Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

«800 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ» ΛΕΕΙ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ. «ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ»; ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΑΝ: «ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;» ΚΑΛΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΚΟΤΖΙΑ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ». ΚΑΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΚΟΤΖΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ: «ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ».


 
ΝΑ   ΓΝΩΡΙΖΕΙ  Ο  ΠΡΟΔΟΤΗΣ  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΟΤΙ  ΟΙ  ΟΠΑΔΟΙ  ΤΟΥ  ΑΡΗ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  ΔΕΝ  ΘΑ  ΜΕΙΝΟΥΝ  ΑΔΡΑΝΕΙΣ   ΣΤΟ  ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ  ΤΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.  Η  ΠΑΝΩΘΕΘΡΙΑ  ΤΩΝ  ΠΡΟΔΟΤΩΝ  ΕΙΝΑΙ  ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ.
 
Ο  σύντροφος  κομμουνιστής  προδότης  Ν. Κοτζιάς,  μιλώντας  στον ρ/σ 24/7  στους 88,6   στην εκπομπή «Παιχνίδια εξουσίας» των Β. Σκουρή και Α. Σπανού, αναφέρθηκε στην τεράστια  συγκέντρωση των  πατριωτών  Μακεδόνων  Θεσσαλονικέων,  που  δεν  του  άρεσε  και  που έγινε πριν λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη.
Στην  συνέντευξη  ανέφερε πως στα συλλαλητήρια της  Μακεδονίας φώναζαν το σύνθημα «φέρτε μας τα όπλα να πάρουμε τα Σκόπια«. Αναρωτήθηκε γιατί δεν παρεμβαίνει εισαγγελέας και γιατί δεν το  έχει καταδικάσει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Έχω πάρει 800 επιστολές με απειλές κατά της ζωής μου και της οικογένειάς μου. Έχω πάρει κούτες με αίματα και με χώματα ποτισμένα με αίμα. Πού είναι ο εισαγγελέας; Μιλάμε για βαριά κακουργήματα στα οποία δεν βλέπω κανείς να αντιδρά. Βρήκα τα τηλέφωνα, τις διευθύνσεις και τα ονόματα ανθρώπων που με απειλούν τηλεφωνικά. Οι αρχές κάνουν απλώς συστάσεις. Ολο αυτό θυμίζει την περίοδο 63-65. Έχουμε εκτροπή σε ρητορική μίσους. Έχετε δει κανέναν εισαγγελέα να ενοχλείται;».
Ο κ. Τζιτζικώστας συμπεριφέρεται σαν να θέλει δημιουργήσει Λέγκα του Βορρά. Τι δουλειά έχουν οι μητροπολίτες σε συσκέψεις του περιφερειάρχη; Ορισμένοι ιεράρχες δεν έχουν καμία δουλειά να ανακατεύονται στην πολιτική διαμάχη του τόπου.  Ένας παπάς στη Ρόδο μας έβριζε χυδαία και η Δικαιοσύνη δεν παρενέβη. Η ρητορεία του μίσους γίνεται ανεκτή και διευκολύνεται από τη στάση της ΝΔ και ειδικά από στελέχη της στη βόρεια Ελλάδα όπως ο κ. Τζιτζικώστας. Δεν υπάρχει πια μέτρο». 


Κάθε  λογικός  άνθρωπος  που  διαβάζει  τα  παραπάνω,  του  ανεβαίνει  το  αίμα  στο  κεφάλι  με  την  ασυνάρτητη  αυτή  συνομιλία  του,  για  κακή  μας  τύχη, "υπουργού εξωτερικών".
Αυτοί  οι  άνθρωποι  δεν  έχουν  συνειδητοποιήσει  καθόλου  το  μέγεθος  της  προδοσίας  που  έχουν  διαπράξει;  
Είναι  άραγε  τόσο  ζώα  ή  τοσο  πορωμένοι  προδότες.    

ΤΑ  «ΠΑΡΑΝΟΜΑ»  ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ  ΤΩΝ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ  ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ  ΠΟΥ  ΔΕΝ  ΑΡΕΣΟΥΝ  ΣΤΑ  ΑΥΤΙΑ  ΤΟΥ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ  ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ  ΠΡΟΔΟΤΗ  ΚΟΤΖΙΑ: 

 «Πιόνια και Μασόνοι πολιτικοί, η Μακεδονία είναι Γη Ελληνική».
«Στα όπλα στα όπλα, να πάρουμε τα Σκόπια».
«Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ Σκοπιανέ».
«Γερά γερά στα χνάρια του Μελά».
«Η Μακεδονία είναι ελληνική ποτέ δεν θα την πάρετε εσείς οι Σκοπιανοί».
«Στους Μακεδόνες ρέει αίμα ελληνικό, στους Σκοπιανούς δεν θα δώσουμε το όνομα αυτό».
«Η Μακεδονία είναι ελληνική, αλήτες προδότες πολιτικοί».

