Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020

Τα εμβόλια mRNA μπορεί να οδηγήσουν σε γυναικεία στειρότητα; Τον κώδωνα του κινδύνου για τα εμβόλια τεχνολογίας mRNA κρούουν δύο ειδικοί επιστήμονες. Πρόκειται για τον Δρ. Michael Yeadon, πρώην επικεφαλής επιστημονικό σύμβουλο της εταιρείας Pfizer και τον πνευμολόγο Dr.Wolfgang Wodarg.

 Ο Dr Wodarg και ο Dr Yeadon ζητούν διακοπή όλων των μελετών εμβολίων του  κορωνοϊού! – Γεγονότα στο μικροσκόπιο

Όπως αναφέρεται τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού τεχνολογίας mRNA περιλαμβάνουν μια πρωτεΐνη ακίδα που χρησιμοποιεί ο ιός για να συνδέεται με τα κύτταρα που προσβάλλει. Η πρωτεΐνη αυτή είναι ανάλογη της συγκυτίνης (Syncytin-1). Τα εμβόλια mRNA (Moderna, Pfizer-BioNTech κ.α.) εγχέουν ένα μικρό τμήμα του mRNA του κορωνοϊού το οποίο περιέχει τον κωδικό της πρωτεΐνης που χρησιμοποιεί για να προσκολλάται στα κύτταρα του οργανισμού.
Το εμβόλιο δημιουργεί τις συνθήκες εκείνες έτσι ώστε ο οργανισμός να κατασκευάσει την πρωτεΐνη αυτή και στη συνέχεια με τη σειρά του να προχωρήσει στην διαδικασία δημιουργίας αντισωμάτων.
Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι μια τέτοια πρωτεΐνη-ακίδα είναι και η συγκυτίνη.

 


Το 2000, Αμερικανοί ερευνητές αποκάλυψαν ότι για τον σχηματισμό του πλακούντα είναι απαραίτητη η συγκεκριμένη πρωτεΐνη, η οποία έχει ιογενή προέλευση και υπάρχει σήμερα σε όλα τα θηλαστικά. .
Έτσι όπως αναφέρουν οι δύο επιστήμονες εάν ο οργανισμός μάθει να παράγει αντισώματα για τις πρωτεΐνες-ακίδες του κορωνοϊού θα μάθει, ενδεχομένως, να παράγει αντισώματα και για την συγκυτίνη. Μια τέτοια πιθανότητα θα έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο τον τερματισμό της κύησης, αλλά και την αδυναμία να γίνει κάτι τέτοιο.
«Το εμβόλια αναμένεται να παράγουν αντισώματα κατά των ακίδων πρωτεϊνών του SARS-CoV-2. Ωστόσο, οι πρωτεΐνες ακίδων περιέχουν ανάλογα χαρακτηριστικά, με τις ομόλογες πρωτεΐνες συγκυτίνης, οι οποίες είναι απαραίτητες για το σχηματισμό του πλακούντα σε θηλαστικά όπως οι άνθρωποι. Πρέπει να αποκλειστεί απολύτως ότι ένα εμβόλιο κατά του SARS-CoV-2 θα μπορούσε να προκαλέσει ανοσολογική αντίδραση κατά της συγκυτίνης-1, καθώς διαφορετικά εμβολιασμένες γυναίκες θα μπορούσαν να οδηγηθούν σε στειρότητα αόριστης διάρκειας», αναφέρουν οι δύο ειδικοί.
Αν και όπως τονίζεται μια τέτοια πιθανότητα θεωρείται απομακρυσμένη, εντούτοις εάν τα εμβόλια δεν δοκιμαστούν σε βάθος χρόνου, για να διαπιστωθεί η σχέση αντισωμάτων των πρωτεϊνών ακίδων και της συγκυτίνης, τότε υπάρχει συγκεκριμένο ρίσκο στη χρήση τους.

 

 

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΕ mRNA;


Ζ.Π. (4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017): Τα τελευταία χρόνια σε ειδικούς κύκλους διακινούνται πολύ πιο προχωρημένα σενάρια για μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού με ειδικές ιατρικές τεχνικές, πολύ εξειδικευμένες και περισσότερο "ανθρωπιστικές", που ίσως σε επόμενο άρθρο μας αναπτύξουμε μερικές. Π.χ. προσπάθειες κατασκευής φαρμάκων ή "τεχνικών" που μπορεί να στειρώσουν ένα ολόκληρο πληθυσμό.


