Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΙΠΑΝ ΧΘΕΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΣΙΠΡΑ. «Δεν δεχόμαστε σε καμία περίπτωση και για κανέναν λόγο να παραδώσουμε στα Σκόπια, «μακεδονική» ταυτότητα, εθνικότητα, γλώσσα και όνομα».


Δημοψήφισμα τώρα  και ο λόγος στους Έλληνες είναι το κεντρικό σύνθημα της Αυτοδιοίκησης της Μακεδονίας και όχι μόνο, όπως αυτό προέκυψε από τη χθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου και των δημοτικών συμβουλίων της Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσία των προέδρων ΕΝΠΕ και ΚΕΔΕ, των επικεφαλής της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Αυτοδιοίκησης της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και της Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και των φορέων, Επιμελητηρίων και Πανεπιστημίων της περιοχής.

Οπως γίνεται αντιληπτό, οδεύουμε πλέον σε μετωπική σύγκρουση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με την σκυτάλη να παίρνουν πλέον οι «τοπικοί άρχοντες» της Μακεδονίας και Θράκης!
Κινητοποιήσεις μέχρι τέλους και θα δούμε αν θα αντέξει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ…
Σε μια κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Grand Hotel Palace, την ίδια αίθουσα όπου πραγματοποίησε την ομιλία του ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, οι αυτοδιοικητικοί ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, που μαζί με τον πρόεδρο της ΠΕΔΚΜ, Λάζαρο Κυρίζογλου.

