Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΜΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΛΟΓΟ: «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ 1940 ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ. Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΤΟΥ ΟΧΙ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΤΟΥΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ». ΑΚΚΕΛ (Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας): «Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΕ 14ΗΜΕΡΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ. Ο Μητσοτάκης, αν πράγματι ο νόμος ισχύει για όλους και αν όλοι είναι ίσοι απέναντι στο νόμο, φλερτάρει με πολυετή κάθειρξη».

 ΖΗΤΩ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ. ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ. ΑΝ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 1940, ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΔΙΔΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΟΠΛΗ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ.

 KeletsisMitsotakis

 ΠΡΟΣΕΞΤΕ  ΕΝΑ  "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ".  ΑΥΤΟΣ  Ο  ΑΝΘΡΩΠΟΣ,  ΛΟΓΩ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ,  "ΚΥΒΕΡΝΑ"  ΤΟΝ  ΔΥΣΜΟΙΡΟ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΛΑΟ   ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΣΕΡΝΕΙ  ΣΤΗΝ  ΑΒΥΣΣΟ.

Τελικά τι ισχύει για τα προληπτικά μέτρα για τον κορωνοϊό. Γιατί ένας πολίτης που έρχεται σε επαφή με κρούσμα του ιού μπαίνει υποχρεωτικά σε καραντίνα 14 ημερών, ενώ ο πρωθυπουργός που ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα συνέχισε κανονικά τις δραστηριότητές του;

Με βάση τα παραπάνω σε μήνυση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη θα προχωρήσει το ΑΚΚΕΛ (Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας), καθώς όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του, θα πρέπει να είναι όλοι ίσοι απέναντι στο νόμο.

 

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Το ΑΚΚΕΛ εντοπίζει και δημοσιοποιεί ένα εξαιρετικά σοβαρό θέμα που ξεκίνησε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και αφορά την επίσημη ανακοίνωση του Κρεμλίνου ότι ο ΥΠΕΞ της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, είναι σε καραντίνα διότι συναντήθηκε με άτομο που βρέθηκε να έχει κορωνοϊό και ότι το πρόγραμμα των συναντήσεών του στα Βαλκάνια τροποποιείται.

Η συνάντηση με τον Λαβρόφ έγινε στις 26 Οκτωβρίου ενώ ο βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης μία ημέρα πριν, στις 25 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε ότι έχει κορωνοϊό. Μητσοτάκης και Κελέτσης είχαν συναντηθεί στην Σαμοθράκη στις 17 Οκτωβρίου και όπως βλέπετε δεν φορούσαν μάσκες που τόσο λυσσασμένα προπαγανδίζουν και κόβουν πρόστιμα. «Δάσκαλε που δίδασκες!». Γιατί κ. Μητσοτάκη δεν διοικείτε με το παράδειγμα;

Ο Μητσοτάκης γιατί δεν μπήκε αμέσως σε καραντίνα, αφού είχε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού, σύμφωνα με τις διατάξεις που ο ίδιος προώθησε και ψήφισε μαζί με το κόμμα του και μοιράζει πρόστιμα από ΄δω και από ΄κει;

Ο βουλευτής Γιάννης Λοβέρδος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, μπήκε σε καραντίνα λόγω της επαφής που είχε με τον βουλευτή Κελέτση που βρέθηκε να έχει κορωνοϊό. Συγκεκριμένα έγραψε «έχω τεθεί σε προληπτική καραντίνα από τον ΕΟΔΥ γιατί ήμουν επαφή του βουλευτή που νόσησε». Γιατί ο Λοβέρδος τέθηκε σε προληπτική καραντίνα και ο ΕΟΔΥ δεν ακούμπησε τον Μητσοτάκη και επέτρεψε να συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας, ο οποίος στη συνέχεια βρέθηκε να έχει κορωνοϊό; Με την Κεραμέως, που έχει επίσης κορωνοϊό, συναντήθηκε ο Μητσοτάκης μετά τις 17 Οκτωβρίου;

Το γεγονός ότι ο Μητσοτάκης δεν τέθηκε ΑΜΕΣΩΣ σε προληπτική καραντίνα και δεν ακυρώθηκε η συνάντησή του με τον Λαβρόφ, αφού έτσι κι αλλιώς θα συναντούσε τον ομόλογό του Νίκο Δένδια, προφανώς επιφέρει ποινικές ευθύνες τόσο στον Μητσοτάκη όσο και στον ΕΟΔΥ και κάθε άλλο υπεύθυνο.