Δύο καταξιωμένοι γιατροί  πρώτης γραμμής ο Βρετανός Mike Yeadon και ο Γερμανός Wolfgang Wodarg, απεύθυναν μια έκκληση για αναστολή μελετών επί εμβολίων SARS-CoV2. Την απεύθυναν στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων και επισυνάπτουν αναφορά στο αίτημά τους, που καλούν τους Ευρωπαίους να υπογράψουν, όπως μεταδίδει το dimpenews.com.
O τ. αντιπρόεδρος και επιστημονικός διευθυντής της Pfizer, ο γιατρός Michael Yeadon και ο Dr Wodarg, τ. βουλευτής (σοσιαλδημοκράτης) σταχυολογούν κάποιους κινδύνους ως πιθανές σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες από το εμβόλιο:
”Ο σχηματισμός των λεγόμενων «μη εξουδετερωτικών» αντισωμάτων (neutralizing antibodies) μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος, ιδιαίτερα όταν τα άτομα που υποβάλλονται στη δοκιμή αντιμετωπίσουν τον πραγματικό «άγριο» ιό μετά τον εμβολιασμό. Αυτή η αποκαλούμενη βελτίωση που εξαρτάται από αντισώματα, ADE, είναι από καιρό γνωστή από πειράματα με εμβόλια covid σε γάτες. Κατά τη διάρκεια αυτών των μελετών, όλες οι γάτες που αρχικά ανέχθηκαν καλά τον εμβολιασμό πέθαναν αφού μολύνθηκαν με αληθινούς κορονοϊούς. Αυτή η υπερβολική αντίδραση ευνοείται περαιτέρω από τους ενεργούς ενισχυτές.
Οι εμβολιασμοί αναμένεται να παράγουν αντισώματα κατά των πρωτεϊνικών ακίδων του SARS-CoV-2 . Ωστόσο, οι πρωτεϊνικές ακίδες περιέχουν επίσης πρωτεΐνες ομόλογες με τη συγκυτίνη, οι οποίες είναι απαραίτητες για το σχηματισμό του πλακούντα σε θηλαστικά όπως οι άνθρωποι. Πρέπει να αποκλειστεί απολύτως ότι ένα εμβόλιο κατά του SARS-CoV-2 πυροδοτεί μια ανοσολογική αντίδραση κατά της συγκυτίνης-1, διαφορετικά μπορεί να προκαλέσει υπογονιμότητα αόριστης διάρκειας σε εμβολιασμένες γυναίκες.
Σύμφωνα πάντα με το dimpenews.com, τα εμβόλια mRNA BioNTech / Pfizer περιέχουν πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG). Το 70% των ανθρώπων αναπτύσσουν αντισώματα σε αυτήν την ουσία – αυτό σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι μπορεί να αναπτύξουν αλλεργικές αντιδράσεις, ή ακόμα και θάνατο, στον εμβολιασμό.
Η πολύ σύντομη διάρκεια της μελέτης δεν επιτρέπει ρεαλιστική αξιολόγηση των μακροπρόθεσμων επιπτώσεων. Όπως με τις περιπτώσεις ναρκοληψίας μετά τον εμβολιασμό της γρίπης των χοίρων, οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις θα μπορούσαν να παρατηρηθούν μόνο με προγραμματισμένη έγκριση έκτακτης ανάγκης όταν είναι ήδη πολύ αργά για εκατομμύρια άτομα που εμβολιάστηκαν. Οι κυβερνήσεις σκοπεύουν να εκθέσουν εκατομμύρια υγιείς ανθρώπους σε απαράδεκτους κινδύνους και να τους αναγκάσουν να εμβολιαστούν εφαρμόζοντας περιορισμούς που εισάγουν διακρίσεις σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί.
Ωστόσο, η BioNTech / Pfizer υπέβαλε αίτηση για έγκριση έκτακτης ανάγκης την 1η Δεκεμβρίου 2020. Η επιστημονική ευθύνη απαιτεί από εμάς να κάνουμε αυτό το βήμα.

 

 

 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ DNA ΜΑΣ (CRISPR). ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ (Κορφιάτικο).


