Κυριακή, 16 Αυγούστου 2020

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝΔΙΑ, ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΑΛΒΟΣ. Το τουρκικό Ναυτικό στοχοποιεί με χάρτη τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου παρουσία του Χουλουσί Ακάρ.


                                     
                                         Όσοι το χάλκεον χέρι
                                 βαρύ του φόβου αισθάνονται,
                                 ζυγόν δουλείας ας έχωσι.
                                 Θέλει αρετήν και τόλμην
                                 η ελευθερία.

                                Α.Κάλβος: Εις Σάμον


Το «Οruc Reis» κάνει εδώ  και μια εβδομάδα έρευνα στην ελληνική υφαλοκρηπίδα  και  η ελληνική κυβέρνηση χαρακτήρισε το μαύρο άσπρο. Ανακοινωσε ότι απλά κάνει «βόλτες» και δεν μπορεί λόγω του θορύβου των πλοίων γύρω του να κάνει έρευνες, ενώ πλέει με ποντισμένα τα καλώδια ηχοβολισμού και η Ελλάδα απλά παρακολουθεί  τους  τούρκους  να  κάνουν  έρευνες  σε  Ελληνικά  νερά.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεκινάει συζήτηση για την ελληνική υφαλοκρηπίδα που οι ίδιοι  (οι  κούληδες)  χαρακτηρίζουν ελληνική υφαλοκρηπίδα. 

Θα δεχθούμε στις  "συνομιλίες)  πως αυτή δεν είναι ελληνική υφαλοκρηπίδα;

Βέβαια, οτιδήποτε συμφωνήσει αυτή την στιγμή η κυβέρνηση θα το περάσει αναίμακτα (γιατί και ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί) από ένα  εκλογικό σώμα το οποίο είναι εθνικά παρακμασμένο, οικονομικά πεινασμένο και κοινωνικά κουρασμένο από την δεκαετή κρίση.Το τουρκικό Ναυτικό στοχοποιεί με χάρτη τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου παρουσία του Χουλουσί Ακάρ.   Θεόφραστος Ανδρεόπουλος
    
Σε μια άκρως προκλητική προπαγανδιστική ενέργεια προχώρησε το τουρκικό ΥΠΑΜ καθώς ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ συνοδευόμενος από την στρατιωτική ηγεσία των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων επισκέφτηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Στόλου όπου σε κοινή θέα είχαν τοιχοκολληθεί χάρτες του Αιγαίου που έδειχναν τα ανατολικά ελληνικά νησιά με άλλο χρώμα.
Μέσα σε αυτά βρίσκονται και πολύ μεγάλα νησιά όπως η Σάμος, η Χίος, η Λέσβος, η Ρόδος, η Κως κ.λ.π.

Η Άγκυρα προχώρησε σε αυτή την ενέργεια για να δείξει πως το τουρκικό Ναυτικό έχει θέσει στο «στόχαστρο» τα νησιά του ελληνικού Αιγαίου σε περίπτωση που υπάρξει πολεμική αντιπαράθεση.

Φυσικά πρόκειται για τα νησιά που οι Τούρκοι θεωρούν ότι είναι «παρανόμως στρατικοποιημένα» μη αναγνωρίζοντάς τους το δικαίωμα στην αυτοάμυνα απέναντι στην τουρκική Στρατιά του Αιγαίου.

Ο Ακάρ ενημερώθηκε για τις τρέχουσες εξελίξεις και πραγματοποίησε βιντεοκλήση με τους Κυβερνήτες των Φρεγατών και των Κορβετών που επιχειρούν στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...