Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΥ ΤΖΟΝΣΟΝ: Οι μεγαλύτεροι αγοραστές των τουρκικών προϊόντων.

 Αμβούργο, Μπλε Τζαμί, Σχετικά Με Το Alster, Ισλάμ

ΣΗΜΑ  ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ  ΜΙΑΣ  ΑΡΧΑΙΑΣ  ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ  ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ,  ΤΟΥ  ΑΜΒΟΥΡΓΟΥ,  ΕΓΙΝΕ  ΤΟ  ΜΠΛΕ  ΤΖΑΜΙ.  ΖΗΤΩ  Η  ΙΣΛΑΜΙΚΗ  ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑ.

Αμβούργο, μια πόλη «ευρωπαϊκή» με 43 τζαμιά – Καλώς ήλθατε στη «νέα Ευρώπη».

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για το μέλλον που επιφυλάσσουν σε όλες τις ευρωπαϊκές πόλεις είναι η πόλη του Αμβούργου. Στην πόλη αυτή, μέχρι πρότινος ευρωπαϊκή, υπάρχουν όχι ένα ούτε δύο αλλά 43 ολόκληρα τζαμιά με τους ιμάμηδες να βγαίνουν έξω και να κάνουν αρκετές φορές μέσα στην ημέρα λειτουργία.

 Στην  Γερμανία  χτίζονται  ταχύτατα  δεκάδες  τζαμιά.  Το  Αμβούργο  έχει  περισσότερα  τζαμιά  από  πολλές  τουρκικές  πόλεις.  
Σημείωση:  σε  ενημερωτικό  ταξίδι  στο  Αμβούργο  οι  γερμανοί  ξεναγοί  μας  ξεναγούσαν  περήφανοι  στα  τζαμιά  του  Αμβούργου.  Αυτός  είναι   ο  σημερινός  επισκέψιμος  πολιτισμός  της  Γερμανίας.
 Ο Kamal (46 ετών) και η σύζυγός του Shadia (42 ετών) έχουν δέκα παιδιά κάτω των 18 ετών και ζουν με το Hartz IV (το γερμανικό σύστημα κοινωνικών παροχών). Έχουν ένα μηνιαίο καθαρό εισόδημα 3000 € περίπου. Επιπλέον, όλες οι δαπάνες για το ενοίκιό τους, την υγειονομική τους περίθαλψη, τις μεταφορές, τη θέρμανση, κλπ. πληρώνονται από το κράτος.  Ο Kamal δεν εργάστηκε ποτέ, ούτε είχε ποτέ μια κανονική δουλειά, ποτέ δεν τελείωσε το σχολείο, και ποτέ δεν έμαθε κάποιο επάγγελμα. Τώρα ισχυρίζεται ότι είναι "άρρωστος". Ο Κλάους, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος του Kamal λέει, «ο άνθρωπος είναι μια χαρά». Μάλιστα ομολόγησε στον Klaus ότι λέει ψέματα ότι είναι άρρωστος. «Μου είπε κάποτε, “Γιατί να δουλέψω αφού μπορώ να ζήσω καλά χωρίς να δουλεύω;” λέει ο Klaus. μπορείτε να βγάλετε λεφτά, κάνοντας πολλά παιδιά. Φέρτε ένα σωρό από τα μέλη της οικογένειάς σας, κολλήστε και κάποια παιδιά από πολυγαμικούς γάμους (το επόμενο σύνορο στην «ισότητα του γάμου» μετά τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων) και σύντομα θα σου έρχονται 10 χιλιάδες κάθε μήνα.

 

 

 

Η Γερμανία είναι ο μεγαλύτερος αγοραστής - και με διαφορά - τουρκικών προϊόντων, σύμφωνα με τον κατάλογο που έδωσε στη δημοσιότητα ο αναλυτής και καθηγητής διεθνών σχέσεων Μάικλ Τάντσουμ.


