Κυριακή, 16 Αυγούστου 2020

«Τουρκοφάγος»: Το βλήμα που είναι έτοιμο να προκαλέσει τον όλεθρο στις τουρκικές γραμμές.
defencenet.gr
«Τουρκοφάγος»: Έτσι ονόμασε το πλήρωμα ενός ελληνικού ελικοπτέρου ΑAH-64D Apache ένα από τα βλήματα AGM-114 Hellfire το οποίο αναρτήθηκε στους πυλώνες του ελληνικού επιθετικού ελικοπτέρου έτοιμο για αποστολές όχι μόνο αντιαρματικές αλλά και στο ευρύτερο περιβάλλον του Αιγαίου κατά τουρκικών σκαφών επιφανείας.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο «Τουρκοφάγος» αν χρειαστεί θα κάνει αυτό που έκανε ο πρώτος «Τουρκοφάγος» της ιστορίας ο Νικηταράς το δεξί χέρι του Θ.Κολοκοτρώνη ο οποίος είχε σπείρει τον όλεθρο, εξοντώνοντας εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες Τούρκους.
Χαρακτηριστικό είναι ότι στην μάχη των Δερβενακίων, βάσει τον όσων έγραψε ο ακαδημαϊκός Σπύρος Μελάς στο βιβλίο του «Ο Γέρος του Μοριά» έπαθε προσωρινά νευρικό κλονισμό από τους εκατοντάδες Τούρκους που είχε σφάξει και σε μια ανάπαυλα ακούστηκε να λέει στον εαυτό του (σύμφωνα με ότι γράφει ο Σπύρος Μελάς) «κουράγιο Νικηταρά Τούρκους σφάζεις» .
Είμαστε βέβαιοι ότι την ίδια σφαγή θα προκαλέσουν και τα ελληνικά Αpache αν αποφασίσει η ελληνική πολιτική ηγεσία να πάψει να υποχωρεί να διαπραγματεύεται για τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...