Α) ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ DNA ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ;
https://www.ted.com/talks/ellen_jorgensen_what_you_need_to_know_about_crispr/transcript?language=el
Β) ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CRISPR;
Το CRISPR είναι μία επαναστατική τεχνική ακριβούς κατάτμησης και ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ DNA φθηνή, ακριβής και εύκολη στη χρήση.
Γ) ΠΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ;
Δεν πρόκειται για μια ανθρώπινη εφεύρεση αλλά για κάτι που προϋπήρχε στα βακτήρια. Πολλά από αυτά έχουν στα κύτταρά τους αυτό το σύστημα και όταν δεχθούν επίθεση από ιό το χρησιμοποιούν, για να τον καταστρέψουν!
Δ) ΠΟΙΑ Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ CRISPR ΣΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ;
΄Οταν ο ιός προσβάλλει το βακτήριο, το σύστημα CRISPR του βακτηρίου κόβει σε μικρά κομμάτια το DNA του ιού, το ενσωματώνει στο δικό του DNA και το καταστρέφει. ΄Ετσι καθιστά αδύνατη την αναπαραγωγή του ιού!
Ε) ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΜΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ; ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ;
Δυστυχώς ή ευτυχώς ναι! Και μάλιστα πρωτοεφαρμόστηκε το 2015 από Κινέζους επιστήμονες σε ανθρώπινα έμβρυα, τα οποία έφεραν μετάλλαξη στο γονίδιο της
β-σφαιρίνης, που προκαλεί β-θαλασσαιμία, ώστε να διορθώσουν τη μετάλλαξη αυτή.
ΣΤ) ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ; ΟΕΟ;
Το σύστημα CRISPR/Cas9 επεξεργάζεται το ανθρώπινο γονιδίωμα (DNA) χρησιμοποιώντας ειδικά ένζυμα, που στοχεύουν σε ειδικά σημεία του DNA και το “ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ”.
Ζ) ΤΟ “ΔΥΣΤΥΧΩΣ” ΚΑΙ ΤΟ “ΕΥΤΥΧΩΣ”
Θα το πάρω ανάποδα:
Ι) Υπάρχει “ευτυχώς”, όταν μιλάμε για επέμβαση στο ανθρώπινο γονιδίωμα;
Και βέβαια υπάρχει στις κάτωθι εφαρμογές της τεχνολογίας αυτής:
α) Θεραπεία ασθενειών που οφείλονται σε γονιδιακές μεταλλάξεις:
Σήμερα γνωρίζουμε, ότι περίπου 8.000 ασθένειες (μία εξ αυτών και η γνωστή σε όλους μας μεσογειακή αναιμία) οφείλονται σε μετάλλαξη γονιδίου. Αυτές οι γονιδιακές μεταλλάξεις θα μπορούσαν, να επιδιορθωθούν (από το επίπεδο των γαμετών ήδη / από την κοιλιά της μάνας δηλ.) και να θεραπευτούν οι εν λόγω ασθένειες, που κάποιες μάλιστα οδηγούν το άτομο σε πρόωρο θάνατο (βλ. κυστική ίνωση, που προκαλεί συστηματικές αναπνευστικές λοιμώξεις και σταδιακά περιορίζει την αναπνευστική ικανότητα.)
β) Παρασκευή εξειδικευμένων αντιβιοτικών που στοχοποιούν μόνο τα βακτηριακά στελέχη που προκαλούν μια λοιμώδη νόσο και όχι τα υπόλοιπα.
γ) Δημιουργία λευκών αιμοσφαίριων ανθεκτικών στον ιό HIV (ιό του AIDS).
Κλπ., κλπ.
ΙΙ) Και πάμε στο “δυστυχώς”:
δ) Εφαρμογή βόμβα: Επεξεργασία γονιδιώματος με σκοπό τη ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (human enhancement) σε ενήλικες, έμβρυα ή γαμέτες.
Τι σημαίνει αυτό;
Σε πολύ απλά ελληνικά σημαίνει, ότι αργά ή γρήγορα θα μπορούν, να υπάρξουν κατά παραγγελίαν άνθρωποι! Με τα χαρακτηριστικά που επιθυμούν οι γονείς; το κράτος; ή μήπως μια παγκόσμια κυβέρνηση που θα φροντίζει για το “καλό” μας πάντα;
Καταλαβαίνουμε λοιπόν, ότι μέσω του συστήματος CRISPR/Cas9 θα μπορεί να γίνει τροποποίηση του γονιδιώματος από τους γαμέτες ήδη και αυτές οι αλλαγές να κληροδοτούνται και στις επόμενες γενιές. Αυτό, όπως είναι φυσικό, εγείρει θέματα Βιοηθικής, όπως:
Μήπως μέσω αυτής της τεχνολογίας οδεύουμε προς την ευγονική και τη δημιουργία υπερανθρώπων;
΄Η μήπως συμβεί το ακριβώς αντίθετο και οδηγηθούμε στη δημιουργία μιας ανθρωπότητας υπανθρώπων (χαμηλής κράσης και χαμηλού IQ) προορισμένων να είναι οι δούλοι μιας κάποιας ελίτ;
΄Ηδη ο μετανθρωπισμός είναι μια τάση που εκφράζεται ανερυθρίαστα και δημόσια από τους υποστηρικτές της. Ποιος μας εγγυάται, ότι δεν είμαστε καθ’ οδόν προς τη μετατροπή του ανθρώπου στον “εξελιγμένο” τύπο 2.0;

