Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018

ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΩΝ «ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΝΑ ΑΡΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ 3.000 ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΝΟ Ο…ΚΟΥΓΙΑΣ.

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ. 

  
 Α΄ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΚΟΥΓΙΑ

«Ως ποινικολόγος επί 40 και πλέον χρόνια και καθαρά από στενό, το τονίζω, νομικό ενδιαφέρον αλλά και αγάπη για τη Δικαιοσύνη, θέλω να τοποθετηθώ για την ποινική δίωξη και το ένταλμα συλλήψεως που εκδόθηκε και εκτελέστηκε εις βάρος του Κων/νου Μπαρμπαρούση.
Περίμενα από την ημέρα που ο ανόητος, και χρησιμοποιώ επιεικές επίθετο, Μπαρμπαρούσης στο πολιτικό του παραλήρημα στη Βουλή, επιπέδου αναλόγου του κόμματος, στο οποίο ανήκει, κάλεσε τις ένοπλες δυνάμεις να συλλάβουν τον Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις θέσεις τους στο Σκοπιανό ζήτημα, να τοποθετηθούν για την απαράδεκτη νομικά ποινική δίωξη που ασκήθηκε και για το απαράδεκτο ένταλμα συλλήψεως που εκδόθηκε από Τακτική Ανακριτή, δηλ. από Τακτική Δικαστή, οι θεσμικοί φορείς της χώρας, οι οποίοι έχουν υποχρέωση να αποτρέψουν στα πλαίσια πολιτικών σκοπιμοτήτων να υποβαθμίζεται ο μόνος θεσμός που, κατά την προσωπική μου κρίση, έχει μείνει πραγματικά όρθιος στην περίοδο που ζούμε από το 2009 και μέχρι σήμερα.
Ο θεσμός αυτός είναι η Δικαιοσύνη και μου κάνει εντύπωση που ούτε η Ένωση Εισαγγελέων ούτε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων ούτε η Ένωση Ποινικολόγων και Μαχομένων Δικηγόρων ούτε καθηγητές του Ποινικού Δικαίου σε όλα τα Πανεπιστήμια της Χώρας αλλά ούτε και ένας μεμονωμένα Εισαγγελέας ή ένας μεμονωμένα Δικαστής δεν αντέδρασαν σ’ αυτή τη φαρσοκωμωδία.
Είναι δυνατόν, κύριοι Συνάδελφοι Νομικοί (Δικαστές, Εισαγγελείς, Δικηγόροι), να απουσιάζετε και να μην παίρνετε θέση για μια τέτοια προσπάθεια ταπεινής πολιτικής εκμετάλλευσης, που στο τέλος θα υποβαθμίσει και τη κοινωνική και νομική απαξία του αδικήματος της εσχάτης προδοσίας, της συμπεριφοράς ενός αγραμμάτου ανοήτου, που στα πλαίσια ενός προσωπικού του παραληρήματος εξέφρασε μια κωμική και αδύνατη να πραγματοποιηθεί πρόσκληση προς τις ένοπλες δυνάμεις, και να μη σκέφτεστε ότι δεν υπάρχει Δικαστήριο στην Ελλάδα και Έλληνες Δικαστές, οι οποίοι, αν τελικώς παραπεμφθεί η υπόθεση αυτή, θα καταδικάσουν τη συγκεκριμένη γραφική προσωπικότητα για το αδίκημα που σήμερα κατηγορείται.
Επιτέλους, θα πρέπει να γίνει συνείδηση ότι το Σύνταγμα της Ελλάδος δεν κάνει διακρίσεις για το ποιος είναι ο κατηγορούμενος, σε ποιο κόμμα ανήκει, αν είναι πλούσιος ή φτωχός, αν είναι μορφωμένος ή αγράμματος, αν είναι διανοούμενος ή όχι, αλλά επιτάσσει όλοι οι πολίτες της Ελληνικής Δημοκρατίας να απολαμβάνουν ίσης νομικής μεταχειρίσεως.
Προσωπικά, αν με ρωτούσατε για τον Μπαρμπαρούση, θα σας έλεγα ότι πρόκειται για ένα γραφικό αγράμματο πρόσωπο που δυστυχώς, όπως καταντήσαμε, και υπάρχουν αρκετοί όμοιοί του στη Βουλή σε όλα τα κόμματα, είναι  Βουλευτής, άρα ψηφίζει για τη ζωή μας, αλλά ακόμη και αυτού του είδους η προσωπικότητα έχει το δικαίωμα να τυγχάνει μεταχειρίσεως από τη Δικαιοσύνη, όπως θα τύγχανε και ο οποιοσδήποτε άλλος Βουλευτής οποιουδήποτε άλλου Κόμματος ή χρώματος που θα τολμούσε να εκφράσει στη Βουλή μια τέτοια πρόσκληση προς τις ένοπλες δυνάμεις, και η μεταχείριση αυτή είναι μία και μοναδική: θα αντιμετωπιζόταν όχι ως νομικά ενδιαφέρων αλλά ως γελοίος.
Ακόμη και ο πρωτοετής φοιτητής της Νομικής γνωρίζει τι είναι προπαρασκευαστικές πράξεις, αλλά και ακόμη και ο νεαρότερος Έλληνας Δικαστής γνωρίζει με ποιες νομικές προϋποθέσεις εκδίδονται εντάλματα συλλήψεως».


