Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020

Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΜΒΟΛΙΟ; ΕΙΣΑΓΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.

 

 
  Μόσχα: Το εμβόλιο Sputnik V κατά του SARS-COV-2 είναι κατά 92%  αποτελεσματικό | Stockwatch - Παράθυρο στην Οικονομία

Η Ρωσία ενέκρινε την έναρξη κλινικών δοκιμών κινεζικού εμβολίου (του κινεζικού στρατού ! ) κατά του κορωνοϊού.

Παρ’ όλη  την  ύπαρξη  του  λεγόμενου ρωσικού  εμβολίου,  (που  ο Πούτιν  λέει  ότι είναι  εξαιρετικό  και  όπου  νάναι  θα  αρχίσει ο  εμβολιασμός)  η Ρωσία  κατέγραψε τις τελευταίες 24 ώρες  28.142  νέες θετικές διαγνώσεις στον κορωνοϊό, περιλαμβανομένων 7.279 στη Μόσχα.


ΟΙ «ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ: ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ BriLife ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ (!) ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΓΙΑΤΙ;) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ mRNA ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ PFIZER KAI MODERNA. ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΑΓΟΙ. ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ mRNA ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΤΗΝ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΕΣΗ, ΤΙΣ ΑΥΤΟΑΝΟΣΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ; 

 

Με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των θετικών διαγνώσεων στη χώρα να φθάσει τα 2.488.912.
Οι αρχές ανακοίνωσαν πως 456 άνθρωποι πέθαναν στη διάρκεια της νύχτας με αποτέλεσμα ο επίσημος αριθμός των θανάτων να φθάσει τις 43.597.

 

Στο μεταξύ, οι ρωσικές αρμόδιες αρχές ενέκριναν την έναρξη κλινικών δοκιμών του κινεζικού εμβολίου εναντίον της COVID-19 Ad5-Ncov σε 8.000 εθελοντές, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
Το Ad5-Ncov είναι ένα υποψήφιο εμβόλιο το οποίο αναπτύσσει η CanSino Biologics και μια ερευνητική ομάδα που υποστηρίζεται από τον κινεζικό στρατό.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ  Ζ.Π.   Εντύπωση  προκαλεί  το  γεγονός  ότι  σε  πολλές  χώρες  (π.χ.  Ισραήλ,  Κίνα)  τα  παρασκευαζόμενα  εμβόλια  είναι  στα  χέρια του  στρατού.  Γιατί  ο στρατός  διαθέτει  τέτοια  τεχνογνωσία;  Δεν  είναι περίεργο;  Ή μήπως  υπάρχει  συνάφεια  με  την  παρασκευή  βιολογικών όπλων. 

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...