των Δωδεκανήσων είναι «μία πληγή του τουρκικού έθνους που αιμορραγεί» και πως : «αυτά τα νησιά άδικα, ντροπιαστικά και παράνομα πάρθηκαν από την Τουρκία». Ο ίδιος ζήτησε να επανεξεταστεί το status των Δωδεκανήσων, λέγοντας πως θα κάνει το θέμα «σημαία» εντός και εκτός Τουρκίας.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οι εκκλήσεις προς τους υπευθύνους του τηλεοπτικού σταθμού ΣΤΑΡ (και προς την οικογένεια Βαρδινογιάννη πρόσφατα) να σταματήσουν την καθημερινή μετάδοση τουρκικής προπαγάνδας φαίνεται να πέφτουν στο κενό, Οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού ΣΤΑΡ συνεχίζουν, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, να μεταδίδουν καθημερινά τουρκική προπαγάνδα μέσα σε κάθε ελληνικό σπίτι και κάποιες εταιρίες να «καταθέτουν» χρήματα που εισπράττουν από τους πελάτες τους προκειμένου να «διαφημιστούν» στην μοναδική τηλεοπτική σειρά τουρκικής προπαγάνδας της ελληνικής τηλεόρασης!
  Τον μήνα Αύγουστο, όπως κάθε χρόνο, τα διαφημιστικά μηνύματα που μεταδόθηκαν ήταν πολύ μειωμένα σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα Ιούλιο.
  Πιο συγκεκριμένα, τον μήνα Ιούλιο 2020 και μέχρι τις 14 Ιουλίου στην ελληνική τηλεόραση υπήρχαν δύο τουρκικές σειρές (μια στο ΣΤΑΡ και μια στον ΣΚΑΙ). Από τις 15 Ιουλίου μεταδίδεται μόνο η μια – εκείνη του ΣΤΑΡ που αριθμεί 1.000 (ναι, χίλια!) επεισόδια χωρίς αρχή-μέση-τέλος!
  Τον μήνα Ιούλιο 2020 τα διαφημιστικά μηνύματα που μεταδόθηκαν συνολικά από τις τουρκικές σειρές ήταν 924, ενώ τον μήνα Αύγουστο μεταδόθηκαν 337 διαφημιστικά μηνύματα από την μοναδική τουρκική σειρά του ΣΤΑΡ.
  Τον μήνα Ιούλιο 2020 είχαμε τέσσερις πολυεθνικές εταιρίες οι οποίες αναδείχτηκαν «Χρυσοί Χορηγοί» με 12 ή περισσότερα διαφημιστικά μηνύματα μέσα σε μια εβδομάδα:
  Procter & Gamble: Εβδομάδα 6-10 Ιουλίου 2020 με 18 διαφημιστικά μηνύματα, εβδομάδα 13-17 Ιουλίου 2020 με 14 διαφημιστικά μηνύματα, εβδομάδα 20-24 Ιουλίου 2020 με 13 διαφημιστικά μηνύματα και εβδομάδα 27-31 Ιουλίου 2020 με 33 διαφημιστικά μηνύματα. Σύνολο τεσσάρων εβδομάδων, 78 διαφημιστικά μηνύματα από την Procter & Gamble σε τουρκικές σειρές του Ιουλίου.
  Unilever: Εβδομάδα 6-10 Ιουλίου 2020 με 29 διαφημιστικά μηνύματα.
  Reckitt Benckiser Hellas: Εβδομάδα 27-31 Ιουλίου 2020, με 20 διαφημιστικά μηνύματα.
  Upfield: Εβδομάδα 27-31 Ιουλίου 2020, με 14 διαφημιστικά μηνύματα.
