Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020

Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA με το κωδικό όνομα «ο επικυρίαρχος» Ζούκερμπεργκ έστειλε στους «Αυτόχθονες Έλληνες» στις 29 Νοεμβρίου 2020 το μήνυμα: «Ο λογαριασμός σας στο FACEBOOK έχει απενεργοποιηθεί. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Facebook επειδή ο λογαριασμός σας, ή κάποια δραστηριότητα στο λογαριασμό σας, δεν ακολουθεί τους Όρους της κοινότητας». Ευχαριστούμε τους εκατοντάδες αναγνώστες των «Αυτόχθονων Ελλήνων» για τα μηνύματα φιλίας και συμπαράστασης. Να γνωρίζουν ότι δεν μας επιτρέπεται ούτε να τα ανοίξουμε και να τα διαβάσουμε.

 Η τουρκάλα ΤΑΟΥΑΚΟΥΛ ΚΑΡΜΑΝ, είναι κορυφαίος επόπτης στο Facebook και συνεργάτης του Ζούκερμπεργκ. Δήλωσε: «η τουρκική υπηκοότητα είναι περισσότερο πολύτιμη και από το βραβείο Νόμπελ».

 

 ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ… ΚΟΥΛΗΣ: ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ – ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ | Macedonian Ancestry

 

 

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΗΣ, Η «ΕΠΙΖΗΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ» ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ | ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

 

Στρατηγός Φράγκος: «Η Τουρκία έχει στείλει πάνω από 300 εκπαιδευμένους τζιχαντιστές στην Ελλάδα».

 

Μηταράκης:  «Η Τουρκία συγκεντρώνει κύματα Σομαλών στα παράλια: Τουλάχιστον 3.000 Αφρικανοί έτοιμοι να καταπλεύσουν στα νησιά».

 

Ετοιμάζεται νέο κύμα εποικισμού - ΜΚΟ κατασκευάζει το μεγαλύτερο πλοίο μεταφοράς παρανόμων μεταναστών.

 

 

Οι σκοπιανοί παραβιάζουν και τη Συμφωνία των Ψαράδων αλλά ο  Κούλης  κάνει την πάπια

 

Ο αλβανός υπουργός εξωτερικών του Ζάεφ Μπουγιάρ Οσμάνι επισκέφτηκε την Πράγα όπου δήλωσε ότι « Μακεδονία θα συνεχίσει να εκπληρώνει τις μεταρρυθμίσεις  της ΕΕ». Στην τηλεόραση των Σκοπίων δήλωσε ότι «η  Τσεχική Δημοκρατία υποστηρίζει τη Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Οι αναφορές του Οσμάνι στη  «Μακεδονία» και στη «Δημοκρατία της Μακεδονίας». (Република Македонија) συνιστούν ευθεία παραβίαση της Συμφωνίας των Ψαράδων.

Αλλά ο Κούλης και ο  Φαλακρός υπηρέτης του κ. Ρότσιλντ δεν έκαμαν τίποτα.

 

 

 

 

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 

Όποιος  Έλληνας  ή  όποια  Ελληνίδα  επιθυμεί  να  εκφράσει  την φιλία και την  συμπαράστασή  της   στους  «Αυτόχθονες  ΄Ελληνες  μπορεί  να  στείλει  μήνυμα  κατ' ευθείαν  στην ηλεκτρονική  διεύθυνση: deukalion1940@gmail.com

Θα  τα  διαβάσουμε  όλα  και,  ανάλογα  με  τον φόρτο  εργασίας,  ίσως  απαντήσουμε  και  σε  μερικά  από  την στήλη  των σχολίων  των «Αυτόχθονων  Ελλήνων».

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

1 σχόλιο :

 1. Facebook: Σοκάρει ο αριθμός των δεδομένων χρηστών που συλλέγει.
  Tο Facebook συλλέγει αρκετά δεδομένα των χρηστών του. Η αλλαγή στρατηγικής της Apple για τις εφαρμογές του App Store απαιτεί πλέον να περιλαμβάνονται ταμπέλες ιδιωτικότητας για να γίνεται ξεκάθαρο πόσες και ποιες άδειες δίνουμε σε μια εφαρμογή.
  Ένα tweet του iOS developer Noah Evans, δείχνει ακριβώς πόσες πληροφορίες συγκεντρώνει η εφαρμογή του Facebook στο iOS και πόσες άδειες χρειάζεται για να λειτουργήσει. Οι εικόνες προκαλούν προβληματισμό, καθώς το Facebook φαίνεται να έχει απλωμένα τα δίχτυα του σε κάθε πτυχή της δραστηριότητας του χρήστη.
  Για να δείτε «πώς οι developers χειρίζονται τα δεδομένα σας» πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το iOS 14.3 και να επιλέξετε την εφαρμογή που σας ενδιαφέρει από το App Store.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...