Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ».


               Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνικόσ στρατόσ

Tην ανεξαρτητοποίησή του από το  κόμμα  της  "Χρυσής Αυγής" ανακοίνωσε προχθές  ο  στρατηγός  και  ευρωβουλευτής  του  κόμματος  Ελευθέριος Συναδινός,  ο  οποίος  ψηφίστηκε  από  τους  ψηφοφόρους  του  κόμματος,  με  την  ηθική  υπόσχεση
 ότι  αν  φύγει  από  το  κόμμα  θα  παραδώσει  και  την  έδρα  στο  κόμμα.  
Δυστυχώς,  παρότι  Έλληνας  στρατιωτικός,  φέρθηκε  ακριβώς  όπως  οι  έλληνες  πολιτικοί.  Δεν  παρέδωσε  την  έδρα,  μάλιστα  δήλωσε  ότι  οι  άλλοι  φέρθηκαν...ανήθικα.Οπως αναφέρει στην επιστολή αποχώρησής του από τη ΧΑ:
«Κατά τα τέσσερα έτη ειλικρινούς, αδιάλειπτης και άοκνης προσπάθειας να ενισχύσω κι εγώ, κατά το μέτρο που μου αναλογεί, τη φωνή της Ελλάδας στην Ευρώπη, αγωνιζόμενος με κάθε πρόσφορο τρόπο για αυτό που πάντοτε αποτελούσε γνώμονα της πορείας μου σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου, δηλαδή την ευημερία της πατρίδας μου και την προάσπιση των εθνικών της συμφερόντων έναντι οποιουδήποτε εχθρού.
Επέλεξα να θέσω εαυτόν στη διάθεση του πολιτικού σχηματισμού της Χρυσής Αυγής, βασιζόμενος στην πεποίθηση ότι υπάρχει ισχυρότατη θέληση αλλά και δυναμική πρωτοβουλία να εκπονηθεί σοβαρό σχέδιο τόσον αναφορικά με την έξοδο της Ελλάδας από τη δοτή κρίση, όσο και με τη διαφύλαξη της εδαφικής της ακεραιότητας, ανεξαρτήτως πολιτικού ή άλλου κόστους.
Σημειώνω εδώ, ότι η επιλογή μου να συστρατευτώ με τη ΧΑ, συνέπεσε χρονικά με την πλέον δύσκολη περίοδο για αυτή, δηλαδή εν μέσω συλλήψεων, προφυλακίσεων, ισχυρότατων διώξεων, κατά την οποία μεγάλο μέρος τόσο των στελεχών όσο και του απλού κόσμου, πόρρω απείχε από την εκδήλωση συμπαράστασης δια της προσωπικής εκθέσεως.
Προς λύπη μου όμως, διαπίστωσα ότι εντός του κινήματος δημιουργήθηκε σταδιακά ένας στενός κύκλος άεργων προσώπων, με μηδενική προθυμία να αναλάβουν έστω και την ελάχιστη πρωτοβουλία να ανταποκριθούν στον παλμό ενός πένητος λαού και μιας εθνικά εξευτελισμένης χώρας.
Ποτέ έως σήμερα δε δέχτηκα να συμβιβαστώ ή και να δεχτώ εκπτώσεις σε θέματα που αφορούσαν στην ηθική μου, (!)  στα πιστεύω μου και στην αξιοπρέπεια μου. Και δεν προτίθεμαι να το πράξω ειδικά τώρα που η πατρίδα μου δοκιμάζεται περισσότερο από ποτέ.
Από σήμερα λοιπόν, θέτω εαυτόν εκτός Χρυσής Αυγής δηλώνοντας ότι, θα συνεχίσω και έτσι να αγωνίζομαι για την πατρίδα μου».


Σημείωση:
Ο κάθε ευρωβουλευτής  εισπράττει  ως βασικό μισθό 6.000  ευρώ, 4.000 ευρώ για έξοδα διατήρησης γραφείου και για  κάθε παρουσία στην  ευρωβουλή  παίρνει  300 ευρώ ημερησίως,  συνολικά  δηλαδή  18.000 ευρώ. 
Οι  βουλευτές  και  ευρωβουλευτές της Χ.Α γνωρίζουν  πως έχουν  υποχρέωση να παραδίδουν στο ταμείο του κόμματός τους  το 50% από τον βασικό μισθό  τους,  για τα έξοδα ενοικίων - ρεύματος και λοιπά έξοδα των γραφείων του κόμματος. Λέγεται  ότι  ο  αποχωρήσας  δεν  ήταν  συνεπής  ούτε  σ' αυτό.
Βλέπουμε,  δυστυχώς,  ότι  και  οι  έλληνες  στρατιωτικοί  φέρονται  ακριβώς  σαν  τους  πολιτικούς.  Μάλιστα  εκφέρουν  πολιτικές  δικαιολογίες,  με τις  ίδιες γενικόλογες αοριστολογίες. 
Ο παραπάνω  στρατιωτικός  λέει  ότι  θα συνεχίσει τον αγώνα για την Ελλάδα.  
Πως θα το κάνει αυτό;  
Θα  προσχωρήσει  σε  άλλο  κόμμα;  
Γι  αυτό  τον  ψηφίσανε  οι  ψηφοφόροι  του;  

Ο στρατηγός αποχωρώντας  καταγγέλλει  διάφορα. 

Αν  είναι  έτσι  γιατί  ο ιδεολόγος στρατηγός δεν παραιτήθηκε και από τη βουλευτική του έδρα, μέσα σε μια εποχή και σε μία χώρα που το μεγαλύτερό της πρόβλημα είναι η ηθική σήψη;  
Νομίζει  ότι  με  την  παραπάνω  δήλωσή  του  έπεισε; 
Είναι  η  δήλωσή  του  αντάξια  των  Ελληνικών  στρατιωτικών  παραδόσεων; 

Ανακοίνωση Κεντρικής Επιτροπής Χρυσής Αυγής.
Η Κεντρική Επιτροπή του Λαϊκού Συνδέσμου καταδικάζει την κίνηση ανεξαρτητοποίησης του εκλεγμένου με την Χρυσή Αυγή ευρωβουλευτή Συναδινού και τον καλεί άμεσα:
1. Να παραδώσει την έδρα στο κόμμα
2. Να τακτοποιήσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς το κόμμα
Κάθε εκλεγμένος εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου είναι δεσμευμένος με τον λόγο της Τιμής του, σε περίπτωση αποχώρησης ή διαγραφής του, να επιστρέψει την έδρα στο κόμμα και τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.
Η μη τήρηση αυτής της δέσμευσης συνιστά πράξη μη ηθική, που στρέφεται ενάντια στο Κίνημα, τις Θυσίες και τους Αγώνες του.
Η άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι δεδομένη και σε αυτή οφείλονται οι αποκλεισμοί, οι διώξεις και η δημιουργία γελοίων συστημικών αναχωμάτων.

Καλούμε όλους τους Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες σε αγωνιστική εγρήγορση. Συνεχίζουμε δυναμικά μέχρι την Νίκη!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Κεντρική Επιτροπή


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...