  Τον μήνα Αύγουστο 2020 μια μόνο εταιρία αναδείχτηκε «Χρυσός Χορηγός» της μοναδικής τουρκικής, προπαγανδιστικής σειράς της ελληνικής τηλεόρασης:
  Η Procter & Gamble με 15 διαφημιστικά μηνύματα για την εβδομάδα 3-7 Αυγούστου 2020 και 13 διαφημιστικά μηνύματα για την εβδομάδα 24-28 Αυγούστου 2020. Στο σύνολο του μήνα μεταδόθηκαν 30 συνολικά διαφημιστικά μηνύματα για τα προϊόντα Always, Fairy, Lenor, Ariel, Pantene, Pampers, Swiffer και Viakal, έναντι 78 μηνυμάτων του προηγούμενου μήνα.

  Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι του ΙΗΑ, καθώς και κάθε ευαισθητοποιημένος Έλληνας, να απέχουν από την αγορά των προϊόντων / υπηρεσιών που θα περιλαμβάνονται στον ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥΡΚIKH ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ T.V. και να τα αντικαθιστούν με ομοειδή προϊόντα ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ παραγωγής που θα φέρουν απαραιτήτως το σήμα «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ» ή να ζητούν τις ανάλογες υπηρεσίες από άλλες εταιρίες που δεν πληρώνουν από τα χρήματα των πελατών τους διαφημίσεις σε τουρκοσειρά.
  Το γεγονός ότι τα ομοειδή προϊόντα / υπηρεσίες δεν κάνουν διαφημιστική «πλύση εγκεφάλου» με τα δικά μας χρήματα, δεν σημαίνει ότι δεν καλύπτουν ικανοποιητικά τις απαιτήσεις μας, χαρίζοντας επιπρόσθετα στην χώρα μας πολύ μεγαλύτερη απασχόληση, ασφαλιστικές εισφορές εργοδότη και εργαζόμενου, φόρους, επενδύσεις, υψηλότερες συντάξεις και πολύτιμες εξαγωγές.
  Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ (Black List) των ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥΡΚIKH ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ T.V. για τον μήνα ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2020, περιλαμβάνει, ανά εβδομάδα, τα παρακάτω προϊόντα / υπηρεσίες:
  Επιτροπή «Τουρκοσειρών 2020» του ΙΗΑ
  Περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα ΤΟΥΡΚΟΣΕΙΡΕΣ 2020

  International Hellenic Association
  Delaware U.S.A
  www.professors-phds.com
  ihahellas@gmail.com
  Ζ.Π.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Γενί Σαφάκ: «Η Ελλάδα έχασε το δικαίωμα κυριαρχίας της στα νησιά με αποστρατικοποιημένο καθεστώς». Ο λόγος είναι, όπως υποστηρίζει, ότι σε Καστελόριζο και Ρόδο έχουν μεταφερθεί Έλληνες στρατιώτες με πλοία της γραμμής.
  Με τίτλο «Δημιουργήθηκε δικαίωμα επέμβασης της Τουρκίας», η Γενί Σαφάκ στο πρωτοσέλιδό της αναφέρει ότι «η παράνομη αποστολή στρατιωτών στα νησιά δίνει το δικαίωμα πολιτικής, νομικής και στρατιωτικής επέμβασης της Τουρκίας».
  Γενί Σαφάκ: Η Τουρκία μπορεί να λάβει τα απαραίτητα μέτρα
  Η «Γενί Σαφάκ» επικαλείται δηλώσεις «ειδικών», σύμφωνα με τις οποίες, το Καστελόριζο πρέπει να είναι αποστρατικοποιημένο, κάτι σήμερα που δεν ισχύει, δίνοντας το δικαίωμα στην τουρκική πλευρά να παρέμβει για να επαναφέρει τη «νομιμότητα».
  Μιλώντας μάλιστα στην εφημερίδα, ο καθηγητής του Τμήματος Διεθνούς Δικαίου του Πανεπιστημίου του Μαρμαρά Καθηγητής Δρ. Σελαμί Κουράν, υποστήριξε πως η Ελλάδα από τη δεκαετία του 1960 έχει προχωρήσει στην παράνομη στρατικοποίηση 16 νησιών του Αιγαίου Πελάγους, κατά παράβαση των Διεθνών Συνθηκών, επισημαίνοντας πως: «Εάν παραβιαστεί αυτή η προϋπόθεση, ανοίγει το ερώτημα για την εγκυρότητα αυτής της συνθήκης» και πως η Τουρκία θα πρέπει να θέσει το θέμα στα διεθνή φόρα.