Στην πρώτη σειρά κάθισαν, εκτός των κ.κ. Τζιτζικώστα και Κυρίζογλου, ο Κ. Αγοραστός, ο Γ. Πατούλης, ο Χ. Μέτιος, ο Θ. Καρυπίδης και οι πρόεδροι των δύο ΠΕΔ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, όπως και ο πρύτανης του ΑΠΘ και πολλοί δήμαρχοι και αντιπεριφερειάρχες.
«Δεν θα σταματήσουμε στιγμή να αναδεικνύουμε την ιστορικότητα, τη μοναδικότητα και την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Δεν δεχόμαστε τετελεσμένα. Δεν δεχόμαστε σε καμία περίπτωση και για κανέναν λόγο να παραδώσουμε στα Σκόπια, ‘μακεδονική’ ταυτότητα, εθνικότητα, γλώσσα, και όνομα. 
Δεν θα αφήσουμε οι Πρέσπες να γίνουν το Βατερλώ της χώρας, Βατερλώ θα γίνουν για εκείνους που υπέγραψαν τη ‘συμφωνία’. Και τώρα είναι η ώρα της ευθύνης. Δεν χωρούν πλέον ούτε μισόλογα ούτε ‘ναι μεν αλλά’ από κανέναν. Τα μείζονα εθνικά ζητήματα δεν σηκώνουν μεταγενέστερα mea culpa, δεν σηκώνουν μεταγενέστερες δικαιολογίες για άγνοια και αυταπάτες. Τώρα κρίνεται το μέλλον αυτού του τόπου. Τώρα είναι η ώρα της εθνικής ευθύνης για όλους και για τον καθένα ξεχωριστά.
Τώρα είναι η ώρα όμως και της δημοκρατικής ευθύνης. Γιατί, επιλεκτικές δημοκρατικές ευαισθησίες δεν υπάρχουν. Καλούμε όλα τα κόμματα να μην επικυρώσουν τη συμφωνία στη Βουλή. Καλούμε όλα τα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης, να μην απέχουν από την ψηφοφορία και να ψηφίσουν όχι στη ‘συμφωνία’. Καλούμε την κυβέρνηση να δώσει επιτέλους το δικαίωμα στον ελληνικό λαό να εκφράσει δημοκρατικά τη γνώμη του για τη ‘συμφωνία’ με δημοψήφισμα. Ας σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων. Δημοψήφισμα τώρα! Ο λόγος στους Έλληνες!»,  τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας στην τοποθέτησή του.
«Η απόσταση μεταξύ ελληνικής κοινωνίας και κυβέρνησης έχει λάβει πλέον, πρωτοφανείς διαστάσεις. Όχι γιατί υπάρχει κάποιο υπόγειο, οργανωμένο σχέδιο, αλλά γιατί το σύνολο σχεδόν του ελληνικού λαού, βλέπει αυτό που η κυβέρνηση δεν θέλει να παραδεχθεί, ότι η ‘συμφωνία των Πρεσπών’ συνιστά ήττα και όχι λύση, ότι ανοίγει πληγές που θα βρούμε μπροστά μας στο μέλλον», τόνισε ο περιφερειάρχης.
«Ναι σε μία συμφωνία όχι όμως στην οποιαδήποτε συμφωνία, και βέβαια, ένα αδιαπραγμάτευτο ΟΧΙ σ’ αυτή τη ‘συμφωνία’, που είναι απαράδεκτη, προκλητική και επιζήμια για τα συμφέροντα και το μέλλον της χώρας και των Ελλήνων πολιτών. Και το ίδιο προκλητικό είναι το γεγονός ότι όλα αυτά, δεν τα υπέγραψε μια ισχυρή κοινοβουλευτικά κυβέρνηση, τα υπέγραψε το ένα από τα δύο κόμματα μιας αναιμικής και κοινωνικά μειοψηφικής κυβέρνησης. Και μάλιστα τα υπέγραψε ο στενός πυρήνας, η ελίτ του κόμματος: 
Ο ιδεοληπτικός και εμμονικός ΣΥΡΙΖΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ του 3%. Ο ΣΥΡΙΖΑ των 100 στελεχών που ήθελαν σκέτο ‘Μακεδονία’ στην ονομασία, εδώ και χρόνια. Το κόμμα των στελεχών που επισκέπτονταν τα Σκόπια και διαδήλωναν μαζί με το κόμμα του υπερεθνικιστή  Γκρουέφσκι κατά της Ελλάδας. Αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύει σήμερα μια ολόκληρη χώρα και έναν ολόκληρο λαό σε μια τραγική και επικίνδυνη συμφωνία», σημείωσε ο κ. Τζιτζικώστας.
