Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020

Δήλωση «γρίφος» από Τραμπ: «Θα δείτε πολλά σημαντικά πράγματα να συμβαίνουν τις επόμενες ημέρες». ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ; ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ: Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ θα ακυρώσει οποιαδήποτε ή όλες τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, λόγω της μαζικής απάτης και παραβιάσεων του Συντάγματος των ΗΠΑ. Οι Δημοκρατικοί σκοπεύουν να ζητήσουν από τα Ηνωμένα Έθνη να ανακηρύξουν τον Τραμπ ως «δικτάτορα». Ο στρατός των ΗΠΑ προετοιμάζεται.

 ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Δήλωση «γρίφος» από Ντ.Τραμπ: «Θα δείτε πολλά σημαντικά πράγματα να συμβαίνουν τις επόμενες ημέρες».   Δήλωση γρίφος από τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια τελετής στο Οβάλ γραφείο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε:

«Νομίζω ότι η δουλειά έχει γίνει και τώρα γνωρίζουμε τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό. Θα δείτε πολλά σημαντικά πράγματα να συμβαίνουν τις αμέσως επόμενες ημέρες», είπε πιο συγκεκριμένα.

pic.twitter.com/V9Fb1igWMB

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) December 7, 2020

 

Nothing can stop Trump with America by his side! #TrumpForce!

— Make America Great Again! 🇺🇸 (@realTrumpForce) December 8, 2020

 

Η Πολιτεία του Τέξας μήνυσε (με μήνυση απευθείας στο Ομοσπονδιακό Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο) τις τέσσερις Πολιτείες -Georgia, Michigan, Pennsylvania, και Winsconsin για νοθεία στις Προεδρικές εκλογές. Η μήνυση συνοδεύεται και από επιστημονική στατιστική ανάλυση που αναφέρει ότι, οι πιθανότητες (πρώτα) να ξεπεράσει τον Τραμπ και (δεύτερον) να κερδίσει (τον Τραμπ) ο Μπάιντεν σε όλες τις παραπάνω πολιτείες μαζί είναι λιγότερες από 1 στο 1.000.000.000.000.000.
Ο Τραμπ ήταν μπροστά σε όλες τις παραπάνω πολιτείες με διαφορά μέχρι και 700.000 ψήφους!
Το Ομοσπονδιακό Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αποδέχθηκε την μήνυση της Πολιτείας του Τέξας.

 

(Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, με σύνθεση που περιλαμβάνει τρεις δικαστές διορισμένους από τον Ντόναλντ Τραμπ και συνολική “συντηρητική πλειοψηφία” 6-3 απέρριψε το αίτημα ακύρωσης 2,5 εκατ. ψηφοδελτίων από την Πενσιλβάνια

 Επικυρώθηκε η νίκη Biden και στη Νεβάδα.  Μία σημαντική ήττα υπέστη ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump, στη δικαστική μάχη που έχει κηρύξει κατά της εκλογής του Δημοκρατικού Joe Biden στην προεδρία των ΗΠΑ.

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ με μια σύντομη απόφαση απέρριψε αίτημα του Γερουσιαστή Mike Kelly, συμμάχου του Trump, καθώς και άλλων Ρεπουμπλικάνων της Πενσυλβάνιας, που υπέβαλαν αγωγή μετά τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, υποστηρίζοντας ότι η παράταση της ψηφοφορίας μέσω των επιστολικών ψήφων, ήταν παράνομη βάσει του πολιτειακού νόμου.
Η Πενσυλβάνια ήταν μία από τις πολιτείες – κλειδιά στις εκλογές, με τον Biden να επικρατεί έναντι του Trump, ο οποίος είχε κερδίσει στις εκλογές του 2016 την Hillary Clinton).

 

Ο  ΜΠΑΪΝΤΕΝ  ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ  ΓΙΑ  ΧΑΡΙ;

Έγινε γνωστό ότι πριν από 2 ημέρες ο δήθεν "νικητής" των Εκλογών στις ΗΠΑ Joe Biden συναντήθηκε με τον Διοικητή του FBI στην Washington και του ζήτησε την ΑΠΟΝΟΜΗ ΧΑΡΙΤΟΣ (προσέξτε!) σε αυτόν και στην οικογένειά του σε περίπτωση που ο νυν Πρόεδρος Donald Trump καταφέρει να αποδείξει ότι διεπράχθη ευρείας έκτασης ΝΟΘΕΙΑ υπέρ του Joe Biden.
Η πληροφορία ελέγχεται ως προς την ακρίβειά της....
Πάντως είναι γεγονός ότι εάν αποδειχθεί έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις στις ΗΠΑ
Να σημειώσουμε εδώ ότι η ΝΟΘΕΙΑ σε Εκλογική αναμέτρηση στις ΗΠΑ θεωρείται Ομοσπονδιακό Κακούργημα και η ποινή που επιβάλλεται είναι ΘΑΝΑΤΟΣ.

