Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018

ΟΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ «ΞΕΒΛΑΧΕΨΕ» ΤΗΝ ΜΟΔΑ. ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» «ΞΕΒΛΑΧΕΨΑΝ» ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.


 Ο Πέτρος Κωστόπουλος εξέφρασε την  τρισάθλια, εκφυλισμένη  και  τελικά  βλακώδη  και  αντιλαϊκή  άποψή  του  στο πεδίο της μόδας και της αισθητικής. Οι άλλοι μισέλληνες την εκφράζουν στο πεδίο της πολιτικής, της οικονομίας, της εθνικής αμύνης, της γλώσσης, του πολιτισμού.


Δεν διαφέρει σε τίποτε η μισελληνική συμπεριφορά του Πέτρου Κωστόπουλου από την συμπεριφορά των άλλων ευρωλιγούρηδων
Από  τον  Ιφικράτη  Αμυρά

Από μία άποψη είναι άδικος ο θόρυβος για την ανθελληνική δήλωση του Πέτρου Κωστόπουλου  (σας ξεβλάχεψα με τα περιοδικά μου), επειδή ό,τι έκανε ο Κωστόπουλος στον χώρο των περιοδικών lifestyle, το ίδιο έκαναν και κάνουν οι ευρωλιγούρηδες στον χώρο της πολιτικής(πότε επιτέλους θα γίνουμε ευρωπαίοι;).

Η δήλωση του Πέτρου Κωστόπουλου επαναλαμβάνεται καθημερινώς με διαφορετικούς τρόπους και από διαφορετικά χείλη.

Είναι το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο με μικρή παραλλαγή με τους διθυράμβους που γράφτηκαν στις ελληνόφωνες "προοδευτικές" εφημερίδες όταν πήρε το βραβείο Εurovision η μουσάτη τραγουδίστρια Κοντσίτα.

Είναι το ίδιο μήνυμα με μικρή παραλλαγή με αυτό που εκπέμπει η τρισάθλια και εκφυλισμένη μεγαλοαστική τάξη στην Ελλάδα όταν ωρύεται ότι "μας έσωσαν τα μνημόνια".

Είναι το ίδιο μήνυμα με μικρή παραλλαγή με αυτό των ευρωλιγούρηδων όταν αλαλάζουν, "πάση θυσία να μείνουμε στο ευρώ".

Είναι το ίδιο μήνυμα με μικρή παραλλαγή με αυτό που εκπέμπουν οι δολοφόνοι της ελληνικής γλώσσης και υπέρμαχοι των greeklish.

Είναι το ίδιο μήνυμα με μικρή παραλλαγή με αυτό των κοσμοπολιτών και διεθνιστών του παρηκμασμένου αριστεροδεξιού συνονθυλεύματος, το οποίο συνεχώς φωνασκεί υπέρ των ανοικτών συνόρων και υπέρ της εισβολής λαθροεποίκων.

Αυτές τις αντιλήψεις θεωρούν ως πρόοδο, ως εκσυγχρονισμό, ως μόδα.

Η ανθελληνική συμπεριφορά του Πέτρου Κωστόπουλου δεν διαφέρει σε τίποτε απ' όσους μιλούν υπέρ του ευρώ, υπέρ του μνημονίου, υπέρ των ανοιχτών συνόρων, υπέρ των λαθροεποίκων, υπέρ της ΕΕ. Τον ίδιο μισελληνισμό εκφράζουν αλλά σε διαφορετικό πεδίο.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος τον εξέφρασε στο πεδίο της μόδας και της αισθητικής. Οι άλλοι μισέλληνες τον εκφράζουν στο πεδίο της πολιτικής, της οικονομίας, της εθνικής αμύνης, της γλώσσης, του πολιτισμού.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...