Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ. ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ…ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΕΙΧΟΣ.

 

Διάφορα θέματα ετέθησαν κατά την πολύ πρόσφατη συνάντηση του κομμουνιστή,  οπαδού  του  εβραίου  Κάρλ  Μαρξ  (εβραϊκό  όνομα:  Κεσιλέ  Μαρδοχαίου),  υπουργού Παιδείας, Φίλη με τον διευθύνοντα σύμβουλο του  World Jewish Congress (WJC), Ρόμπερτ Στίνγκερ  και άλλων επιφανών σιωνιστών (Μαράμ Στερν, αρμοδίου σε θέματα διπλωματίας του WJC, του προέδρου του ΚΙΣ Μωϋσή Κωνσταντίνη, του εκπροσώπου της  Ισραηλιτικής  Κοινότητας Θεσσαλονίκης Δαυίδ Σαλτιέλ και του εκπροσώπου της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών Βίκτωρ Ελιέζερ.


Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε στην σελίδα του ΚΙΣ:
«Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα.

Οι εκπρόσωποι του  World Jewish Congress συνεχάρησαν την Ελληνική Κυβέρνηση και τον Υπουργό Παιδείας προσωπικά
για τις θετικές πρωτοβουλίες τους και τη σταθερή πολιτική τους στην υπεράσπιση των μεγάλων οικουμενικών αξιών της Δημοκρατίας και της Θρησκευτικής Ελευθερίας, αλλά και για τη στάση τους στο κρίσιμο ανθρωπιστικό ζήτημα των προσφύγων».

ΤΗΝ  ΙΔΙΑ  ΣΤΙΓΜΗ  Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΓΙΑΤΙ  ΔΕΝ  ΔΙΝΕΙ  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΤΟΥΣ  ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ  ΓΙΑ  ΤΑ  ΕΡΓΑ  ΤΟΥΣ;
Το Ισραήλ «σφραγίζει» με υπόγειο τείχος τα σύνορά του.

 
Το υπόγειο τείχος θα εκτείνεται σε απόσταση 37 μιλίων και θα εμβαθύνει αρκετά μέτρα κάτω από την επιφάνεια, ενώ θα ληφθούν και άλλα μέτρα προστασίας. Το τείχος θα εκτείνεται αρκετά μέτρα πάνω από το έδαφος, αντικαθιστώντας το παλιό δίκτυο, το οποίο έχει καταστραφεί σε ικανό ποσοστό. 
Τα συνεργεία έχουν ήδη ξεκινήσει τις εργασίες τους, με την εντολή να επισπεύσουν όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να ολοκληρωθεί το έργο όσο πιο σύντομα γίνεται.-


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...