 


ΗΠΑ: Αγωγή της πολιτείας του Τέξας κατά Tζόρτζια, Πενσυλβάνια και Ουισκόνσιν για νοθεία στις προεδρικές εκλογές.

Εν τω μεταξύ, στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ προσέφυγε η Πολιτεία του Τέξας εναντίον της Tζόρτζια, του Μίσιγκαν, της Πενσυλβανίας και του Ουισκόνσιν για τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ στις 3 Νοεμβρίου 2020.
Ειδικότερα, το Τέξας κατέθεσε αγωγή κατά των προαναφερθεισών πολιτειών, με την αιτιολογία ότι υπήρξαν μη σύννομες αλλαγές στους κανονισμούς και στις διαδικασίες ψηφοφορίας -είτε μέσω δικαστηρίων είτε μέσω άλλων ενεργειών- κατά τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, με αποτέλεσμα την παραβίαση της συνταγματικής ρήτρας.
Η πολιτεία της Πενσυλβάνια απάντησε στην αγωγή της πολιτείας του Τέξας, υποστηρίζοντας πως είναι απαράδεκτη νομικά, καθώς δεν εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου που επικαλείται (Act 77, νόμος περί επιστολικής ψήφου).
Η Πενσυλβάνια υποστηρίζει επίσης ότι το Τέξας δεν εξηγεί πώς η «μαζική αποξένωση» των ψηφοφόρων «άπτεται της ρήτρας της διαδικασίας λήξης της ψηφοφορίας» σε ό,τι αφορά την καταμέτρηση των ψήφων.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως οι νομικοί στις ΗΠΑ έχουν διχαστεί…
Πάντως, το Τέξας υποστηρίζει ότι οι διαφορές στην εκλογική διαδικασία από κομητεία σε κομητεία ισοδυναμούν με παραβίαση της αρχής της Ισότητας, όπως αυτή ερείδεται στο αμερικανικό σύνταγμα.
Μάλιστα, οι τεξανικές αρχές το πάνε και ένα βήμα παραπέρα, υποστηρίζοντας πως «τελικά επηρεάστηκε το αποτέλεσμα».
Η αγωγή, που κατατέθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ζητά από το Ανώτατο Δικαστήριο να επιτρέψει στους νομοθέτες τους να διορίσουν απευθείας εκλέκτορες.

Η αγωγή

«Ορισμένοι αξιωματούχοι στα εναγόμενα κράτη παρουσίασαν την πανδημία ως δικαιολογία για την παράβλεψη των κρατικών νόμων σχετικά με την επιστολική ψήφο.
Οι καθού πολιτείες βομβάρδισαν τα εκλογικά κέντρα με δεκάδες εκατομμύρια αιτήσεις ψηφοφορίας και ψηφοφορίες κατά παρέκκλιση των νόμιμων ελέγχων ως προς τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνονται, αξιολογούνται και υπολογίζονται τα ψηφοδέλτια.
Είτε είχαν καλή πρόθεση είτε όχι, αυτές οι αντισυνταγματικές πράξεις είχαν το ίδιο αποτέλεσμα – έκαναν τις εκλογές του 2020 λιγότερο ασφαλείς στα καθού πολιτείες.
Αυτές οι αλλαγές δεν συνάδουν με τους σχετικούς κρατικούς νόμους και έγιναν από μη νομοθετικές οντότητες, χωρίς καμία συγκατάθεση από τους κρατικούς νομοθέτες.
Οι πράξεις αυτών των αξιωματούχων παραβίασαν άμεσα το Σύνταγμα.
Οι εναγόμενες πολιτείες παραβίασαν τη ρήτρα των εκλογέων προβαίνοντας σε παράνομες ενέργειες αλλάζοντας τους εκλογικούς κανόνες που διέπουν τον διορισμό των προεδρικών εκλεκτόρων;
Αυτές οι αλλαγές των εναγόμενων πολιτειών διευκόλυναν κάποιον υποψήφιο κατά παράβαση του κρατικού νόμου, ο οποίος, με τη σειρά του, παραβίασε τη ρήτρα εκλογών του άρθρου II, τμήμα 1, ρήτρα 2 του Συντάγματος των ΗΠΑ.
Με αυτές τις παράνομες πράξεις, οι εναγόμενες πολιτείες όχι μόνο έχουν μολύνει την ακεραιότητα της ψήφου των πολιτών τους, αλλά οι πράξεις τους έχουν επίσης υποβαθμίσει τις ψήφους πολιτών στην ενάγουσα πολιτεία και σε άλλες πολιτείες που παρέμειναν πιστές στο Σύνταγμα».