Ο κ. Τζιτζικώστας είπε ότι η κυβέρνηση έχει ακέραια την ευθύνη για το σημείο που έφτασε τη χώρα και παρόλα αυτά «έχουν και το θράσος τώρα να υψώνουν τόσο ωμά και να κουνούν το δάχτυλό τους, στους Έλληνες πολίτες που δεν συμφωνούν».
«Εξωτερική πολιτική, αλαζονική στο εσωτερικό της χώρας και φοβική στο εξωτερικό δεν είναι εξωτερική πολιτική, είναι ο ορισμός της τζάμπα μαγκιάς. Είναι άλλο πράγμα να προσπαθείς να πείσεις με επιχειρήματα, και είναι τελείως διαφορετικό να κουνάς το δάχτυλο, σε εκατομμύρια ανθρώπους γι’ αυτά που πιστεύουν, για το γεγονός ότι έχουν διαφορετική άποψη.
Επιτέλους, ποιούς λοιδορεί, ποιούς προσπαθεί να απαξιώσει η κυβέρνηση; Τους ανθρώπους που αισθάνονται πατριώτες; Δεν είναι ‘πατριδοκάπηλοι’ όλοι αυτοί οι άνθρωποι. Δεν είναι φασίστες και ρατσιστές. Είναι άνθρωποι που αγαπούν την πατρίδα τους, χωρίς να μισούν τους άλλους. Είναι άνθρωποι που έχασαν συγγενείς, γονείς, παππούδες, στους αγώνες για την απελευθέρωση της Μακεδονίας, στους αγώνες για την Ελευθερία και την Ανεξαρτησία της πατρίδας μας. 
Είναι οι άνθρωποι που σηκώνουν την Ελλάδα στους ώμους τους. Που δουλεύουν σκληρότερα από ποτέ, χωρίς όλα αυτά τα χρόνια να μπορούν να κάνουν όνειρα. Άνθρωποι που υπέμειναν καρτερικά όλα τα βάρη που έπεσαν στις πλάτες τους, όμως δεν αντέχουν και δεν δέχονται να στερηθούν την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπειά τους. Είναι άνθρωποι που δεν αποδέχονται τον σφετερισμό της ταυτότητας, της γλώσσας, του ονόματος και της Ιστορίας της Μακεδονίας μας. Να μην αναρωτιέται λοιπόν, ο κ. Κοτζιάς, πού πήγαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, να κάνει λίγο υπομονή και θα τους βρει μπροστά του στις κάλπες, όποτε και αν γίνουν οι εκλογές», υπογράμμισε ο κ. Τζιτζικώστας.
Την κάθετη και απόλυτη αντίθεσή του προς τη συμφωνία των Πρεσπών, η οποία, όπως είπε, συνιστά πολύ σοβαρή εθνική υποχώρηση, διπλωματική και εθνική ήττα και είναι επιζήμια για τη χώρα μας και το λαό μας, διατύπωσε ο κ. Κυρίζογλου.
Κυρίζογλου: Στον αέρα η συμφωνία
Ο κ. Κυρίζογλου ζήτησε επίσης δημοψήφισμα και υπενθύμισε την ομόφωνη απόφαση της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι, η οποία ορίζει ότι η FYROM θα κληθεί να διεξαγάγει ενταξιακές διαπραγματεύσεις στη Συμμαχία μετά την επίλυση του ονοματολογικού της. προηγούμενη επίλυση. «Η θέση μας αυτή, χωρίς να ασκηθεί τελικά βέτο, έγινε ομόφωνη νατοϊκή απόφαση. Αυτή μάλιστα «ομόφωνη απόφαση» κατά λέξη επαναλήφθηκε στις επόμενες πέντε Συνόδους Κορυφής του ΝΑΤΟ μέχρι και το 2016. Αυτή είναι η αλήθεια και δεν επιτρέπεται σε κανένα να την παραχαράσσει.
Το 1977 μάλιστα, δεν υπήρξε καμία δήθεν αναγνώριση ‘Μακεδονικής’ γλώσσας αλλά μία συνήθης συνδιάσκεψη του ΟΗΕ γλωσσολογικού-τυπολογικού χαρακτήρα. Καμία Ελληνική Κυβέρνηση στο παρελθόν δεν είχε αναγνωρίσει ούτε ‘μακεδονική’ εθνότητα ούτε ‘μακεδονική’ γλώσσα, που συνιστούν τη ρίζα του αλυτρωτισμού των γειτόνων μας. Τα ακραία στοιχεία της γειτονικής χώρας τώρα και στο μέλλον έχουν, με την υπογραφή μας, όνομα, εθνότητα, γλώσσα (Μακεδονία, Μακεδόνας, Μακεδονική), που παρά τις διευκρινίσεις, συνιστούν τη βάση του αλυτρωτισμού τους, ο οποίος αντί να υποχωρήσει θα ενισχυθεί» υπογράμμισε.