Οι διεθνείς οικονομικές και εμπορικές σχέσεις αποτελούν σε μεγάλο βαθμό «πυξίδα» της διπλωματίας και από αυτήν την άποψη μπορούν να εξηγήσουν πολλά από τα τεκταινόμενα στο πεδίο της εξωτερικής πολιτικής.
Με αφορμή, προφανώς, την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο, ο αναλυτής και καθηγητής διεθνών σχέσεων Μάικλ Τάντσουμ δημοσίευσε ένα συνοπτικό κατάλογο με τους 15 μεγαλύτερους εισαγωγείς τουρκικών προϊόντων.


Στη λίστα αυτή πρώτη με διαφορά είναι η Γερμανία με σύνολο εισαγωγών 16,6 δισ. δολάρια.


Ακολουθούν το Ηνωμένο Βασίλειο με 12,3 δισ. δολάρια, το Ιράκ με 10,2 δισεκατομμύρια, η Ιταλία με 9,8 δισ. δολάρια και οι ΗΠΑ με 9 δισ. Δολάρια.

Τη λίστα συμπληρώνουν οι Ισπανία, Γαλλία, Ολλανδία, Ισραήλ, Ρωσία, Ρουμανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αίγυπτος, Πολωνία και Βέλγιο.

 

Η ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑ


Στην σημερινή Γερμανία υπάρχουν γύρω στα 4 εκατομμύρια τούρκοι μετανάστες, οι περισσότεροι των οποίων έχουν  δικαίωμα ψήφου εκεί. Υπάρχουν πάρα πολλοί Τούρκοι δεύτερης και τρίτης γενιάς ακόμα, που έχουν παρεισφρήσει στο γερμανικό πολιτικό σύστημα. Πολλοί Γερμανοί συναναστρέφονται μαζί τους και είναι θαμώνες σε τζαμιά και λατρευτικές τελετές των μουσουλμάνων.

Πολλοί από αυτούς τους Τούρκους δεύτερης γενιάς κατέχουν σημαντικές θέσεις σε Μ.Μ.Ε της Γερμανίας. Το Αμβούργο έχει περισσότερα τζαμιά από εκκλησίες. Πολύς λόγος από την άλλη γίνεται και για την παρουσία των “γκρίζων λύκων” στη Γερμανία κάτι που έχει επισημανθεί από τις Ισραηλινές κοινότητες εκεί που θεωρούν ότι κινδυνεύουν από την παρουσία τους. Στο ίδιο μήκος κύματος και το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Υπουργείο Bfv που χαρακτηρίζει τους “γκρίζους λύκους” απειλή για την ασφάλεια στην Γερμανία. Δεν είναι λίγοι αυτοί που κάνουν λόγο για παρουσία τους σχεδόν σε όλα τα μεγάλα κόμματα της Γερμανίας …


Πολλές επίσης είναι και οι καταγγελίες Ελλήνων που ζουν εκεί και αναφέρουν ότι σε οποιαδήποτε ανάρτηση που κάνουν στα Γερμανικά, υποστηρίζοντας την Ελλάδα, αμέσως δέχονται συντονισμένη επίθεση με ύβρεις και σχόλια από δεκάδες έως εκατοντάδες Τούρκους.

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

 

 

 

 

4 σχόλια :

