Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020

ΤΡΑΜΠ στο ραδιόφωνο WABC: «ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ. Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ. ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ».


ΤΡΑΜΠ,  ΚΥΡΙΑΚΗ  20  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2020  ΣΤΟ  ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ  WABC:  «Οι ψευδείς ειδήσεις δεν θα σας το πουν αυτό. Δεν θέλουν να μιλούν γι ‘αυτό. Προσπαθούν να το αποσιωπήσουν. Δεν έχουμε καθόλου ελευθερία του Τύπου. Είναι ελεγχόμενα νέα. Είναι ένα τρομερό πράγμα που συμβαίνει στη χώρα μας. Συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό, ξεκίνησε πριν από πολύ καιρό, αλλά έχει φτάσει σε ένα σημείο, είναι ένα τρομερό πράγμα. Δεν υπάρχει ελευθερία του Τύπου και πρέπει να το επαναφέρουμε, γιατί ο Τύπος είναι τόσο ελεγχόμενος. Είναι τόσο ανέντιμο. Δεν το αποκαλώ ούτε ψειδείς ειδήσεις πια. Το αποκαλώ διεφθαρμένες ειδήσεις».

 https://theepochtimes.gr

Ο Τραμπ ακουγόταν αισιόδοξος ενώ μιλούσε σε ραδιοφωνική εκπομπή της οποίας είναι συν-παραγωγός ο δικηγόρος του, Ρούντι Τζουλιάνι, και ευχήθηκε στους οικοδεσπότες καλά Χριστούγεννα λέγοντας ότι η ομάδα του και άλλοι άνθρωποι «έχουν αποκαλύψει την εκλογική νοθεία, τη μεγαλύτερη νοθεία της ιστορίας».

«Είναι οι πιο διεφθαρμένες εκλογές που αυτή η χώρα είχε ποτέ με διαφορά», είπε.

Ο Τζουλιάνι το Σαββατοκύριακο ζήτησε απο τις Πολιτείες να επιτρέψουν σε αυτόν και σε άλλους να εξετάσουν τα μηχανήματα ψηφοφορίας. Αν το έκαναν, είπε, θα μπορούσαν να αποδείξουν την νοθεία.

«Τα μηχανήματα, το πρώτο μηχάνημα και κάθε μηχάνημα που ελέγξαμε, γνωρίζετε ποια ήταν τα αποτελέσματα», είπε ο Τραμπ.

«Τα μηχανήματα και οι επαληθεύσεις υπογραφής. Ας δούμε τις υπογραφές στην κομητεία Φούλτον στη Γεωργία και μερικά άλλα μέρη, ας δούμε τις υπογραφές, θα διαπιστώσετε ότι εκατοντάδες χιλιάδες υπογραφές ήταν πλαστές».

Όταν ο εκπρόσωπος της κομητείας Φούλτον ρωτήθηκε  από την The Epoch Times, απάντησε  μέσω email, «Αυτό είναι ψέμα».

Η Γεωργία, τη Δευτέρα, ξεκινά μια προσπάθεια σε όλη την πολιτεία για να επαληθεύσει τις υπογραφές, αλλά ο Τραμπ είπε ότι δεν πρόκειται να το κάνουν σωστά.

«Δεν ξεκινούν από το σωστό μέρος. Ξεκινούν σε περιοχές που δεν είναι πολύ προβληματικές και παρόλα αυτά θα βρουν πολλές, ακόμα και σε αυτές τις περιοχές, αλλά θα πρέπει να μας αφήσουν να κάνουμε τις μετρήσεις υπογραφών στα σωστά μέρη. Και θα δείτε εκατοντάδες χιλιάδες πλαστές υπογραφές, ή υπογραφές που δεν υπάρχουν καν», είπε.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ  Ζ.Π.: εάν  αυτά  τα  δηλώνει  δημοσίως ένας  πρόεδρος  των  ΗΠΑ  για  την χώρα  του,  τα δικά  μας  σχόλια περιττεύουν.  

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...