Ο πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ υποστήριξε ακόμη ότι «απεμπολήσαμε ως χώρα την ιστορική επιχειρηματολογία και την ιστορική αλήθεια. Με τη συμφωνία αυτή δώσαμε όνομα, εθνότητα, γλώσσα χωρίς να διασφαλίσουμε τα αποτελέσματά της. Η συμφωνία αυτή είναι ουσιαστικά στον αέρα».
Ο κ. Κυρίζογλου έκλεισε την ομιλία του λέγοντας πως οι Έλληνες πολίτες, αισθάνονται προσβεβλημένοι και ταπεινωμένοι και δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχθούν αυτή τη συμφωνία για λόγους ιστορικής αλήθειας και ελληνικής συνείδησης.
«Δεν επιτρέπουμε σε κανένα να πνίξει τη φωνή που αντηχεί μέσα μας, τη φωνή της συνείδησής μας. Δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχθούμε να παραχωρηθεί τίποτε από όσα με αγώνες και θυσίες κλήρου και λαού (Μητροπολίτες, Ιερείς, Μακεδονομάχοι, ο Στρατός μας, ο λαός της Μακεδονίας), με το αίμα ηρώων και μαρτύρων, αποκτήθηκε και διαφυλάχθηκε». Δεν παρέλειψε μάλιστα να απορρίψει τους χαρακτηρισμούς της Κυβέρνησης (ακραίοι, εθνικιστές κλπ.) για όσους έχουν διαφορετική άποψη από τη δική της, κατηγορώντας την ότι έχει υιοθετήσει νοοτροπία καθεστωτική και αντιδημοκρατική.
Αγοραστός: Μεγάλα μειονεκτήματα στη συμφωνία
Υπέρ του δημοψηφίσματος τάχθηκαν τόσο ο κ. Αγοραστός, όσο και ο κ. Πατούλης, προτάσσοντας μάλιστα ως κεντρικό επιχείρημα τον απαράδεκτο χαρακτήρα που έχει η εκχώρηση όπως είπαν «μακεδονικής» ταυτότητας, γλώσσας και εθνικότητας στη γειτονική χώρα.
«Η συμφωνία Αθήνας – Σκοπίων είναι ένα δυσλειτουργικό κείμενο, με μεγάλα μειονεκτήματα, σημαντικές ασάφειες και αξιοσημείωτα κενά. Κατά την άποψή μου, η κυβέρνηση διένυσε πολύ μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής απ’ αυτή που αναλογούσε στην Ελλάδα για να επιτευχθεί η συμφωνία, και μάλιστα τη διένυσε σε εθνικά επικίνδυνο δρόμο καθώς εκχώρησε τη γλώσσα και την εθνότητα», είπε ο κ. Αγοραστός.
Ο κ. Αγοραστός χαρακτήρισε «απολύτως κατανοητή και σεβαστή την αντίδραση της κοινωνίας και τη συναισθηματική φόρτιση που προέρχεται από την ενστικτώδη συνειδητοποίηση ότι διακυβεύονται στοιχεία της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς του ελληνικού έθνους αλλά και αυτή η ταυτότητα του ελληνικού λαού, ιδιαίτερα των Μακεδόνων.
Άλλωστε, σπάνια η ελληνική πολιτική ιστορία έχει να επιδείξει τέτοιας έκτασης, έντασης και διάρκειας λαϊκές κινητοποιήσεις που ευαισθητοποιούν το σύνολο του ελληνικού λαού», σημείωσε, καθιστώντας, όμως, σαφές ότι «δεν είναι αποδεκτοί σε μια γνήσια δημοκρατική, ανοιχτή κοινωνία οι προπηλακισμοί, οι αποδοκιμασίες και χαρακτηρισμοί όπως «προδότες».
Ένταση με Καλφακάκου
Ένταση επικράτησε για λίγο όταν υπήρξε ένας φραστικός διαπληκτισμός με τη Ρία Καλφακάκου, η οποία ζήτησε από τον κ. Κυρίζογλου ενώ μιλούσε στο βήμα να καταδικάσει την επίθεση που δέχτηκε προ μηνός ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με αποτέλεσμα όμως παριστάμενοι να ζητούν την απομάκρυνσή της από την αίθουσα.
Τα πνεύματα γρήγορα ηρέμησαν… ενώ από τους πρώτους που προσήλθαν στη σημερινή συνεδρίαση ήταν δυο ΣΥΡΙΖΑίοι, ο Απόστολος Αντωνούδης και ο Θεόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος επίσης εξέφρασε την αντίθεση του περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας στη συμφωνία των Πρεσπών.