 1. ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ CEZERİ: Την πρώτη του πτήση πραγματοποίησε το πρώτο τουρκικό ιπτάμενο αυτοκίνητο.
  Την πρώτη του πτήση πραγματοποίησε το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο της Τουρκίας το οποίο αναπτύσσει και κατασκευάζει η εταιρεία Baykar, η οποία κατασκευάζει και τα περισσότερα τουρκικά UAV.
  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Η κυβέρνηση παρακαλά τους παράνομους μετανάστες να μπουν στο Καρά Τεπέ: «Μπείτε αν θέλετε να φύγετε από την Λέσβο»!
  Με φυλλάδια προσπαθούν να πείσουν τους παράνομους μετανάστες να μπουν στη νέα δομή του Καρά Τεπέ!
  Σε κατάσταση που ίσως σε κανένα κράτος δεν θα βλέπαμε έχει εξελιγχθεί η κατάσταση στην Λέσβο, μετά την πυρκαγιά που οδήγησε στην καταστροφή του ΚΥΤ της Μόριας και πλέον τους χιλιάδες παράνομους μετανάστες να περιφέρονται στους δρόμους του νησιού.
  Η κυβέρνηση πλέον έφτασε να παρακαλάει τους παράνομους μετανάστες να μπουν στην δομή στο Καρά Τεπέ και τους δελεάζει λέγοντας τους ότι ως αντάλλαγμα έτσι θα καταφέρουν να φύγουν από το νησί!
  Ο γνωστός Μυτιλινιός δημοσιογράφος Γιωργος Αδαλής σε δηλώσεις του στον Focus FM αποκαλυψε πως υπάρχει ένα άριστα διαμορφωμένο και οργανωμένο καρτέλ διακίνησης λαθρομεταναστών το οποίο αποτελείται από ντόπιους που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά όπως και από κάποιους που βρίσκονται στον κρατικό μηχανισμό καθώς επίσης και από αυτούς που βρίσκονται σε ανάλογες θέσεις στην εκκολαπτήριο μηχανή λαθρομεταναστών της Τουρκίας, όλοι αυτοί συντονισμένοι από τις ΜΚΟ του Σόρος.
  Αποκαλύψεις από Γερμανίδα στην Μόρια: «Υπάρχουν ομάδες ισλαμιστών οπλισμένες από το καθεστώς Ερντογάν»!

  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΟΥΛΗΣ: «ακόμη κι αν δεν θέλεις να δεις την ένταξη των προσφύγων ή των μεταναστών σε μια κοινωνία και στην αγορά εργασίας με ανθρωπιστικά κριτήρια, δεν μπορείς να παραγνωρίσεις το γεγονός ότι, σύμφωνα με διεθνείς έρευνες, αυξάνει το ΑΕΠ μιας χώρας και το εισόδημα των γηγενών. Οι πρόσφυγες φέρνουν επίσης μια τεχνογνωσία που αγνοούμε ποια δυναμική ανάπτυξης μπορεί να δώσει στην Ελλάδα».
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
 2. «Ο μαρξισμός ως ιδεολογική πρόταση είναι αρκετά ελκυστική για κάποιον νέο. Βρίσκω ότι η οι¬κονομική και κοινωνική του θεω¬ρία έχει χτυπητές αδυναμίες. Δεν πιστεύω ότι και ο ίδιος ο Μα¬ρξ θα θεωρούσε εφαρμογή των ιδεών του αυτά που συνέβησαν κατά καιρούς στις χώρες του υ¬παρκτού σοσιαλισμού. Φυσικά εί¬ναι από τα κορυφαία μυαλά. Άλλωστε στο Χάρβαρντ διδάχθηκα συστηματικά μαρξισμό. Διαβάζω Ουμπέρτο Έκο, Τοκεβίλ. Στον Μαρξ εκτιμώ ιδιαίτε¬ρα τις ιστορικές του αναλύσεις.
  Στη Νέα Υόρκη γνωρίζομαι με το γιο του κ. Κουτσόγιωργα, τον Δημήτρη, ο οποίος σπουδάζει εκεί. Γνωριζόμαστε λίγο, αλλά οι σχέσεις μας είναι ευπρεπείς. Με το γιο του πρώην βασιλιά, τον Νίκο, γνωρίζομαι.
  Έχω γνωριστεί στο Χάρβαρντ με το μικρό του γιο, τον Ανδρέα. Είναι ένα συμπαθητικό παιδί. Ήταν αρκετά φιλικός απέναντί μου. Ένας τρίτος μάς σύστησε. Με τον Νίκο Παπανδρέου έχει τύχει να παίξουμε στο Ψυχικό μπάσκετ, χωρίς όμως να ξέρω ποιος είναι.
  Ο Κ. Καραμανλής είναι ένας μεγάλος πολιτικός με σημαντική προσφορά στον τόπο. Ο Χ. Φλωράκης είναι ένας ανοικτός και διαλλακτικός άνθρωπος, χωρίς παρωπίδες. Ο Λ. Κύρκος είναι φιλικός, αξιόλογος πολιτικός και ρήτορας».
  Η πρώτη συνέντευξη του Κούλη – 31 χρόνια πριν.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Visually appealing and informative infographics play an essential role in your social media success.

  Tools for Creating Stunning Graphics

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...