Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

H ΠΟΛΙΤΙΚΗ, KOIΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ‏ - Η ΝΕΑ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ

Την Εισαγωγή και το δεύτερο μέρος του άρθρου μπορείτε να τα διαβάσετε: 
Εισαγωγή και Α’ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ TO EΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ  

Η  ΝΕΑ  ΑΓΙΑ  ΤΡΙΑΣ
Οι  «έλληνες» πολιτικοί  θα  επιβάλλουν  σιγά  σιγά  στον  ελληνικό  λαό,  αυτό  που επέβαλαν  
οι  ευρωπαίοι  και  αμερικανοί πολιτικοί  στους  λαούς  τους.
Την υποχρεωτική  λατρεία της ιεράς  τριάδας  της νέας  εποχής: 
   «Εβραίοι – Ομοφυλόφιλοι – λαθρομετανάστες».    
 α.
 β. 
γ.


Ο «ΓΑΛΛΟΣ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ  ΣΑΡΚΟΖΙ: «ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΩ  ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ  ΡΑΤΣΑ».


Η   ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Παρακάτω  είναι  ένα μικρό  απόσπασμα από μια ομιλία που έδωσε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί στις 17 Δεκεμβρίου 2008 για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ecole Polytechnique στο Palaiseau (Παλεζώ). 

       Το  νόημα  της  ομιλίας  του  ήταν:  «ΘΑ  ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ,  ΜΕ  ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ,  ΦΥΛΕΤΙΚΗ  ΕΠΙΜΙΞΙΑ.  ΘΑ  ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ  ΤΗΝ  ΓΑΛΛΙΚΗ  ΡΑΤΣΑ  ΚΑΙ  ΘΑ  ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ  ΜΙΑ  ΝΕΑ  ΡΑΤΣΑ  ΜΕ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ  ΚΑΙ  ΑΡΑΒΕΣ  ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ».

Στην  συνέχεια  της  ομιλίας  του  ο  εβραίος  Σαρκοζί  αναφέρεται  στους  άραβες  της  Γαλλίας.  Προσέξτε  πόσο διαφορετικά μιλάει ο Σαρκοζί για τους Άραβες. Είναι ξεκάθαρο ότι βάσει σχεδίου, οι λευκοί Ευρωπαίοι πρέπει να πολυπολιτισθούν με το ζόρι και να αναμειχθούν, χάνοντας εντελώς την ταυτότητα τους, ενώ από την άλλη ΟΙ  ΑΡΑΒΕΣ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ  ΤΗΝ  ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ  ΤΟΥΣ, αλλιώς υπάρχει η «απειλή της βίας».
     «Γιατί τίποτα δεν είναι πιο επικίνδυνο από ΜΙΑ  ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, λέει με «πόνο» ο Σαρκοζί. Όταν ο αλλοδαπός ζητάει να μην χάσει την ταυτότητά του είναι «δικαιολογημένος» και «πληγωμένος». Όταν ο γηγενής Ευρωπαίος ζητά να μην χάσει την ταυτότητά του είναι «ρατσιστής» και ως εκ τούτου οι ίδιοι αυτοί «πονόψυχοι» βγάζουν λογίδρια και διοργανώνουν συνέδρια για την άνοδο του «ρατσισμού και του φασισμού» στην Ευρώπη.
20/12/2008   Ο  Σαρκοζί  ξαναχτυπά.  Γαλλικός  τύπος:  «Ο  Σαρκοζί  προωθεί  την  περιτομή.  Ξεκίνησε  μεγάλη  εκστρατεία, για  να  πεισθούν  όλοι  οι  ευρωπαίοι,  για  τα  πλεονεκτήματα  
της  περιτομής».

Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ...Δεν παίζεται με τίποτε ο Εβραϊκής καταγωγής Πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί: Ο άνθρωπος έχει βαλθεί να εβραιοποιήσει την «Χώρα του Διαφωτισμού» και σίγουρα θα τρίζουν τα οστά του Βολταίρου, που όλοι ξέρουμε τι έγραφε για τους κοσμαγάπητους Εβραίους στο «Φιλοσοφικό Λεξικό» του… Ο κοντοπίθαρος Σαρκοζί, αφού κατήργησε την Κυριακή Αργία στην Γαλλία για να ταπεινώσει τον Χριστιανισμό, αφού έστησε την «Μεσογειακή Ενωση» για να συμμετάσχει σ’ αυτήν και το αγαπημένο του Ισραήλ, ώστε να είναι έτοιμο να μπει και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τώρα κάνει Μεγάλη Εκστρατεία για να πεισθούν οι Ευρωπαίοι για τα... πλεονεκτήματα της Περιτομής!!.. Μεταφέρω τι μετέδωσαν στις 20 Δεκεμβρίου όλα τα Διεθνή Πρακτορεία: «Αλλη μία έρευνα έρχεται να προστεθεί σε εκείνες που δείχνουν ότι η Περιτομή λειτουργεί προστατευτικά. Ως σήμερα γνωρίζαμε ότι η Περιτομή προστατεύει τον άνδρα από τον ιό του Έητζ ΗΙV. Ερευνα που πραγματοποίησε ομάδα ειδικών από τη Γαλλία, δείχνει ότι η Περιτομή προστατεύει επίσης τους άνδρες από τον ιό που προκαλεί τον καρκίνο του τραχήλου μήτρας ΗΡV, με συνέπεια να προστατεύονται από τον ιό και οι ερωτικές σύντροφοι των ανδρών που έχουν κάνει Περιτομή. Η νέα έρευνα απέδειξε ότι οι γυναίκες που έχουν συντρόφους οι οποίοι έχουν κάνει Περιτομή έχουν σημαντικά λιγότερες πιθανότητες να προσβληθούν από τον ΗΡV από ό,τι οι γυναίκες οι σύντροφοι των οποίων δεν έχουν κάνει περιτομή»!!.. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Με τέτοια προπαγάνδα από τα Διεθνή ΜΜΕ, σε λίγο… όποιος δεν έχει κάνει περιτομή, δεν θα βρίσκει γυναίκα. Ας το κόψουμε, λοιπόν κι ας γίνουμε όλοι οι Εβραίοι, μπας και προκόψουμε…
"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ"


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...