 

 

 

ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ…..ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ….


Τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, υπήρξαν μαζικές μετακινήσεις στρατευμάτων, εξοπλισμού και προμηθειών εντός των ηπειρωτικών Ηνωμένων Πολιτειών (CONUS). Σήμερα (Τρί.), Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ τοποθετεί τα αεροπλανοφόρα και τις ομάδες κρούσης τους, τόσο στις ανατολικές όσο και στις δυτικές ακτές των ΗΠΑ. Φαίνεται ότι ετοιμάζονται να αμυνθούν από μια εισβολή. Κίνα? Καμπάλ;;;;;;;

Αργά το Σάββατο, τουλάχιστον 25 αεροσκάφη C-17 ήταν στον ουρανό πάνω από τις ΗΠΑ, μεταφέροντας στρατεύματα και εξοπλισμό από όλο το έθνος. . . ΟΛΑ πηγαίνουν στη Nellis Air Force Base. (Η ιστορία εδώ ).

Eπίσης αργά το Σάββατο, τουλάχιστον 12 αεροσκάφη C-130 ήταν σε κίνηση, ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΙ κατευθυνόμενοι προς Nellis.

ΧΑΡΤΗΣ

Την Κυριακή, οι κάτοικοι γύρω από την βάση Νellis ανέφεραν ότι εφταναν «σμήνη» απο στρατιώτες και πεζοναύτες. Ανέφεραν επίσης ότι ‘εβλεπαν μια τεράστια γκάμα χερσαίων οχημάτων να βγαίνουν από φορτηγά αεροσκάφη.  

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

Σήμερα το πρωί, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ναυτικών των ΗΠΑ, το Πολεμικό Ναυτικό έχει αναπτύξει ΤΡΙΑ (3) αεροπλανοφόρα, καθώς και μια βάση προσγείωσης ελικοπτέρων (LHD) στα ανοικτά της Δυτικής Ακτής των ΗΠΑ και ΔΥΟ (2) αεροπλανοφόρα και τις Ομάδες Strike τους και μια άλλη LHD στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ.

Εκτός της Δυτικής Ακτής βρίσκεται το USS Carl Vinson στον Ειρηνικό (ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ) κατά μήκος των συνόρων του Όρεγκον / Ουάσιγκτον,

ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

το USS Essex (LHD) στα ανοικτά των ακτών του Σαν Φρανσίσκο,

και το USS Theodore Roosevelt και το Strike Group στα ανοικτά των ακτών του Λος Άντζελες. . .

Εκτός της ανατολικής ακτής είναι το USS Dwight D. Eisenhower στα ανοικτά της ακτής του Κοννέκτικατ,

το USS Gerald R. Ford στα ανοικτά των ακτών του Νιου Τζέρσεϋ,

και το USS Iwo Jima στα ανοικτά των ακτών της Νότιας Καρολίνας. . .   

Ο παρακάτω χάρτης παρουσιάζει την κατά προσέγγιση θέση των σκαφών:

Δεδομένης αυτής της ανάπτυξης των πλοίων και της πολύ μεγάλης, ξαφνικής μετακίνησης στρατευμάτων στο Nellis AFB, κάποιος μπορεί να σκεφτεί ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ετοιμάζονται να υπερασπιστούν την πατρίδα τους από μια πραγματική εισβολή.

Συμβουλή: Αυτό μπορεί να ισχύει.