«Τσίπρα  προδότη  κομιτατζή,  η Μακεδονία είναι Ελληνική».
«Την υπογραφή την βάζει ο Λαός κι  όχι ο ρουφιάνος  ο πρωθυπουργός».
 


Και  ένα  τελευταίο:  το  χθεσινό  σύνθημα  των  100  βρωμερών  σοροσσυριζαίων  κομμουνιστών,  που  έκαναν  αντισυγκέντρωση  στην  νέα  μεγαλειώδη  πορεία  των  πατριωτών  Θεσσαλονικέων,  «είμαστε εβραίοι, μωαμεθανοί, Τούρκοι προβοκάτορες και φιλοσκοπιανοί»,  ήταν  εξαιρετικό  σύνθημα,  άρεσε  πολύ  στον  Κοτζιά,  ούτε  σκέψη  να  το  καταδικάσει  και   δεν   ενόχλησε  τα   αυτιά  κανενός  εισαγγελέα.                       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΤΟΥ  ΑΡΗ

Η Μακεδονία είναι μια, μοναδική και ελληνική. Μακεδονία και ΑΡΗΣ είναι έννοιες ταυτόσημες.
Ο ΑΡΗΣ ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι ο γνήσιος πρεσβευτής της Μακεδονίας στα πέρατα της γης.

        


ΝΑ   ΓΝΩΡΙΖΕΙ  Ο  ΠΡΟΔΟΤΗΣ  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΟΤΙ  ΟΙ  ΟΠΑΔΟΙ  ΤΟΥ  ΑΡΗ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  ΔΕΝ  ΘΑ  ΜΕΙΝΟΥΝ  ΑΔΡΑΝΕΙΣ   ΣΤΟ  ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ  ΤΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.  Η  ΠΑΝΩΘΕΘΡΙΑ  ΤΩΝ  ΠΡΟΔΟΤΩΝ  ΕΙΝΑΙ  ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ.


«Ως υποστηρικτές της γνησιότερης και σπουδαιότερης εκπροσώπησης του Αθλητισμού της Βορείου Ελλάδος,  προερχόμενος από τις βαθιές Μακεδονικές ρίζες των ιδρυτών του, ο SUPER 3 EVOSMOU,  δεν επιτρέπει σε κανέναν καιροσκόπο πολιτικό φορέα να διαπραγματεύεται το όνομα της Μακεδονίας!

Ο Μακεδόνας ΑΡΗΣ αποτελεί το χρυσοποίκιλτο μνημείο της Αθλητικής ζωής της χώρας και δεν δέχεται καμία αλλοίωση της καταγωγής του.
Έχοντας την μέγιστη των τιμών, να ακολουθούμε και να λατρεύουμε την πρώτη ιδρυθείσα ομάδα της απελευθερωμένης Θεσσαλονίκης, έχουμε ιερό χρέος να προφυλάξουμε, την παράδοση και την ιστορική αλήθεια που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον ισχυρότερο σύλλογο που έχει στην κατοχή του τους περισσότερους τίτλους σε όλη την επικράτεια εκτός Αθηνών.

Σας προειδοποιούμε, ότι μόνο αμέτοχοι και αδρανείς δεν μπορούμε να παραμείνουμε στην διαστρέβλωση και παραποίηση 3.000 ετών πραγματικότητας και την απεμπόληση της Μακεδονίας.   Μαθήματα ιστορίας δεν δεχόμαστε από κανέναν!  Η ώρα της κάλπης φτάνει και να είστε σίγουροι ότι προσθέσατε ένα ακόμα λιθαράκι στην επικείμενη πολιτικής σας πανωλεθρίας.

Όπως αναφέρει και ο πρώτος ύμνος του συλλόγου που γράφτηκε το 1926 και τον ακολουθούμε πιστά.

«Παντα θα φορείς του νικητού τα αμάραντα στεφάνια και τη δόξα σου ποτέ κανείς δεν θα την πάρει,  είσαι το παιδί της νίκης ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΑΡΗ».