  Τί είναι το CRISPR και πώς δουλεύει;
Ερμής Γεωργιάδης, Μοριακός Βιολόγος
20 Δεκεμβρίου 2016 MedicalMagazine.gr

 
Από την πρώτη χαρτογράφηση του ανθρώπινου γονιδιώματος και μετά, το CRISPR αποτελεί την πιο εντυπωσιακή τομή στην ιστορία της γενετικής και παρ’ όλη τη σημαντικότητά του δεν έχει γίνει ευρύτερα γνωστό.
Στη βάση του το CRISPR (Clustered Regularly Interspaced Short Palindromic Repeat) είναι μία επαναστατική τεχνική ακριβούς κατάτμησης και τροποποίησης του DNA, είτε αυτό ανήκει σε άνθρωπο ή ζώο, είτε σε βακτήριο, που ανακαλύφθηκε όταν ερευνητές μελετούσαν το ανοσοποιητικό σύστημα κάποιων βακτηρίων. Το όνομα αυτό αναφέρεται στη μοναδική οργάνωση μικρών και επαναλαμβανόμενων αλληλουχιών του DNA που βρίσκονται μέσα στο γενετικό σύστημα των βακτηρίων και αποτελούν μέρος του ανοσοποιητικού τους συστήματος.
Όταν ένας ιός προσβάλει το βακτηριακό κύτταρο, το ανοσοποιητικό CRISPR σύστημα του βακτηρίου αιχμαλωτίζει ένα τμήμα του DNA του ιού και το ενσωματώνει μέσα στο δικό του DNA. Με τον τρόπο αυτό το ανοσοποιητικό σύστημα του βακτηρίου αναγνωρίζει τον ιό από τον οποίο προήλθε και εξουδετερώνει την επίθεση καταστρέφοντας το γονιδίωμα του ιού που είναι απαραίτητο για την αναπαραγωγή του.
Αυτό γίνεται σε 3 βασικά βήματα:
1. Προσαρμογή: Το DNA του επιτιθέμενου ιού τμηματοποιηείται σε μικρά κομμάτια τα οποία ενσωματώνονται στην αλληλουχία CRISPR του βακτηριακού DNA.
2. Παραγωγή του CRISPR RNA: Γίνεται μετάφραση (μετατροπή του DNA – διπλή έλικα – σε RNA – μονή έλικα) των αλληλουχιών CRISPR του βακτηριακού DNA. Το παραγόμενο RNA κόβεται σε μικρά τμήματα που ονομάζονται CRISPR RNAs.
3. Στοχοποίηση: Τα μικρά αυτά κομμάτια RNA (CRISPR RNA) καθοδηγούν το ανοσοποιητικό σύστημα του βακτηρίου ώστε να καταστρέψει το γονιδίωμα του ιού εξαιρετικά καλά διότι προέρχονται από το ίδιο το γονιδίωμα του ιού.
Σήμερα, οι επιστήμονες μπορούν να αντιγράψουν τον τρόπο που δουλεύει το CRISPR και να κόψουν, ράψουν ή αντικαταστήσουν κομμάτια του DNA κατά βούληση, χρησιμοποιώντας την τεχνική αυτή σε DNA οποιασδήποτε προέλευσης.
Οι εφαρμογές της τεχνικής CRISPR είναι πάρα πολλές. Εκτός από τη βιομηχανία, στην οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί όπου υπάρχουν βιομηχανικές διαδικασίες που εμπλέκονται βακτηριακές καλλιέργειες (π.χ. παραγωγή γαλακτοκομικών), μπορεί να αποτελέσει βασικό εργαλείο στο επιστημονικό εργαστήριο και στην ιατρική.
Μία εφαρμογή είναι η θεραπεία γενετικών ασθενειών. Τα πρώτα στοιχεία που δείχνουν ότι αυτή η τεχνική θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να διορθώσει ενα μεταλλαγμένο γονίδιο και να αντιστρέψει συμπτώματα της νόσου σε ζωντανό ον δημοσιεύθηκε πρόσφατα.
Επιπρόσθετα στη θεραπεία κληρονομικών ασθενειών, η τεχνική αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις λοιμώδεις νόσους με την παρασκευή περισσότερο εξειδικευμένων αντιβιοτικών που στοχοποιούν μόνο τα βακτηριακά στελέχη που προκαλούν τη νόσο και όχι τα υπόλοιπα.
Τέλος, ένα πρόσφατο άρθρο περιγράφει πώς η τεχνική CRISPR χρησιμοποιήθηκε για να δημιουργήσει λευκά αιμοσφαίρια ανθεκτικά στον ιό HIV.
CRISPR: A game-changing genetic engineering technique

