Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ...ΕΡΝΤΟΓΑΝ. Ερντογάν: "Φτιάξαμε δύο εμβόλια για τον κορωνοϊό - Το ένα δοκιμάστηκε με επιτυχία". ΟΧΙ, Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΕΒΑ...

Σήμερα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε πως η Τουρκία ανέπτυξε δύο εμβόλια που δοκιμάστηκαν τον προηγούμενο καιρό σε ζώα, μάλιστα όπως χαρακτηριστικά δήλωσε το ένα απ' αυτό... αναπτύχθηκε με επιτυχία και ήδη προχώρησε στην φάση των δοκιμών πάνω σε ανθρώπους. 
https://twitter.com/i/status/1292475005947842560

Μετά τα πανηγύρια των προηγούμενων μηνών για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τον κορωνοϊό ο Τούρκος πρόεδρος επέστρεψε με νέες δηλώσεις του. 
Στην αρχή της πανδημίας η Τουρκία υποστήριζε ότι ήταν μια από τις ασφαλέστερες χώρες σε σχέση με τον ιό, κάτι που όμως διαψεύστηκε μέσα σε πολύ λίγο καιρό.

Σήμερα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε πως η Τουρκία ανέπτυξε δύο εμβόλια που δοκιμάστηκαν τον προηγούμενο καιρό σε ζώα, μάλιστα όπως χαρακτηριστικά δήλωσε το ένα απ' αυτό... αναπτύχθηκε με επιτυχία και ήδη προχώρησε στην φάση των δοκιμών πάνω σε ανθρώπους. 


ΟΧΙ,  Ο  ΚΟΥΛΗΣ  ΔΕΝ  ΘΑ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ  ΟΤΙ  ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ  ΚΙ  ΑΥΤΟΣ  ΕΜΒΟΛΙΟ.  ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΜΑΡΕΒΑ...

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...