Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018

Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Ronen Bergman: «Η ΜΟΣΣΑΝΤ ΕΧΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ, ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ».


Οι  μυστικές  υπηρεσίες  του  Ισραήλ  είναι  η  μοναδική  οργάνωση  στον  κόσμο,  που  μπορεί  να  εκτελεί  όποιον  βάλει  στο  μάτι,  χωρίς  κανένα  κράτος  και  καμιά  "ελεύθερη"  οργάνωση  και  εφημερίδα  να  διαμαρτυρηθεί  ποτέ.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα του δολοφονικού μένους των πρακτόρων της Μοσσάντ ήταν ο γερμανός επιστήμονας πυραυλικής τεχνολογίας Heinz Krug ο οποίος απήχθη από το Μόναχο το 1962, ανακρίθηκε στο Ισραήλ επί μήνες και τελικά εκτελέστηκε και το πτώμα του πετάχτηκε από αεροσκάφος της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας στην θάλασσα.  Ο Heinz Krug είχε εργαστεί κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στην ομάδα του γνωστού πρωτοπόρου των πυραύλων Werner von Braun και η Μοσσάντ υποψιαζόταν ότι συνεργαζόταν με τους Αιγυπτίους για την κατασκευή πυραύλων που θα μπορούσαν να πλήξουν το Ισραήλ.  Σύμφωνα με τα αρχεία της Μοσάντ, εκείνος που σχεδίασε την εκτέλεση ήταν ο Yitzhak Shamir, μεταγενέστερος πρωθυπουργός του Ισραήλ που τότε ήταν ένας εκ των επικεφαλής της Μοσάντ.

 

Σύμφωνα με την έρευνα του ισραηλινού δημοσιογράφου και νομικού Ronen Bergman, η Μοσσάντ από την ίδρυση της μέχρι των ημερών μας έχει δολοφονήσει σε μυστικές αποστολές πάνω από 3.000 ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων όχι μόνο των στόχων αλλά και πολλών αθώων ανθρώπων που βρέθηκαν σε λάθος τόπο σε λάθος χρόνο.
Μόνο κατά την διάρκεια της δεύτερης Ιντιφάντα, της Παλαιστινιακής εξέγερσης που διήρκεσε από τον Σεπτέμβριο του 2000 έως τον Φεβρουάριο του 2005, υπήρχαν κατά την διάρκεια ενός εικοσιτετραώρου 4-5 στοχευμένες δολοφονίες ατόμων που ήταν μέλη της οργάνωσης Χαμάς.
Η Μοσσάντ από την ίδρυση της το 1948 έως σήμερα δεν έχει νομικό πλαίσιο που να καθορίζει τα καθήκοντα της  και τα δικαιώματα των πρακτόρων της, ενώ έως την δεκαετία του 1970 απαγορευόταν ακόμη και η δημόσια παραδοχή της ύπαρξης της. Η δολοφονική μανία της Μοσσάντ έχει τις ρίζες της στους σιωνιστές ιδρυτές του κράτους του Ισραήλ οι οποίοι ήταν απογοητευμένοι κομμουνιστές επαναστάτες από την Ρωσία. Αυτοί οι κομμουνιστές είχαν φέρει την έννοια των πολιτικών δολοφονιών από την Σοβιετική Ένωση του Στάλιν και των άλλων αποβρασμάτων της ιστορίας και ίδρυσαν την πρώτη ένοπλη σιωνιστική ομάδα δολοφόνων το 1948 στην Γιάφα (λιμάνι της Παλαιστίνης στην Μεσόγειο που εποικίστηκε από Ιουδαίους).
Η Μοσσάντ εξυπηρετεί από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της τα σιωνιστικά συμφέροντα σε όλο τον πλανήτη. Η Μοσσάντ δεν είναι μια συμβατική υπηρεσία κατασκοπείας και ξεφεύγει από τα στενά περιθώρια μιας τέτοιας υπηρεσίας. Εξυπηρετεί με δολοφονίες τα συμφέροντα του σιωνιστικού κράτους και τα διεθνή συμφέροντα του Σιωνισμού. Αυτή η πρακτικά «αόρατη» ένοπλη οργάνωση με το δολοφονικό ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται οπουδήποτε στον κόσμο χωρίς να έχει πρόβλημα με εθνικούς νόμους ή άλλους περιορισμούς, οι οποίοι αφορούν τις συμβατικές υπηρεσίες πληροφοριών. Εκμεταλλεύεται την εβραϊκή διασπορά για να μπορεί να κρύβεται, τουτέστιν ότι εθνικότητα έχουν οι ανά τον κόσμο Εβραίοι έχουν και τα μέλη της Μοσσάντ, σύμφωνα με τον ισραηλινό ερευνητή Ronen Bergman.
Το έργο της Μοσσάντ είναι να δολοφονεί όσους ο διεθνής Σιωνισμός θεωρεί επικίνδυνους.ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...