  Ο Κουράν, δήλωσε πως εάν η Τουρκία θεωρήσει πως υπάρχει απειλή για την εθνική της ασφάλεια ή την ανεξαρτησία των στρατιωτικών της κινήσεων στη θάλασσα, μπορεί να επικαλεστεί το άρθρο 51 του καταστατικού χάρτη του ΟΗΕ και να λάβει όλα εκείνα τα αναγκαία στρατιωτικά μέτρα κατά της χώρας μας. «Εάν αποτύχουν οι πολιτικές και διπλωματικές πρωτοβουλίες, μπορεί η Τουρκία να λάβει τ’ απαραίτητα στρατιωτικά μέτρα βάσει του νόμιμου αμυντικού δικαιώματος του άρθρου 51 του ΟΗΕ και να εξουδετερώσει κάθε στρατιωτική παρουσία στα νησιά, ένα προς ένα», δήλωσε προκλητικά.
  ΤΟ ΛΕΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Μεσούτ Χακί Κασίν, μέλος του προεδρικού συμβουλίου της Τουρκίας για την εξωτερική πολιτική και την ασφάλεια, δηλαδή του επίσημου οργάνου που συμβουλεύει τον Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της Ελλάδας λέγοντας πως είναι μια φτωχή και μικρή χώρα, ενώ έδωσε και υποσχέσεις για κατάκτηση του διαστήματος από την Τουρκία!
   Ο Κασίν, μίλησε σε πάνελ στο A Haber και είπε μεταξύ άλλων: «Η Ευρώπη έχει καταρρεύσει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Στην Ευρώπη όλοι είναι άφραγκοι. Κανείς δεν έχει χρήματα στις τσέπες του. Εμείς βρήκαμε αέριο. Οι Έλληνες όχι».
   Κράτησε μάλιστα και σκορ λέγοντας: «Εμείς είμαστε 3 βαθμούς μπροστά από την Ελλάδα. Επίσης, η Γαλλία είναι άχρηστη. Δεν μπορεί να πουλήσει τα προϊόντα της όπως το Ισραήλ. Η Ελλάδα θα αγοράσει 18 πολεμικά αεροσκάφη, αλλά εμείς θα αγοράσουμε 200 αεροσκάφη. Πρέπει να βλέπεις ποιος έχει το χρήμα. Η Ελλάδα πεινάει.
   Είμαι στο Νταλαμάν και συνέχεια προσγειώνονται και απογειώνονται αεροπλάνα. Έχει παντού τουρίστες. Κανείς δεν ταξιδεύει στην Ελλάδα. Δεν υπάρχουν τουρίστες. Ούτε οι Τούρκοι δεν πηγαίνουν εκεί για ψάρια και ρακί.
   Η Ελλάδα πεθαίνει από την πείνα. Τους λυπάμαι τους Έλληνες. Οι Έλληνες στρατιώτες στο Καστελόριζο θα πεθάνουν από την πείνα αν δεν φτάσουν σύντομα προμήθειες. Κι αυτό γιατί το Καστελόριζο προμηθεύεται τρόφιμα από την Τουρκία. Η Ελλάδα τα ξέρει όλα αυτά.
   Παρακολουθώ τα ελληνικά ΜΜΕ που μεταδίδουν ότι η Τουρκία ενισχύει το Πολεμικό Ναυτικό της. Ναι. η Τουρκία θα φτιάξει αεροπλανοφόρο και ελικοπτεροφόρο. Μάλιστα χθες ο Πρόεδρος Ερντογάν μας είπε τα ευχάριστα νέα ότι η Τουρκία θα πάει στο Διάστημα.