 

 

 

 ΑΡΘΡΟ – ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΑΛΛΟΥ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ mRNA ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ –  ΓΙ' ΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΕΚΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ; ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ  ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ – Makeleio.gr

 Καθηγητής Perronne για το εμβόλιο mRNA: "Δεν θέλουμε να γίνουμε, όπως οι ντομάτες ΓΤΟ ή ο γενετικά τροποποιημένος αραβόσιτος".

Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τις μεταλλαγμένες ντομάτες και το καλαμπόκι. Δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας. Μπορεί μεταδώσουμε τις γενετικές μεταλλάξεις στα παιδιά μας. Αυτοί που τα προωθούν είναι μαθητευόμενοι μάγοι και παίρνουν τους πολίτες του κόσμου για ινδικά χοιρίδια..H ευρεία χρήση μασκών στο γενικό πληθυσμό δεν έχει επιστημονικά αποδεδειγμένο ενδιαφέρον για τη διακοπή της επιδημίας SARS-CoV-2. Η χρήση των μασκών θα πρέπει να στοχεύει σε ασθενείς, γύρω τους (ειδικά σε εκείνους που διατρέχουν κίνδυνο) και φροντιστές σε επαφή.
H επιδημία οπισθοχωρεί και δεν έχει οδηγήσει σε καμία αποκάλυψη. Η δυναμική της καμπύλης έδειχνε εδώ και εβδομάδες το προφίλ μιας εποχιακής ανάκαμψης εστίας που μπορεί να παρατηρηθεί με ορισμένους ιούς μετά το ξέσπασμα της επιδημίας. Αυτό μαρτυρεί την προσαρμογή του ιού στον άνθρωπο και είναι επίσης μια αντανάκλαση της συλλογικής ανοσίας που αυξάνεται στον πληθυσμό και η οποία μας προστατεύει φυσικά. Τα στελέχη του ιού που κυκλοφορούν σήμερα έχουν χάσει τη βιαιότητά τους. Οι αρχές δεν θα είναι σε θέση να πουν ότι οφείλεται στον περιορισμό, επειδή η πτωτική τάση είχε αρχίσει πριν καν τεθεί σε εφαρμογή. Η οπισθοδρόμηση της επιδημίας είχε μάλιστα αρχίσει, σε ορισμένες αστικές περιοχές, πριν από την εισαγωγή απαγόρευσης κυκλοφορίας.
Όλα αυτά τα μέτρα γίνονται για τους Γάλλους να απαιτήσουν ένα εμβόλιο. Αλλά ποιο είναι το νόημα ενός γενικευμένου εμβολίου για μια ασθένεια της οποίας η θνησιμότητα είναι κοντά στο 0,05%; Όχι. Αυτός ο μαζικός εμβολιασμός είναι άχρηστος. Επιπλέον, οι κίνδυνοι εμβολιασμού μπορεί να είναι μεγαλύτεροι από τα οφέλη.
Το πιο ανησυχητικό είναι ότι πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, δηλώνουν ότι είναι έτοιμες να εμβολιαστούν τις επόμενες εβδομάδες, ενώ η ανάπτυξη και η αξιολόγηση αυτών των προϊόντων έχει γίνει βιαστικά και δεν έχουν δημοσιευθεί μέχρι στιγμής αποτελέσματα της αποτελεσματικότητας ή της επικινδυνότητας αυτών των εμβολίων. Μας επιτράπηκαν μόνο δελτία τύπου από κατασκευαστές, επιτρέποντας στις μετοχές τους να ανεβαίνουν στο χρηματιστήριο.