ΥΓ.  Για την ψηφοθηρία σας,  να απευθυνθείτε στον φιλοξενούμενο «Μεγιστάνα» της πόλης.
Τότε θα ξαναμετρηθούν οι δυνάμεις μας………..

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΥΟΣΜΟΣ ΣΟΥΠΕΡ 3».

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣΜηνυτήρια αναφορά κατά του πρωθυπουργού και του Ν. Κοτζιά από εν αποστρατεία πλωτάρχη του Πολεμικού ΝαυτικούΜηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών από τον εν αποστρατεία πλωτάρχη του Πολεμικού Ναυτικού Παναγιώτη Σταμάτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αναφορά αποδίδονται στον κ. Κοτζιά, τα αδικήματα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας, της επιβουλής της ακεραιότητας της χώρας, της απιστία κατά την υπηρεσία και της παράβαση καθήκοντος.


Στον Πρωθυπουργό αποδίδεται η ηθική αυτουργία στα αδικήματα που καταλογίζονται στον κ. Κοτζιά, ενώ ως συναυτουργοί φέρονται όσοι κυβερνητικοί και μη παράγοντες συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην διάπραξη των αδικημάτων αυτών.
Στη μήνυση επισημαίνεται ότι «η συμφωνία που υπογράφηκε από τον υπουργό Εξωτερικών κ. Κοτζιά και τον ομόλογό του της πΓΔΜ, Νικολά Ντιμιτρόφ (17.6.2018), παρουσία των Πρωθυπουργών Αλέξιου Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ, είναι επώδυνη, ταπεινωτική και κακή».
Και αυτό γατί «απεμπολεί τα εθνικά δίκαια της χώρας, με διαδικασίες που δεν έχει προβλέψει κανείς, ενώ είναι μια συμφωνία που δίνει κρατική υπόσταση σε ένα εθνοκατασκεύασμα, η οποία υποκρύπτει μελλοντική απόπειρα αλυτρωτικών προθέσεων, που πλήττει τα οικονομικά συμφέροντα της Β. Ελλάδος, παρά την απόλυτη αντίθεση της πλειονότητας του Ελληνικού λαού, χωρίς εξουσιοδότηση από το υπουργικό συμβούλιο ή από τον Ελληνικό λαό (δημοψήφισμα), παραχωρώντας το όνομα «Βόρεια Μακεδονία», οριοθετήθηκε ένας γεωγραφικός χώρος ο οποίος περιέχει την έννοια του «Μακεδονικού Έθνους», όχι με την Ελληνική ιστορική, πολιτιστική και εθνολογική έννοια αλλά με ακαθόριστη και ομιχλώδη «Βαλκανική» χροιά».
Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την αναγνώριση ιθαγένειας και Μακεδονικής γλώσσας, δημιουργείται «ένα άκρως εκρηκτικό περιβάλλον για το τι πρόκειται να ακολουθήσει», επισημαίνεται στη μήνυση και υπογραμμίζεται: «Η συμφωνία για «Βόρεια Μακεδονία» που υπεγράφη «κρύβει» ουσιαστικά «Μακεδονική» εθνικότητα στους Σκοπιανούς και σε συνδυασμό με τη γλώσσα ανοίγει τον δρόμο για δημιουργία «Μακεδονικού έθνους».


ΜΙΑ  ΓΝΩΜΗ:  Γνώμη  των  "Αυτόχθονων  Ελλήνων"  είναι  ότι  μηνυτήρια  αναφορά  πρέπει  να  κατατεθεί  και  εναντίον  της  εισαγγελέως  του  Αρείου  Πάγου  και  των  ανωτάτων  δικαστικών  αρχών  της  χώρας,  για την  απραξία  και  την  αναισθησία  τους.  Βλέπουν  απαθείς  την  κατάφωρη  εθνική  προδοσία  μιας  συμμορίας,  που  άρπαξε  με  απάτη,  ψέμματα  και  έξωθεν  καθοδήγηση  την  εξουσία  και  δεν  αντιδρούν. Οι  έλληνες  δικαστές  και  εισαγγελείς  αυτοθαυμάζονται  ότι  είναι "λειτουργοί".  Στην  πραγματικότητα  σήμερα  στην  Ελλάδα,  έχει  επέλθει  πλήρης  υπαλληλοποίηση  του  δικαστικού  και  εισαγγελικού  σώματος.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...