   Έτσι, εκτός από την ξηρά και την θάλασσα οι δυνάμεις μας θα κατακτήσουν και το Διάστημα. Με το καταρτισμένο εργατικό δυναμικό της η Τουρκία θα μπει στις 10 ισχυρότερες οικονομίες στον κόσμο στα επόμενα 15 χρόνια».
   Και επανήλθε λέγοντας: «Η Τουρκία δέχεται απειλές και της απαγορεύουν να έχει πρόσβαση σε λιμάνια. Η Τουρκία όμως εξακολουθεί να κάνει εξαγωγές στην Ευρώπη μέσω Ιταλίας και Αλβανίας».
   Το παραλήρημα κορυφώθηκε ως εξής: «Η Ελλάδα λέει ότι έχει ένα νησί (την Λιλιπούτ) για νάνους. Σε αυτό το νησί των νάνων, ισχυρίζεται ότι θα νικήσει τον γίγαντα Γκιούλιβερ με τους μικρούληδες κατοίκους της Λιλιπούτ. Ο Γκιούλιβερ είναι η Τουρκία και λέω στους Έλληνες: Είστε νάνοι! Έλληνες να πάτε να ψαρέψετε Κυπρίνους».
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  2. Ερντογάν: «Η Ελλάδα είναι ανίκανη - Την χρησιμοποιούν ως δόλωμα ενάντια στην παγκόσμια δύναμη Τουρκία».
   Ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του στην Άγκυρα την Τρίτη, εξαπέλυσε για ακόμη μία φορά απειλές εναντίον της Ελλάδας, λέγοντας πως ξένες δυνάμεις την χρησιμοποιούν ως δόλωμα ενάντια σε μία «παγκόσμια δύναμη» όπως είναι η Τουρκία.
   Συγκεκριμένα, σήμερα Τρίτη (1/9) μιλώντας ενώπιον των δικαστών με αφορμή την έναρξη της νέας δικαστικής χρονιάς ο Ερντογάν φυσικά και αναφέρθηκε στην κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και κατηγόρησε για ακόμα μια φορά την χώρα μας.
   Επιχειρώντας να συνδέσει την παρουσία του ενώπιον των δικαστών με την ένταση που υπάρχει στην ελληνική υφαλοκρηπίδα είπε: «Οι κινήσεις μας στην Ανατολική Μεσόγειο είναι κινήσεις για να αποδοθεί δικαιοσύνη».
   Ο Τούρκος Πρόεδρος μίλησε απαξιωτικά για την Ελλάδα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι αστείο να βλέπεις μια χώρα που πνίγεται σε μια κουταλιά νερό να θέλει να πλήξει την Τουρκία στην διεθνή αρένα».
   «Πλέον ό,τι και να κάνουν, δεν μπορούν να μας σταματήσουν» τονίζει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υπογραμμίζοντας ότι «κουραστήκαμε με αυτό το παιχνίδι σκιών. Είναι αστείο (άλλες χώρες) να χρησιμοποιούν την Ελλάδα, που είναι ανίκανη, ως δόλωμα κατά μίας περιφερειακής και παγκόσμιας δύναμης όπως η Τουρκία».
   Είπε ακόμα ότι η προσπάθεια κάποιων να εμποδίσουν την Τουρκία να πάρει το μερίδιό της από τα πλούτη της Μεσογείου που είναι δικαίωμα κάθε χώρας που βρέχεται από αυτήν είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της σύγχρονης αποικιοκρατίας.
   Έκανε λόγο για επιθυμία ορισμένων να αγνοήσουν την ακτογραμμή της Τουρκίας, λαμβάνοντας υπόψη ένα νησί έκτασης 10 τετραγωνικών χιλιομέτρων, αναφερόμενος στο Καστελόριζο.
   Υποστήριξε δε ότι αυτό είναι «η πιο ξεκάθαρη απόδειξη αδικίας», σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu.