  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΚΟΥΓΙΑ

Δυστυχώς, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις φορές, ήλθε η απόφαση της τακτικής Δικαιοσύνης για να επιβεβαιώσει την δικαιολογημένη ανησυχία μου για τον κίνδυνο πολιτικοποιήσεως των συμπεριφορών και των αποφάσεων Εισαγγελέων και Τακτικών Δικαστών.
Θα κάνω μόνο ένα σχόλιο: δηλαδή, κ.κ. Εισαγγελείς και Δικαστές, που αναμειχτήκατε σε αυτήν την φαρσοκωμωδία, οι προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας κοστίζουν σε αυτόν που τις διαπράττει 30.000€ και καθαρίσαμε?
Δυστυχώς, ούτε κάποιοι πολιτικοί, ούτε κάποιοι Εισαγγελείς, ούτε κάποιοι Δικαστές έχουν συνειδητοποιήσει τι τους ζητάει ο θεμελιώδης νόμος του κράτους, το Σύνταγμα (!!!!), για την τήρηση του οποίου έχουν ορκιστεί.
Όταν κάποιος κατηγορείται ότι πράγματι διέπραξε το αδίκημα της προπαρασκευής του αδικήματος της εσχάτης προδοσίας, είτε οδηγείται στην φυλακή για όλη του τη ζωή, είτε, όταν η Δικαιοσύνη πείθεται ότι δεν έχει διαπραχθεί αυτή η πράξη, ακόμα κι αν έχει ασκηθεί εσφαλμένα ποινική δίωξη εις βάρος του, δεν ξευτιλίζουμε την κατηγορία, αφήνοντάς τον ελεύθερο με την καταβολή εγγυήσεως 30.000€, και έχουμε το θάρρος με τις συμπεριφορές μας, όταν είμαστε Εισαγγελείς και Δικαστές που τελικώς αποφασίζουμε να διορθώνουμε με την απόφασή μας το λάθος, ανθρώπινο ή όχι, που έκαναν άλλοι Εισαγγελείς και άλλοι Δικαστές, να αφήνουμε τον κατηγορούμενο ελεύθερο, ακόμη κι αν αυτός είναι αυτός ο γελοίος Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο, διότι διαφορετικά εξευτελίζουμε στην κυριολεξία την κοινωνική και τη νομική απαξία του σοβαρότερου εγκλήματος που προβλέπεται στον Ποινικό Κώδικα, της εσχάτης προδοσίας εις βάρος του ελληνικού λαού.
Αθήνα, 21/6/2018
Με προσωπική και νομική αξιοπρέπεια Αλέξιος Κούγιας