Tα πρώτα "εμβόλια" που μας προσφέρονται δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας. Θα κάνουμε ένεση νουκλεϊνικών οξέων που θα κάνουν τα δικά μας κύτταρα να φτιάξουν στοιχεία του ιού. Δεν έχουμε ιδέα ποιες είναι οι συνέπειες αυτής της ένεσης, γιατί αυτή είναι μια πρώτη φορά στον άνθρωπο. Τι θα συμβεί αν τα κύτταρα ορισμένων "εμβολιασμένα" έκανε πάρα πολλά ιικά στοιχεία, προκαλώντας ανεξέλεγκτες αντιδράσεις στο σώμα μας; Οι πρώτες γονιδιακές θεραπείες θα είναι RNA, αλλά υπάρχουν έργα με DNA. Κανονικά, στα κύτταρά μας, το μήνυμα είναι από το DNA στο RNA, αλλά το αντίθετο είναι δυνατό σε ορισμένες περιπτώσεις, ειδικά δεδομένου ότι τα ανθρώπινα κύτταρα μας περιέχουν τους αποκαλούμενους «ενδογενείς» ρετροϊούς ενσωματωμένους στο DNA των χρωμοσωμάτων μας από την αυγή του χρόνου. Αυτοί οι "εξημερωμένοι" ρετροϊοί που μας κατοικούν είναι συνήθως αβλαβείς (σε αντίθεση με τον ΙΌ HIV, τους ρετροϊούς του AIDS για παράδειγμα), αλλά μπορούν να παράγουν ένα ένζυμο, αντίστροφη transcriptase, ικανό να μεταγράψει προς τα πίσω από το RNA στο DNA.
Κατά συνέπεια ένα RNA ξένο στο σώμα μας και χορηγημένο με την έγχυση θα μπορούσε να κωδικοποιήσει για το DNA, ακριβώς όπως ξένο, το οποίο μπορεί έπειτα να ενσωματώσει στα χρωμοσώματά μας. Έτσι, υπάρχει πραγματικός κίνδυνος να μετασχηματίσουμε τα γονίδιά μας μόνιμα. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα, μέσω της τροποποίησης των νουκλεϊνικών οξέων των ωαρίων ή του σπέρματος μας, να μεταδώσουμε αυτές τις γενετικές αλλαγές στα παιδιά μας. Οι άνθρωποι που προωθούν αυτές τις γονιδιακές θεραπείες, που λανθασμένα ονομάζονται "εμβόλια" είναι μαθητευόμενοι μάγοι και παίρνουν τους Γάλλους και γενικότερα τους πολίτες του κόσμου, για τα ινδικά χοιρίδια.
"Οι άνθρωποι που προωθούν αυτές τις γονιδιακές θεραπείες, που λανθασμένα ονομάζονται "εμβόλια" είναι μαθητευόμενοι μάγοι και παίρνουν τους Γάλλους και γενικότερα τους πολίτες του κόσμου, για τα ινδικά χοιρίδια"
Δεν θέλουμε να γίνουμε, όπως οι gm gm gm ντομάτες ή ο γενετικά τροποποιημένος αραβόσιτος, ΓΤΟ (γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί). Ένας ιατρικός υπάλληλος από έναν από τους φαρμακευτικούς κατασκευαστές είπε πριν από λίγες ημέρες ότι ήλπιζε για μια ατομική προστατευτική επίδραση, αλλά ότι δεν πρέπει να αναμένουμε πάρα πολύ αντίκτυπο στη μετάδοση του ιού, και ως εκ τούτου στη δυναμική της επιδημίας. Αυτή είναι μια συγκεκαλυμμένη παραδοχή ότι αυτό δεν είναι ένα εμβόλιο. Είναι μεγάλη υπόθεση.
Είμαι ακόμη πιο τρομοκρατημένος, διότι ήμουν πάντα υπέρ των εμβολίων και προήδρευα επί σειρά ετών στον οργανισμό που αναπτύσσει πολιτική για τα εμβόλια. Σήμερα, πρέπει να πούμε να σταματήσουμε αυτό το εξαιρετικά ανησυχητικό σχέδιο. Ο Λουδοβίκος Παστέρ πρέπει να γυρίσει στον τάφο του.
Η επιστήμη, η ιατρική ηθική και, πάνω απ' όλα, η κοινή λογική πρέπει να αναλάβουν.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...