Σχέδιο ψηφίσματος
Το σχέδιο ψηφίσματος που διανεμήθηκε και αναμένεται να εγκριθεί είναι πέντε σημείων:
1.Δηλώνουμε την αντίθεσή μας με τη «συμφωνία των Πρεσπών».
2.Καλούμε πρωτίστως την ελληνική κυβέρνηση αλλά και όλα τα πολιτικά κόμματα να μην επικυρώσουν ποτέ αυτή την εθνικά επιζήμια «συμφωνία» και να αποτρέψουν τη δημιουργία τετελεσμένων.
3.Καλούμε, εκτός από την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, όλα τα πολιτικά κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης να μην αποχωρήσουν, αλλά να συμμετέχουν και να ψηφίσουν ενάντια στη «συμφωνία των Πρεσπών» όταν εισαχθεί προς κύρωση στην ελληνική Βουλή.
4.Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στο εξωτερικό, για την ενημέρωση της κοινής γνώμης, των ηγετών ξένων κρατών και των επικεφαλής όλων των διεθνών οργανισμών για το ζήτημα των Σκοπίων.
5.Ζητούμε από την κυβέρνηση να διενεργήσει δημοψήφισμα για τη «συμφωνία των Πρεσπών», ώστε να δοθεί στους πολίτες της χώρας το νόμιμο δικαίωμά τους να επικυρώσουν ή να απορρίψουν αυτή τη «συμφωνία», που αφορά μείζον εθνικό θέμα, την Ιστορία και τον πολιτισμό της Ελλάδας. 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

