Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020

ΠΟΥΤΙΝ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. Τουρκία: Θα πάρουμε το ρωσικό εμβόλιο εάν οι δοκιμές είναι επιτυχείς.

 Τουρκία: Θα πάρουμε το ρωσικό εμβόλιο εάν οι δοκιμές είναι επιτυχείς.

 Ο πολιτισμός των Αρίων: Βλαντιμίρ Πούτιν: ''Είμαι κομμουνιστής''

 Για TurkishStream και Ακουγιού τα είπαν Πούτιν- Ερντογάν – Aristides Viketos

Ο Πούτιν προσεύχεται για να κτιστεί ο 3ος ναός του Σολομώντα.

Την Ρωσία δεν την ενοχλεί το γεγονός ότι η Τουρκία είναι μέλος του ΝΑΤΟ, όπως επίσης και η διάσταση απόψεων σε ορισμένα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, μεταξύ των χωρών μας δεν υπάρχουν διαφορές σε θέματα ουσίας, δήλωσε σήμερα ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, μιλώντας στην διεθνή διάσκεψη με θέμα «Μεσόγειος: διάλογος της Ρώμης».
«Δεν έχουμε κάποιες διαφωνίες επί της ουσίας με την Τουρκία… Είμαι πεπεισμένος ότι οι σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας αποτελούν παράδειγμα του πως δύο ανεξάρτητες χώρες συνεργάζονται από κοινού για να υλοποιήσουν την πολιτική τους. Δεν κάμπτονται ενώπιον κανενός, δεν θέτουν τελεσίγραφα, δεν υφίστανται έξωθεν επιρροές. Έτσι, το γεγονός ότι η Τουρκία είναι μέλος του ΝΑΤΟ δεν συνιστά για μας κάποιο εμπόδιο», δήλωσε ο Λαβρόφ.

 


Σύμφωνα με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών μεταξύ των χωρών ανακύπτουν αναπόφευκτα διαφωνίες, αλλά αν είναι ανοιχτές στην συνεργασία, τότε μπορούν να εξισορροπήσουν τα συμφέροντα τους. «Και αυτό συμβαίνει στις σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας, οι οποίες βασίζονται στις αρχές καλής γειτονίας, του αμοιβαίου υπολογισμού των συμφερόντων (…) Στην παρούσα χρονική περίοδο, οι πρόεδροι μας κατάφεραν να διαμορφώσουν ένα μοντέλο συνεργασίας, το οποίο θα μπορούσε να μετριάσει τις αντιθέσεις αυτές και να τις ξεπεράσει», δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών.
Ο Λαβρόφ υπογράμμισε επίσης ότι η Μόσχα και η Άγκυρα, συνεργάζονται επιτυχώς σε διάφορες κατευθύνσεις και έχουν σχέδια προοπτικής για την περαιτέρω ανάπτυξη της διμερούς συνεργασίας. Ανέφερε ότι παρά τις διαφορές που υπάρχουν στις προσεγγίσεις διαφόρων θεμάτων, οι δύο χώρες καταφέρνουν τελικά να ενώνουν τις προσπάθειες τους και να συνδράμουν στην κατάπαυση του πυρός σε διάφορες ζώνες ένοπλων διενέξεων. «Σε ότι αφορά την Λιβύη, πράγματι, εκεί με την Τουρκία έχουμε διαφορετικές προσεγγίσεις.
Η Τουρκία προτιμάει να δίνει έμφαση στις σχέσεις της με την κυβέρνηση της Τρίπολης. Αλλά δείτε την συνολική εικόνα. Νομίζω ότι η συμμετοχή της Τουρκίας, η δική μας (Ρωσίας) και άλλων χωρών, συμβάλλει στην συνεργασία ώστε να επιτευχθεί ο τερματισμός των εχθροπραξιών και σε άλλες περιοχές όπως στο Ναγκόρνο Καραμπάχ», είπε ο Λαβρόφ, προσθέτοντας ότι η Ρωσία δεν συμφωνούσε αρχικά με την στάση που υιοθέτησε η Τουρκία όταν ξεκίνησαν οι εχθροπραξίες στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, όταν η Άγκυρα είχε δηλώσει ότι η διένεξη μπορεί να λυθεί με στρατιωτικά μέσα.
Ωστόσο χάρη στις κοινές προσπάθειες η κατάσταση αυτή κατέληξε στην τριμερή συμφωνία των ηγετών της Ρωσίας του Αζερμπαϊτζάν και την Αρμενίας, δήλωσε ο Λαβρόφ. Ως άλλο παράδειγμα συνεργασίας με την Τουρκία, ο Λαβρόφ ανέφερε την Συρία, όπου όπως είπε η Ρωσία μαζί με την Τουρκία και το Ιράν διαμόρφωσαν το σχήμα τη Αστάνα, που αποδείχθηκε όπως είπε ο πλέον ελπιδοφόρος μηχανισμός για την διευθέτηση της κρίσης.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Τουρκία: Θα πάρουμε το ρωσικό εμβόλιο εάν οι δοκιμές είναι επιτυχείς.

Νεότερες δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Υγείας αναφέρουν πως η Τουρκία δεν απέκλεισε το ρωσικό εμβόλιο, όπως είχε αναφέρει αρχικά το Reuters επικαλούμενο το Haberturk.

Σύμφωνα με τι τις νεότερες του Τούρκου υπουργού «εάν οι δοκιμές του εμβολίου είναι επιτυχείς τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα στην παραγγελία και αυτού του εμβολίου είπε ο Koca.

Απέκλεισε το ενδεχόμενο να προμηθευτεί το ρωσικό εμβόλιο η Τουρκία σύμφωνα με δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Υγείας. Ο λόγος ότι το ρωσικό εμβόλιο δεν έχει καλό ιστορικό δοκιμών όπως ανέφερε ο Fahrettin Koca.

 «Η Ρωσία δεν μπόρεσε να ικανοποιήσει αυτή την απαίτηση. Επομένως είναι αδύνατο για τον ΠΟΥ να εγκρίνει αυτό το εμβόλιο. Δεν είναι δυνατό αυτό το εμβόλιο να εξασφαλίσει έγκριση ούτε από εμάς. Κατά συνέπεια είναι εκτός του ενδιαφέροντός μας» είπε ο Τούρκος υπουργός.

Πάντ5ως ο Τούρκος υπουργός δεν αναφέρθηκε ονομαστικά σε κάποιο ρωσικό εμβόλιο αποφεύγοντας να κατονομάσει το Sputnik V, το πρώτο εμβόλιο για τον κορωνοϊό που τέθηκε σε παραγωγή.

 

 

Ο Πούτιν προσεύχεται για να κτιστεί ο 3ος ναός του Σολομώντα.

 


 

 

 Συζητώντας με έναν επισκέπτη που του ανέλυε πόσο σημαντικό είναι για τους Εβραίους ο Ναός του Σολομώντα ο Πούτιν του ανέφερε :

“Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που ήρθα εδώ – για να προσευχηθούμε ώστε ο ναός να χτιστεί ξανά”!!!!

Η αγγλική μετάφραση των όσων αναφέρθηκαν :

That conversing man who merited to have a few minutes of friendly conversation with President Putin told the President about the importance of the Kotel to the Jewish nation, about the Beit Hamikdash which was destroyed, and about Shelomo Hamelech A”H who built it. President Putin, who intently listened to him, replied, “Exactly for this reason did I come here, to pray that the Beit Hamikdash will be rebuilt. I wish for you that your prayers will be accepted.” The President shook the hands of the Jew warmly and parted from him with departing wishes.

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...