   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  3. Δηλώσεις Ρ.Τ.Ερντογάν κατά Ελλάδας: «Μην κάνετε τους μάγκες - Διαβάστε την πρόσφατη ιστορία σας».
   Νέες εμπρηστικές δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υποστηρίζοντας πως δεν θα επιτρέψει «ληστείες» σε Αιγαίο και Μεσόγειο.
   Ειδικότερα ο Τούρκος πρόεδρος σε ομιλία του στην Κερασούντα δήλωσε: «Τη χώρα μας που έχει τη μεγαλύτερη ακτογραμμή κανένας δεν θα μπορέσει να την εγκλωβίσει στον κόλπο της Αττάλειας. Όσοι κάνουν τους μάγκες, επειδή τους ξεσηκώνουν οι πρώην αποικιοκράτες, τους συστήνω να μελετήσουν την πρόσφατη ιστορία τους».
   Ο πρόεδρος της Τουρκίας ανέφερε επίσης ότι το “Orus Reis”, θα συνεχίσει με αποφασιστικότητα τις ενέργειες του στην Ανατολική Μεσόγειο. Υποστηρίζοντας παράλληλα πως αναμένει «ευχάριστα νέα» από τις έρευνες.
   Και συνέχισε τις προκλητικές δηλώσεις, τονίζοντας: «Περιμένουμε καλά νέα από τις θάλασσες αυτή τη χρονιά. Η ανακάλυψη των 320 κυβικών μέτρων αερίου στη Μαύρη Θάλασσα, έδειξε τη γονιμότητα των βυθών. Σαν τουρκικό έθνος, ποτέ δεν θα πούμε ευχαριστώ σε ληστές και πειρατές της Μεσογείου και του Αιγαίου. Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας».
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  4. ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ : “ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟ ORUC REIS ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ”.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  5. ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1821. Το Ολοκαύτωμα της Σαμοθράκης. Στις 1 Σεπτεμβρίου 1821 αποβιβάστηκαν στο νησί 2000 Τούρκοι. Εφτακόσιους από τους κατοίκους τους δολοφόνησαν στην τοποθεσία «Εφκάς» στο κάστρο της πρωτεύουσας, της Χώρας. Από τη σφαγή γλύτωσαν μόνο 33 οικογένειες.
   ΣΗΜΕΡΑ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020, 199 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΕΟ ΟΡΓΙΟ ΣΦΑΓΩΝ
   ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΠΟΛΕΜΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ Ή ΤΡΑΒΕΣΤΙ, ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΣΦΑΞΙΜΟ.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  6. ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ: «Χτύπα στο όνομα του Αλλάχ».
   Κυκλοφόρησε επίσημο βίντεο των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στο οποίο παρουσιάζονται Τούρκοι κομάντος να τραγουδούν με αφορμή την τουρκική εθνική εορτή της 30ης Αυγούστου, όπου η εορτάζεται η νίκη κατά των Ελλήνων (η συγκεκριμένη εθνική εορτή γιορτάζεται και στην κατεχόμενη Κύπρο).
   Μεταξύ άλλων τραγουδούν: «Χτύπα στο όνομα του Αλλάχ»! Αυτή η φράση θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει σύνθημα στα χείλια των παράνομων μεταναστών (μεταξύ εκείνων βρίσκονται τούρκοι πράκτορες-μισθοφόροι), τους οποίους έχει οδηγήσει η Τουρκία στην χώρα μας και ήδη άρχισαν τους ξυλοδαρμούς εναντίον των Ελλήνων.
   Το ίδιο συνέβη στην Κρήτη με Πακιστανούς (Άγκυρα και Ισλαμαμπάντ διατηρούν άψογες σχέσεις), όπου Πακιστανοί επιτέθηκαν σε Έλληνες, αφού πρώτα ιμάμης τους διάβασε το Κοράνι.
   Οι Τούρκοι, λοιπόν, με σύνθημα, «χτύπα στο όνομα του Αλλάχ», μπορούν όχι μόνο να επιτεθούν σε Αιγαίο, Θράκη ή Κύπρο, αλλά να ξεσηκώσουν ταυτόχρονα και όσους έχουν στείλει στην πατρίδα μας.
