Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020

Η Ακρίτα ζει ένα δράμα: «Αγόρασα 2 μικρά διαμερισματάκια στο Λονδίνο για αποκούμπι».

 Xαμός στα σόσιαλ με τα σπίτια «αποκούμπι» της Ακρίτα στο Λονδίνο (Pic) -  Instanews.gr    Ακρίτα: Αγόρασα 2 μικρά διαμερισματάκια στο Λονδίνο για αποκούμπι | Ομάδα  Αλήθειας

 

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Θυμάμαι την εποχή των παχέων αγελάδων στο Mega, ο Γιώργος κι εγω κάναμε τέσσερα σίριαλ που έγιναν όλα μεγάλες επιτυχίες. Ήταν μια δεκαετία που τα κανάλια μάς χρυσώναν, μιλάμε για υψηλά συμβόλαια. Τότε με την βοήθεια το άντρα μου και ένα δάνειο, αγόρασα δυο μικρά διαμερισματάκια στο Λονδίνο. Για μια δύσκολη ώρα σαν αποκούμπι για το παιδί μου, τον άντρα μου κι εμένα. Είμαι ευγνώμων σε εκείνη την δεκαετία που εξασφάλισε οικονομικά την οικογένεια μου.
Αυτά σκέφτομαι τώρα με αφορμή την παραίτηση μου. Κι αναρωτιέμαι, τι θα κάνουν οι νέοι συνάδελφοι. Αυτή η ταλαντούχα γενιά, αυτα τα λαμπρά μυαλά πώς θα επιβιώσουν; Όταν τολμούν να συμπεριφερθούν έτσι σε μας, οι δημοσιογράφοι των πεντακοσίων ευρώ τι θα απογίνουν; Θα σκύψουν το κεφάλι και θα συνεχίσουν να κωπηλατουν σε αυτή τη γαλέρα που κατ’ ευφημισμόν και μόνο ονομάζεται ‘ενημερωση’.

Εικόνα

 Εικόνα

Μετά την παραίτησή της από την εφημερίδα "Τα Νέα", καθώς δε δημοσιεύτηκε κείμενό της, η γνωστή δημοσιογράφος, συγγραφέας και σεναριογράφος έκανε αναφορά σε παλαιότερες εποχές που υπήρχαν υψηλές αμοιβές και της έδωσαν την οικονομική δυνατότητα να παραιτηθεί αυτή την εποχή. 

 

Πιο συγκεκριμένα, η κ. Ακρίτα μίλησε για την «εποχή των παχέων αγελάδων στο Mega» που τα σήριαλ που έγραφε μαζί με το σύζυγό της Γιώργο Κυρίτση γίνονταν μεγάλες επιτυχίες και λάμβαναν πολύ μεγάλες αμοιβές, με τις οποίες προχώρησε στην αγορά δύο διαμερισμάτων στο Λονδίνο ενώ επισημαίνει ότι η δεκαετία αυτή εξασφάλισε οικονομικά την οικογένειά της. 

Έτσι, αναρωτιέται η κ. Ακρίτα τι κάνουν όμως οι νέοι συνάδελφοί της που μπορεί να βρίσκονται στην θέση της. Γράφει συγκεκριμένα: «Κι αναρωτιέμαι, τι θα κάνουν οι νέοι συνάδελφοι. Αυτή η ταλαντούχα γενιά, αυτα τα λαμπρά μυαλά πώς θα επιβιώσουν; Όταν τολμούν να συμπεριφερθούν έτσι σε μας, οι δημοσιογράφοι των πεντακοσίων ευρώ τι θα απογίνουν; Θα σκύψουν το κεφάλι και θα συνεχίσουν να κωπηλατουν σε αυτή τη γαλέρα που κατ’ ευφημισμόν και μόνο ονομάζεται ‘ενημερωση’».

 

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ:    

2 διαμερισματάκια στο Λονδίνο η Ακρίτα σαν αποκούμπι για μια δύσκολη ώρα! 

Ένα μικρό σπίτι μόλις 71 τ.μ + υπόγειο ο Τσίπρας στη περιοχή της Λαυρεωτικής! 

Παλιά & φτηνά τα 8 ακίνητα που αγόρασε ο Παπαδημούλης!    

Η  Δαμανάκη  συγκατοικεί  σε  ανάκτορο  με  την  βασιλική οικογένεια  του  Μονακό.   

Ο  αγωνιστής  Χρήστος  Παπουτσής  στην Παγκόσμια  Τράπεζα.

Αυτοί οι σοσιαλιστές κομμουνιστές  πράγματι  ζουν ένα  δράμα.   Όλοι  οι  Έλληνες  συμπάσχουν μαζί  τους.   

Γι  αυτό  και τους  ψηφίζουν.   

Γι  αυτό  και  η  δραστήρια  και  ανεπηρέαστη  ελληνική δικαιοσύνη  έχωσε  στην φυλακή  τους  επικίνδυνους φασίστες  που  απειλούσαν  τους φτωχούς  σοσιαλκομμουνιστές.

 

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016

ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ: ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA, ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ. Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ.

 

http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2016/08/cia.html

 

ΖΗΜΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...