Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ - ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ: "Εγώ, επειδή είμαι φιλελεύθερος, θέλω να ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα. Και το νερό". ΠΡΟΤΑΣΗ "ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ": ΑΦΟΥ ΛΟΒΕΡΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ. ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ. ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΙ 200 ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΕΣΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ".
Στην κατηγορηματική δήλωση ότι “επειδή εγώ είμαι φιλελεύθερος θέλω να ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, και η ΕΥΔΑΠ” προχώρησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Λοβέρδος, όταν βρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής “Παρεμβάσεις” στο Blue Sky με τον Γιάννη Παπαδόπουλο.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στην πρόσφατη δημοσιοποίηση των πόθεν έσχες για το 2018, ο Γιάννης Λοβέρδος δήλωσε συνολικά, μαζί με τη σύζυγό του, χρέη σε τράπεζες για δάνεια και κάρτες άνω των 950.000 ευρώ, με πολλές από τις εγγραφές να φέρουν τη σημείωση ότι “η ημερομηνία δημιουργίας είναι ενδεικτική” ή “δεν γνωρίζω το αρχικό ποσό” (ενδεικτικές πηγές εδώ και εδώ).

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...