Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020

ΠΑΚΙΣΤΑΝ: "ΘΑ ΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΑΛΛΑΧ". ΔΩΣΕ "ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ" ΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΟΥΛΗ. ΚΑΤΩ ΟΙ ΝΑΤΙΒΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

«Θα χύσουμε το αίμα μας για τους Τούρκους αδερφούς μας»: δηλώνει υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης του Πακιστάν.  pythagoreios 

Khurram Nawaz Gandapur
@GandapurPAT
We, the Pakistanis stand with our brothers
from Turkey. If there is a need for blood,
our blood will flow with yours.
We stood with you in the time of the
Caliphate and will do so again.
Allah ALMIGHTY bless Turkey.
 #TurkeyIsNotAlone
3:17 π.μ. · 13 Αυγ 2020 από HH Park


Το Πακιστάν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της Τουρκίας στη σύγκρουση που αναζωπυρώνεται στην Ανατολική Μεσόγειο κατόπιν κλιμάκωσης της έντασης από την Ελλάδα, σύμφωνα με υψηλόβαθμο Πακιστανό αξιωματούχο.Στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter υποστηρίζοντας την Τουρκία στην τρέχουσα αντιπαράθεση της με την Ελλάδα στο Αιγαίο, υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης του Πακιστάν, Khurram Nawaz Gandapur, είπε ότι η χώρα του θα σταθεί στο πλευρό της Τουρκίας όπως έκανε και «κατά την περίοδο του Χαλιφάτου». 
Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: «Εμείς οι Πακιστανοί θα σταθούμε στο πλευρό των Τούρκων αδερφών μας. Αν χρειαστεί να χύσουμε το αίμα μας για εσάς θα το κάνουμε. Ήμαστε μαζί σας τον καιρό του Χαλιφάτου. Το ίδιο θα πράξουμε ξανά. Ας ευλογεί την Τουρκία ο παντοδύναμος αλλάχ».
Μετάφραση: Γιάννης Λιναρδάτος
Πηγή: https://www.yenisafak.com/en/news/pakistan-sends-message-of-support-to-turkey-our-blood-will-flow-with-yours-3536873

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...