Το Word in Intelligence circle λέει ότι εάν το Ανώτατο Δικαστήριο ακυρώσει οποιαδήποτε ή όλες τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου λόγω της μαζικής απάτης και παραβιάσεων του Συντάγματος των ΗΠΑ με αλλαγές στους εκλογικούς νόμους, την παράνομη παράταση της ψηφοφορίας για εβδομάδες, κατά παράβαση των 3 USC 1 & 2, οι Δημοκρατικοί σκοπεύουν να ζητήσουν από τα Ηνωμένα Έθνη να ανακηρύξουν τον Τραμπ ως «δικτάτορα».   Υπάρχει επίσης λέξη στους κύκλους πληροφοριών ότι οι πολιτείες της Καλιφόρνιας, του Όρεγκον και της Ουάσινγκτον, καθώς και της Νέας Υόρκης, θα μπορούσαν πραγματικά να προσπαθήσουν να αποχωρήσουν από την Ένωση εάν ο Τραμπ πάρει τέσσερα ακόμη χρόνια,   και μπορεί να χρειαστεί να επανέλθουν βίαια υπό τον έλεγχο των ΗΠΑ, ‘οπως με τον ίδιο τρόπο, αντιμετωπίσθηκαν οι αποσταθεροποιημένες νότιες πολιτείες στον εμφύλιο πόλεμο του 1860.

Εν τω μεταξύ Η Κίνα και η Ρωσία αναπτύσσουν τα δικά τους πολεμικά πλοία με τέτοιον τρόπο ώστε η διέλευση στις ΗΠΑ να μην καθυστερεί πολύ!   

Η Κίνα βρίσκεται στον Ειρηνικό.

Μόλις σήμερα το πρωί, οι Βρετανοί αποκάλυψαν ότι έχουν παρακολουθήσει “ολόκληρο τον ρωσικό Βόρειο Στόλο” από τη Βρετανική Ακτή αυτό το μήνα, καθώς οι Ρώσοι κατευθύνονται προς τον Βόρειο Ατλαντικό . . . . κάτι. ( Ιστορία ΕΔΩ )

Μια πιθανότητα είναι ότι κατευθύνονται προς τη Μεσόγειο για να αντιμετωπίσουν τη Συρία και ίσως την Τουρκία. Τι γίνεται όμως εάν ** ΔΕΝ ** πηγαίνουν στη Μεσόγειο; Τι θα συμβεί αν τοποθετηθούν στον Ατλαντικό για να φτάσουν ως «ζητούμενο» κατά μήκος της ανατολικής ακτής των ΗΠΑ; Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΩΣ ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ…….ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ…….

Ακούγεται θορυβώδες, αλλά θα φανούν ολα σε μερικές μέρες.

Μείνετε συντονισμένοι. Βλέπουμε την ιστορία να ξεδιπλώνεται.

Προληπτικά, σας υπενθυμίζουμε ότι τα όπλα σας χρειάζονται καθαρισμό και λίπανση. ειδικά αν δεν τα έχετε χρησιμοποιήσει για λίγο. Συλλέγουν σκόνη, αναπτύσσουν επιφανειακή σκουριά στο βαρέλι. Τώρα μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα βγάλετε, να τα καθαρίσετε, να τα λαδώσετε και να βεβαιωθείτε ότι είναι σε παρθένα κατάσταση. Δεν θέλουμε να μπλοκάρει ή να καταστραφεί αν ξαφνικά βρεθούμε να πυροβολήσουμε και να σκοτώσουμε εισβολείς ξένων στρατευμάτων, που προσκαλούνται εδώ από τους Προδότες. . . οι οποίοι προδότες θα πρέπει επίσης να πυροβοληθούν και να σκοτωθούν.  (ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 12:03 ΠΜ ΤΕΤΑΡΤΗ, 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ –

Ο πληρεξούσιος Λιν Γουντ, ο οποίος είναι γνωστό ότι συνεργάζεται στενά με τον Πρόεδρο Τραμπ για την κλοπή των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου από τους Δημοκρατικούς, δημοσίευσε __αυτό το__ ενδιαφέρον στοιχείο στη ροή του στο Twitter. 

ΜΗΠΩΣ Ο ΛΙΝ ΓΟΥΝΤ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ;;;;;;; ΜΗΠΩΣ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ;;;;;; ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ…ΟΤΙ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ…….