   Αυτοί είναι οι στίχοι του τραγουδιού, από την αρχή του βίντεο:
   «Φόβος τί εστί δεν γνωρίζουμε, οι γενναίοι των βουνών
   Φτιάξαμε φωλιές στον ουρανό, σε μέρη που το κεφάλι ζαλίζεται
   Εμπόδια στα απέραντα βουνά δεν γνωρίζουμε, τα υπερβαίνουμε
   Απλώνουμε το χέρι μας σε όποιον το ζητά στα μαυρο-μωβ σύννεφα
   Είμαι Τούρκος κομάντο και συντρίβω τον εχθρό με το χαλύβδινό μου νύχι
   Είμαι παντού, στον αέρα, στην ξηρά, στη θάλασσα
   Παντού και πάντα! Έτοιμος!
   Πάντα έτοιμος! Έτοιμος! Πάντα Έτοιμος!
   Ποιος; Ο Τούρκος στρατιώτης! Ποιος; Ο Τούρκος φαντάρος! Ποιος; Ο Τούρκος στρατιώτης!
   Αλλάχ! Ο Φαντάρος! Αλλάχ!
   Αυτή η αστραπή που περνάει είναι ο Τουρκικός Στρατός
   Αλλάχ μου!
   Είναι ο στρατός που πεθαίνει στο όνομα σου
   Αυτός είναι Θεέ μου!
   Χτύπα με το ένδοξό σου όπλο
   Χτύπα στο όνομα των ηρώων
   Χτύπα στο όνομα του Αλλάχ
   Οι δειλοί δεν το καταλαβαίνουν, εμείς είμαστε ερωτευμένοι με το Θάνατο
   Εμείς που σκοτώνουμε και σκοτωνόμαστε για τα εδάφη της πατρίδας
   Εμείς που δεν διστάζουμε να πεθάνουμε.»
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  7. Ο Μπακογιάννης της μαφιόζικης οικογενειοκρατίας έστειλε εισήγηση για την έγκριση του τζαμιού στον Βοτανικό.
   Μπορεί η Τουρκία τον τελευταίο καιρό να μετέτρεψε την Αγία Σοφία σε τζαμί, το ίδιο έκανε και με την Μονή της Χώρας. Μπορεί να υπάρχει συνεχής ένταση στο Αιγαίο, όμως την ίδια ώρα ο δήμαρχος Αθηναίων έστειλε εισήγηση για τη δημιουργία τζαμιού στον Βοτανικό, κάτι το οποίο έχει αποτελέσει αντικείμενο και έντονων πιέσεων από την Άγκυρα, με τον ίδιο τον Ερντογάν να έχει απαιτήσει πολλές φορές την λειτουργία του τζαμιού!
   Η τουρκική προπαγάνδα εδώ και καιρό έχει βασιστεί στ' ότι η Αθήνα είναι η μοναδική πρωτεύουσα που δεν έχει τζαμί. Το «χατήρι» μάλλον της Άγκυρας φαίνεται πως θέλει να κάνει ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.
   Συγκεκριμένα καλείται το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων από τον Κώστα Μπακογιάννη να εγκρίνει την παραχώρηση του προαύλιου χώρου στον Βοτανικό από το Δημόσιο στο δήμο για να αναλάβει την καθαριότητα στους κοινόχρηστους χώρους.
   Η προετοιμασία δηλαδή βρίσκεται στο φόρτε της για να μπορούν οι μουσουλμάνοι της Αθήνας να προσεύχονται στον Αλλάχ τους και στο Ισλάμ.
   Για του λόγου το αληθές δείτε τα έγγραφα που στάλθηκαν στους δημοτικούς συμβούλους για να εγκρίνουν την ολοκλήρωση των εργασιών στο τζαμί που θα γίνει στην Αθήνα.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...