4 σχόλια :

 1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ28 Ιουνίου 2018 - 11:51 π.μ.

  1. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΕ, ΝΑΤΟ, ΟΗΕ για «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ»
  .
  ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΙΣ
  4. Αἰκατερίνης – Βεατρίκης Παντελίδου τοῦ Κίμωνος, κατοίκου Ἀθηνῶν, ὁδός Μαυρομιχάλη ἀρ. 182.
  5. Γεωργίου Χορτάτου τοῦ Ἰωάννου, κατοίκου ὁμοίως.
  6. Λάμπρου Σταθόπουλου τοῦ Παναγιώτου, κατοίκου ὁμοίως.
  ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΣΙΜΟΤΣ κ.κ.
  4. Πρόεδρον τοῦ Εὐρωπαϊκοῦ Κοινοβουλίου.
  5. Γ.Γ. τοῦ ΟΗΕ.
  6. Γ.Γ. τοῦ ΝΑΤΟ.
  Γνωρίζοντες τόν Σεβασμό Σας προς τις Ἀρχές τῆς Δημοκρατίας καί τῶν Ἀνθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σᾶς ἐπισημαίνομεν τά κάτωθι:
  Ἡ ἀπό 17-6-2018 ὑπογραφεῖσα συμφωνία «τῶν ΠΡΕΣΠΩΝ» διά τήν «δῆθεν» ἐπίλυσιν τοῦ «Σκοπιανοῦ» δέν ἀπηχεῖ τήν βούλησιν τῆς συντριπτικῆς πλειοψηφίας τοῦ Ἑλληνικοῦ Λαοῦ ἀλλά ἀποτελεῖ «ἕνα τερατούργημα» ἐπινοήσεως ὀλίγων ἀνδρῶν πού θέλουν νά ἐπιβάλλουν βίαια τήν ἄποψίν τους ἐπί τοῦ συνόλου τῶν Ἑλλήνων, παραχαράσσοντες τήν Ἱστορίαν μας.
  Ἡ ἀπό 17-6-2018 ὑπογραφεῖσα συμφωνία ἀπό τόν κ. Κοτζιᾶ συνετέλεσεν εἰς τήν «ἐθνογένεσιν» ἑνός κράτους, ἀποκλειστικῶς καί μόνον πρός ἐξυπηρέτησιν μελλοντικῶν σχεδίων, ἀλλοτρίων δυνάμεων, ἐπιβουλευόντων τήν εἰρήνην καί σταθερότητα τῆς περιοχῆς.
  . Ἡ ἀπό 17-6-2018 ὑπογραφεῖσα συμφωνία ἀπό τόν κ. Κοτζιᾶ ἀποτελεῖ ἄλλο ἕνα καίριο πλῆγμα κατά τοῦ Ἑλληνικοῦ Ἔθνους καί τῆς Ἱστορίας του, ἕνα ἀπό τά πολλά πλήγματα πού τά τελευταῖα χρόνια τῆς «προκατασκευασμένης κρίσης» γενοκτονοῦν τούς Ἕλληνες, ἐπικαλούμενοι πρός τοῦτο καί τίς σχετικές διατάξεις τίς ὁποῖες θ’ ἀναλύσωμεν λίαν προσεχῶς εἰς τήν σχετικήν περί γενοκτονίας μήνυσίν μας.
  Ἡ ἀπό 17-6-2018 ὑπογραφεῖσα συμφωνία ἀπό τόν κ. Κοτζιᾶ δέν ἔχει τίς προϋποθέσεις μιᾶς Διεθνοῦς Συνθήκης, ἀντιστρατεύεται ὅλην τήν ἔννομον τάξιν τῆς Ἑλλάδος καθώς καί τήν διεθνῆ ἔννομον τάξιν διά τήν προστασίαν τῶν ἀτομικῶν δικαιωμάτων καί τοῦ Σεβασμοῦ τῆς Ἱστορίας τῶν Λαῶν.
  Ἕνεκεν τούτων,
  Σᾶς καλοῦμεν νά Σεβαστῆτε τά Δικαιώματά μας ὡς Ἑλλήνων καθώς καί τήν Ἱστορίαν μας καί νά ἀπέχετε οἱασδήποτε προώρου ἐφαρμογῆς διατάξεων τῆς συμφωνίας αὐτῆς, ἡ ὁποία δέν ἀποτελεῖ κἄν διεθνῆ Συνθήκη οὔτε μπορεῖ ν’ ἀποτελέσῃ καί
  .
  Σᾶς δηλοῦμεν ὅτι ἡ συντριπτική πλειοψηφία τῶν Ἑλλήνων διά τῶν φορέων της θέλει ἐπιδιώξῃ παντί τρόπῳ τήν κατάλυσιν τῆς συμφωνίας τοῦ κ. Κοτζιᾶ, πειθομένη «τοῖς κείνων ρήμασιν».
  Μέ τήν ἐπιφύλαξιν τῶν δικαιωμάτων μας.
  Ἀθῆναι, 27/6/2018
  Μετά πλείστης τιμῆς
  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ – ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΟΡΤΑΤΟΥ – ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ
  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΝ ΓΡΑΦΕΙΟΝ
  Ἀθῆναι, ὁδός Μαυρομιχάλη ἀρ. 182 Τ.Κ. 11472 1ος ὂροφος τηλ. 2103614320, 2103632628 Email: lamstat@hotmail.com