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΕΔΩ……

ΠΗΓΗ HAL TURNER RADIO SHOW

 

 

 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ  ΕΞΕΛΙΞΗ;  

ΙΔΩΜΕΝ

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 

ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ: «Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΑΓΙΟΜΥΓΑΣ»;


8 σχόλια :

 1. «Έλαβα περισσότερες ψήφους από ότι ο αντίπαλος μου - Τα δεδομένα δηλώνουν ότι ήταν αδύνατο να χάσω». Σημερινή δήλωση Τραμπ.
  Νέο μήνυμα για τη νοθεία που φέρεται να υπήρξε στις αμερικανικές εκλογές έστειλε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.
  Ο Τραμπ έγραψε στο Twitter: «Σύντομα θα μάθουμε για τη λέξη «κουράγιο» και θα σώσουμε τη χώρα μας. Έλαβα εκατοντάδες χιλιάδες νόμιμες ψήφους περισσότερες από οτι ο αντίπαλος μου, σε όλες τις καταστάσεις ταλάντευσης. ΟΛΑ τα δεδομένα που ελήφθησαν μετά την ψηφοφορία δηλώνουν ότι ήταν αδύνατο να χάσω, εκτός και αν ήταν φτιαχτά».
  Ζ.Π.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Αν γίνει δεκτή η έφεση του Τέξας, εκλέγεται ο Τράμπ!
  Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020 Press24.gr
  Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
  «Οι πολιτικοί θα πρέπει να φοράνε μπλουζάκια με τον σπόνσορα τους,
  για να...
  γνωρίζουμε σε ποιον επιχειρηματία ανήκει ο καθένας»
  Ρόμπιν Ουίλιαμς
  Η επίσημη είδηση σε όλα τα διεθνή ειδησιογραφικά πρακτορεία: "Η Έφεση του Τέξας στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ: "Αποκλεισμός των εκλογικών ψηφοφοριών σε 4 πολιτείες". Πρόκειται για τη Γεωργία, το Μίσιγκαν, την Πενσυλβάνια και το Ουισκόνσιν. Στην έφεση ζητείται επίσης να αναβληθεί η συνεδρίαση της 14ης Δεκεμβρίου στην οποία καλείται το ίδιο κολέγιο για να εκλέξει επίσημα τον πρόεδρο. Εάν γίνει δεκτό το αίτημα, θα μπορούσε να δώσει τη νίκη στον Τράμπ..." (βλέπε, 8 Δεκέμβρη 2020, επίσημο ιταλικό κρατικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό RAI: Ricorso del Texas alla Corte suprema Usa)
  Πάντα αναφορικά με την ανωτέρω ειδησιογραφία, διαβάζουμε: "Η έφεση, ανακοινώθηκε από τον Γενικό Εισαγγελέα Ken Paxton, που κατηγορεί τους ηγέτες των τεσσάρων Πολιτειών ότι δεν έχουν προστατεύσει την ταχυδρομική ψηφοφορία από απάτες -που επεκτάθηκε λόγω της πανδημία -, μειώνοντας έτσι 'το βάρος των ψήφων σε κράτη που σέβονται νομικά την εκλογική δομή όπως προστάζει το σύνταγμα΄".
  Σχετικά με τις λεγόμενες αμερικανικές εκλογές, που ουδεμία σχέση έχουν ακόμη και με τις αστικές εκλογές σ' όλο τον κόσμο, σε δύο καταπληκτικά κείμενα της Ιωάννας Υψηλάντη:
  Α. Τα ΜΜΕ, ανακηρύσσουν Προέδρους, ενώ η καταμέτρηση ψήφων συνεχίζεται
  Β. Τα Αμερικανικά ΜΜΕ του Μέρντοχ ή του Ρότσιλντ, έχουν αναλάβει, έναντι πλουσιοπάροχων αμοιβών, τον ρόλο του απόλυτου άρχοντα
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ένα βήμα από την φυλακή ο πρώην Γάλλος Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί.
  Ποινή φυλάκισης δύο ετών, συν δυο χρόνια με αναστολή, πρότειναν οι εισαγγελείς για τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος δικάζεται για υπόθεση διαφθοράς.
  Η εισαγγελική πρόταση έρχεται έπειτα από δίκη δύο εβδομάδων, για αδικήματα που επισείουν ποινή κάθειρξης μέχρι 10 ετών και πρόστιμο ενός εκατομμυρίου ευρώ.
  Δικάζεται για «διαφθορά και αθέμιτη άσκηση επιρροής» με συγκατηγορούμενο τον φίλο του και δικηγόρο του (σε άλλες υποθέσεις), Τιερί Ερζόγκ.
  Ο Γάλλος πρώην Πρόεδρος παρίσταται στη δίκη από την αρχή και πήρε το λόγο χθες, καταγγέλλοντας «τις συκοφαντίες και κακοφημίες» εις βάρος του.