Ο Μητσοτάκης, αν πράγματι ο νόμος ισχύει για όλους και αν όλοι είναι ίσοι απέναντι στο νόμο, φλερτάρει με πολυετή κάθειρξη. Μήπως ήξερε ότι η χρήση της μάσκας είναι άχρηστη ή ακόμη ότι ο κορωνοϊός δεν είναι τόσο επικίνδυνος όσο λένε οι κυβερνητικοί «ειδικοί επιστήμονες»;

Ότι και να ισχύει πάντως, το ΑΚΚΕΛ θα θέσει τον κ. Μητσοτάκη προ των ευθυνών του, σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο που ο ίδιος έχει βάλει για τους άλλους και θα υποβάλει μήνυση εναντίον του. Διοικείν δια του Παραδείγματος».

Βέβαια τα παραδείγματα ότι άλλα μέτρα εφαρμόζουν στον λαό και αλλιώς λειτουργούν και κινούνται οι κυβερνώντες, είναι πάρα πολλά. Το «δύο μέτρα και δυο σταθμά» εφαρμόζεται κατά κόρον, με τους πολίτες να δυσπιστούν αλλά και να μην μπορούν να αντιδράσουν.

 Mitsotakis_Keletsis_Samothraki_112

 

Ο  ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΤΗΣ  ΝΙΚΗΣ ΜΕ  ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΛΟΓΟ:  «ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΤΟ  1940  ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ  ΤΟΝ  ΦΑΣΙΣΜΟ.  Ο  ΜΕΤΑΞΑΣ  ΤΟΥ ΟΧΙ  ΗΤΑΝ  ΦΑΣΙΣΤΑΣ  ΚΑΙ  ΕΙΧΕ  ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ  ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ  ΚΑΘΕΣΤΩΣ.  ΤΟΥΣ  ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ  ΤΟΥ  ΜΕΤΑΞΑ  ΤΟΥΣ  ΕΣΤΕΙΛΑ  ΣΤΗΝ  ΦΥΛΑΚΗ».   

 

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ  :  Ο πρωθυπουργός από τη Σούδα Χανίων, όπου βρέθηκε για να επισκεφθεί το πλήρωμα του υποβρυχίου “Κατσώνης” ανέφερε ότι και σήμερα πρέπει να επιστρατεύσουμε «την εθνική ενότητα, το υψηλό φρόνημα, την αίσθηση αλληλεγγύης όλα αυτά τα στοιχεία τα οποία επέτρεψαν στην Ελλάδα να γράψει το δικό της Έπος πριν από 80 χρόνια, χρειάζεται να τα επιστρατεύσουμε και τώρα, για να αντιμετωπίσουμε τις διπλές προκλήσεις της αμφισβήτησης της κυριαρχίας μας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων αλλά και τη μεγάλη πρόκληση της αντιμετώπισης της πανδημίας».

 Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην επέτειο 80 χρόνων από το Έπος του ’40, και είπε ότι «τότε οι Έλληνες ενωμένοι πολέμησαν τον φασισμό με τα όπλα. Ογδόντα χρόνια μετά, τον νίκησαν με κύρια δύναμη το κράτος δικαίου και την ισχύ της δημοκρατίας μας, στέλνοντας τους νοσταλγούς του φασισμού και του ναζισμού στη φυλακή. Σήμερα, η χώρα μας αντιμετωπίζει διαφορετικές προκλήσεις από αυτές που αντιμετώπιζε πριν από 80 χρόνια».

 

 

Ο  ΤΣΙΟΔΡΑΣ  ΧΘΕΣ  ΚΑΡΦΩΝΕΙ  ΤΟΝ  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

«Η μάσκα είναι μοναδική επιλογή που έχουμε. Προσωπικά, έχω να πάω σε καφέ και εστιατόριο από το Φεβρουάριο. Είναι η μοναδική επιλογή που έχω, ώστε να μη μεταφέρω τον κορωνοϊό σε κανέναν».

 Φωτογραφίες: Στιγμές χαλάρωσης για Κυριάκο και Μαρέβα Μητσοτάκη σε καφέ του  Παγκρατίου

Στιγμές χαλάρωσης για Κυριάκο και Μαρέβα Μητσοτάκη σε καφέ του Παγκρατίου.

Λίγες στιγμές χαλάρωσης σε γνωστό καφέ της οδού Αρχελάου, στο  Παγκράτι, απόλαυσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγες ώρες πριν από τη... μονομαχία του στη Βουλή με τον Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο της συζήτησης επί της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα.

 

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...