  http://arxaiaithomi.gr/2018/06/28/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83-%CE%B5%CE%B5-%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF-%CE%BF%CE%B7%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B9/#more-24468

  .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ28 Ιουνίου 2018 - 11:52 π.μ.


  .
  ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ ΜΕΤ’ ΕΠΙΥΤΛΑΞΕΩΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΟΥ
  .
  .
  Αἰκατερίνης – Βεατρίκης Κίμωνος Παντελίδου, Δικηγόρου Ἀθηνῶν, κατοίκου Ἀθηνῶν, ὁδός Μαυρομιχάλη ἀρ. 182.
  .
  ΠΡΟΣ
  Τόν Ἀξιότιμον Πρόεδρον τῆς Δημοκρατίας τῆς Ἑλλάδος κ.κ. Προκόπην Παυλόπουλον
  .
  Ἐν συνεχείᾳ τῆς ἀπό 5/3/2018 ἐξωδίκου μου τήν ὁποίαν σᾶς ἐκοινοποίησα τήν 7ην Μαρτίου 2018 καί ὣραν 13.30 μεσημβρινήν καί τήν ὁποίαν παρέλαβεν ὁ Ἀξιωματικός Ὑπηρεσίας σας, καί ἒχουσα τήν Ἀνωντάτην Ὑποχρέωσιν κατά τήν διάταξιν τῆς παραγράφου 4 τοῦ Ἂρθρου 120 τοῦ ἰσχύοντος Συντάγματος ὡς Ἑλληνίδα Πολῖτις,
  .
  Σᾶς ἀναφέρω τά κάτωθι:
  – Εἰς τά ἂρθρα 35 ἓως 48 τοῦ ἰσχύοντος Συντάγματοςκαθορίζονται «οἱ ἐξουσίες καί εὐθύνη ἀπό τίς Πράξεις τοῦ Προέδρου» εἰς δέ τό Ἂρθρον 49 τοῦ ἰσχύοντος Συντάγματος §1 ἓως 4 καθορίζονται…
  «οἱ εἰδικές εὐθύνες τοῦ Προέδρου τῆς Δημοκρατίας».
  – Γνωρίζετε τήν ἀτιμωτικήν συμφωνίαν πού ὑπογράφεται «στίς Πρέσπες».
  .
  .
  Γνωρίζετε τήν θέσιν τῆς πλειοψηφίας τοῦ Ἑλληνικοῦ Λαοῦ καί τοῦ Ἑλληνικοῦ Ἒθνους Παγκοσμίως.
  Γνωρίζετε καλύτερον ἐμῆς καί ὃλων μας τήν…
  ΙΣΤΟΡΙΑΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΣΙΩΠΑΤΕ! ΓΙΑΤΙ;
  Διατί συμφύρεσθε μέ μίαν ἐπικίνδυνον, ἂθεον καί ἀπάτριδα πολιτικήν παράταξιν;
  Τό ἐπιστημονικό Σας ἀνάστημα καί τό ἀδαμάντινον ἦθος Σας ἐπιβάλλουν νά λάβετε τήν ΜΟΝΗΝ ΔΙΚΑΙΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΝ ὑπαγορευομένην ἀπό τάς ἀνωτέρω διατάξεις καί ΛΥΣΕΣΕ τό τεράστιον αὐτό Ἐθνικόν θέμα μέ τήν ΡΟΜΦΑΙΑΝ τοῦ Συντάγματος.
  Ὣστε νά ὑψωθῆτε ὡς ὁ γενναῖος ἐκφραστής τῆς ἱστορικῆς ἀλήθειας καί σφοδρᾶς ἐπιθυμίας τοῦ Ἒθνους μας, ἂλλως θά μείνετε ὁ μοιραῖος Πρόεδρος μιᾶς ζοφερᾶς πολιτικῆς περιόδου μέ δυσαρέστους ἐννόμους συνεπείας.
  Εἰς τήν τελευταίαν περίπτωσιν ὑποχρεωτικῶς ἒχουσα τό δικαίωμα ἃμα δέ καί τήν ὑποχρέωσιν ἐκ τοῦ Συντάγματος θά ζητήσω νομίμως τήν ἐφαρμογήν τῶν ἀνωτέρω Διατάξεων.
  Μέ τήν ἐπιφύλαξιν παντός νομίμου δικαιώματός μου ἁρμόδιος Δικαστικός ἐπιμελητής ἐπιδότω νομίμως πρός τόν κ. Προκόπην Παυλόπουλον, Πρόεδρον τῆς Ἑλληνικῆς Δημοκρατίας πρός γνῶσιν του καί διά τάς νομίμους συνεπείας, καλούμενον ὡς ἀνωτέρω, ἀντιγράφων ταύτην ἐν τῇ ἐκθέσει ἐπιδόσεώς του.
  .
  Ἀθῆναι 16/6/2018
  Ἡ ἐξωδίκως καλοῦσα Δικηγόρος
  .
  Ο Αγώνας τώρα αρχίζει, να οδηγηθούν οι προδότες στην αληθινή δικαιοσύνη!!!!!!!
  .
  ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
  http://arxaiaithomi.gr/