  Σήμερα ο 65χρονος Σαρκοζί εμφανίστηκε στο δικαστήριο χέρι-χέρι με την σύζυγό του Κάρλα Μπρούνι.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΡΓΟΣΥΡΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ. Ιάπωνες καταφεύγουν στην τεχνητή νοημοσύνη για να λύσουν το δημογραφικό.
  Ο δείκτης γεννήσεων της Ιαπωνίας ήταν πέρυσι ένας από τους χαμηλότερους παγκοσμίως, πολύ κάτω από το όριο που χρειάζεται για να διατηρηθεί ο πληθυσμός.
  Η χώρα είναι σε πανικό και αναζητεί τρόπους για να αυξήσει επειγόντως τις γεννήσεις. Κι έτσι χρηματοδοτεί μαζικά ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης που θα φέρει κοντά μοναχικές καρδιές.
  Το λογισμικό αφήνει κατά μέρος χαρακτηριστικά όπως το εισόδημα, η εξωτερική εμφάνιση και η ηλικία, παίρνοντας αποφάσεις με βάση αποκλειστικά ένα «συναισθηματικό πηλίκο», όπως αποκαλύπτουν αξιωματούχοι της χώρας.
  Το πρόγραμμα μπορεί έτσι να φέρει κοντά ένα πολύ μεγαλύτερο ποσοστό πιθανών ταιριών, αυξάνοντας τις πιθανότητες για κάτι θετικό.
  Το «συναισθηματικό πηλίκο» προκύπτει μόνο από όρους όπως οι κοινές αξίες που μοιράζονται δυο άνθρωποι, οι προσωπικότητές τους και τα άλλα στοιχεία του χαρακτήρα τους.
  Ο πρωθυπουργός Γιοσιχίντε Σούγκα ανακοίνωσε πως η κυβέρνηση χρηματοδοτεί με 19 εκατ. δολάρια την τεχνολογία, που θα επιτρέψει στους κατά τόπους δήμους να επιστρατεύσουν το πρόγραμμα για να φέρουν κοντά τους μοναχικούς πολίτες τους.
  Σύμφωνα με την κυβέρνηση, οι μισές από τις 47 επαρχίες της Ιαπωνίας χρησιμοποιούν ήδη ανθρώπινες υπηρεσίες συνοικεσίων, δεν τα πάνε όμως και πολύ καλά. Η Σαϊτάμα, στα βόρεια του Τόκιο, ξόδεψε το 2019 κάπου 144.000 δολάρια σε τέτοιες υπηρεσίες, είδε όμως μόλις 21 ζευγάρια να ενώνονται με τα δεσμά του γάμου.
  Η Ιαπωνία λέει πως ο αριθμός των γάμων έχει μειωθεί κατά 200.000 από το 2000 ως και πέρυσι.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Έκανε ουρανοξύστη με το όνομα 666 (!) με κλεμμένα λεφτά. Έρευνα κατά του ΙΟΥΔΑΙΟΥ γαμπρού του Τραμπ, Jared Kushner.
  Έρευνα κατά του γαμπρού του Donald Trump, Jared Kushner, ξεκίνησε στις ΗΠΑ, ο οποίος κατηγορείται πως κατάφερε να εξασφαλίσει με αθέμιτες πρακτικές 1 δισεκ. δολ. ώστε να μπορέσει να διασώσει ουρανοξύστη που ανήκει στην οικογένειά του και φέρει το όνομα 666.
  Η Επιτροπή Οικονομικών και Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας απέστειλε την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου αίτημα πληροφόρησης στην καταριανών συμφερόντων Brookfield Asset Management, η οποία μισθώνει διαμερίσματα στον διαβόητο ουρανοξύστη.
  Η συμφωνία μίσθωσης με την εταιρεία ήλθε ως αποτέλεσμα της απεγνωσμένης προσπάθειας της οικογένειας Kushner να συγκεντρώσει χρήματα για να καλύψει ενυπόθηκα δάνεια ύψους 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων που συνδέονται με τον «Πύργο 666» και συνέπεσε με μια σειρά από απότομες αλλαγές στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ έναντι του Κατάρ.
  Εκείνη την εποχή, ο κ. Kushner, ο γαμπρός του Προέδρου και ανώτερος σύμβουλος του Λευκού Οίκου, συναντούσε ηγέτες της Μέσης Ανατολής, πέρα από τα παραδοσιακά διπλωματικά πρωτόκολλα, έχοντας εκτεταμένο ρόλο στη διαμόρφωση της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ.
  «Παρότι η Brookfield ισχυρίστηκε ότι το Κατάρ δεν είχε καμία συμμετοχή στη συναλλαγή για το κτίριο της 666 Fifth Avenue», όπως δήλωσαν ο γερουσιαστής Ron Wyden και ο βουλευτής Joaquin Castro, «υποψιαζόμαστε ότι κονδύλια από Κατάρ κατέληξαν για τη διάσωση του κτιρίου της οικογένειας Kushner».