Ορισμένα  συμπεράσματα  του  «διαπρεπούς  νομικού»  είναι  σωστά: 
Δύο  μόνο  επισημάνσεις:
1.  Ο  δικηγόρος  Κούγιας  δήλωσε  παλιά  ότι  είναι  αριστερός,  δηλαδή  κομμουνιστής,    μόδα  των  καθυστερημένων  τύπων  της  Ευρώπης). 
Όπως  ξέρουμε  οι  κομμουνιστές,   αναμασώντας  τις  δοξασίες  του  προφήτη  τους,  του  ιουδαίου,  εγγονού  ραββίνου,  Κεσιλέ  Μαρδοχαίου  (Καρλ  Μαρξ),  εγγενώς,  θεωρούν  κάθε  άλλη  ιδεολογία,  κάθε  άλλη  αντίπαλη  σκέψη  και  φιλοσοφία,  σαν  γελοία  και  μη  σοβαρή.  (Αυτό  είναι  το  πνεύμα  όλων  των αβρααμογενών  ιδεολογιών).  Βέβαια  ο  "ανόητος"  και  "γελοίος"  Μπαρμπαρούσης,  βουλευτής  ενός  "ανάλογου  επιπέδου  κόμματος",  δεν  κάλεσε  τον  στρατό  να  επέμβει  για  τις  ανόητες  "θέσεις"  του  Τσίπρα  και  του  μασόνου  Παυλόπουλου,  αλλά  για  την  υπογραφή  του  Τσίπρα  στην  προδοσία  της  Μακεδονίας. 

Άκου  "θέσεις"  του  Τσίπρα...  
Λες  και  το  θέμα  είναι  κάποιο  διαζύγιο  μιας  τηλεστάρ,  που  ανέλαβε  ο  κ.  Κούγιας.   
Όσο  για  την  λέξη  "παραλήρημα"  καλύτερα  άστην  κ.  Κούγια,  γιατί  αν  μπλέξουμε  και  ψυχίατρους,  δεν  θα  έχεις  καμία  τύχη.

2.    Ποιο  είναι  το  επίπεδο  των «ελλήνων  πολιτικών»  και  των  πολιτικών  κομμάτων  στην  Ελλάδα  ας  το  αφήσουμε  στην  άκρη.   Οι  "Αυτόχθονες  Έλληνες"  έχουν  κάνει  επανειλημμένα  ανάλυση  της  πρακτορίλας,  της  διαφθοράς  και  της  ανικανότητας  των  «ελλήνων  πολιτικών»  και  των  αντίστοιχων,  δημιουργημένων  από  ξένες  πρεσβείες,  κομμάτων  τους.  
  
Βλέπε  και  την  Ελλάδα  του  1830:  και  τότε  υπήρχαν  τα  "ελληνικά"  κόμματα  που  λέγονταν  (με  ειλικρίνεια)  Αγγλικό,  Γαλλικό,  Ρωσικό,  ανάλογα  από  ποια  πρεσβεία   τα  έπαιρναν  οι  «έλληνες  πολιτικοί»  της  εποχής. 

Βλέπε  και  την  Ελλάδα  του  2015:  η  Γερμανική  πρεσβεία,  μετά  από  αξιοπρόσεκτη  και  μεθοδική  μελέτη  των  στελεχών  της,  έδιωξε  τον  Σαμαρά  και  έκανε  πρωθυπουργό  τον  Τσίπρα,  ο  οποίος  στα  μετέπειτα  χρόνια  θα  εξυπηρετούσε  τα  σχέδια  της  Μέρκελ  και  των  τοκογλύφων  εξαιρετικά.  Η  κοινοβουλευτική  δημοκρατία είναι  άλλωστε  το  πολίτευμα,  που  στηρίζεται  στην  θέληση  του  λαού.  Το  ίδιο  έγινε  και  πρόσφατα  στην  Γαλλία,  όπου  ο  Ρότσιλντ  τοποθέτησε  με  το  έτσι  θέλω  τον  υπάλληλό  του  Μακρόν  σαν  «πρόεδρο  της  δημοκρατίας»,  έναν  φτωχό  ψυχασθενή,  που  βιάστηκε  στην  ηλικία   των  15  ετών  από  την  καθηγήτριά  του,  την  οποία  μετά  παντρεύτηκε.  

 
Ποιος  είναι  βέβαια  γελοίος  (ένα  επιεικές  επίθετοτο  κρίνει  καθημερινά  ο  κόσμος,  όταν  βλέπει  ένα  δημόσιο  άτομονα  έχει  κάνει  την  προσωπική  και  οικογενειακή  του  ζωή  σήριαλ  στην  τηλεόραση.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...