  http://arxaiaithomi.gr/2018/06/17/%CE%B5%CE%BD%CF%89%CF%80%CE%B9%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%83-%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85/
  .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ28 Ιουνίου 2018 - 11:53 π.μ.

  .
  ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ
  .
  ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ -Αἰκατερίνης – Βεατρίκης Κίμωνος Παντελίδου, Δικηγόρου Ἀθηνῶν
  ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ
  ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ ΜΕΤ’ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΩΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΟΥ
  Αἰκατερίνης – Βεατρίκης Κίμωνος Παντελίδου, Δικηγόρου Ἀθηνῶν, κατοίκου Ἀθηνῶν, ὁδός Μαυρομιχάλη ἀρ. 182.
  ΠΡΟΣ
  Τόν Ἀξιότιμον Πρόεδρον τῆς Δημοκρατίας τῆς Ἑλλάδος κ.κ. Προκόπην Παυλόπουλον.
  Ἀξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
  Εὐλαβῶς Σεβομένη τόν Ὓψιστον θεσμόν τοῦ Πολιτεύματός μας, εὑρίσκομαι εἰς τήν θλιβεράν ἀνάγκην νά Σᾶς θυμίσω τά κάτωθι:

  1. Κατά τό Ἂρθρον 33§2 τοῦ ἰσχύοντος Συντάγματός μας ἐδώκατε τόν κάτωθι ὃρκον:
  «Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοουσίας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιτότητα της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και της ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού».
  2. Ὡς διακεκριμένος ἐπιστήμων γνωρίζετε καλύτερον ὃλων ὃτι ὁ Αὐτόχθων Ἑλληνικός Λαός ἒχει πληγῆ κατάφωρα εἰς ἃπαντας τούς τομεῖς νομιμοφανῶς ὑπό τήν ἀπειλήν τῆς δῆθεν ἀνάγκης τῶν μνημονίων μέ τά «γνωστά» παρεπόμενά των, κυριολεκτικῶς κατεχόμενος ἀπό τήν «ΤΡΟΪΚΑ ἢ ΘΕΣΜΟΥΣ» ἀφαιμασσόμενος ἀπό κακόβουλα καί ἐξωφλημμένα δάνεια, διωκόμενος εἰς ἐξορίαν πέραν τῆς Πατρίδος, ἐμπαιζόμενος ἀπό «τούς περιφήμους ἑταίρους» τόσον εἰς τήν Εὐρωπαϊκήν Ἓνωσιν ὃσον καί εἰς τούς Διεθνεῖς Ὀργανισμούς, ἐκτοπιζόμενος μεθοδικῶς ἀπό «δῆθεν» πρόσφυγες.
  Ἀξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,
  • Ὁ αὐτόχθων Ἑλληνικός Λαός ἒχει γενοκτονηθῆ!
  • Ἡ Ἱερά Ἑλλάς «ἁρπάζεται» συστηματικά καί ἀπειλεῖται ἡ ἐδαφική ἀκεραιότης της.
  • Ἡ Ἱερά Ἑλλάς ἐμπαίζεται εἰς τό Πρόσωπόν Σας ἀπό τήν Μέρκελ, τόν Γιούνκερ, τόν Ζάεφ, τόν Ἐρντογάν, τόν Ράμα ἀλλά καί ἀπό τούς ἐκπροσώπους τῆς Ἑλληνικῆς Βουλῆς καί τῆς Κυβερνήσεως οἱ ὁποῖοι ἀρνοῦνται νά δώσουν τόν Συνταγματικόν Ὃρκον τους εἰς τήν Ἁγίαν Τριάδα καί νά πείθωνται εἰς τάς Συνταγματικάς ἐπιταγάς.
  Ἀξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,
  Ἡ Κυβέρνησις καί ἡ Διοίκησις παραβαίνουν ἀνηλεῶς τάς διατάξεις τῶν ἂρθρων τοῦ ἰσχύοντος Συντάγματος.
  Πάντα τ’ ἀνωτε΄ρω δέν χρειάζεται ν’ ἀναλυθοῦν διότι τά γνωρίζετε παντός ἑτέρου καλύτερον.
  Ὃμως καί ὁ Ἑλληνικός Λαός γνωρίζει.
  Καί ἑγώ ὡς Ἑλληνίδα πολῖτις γνωρίζω τά δικαιώματα καί τάς ὑποχρεώσεις μου, ὃπως ἀπορρέουν ἀπό τόν Ἀνώτατον Καταστατικόν Χάρτην τῆς Πολιτείας μας.
  Ὃθεν Δ ι α μ α ρ τ υ ρ ο μ έ ν η, δι’ ὃσα ἐπιτρέπετε νά διαπράττωνται εἰς βάρος μου καί εἰς βάρος τοῦ Ἑλληνικοῦ Λαοῦ καί τοῦ Ἒθνους μου.
  Σᾶς ὑ π ε ν θ υ μ ί ζ ω τάς ἐκ τοῦ Συντάγματος ὑποχρεώσεις Σας ἒναντι τοῦ Ἑλληνικοῦ Λαοῦ καί τοῦ Ἑλληνικοῦ Ἒθνους καί
  Σᾶς κ α λ ῶ – ἒχουσα ἐκ τοῦ Συντάγματος τό Δικαίωμα ἃμα δέ καί τήν ΥΠΟΧΡΕΩΣΙΝ – εἰς τήν ἐφαρμογήν τῶν Διατάξεων τοῦ Συντάγματος τῆς Ἑλλάδος.
  Μέ τήν ἐπιφύλαξιν παντός νομίμου δικαιώματός μου ἁρμόδιος Δικαστικός ἐπιμελητής ἐπιδότω νομίμως πρός τόν κ. Προκόπην Παυλόπουλον, Πρόεδρον τῆς Ἑλληνικῆς Δημοκρατίας πρός γνῶσιν του καί διά τάς νομίμους συνεπείας, καλούμενον ὡς ἀνωτέρω, ἀντιγράφων ταύτην ἐν τῇ ἐκθέσει ἐπιδόσεώς του.
  Ἀθῆναι 5/3/2018
  Ἡ ἐξωδίκως διαμαρτυρομένη καί
  προσκαλοῦσα Δικηγόρος.
  .
  lampros stathopoylos lamstat@hotmail.com
  .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ28 Ιουνίου 2018 - 12:06 μ.μ.

  Η ΦΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΑΠΟ ΨΕΥΤΟΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ .

  ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 34 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ...........

  ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΞΕΝΟΙ ΕΠΙ 34 ΧΡΟΝΙΑ !

  ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΘΑ ΠΟΥΝ ΝΑΙ !

  ΔΗΛΑΔΗ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ........

  ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ..........

  ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
  .
  .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...