  Ενοίκια για έναν αιώνα…

  Προβληματισμό εγείρει το γεγονός πως η Brookfield πλήρωσε εκ των προτέρων ενοίκια για έναν… αιώνα.
  Εκείνη την εποχή, ο Kushner επέμενε ότι «καμία συνδεδεμένη με το Κατάρ οντότητα δεν έχει συμμετοχή, επένδυση ή ακόμη και γνώση αυτής της πιθανής συναλλαγής».
  Ωστόσο, το Κογκρέσο διαπίστωσε ότι η πληρωμή για τη διάσωση του Πύργου 666, που ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια, προήλθε από ένα «όχημα ειδικό σκοπού» που ελέγχεται από την Brookfield Property Partners (BPY).
  Η συμφωνία της Brookfield με την οικογένεια του κ. Kushner ήρθε σε μια στιγμή που η κυβέρνηση Trump υποστήριξε το Κατάρ, το οποίο φερόταν πως παρείχε στήριξη σε τρομοκράτες, φέρνοντας σε δύσκολη θέση έναν παραδοσιακό σύμμαχο των ΗΠΑ, τη Σαουδική Αραβία.
  Η Σαουδική Αραβία είχε τότε επιβάλει σκληρό εμπάργκο στο εμιράτο, όμως ο Rex Tillerson, τότε υπουργός Εξωτερικών του κ. Trump, προέτρεψε τη σαουδαραβική κυβέρνηση να άρει τον αποκλεισμό λίγο μετά την επιβολή του, το 2017.
  «Η εκπληκτική στροφή στην αμερικανική πολιτική έναντι του Κατάρ εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τον ρόλο που μπορεί να διαδραμάτισε ο Jared Kushner» αναφέρουν Δημοκρατικοί βουλευτές.

  Πηγή: bankingnews.gr

  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ απέρριψε, την Παρασκευή (11/12/2020, τοπική ώρα), την αγωγή που άσκησαν οι Αρχές του Τέξας αμφισβητώντας το εκλογικό αποτέλεσμα σε τέσσερις βασικές Πολιτείες, δηλαδή στην Τζόρτζια, στο Μίσιγκαν, στην Πενσιλβάνια και στο Ουισκόνσιν και αυτό μπορεί να αποτελέσει θρυαλλίδα εξελίξεων για τις ίδιες τις ΗΠΑ καθώς ως αντιπρόταση ο επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στο Τέξας Άλεν Γουεστ πρότεινε την δημιουργία μια "ένωσης νομοταγών πολιτειών" απέναντι στις "πολιτείες που παραβιάζουν το Σύνταγμα και δεν απολογούνται" (σσ. δηλαδή των Δημοκρατικών).
  Αυτό θα σημάνει την δημιουργία των νέων "βορείων" και "νοτίων" που μπορεί να οδηγήσει τις ΗΠΑ ακόμα και στα πρόθυρα του εμφυλίου καθώς ο τρόπος που οι έγιναν οι εκλογές και ειδικότερα με την επιστολική ψήφος που πολλές φορές βρέθηκε να έχει γίνει νοθεία, τα λογισμικά καταμέτρησης που έφεραν ακόμα και το FBI αλλά και τους Δημοκρατικούς που δεν θέλουν (σαν να φοβούνται κάτι) να συνδράμουν στην αποσαφήνιση των "σκιών" οδηγεί τον κόσμο ακόμα και σε ακραίες λύσεις.
  Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Reuters, η αγωγή κατατέθηκε από τον Γενικό Εισαγγελέα του Τέξας, Κεν Πάξτον, στις 9 Δεκεμβρίου, ζητώντας από το Ανώτατο Δικαστήριο να ακυρώσει τα αποτελέσματα στις προαναφερθείσες πολιτείες.
  Η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου, μεταξύ άλλων, επισημαίνει:
  «Η πρόταση της Πολιτείας του Τέξας για υποβολή καταγγελίας απορρίπτεται λόγω έλλειψης εξουσίας, σύμφωνα με το Άρθρο ΙΙΙ του Συντάγματος. Το Τέξας δεν έχει επιδείξει ένα δικαστικά γνωστό ενδιαφέρον για τον τρόπο με τον οποίο μια άλλη Πολιτείας διεξάγει τις εκλογές του. Όλες οι άλλες εκκρεμείς αγωγές απορρίπτονται ως αμφισβητήσιμες».

  Η αγωγή του Τέξας
  19 Πολιτείες των ΗΠΑ (μετά την συμμετοχή και της Αλάσκας) και περισσότεροι από 100 Ρεπουμπλικάνοι της Βουλής των Αντιπροσώπων έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους στην αγωγή που αμφισβητεί το σύνολο των 62 εκλεκτόρων που έλαβε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν, στην Τζόρτζια, στο Μίσιγκαν, στην Πενσιλβάνια και στο Ουισκόνσιν.
  Επίσης, πέντε πολιτείες των ΗΠΑ, το Μισούρι, το Αρκάνσας, η Λουιζιάνα, το Μισισιπή, η Νότια Καρολίνα και η Γιούτα, ζήτησαν από το Ανώτατο Δικαστήριο, την Πέμπτη (10/12), να τους επιτρέψει να συμμετάσχουν στην αγωγή του Τέξας.
  Τέλος εξακολουθεί ο Τραμπ να παραμένει στην κούρσα της προεδρίας αν εξασφαλίσει τη νίκη μέσω των λεγόμενων «άπιστων εκλεκτόρων» εάν το Κολέγιο των Εκλεκτόρων, που πρόκειται να συναντηθεί στις 14 Δεκεμβρίου, αποφασίσει να μην ταυτιστεί με τα αποτελέσματα των Πολιτειών τους και ψηφίσει υπέρ του Τραμπ.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ουάσιγκτον: 100.000 Αμερικανοί διαδήλωσαν υπέρ του Τραμπ και κατά της νοθείας στις εκλογές.
  Πορεία διαμαρτυρίας για τη νοθεία στις αμερικανικές εκλογές, όπως υποστηρίζουν, πραγματοποίησαν τουλάχιστον 100.000 Αμερικανοί στις 11 Δεκεμβρίου. Φορώντας μπλούζες με σύνθημα «Τραμπ 2020» κρατώντας αμερικανικές σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα κατά της οργάνωσης Antifa διαδήλωσαν στους κεντρικούς δρόμους της αμερικανικής πρωτεύουσας.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Τραμπ: «Κέρδισα τις εκλογές με σαρωτική νίκη - Μόλις αρχίσαμε τον αγώνα!»
  O Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ανέβασε στο Twitter ένα νέο μήνυμα με το οποίο αναφέρεται στη νοθεία που φέρεται να έγινε στις αμερικανικές εκλογές.
  Ο Αμερικανός πρόεδρος κάνει λόγο για νοθεία και τονίζει ότι πέτυχε μια «σαρωτική νίκη» στις εκλογές, αν κάποιος μετρήσει τις νόμιμες ψήφους και όχι τις παράνομες που ξεφύτρωσαν «ως εκ θαύματος» από παντού.
  «ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ, όμως να θυμάστε ότι εγώ υπολογίζω μόνο τις νόμιμες ψήφους, και όχι όλους εκείνους τους fake ψηφοφόρους και [τα φαινόμενα] νοθείας που ξεφύτρωσαν ως εκ θαύματος από παντού. Τι ντροπιαστικό», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Τραμπ.
  Λίγα λεπτά αργότερα ο Τραμπ πρόσθεσε, μία άλλη ανάρτηση: «Μόλις αρχίσαμε τον αγώνα!»
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...