Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΝΟΜΑΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ «ΚΑΛΟ ΣΚΑΚΙΣΤΗ». ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΠΙΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΑΚΙΣΤΗΣ; Ο Τσίπρας σώζει πολιτικά την Μέρκελ: Συμφώνησε με την Καγκελάριο να επιστρέψουν από την Γερμανία όλοι οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Τα δίνει στην Μέρκελ όλα άνευ όρων, για να παραμείνει αυτή καγκελάριος.

Τσίπρας:  ένας  χρήσιμος  ηλίθιος  προδότης,  που  τον  ανέδειξαν  οι  τοκογλύφοι  και  τον  χρησιμοποιούν  για τα συμφέροντά τους,  την  ίδια  στιγμή  που αυτός  φαντασιώνεται  ότι είναι  σκακιστής. 

Δηλώσεις  Τσίπρα:   «Αισθάνομαι σαν ένας σκακιστής που παίζει ταυτόχρονα σε δύο σκακιέρες, γιατί έχουμε ταυτόχρονα τις διαπραγματεύσεις για το θέμα του ονόματος και τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις για το θέμα του χρέους» είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ με τον οποίο συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου την προηγούμενη  Τετάρτη.


Η  Γερμανική  πρεσβεία  το  2015,  μετά  από  αξιοπρόσεκτη  και  μεθοδική  μελέτη  των  στελεχών  της,  έδιωξε  τον  ανεπαρκή  γι  αυτήν  Σαμαρά  και  έκανε  πρωθυπουργό  τον  Τσίπρα,  ο  οποίος  στα  μετέπειτα  χρόνια  θα  εξυπηρετούσε  τα  σχέδια  της  Μέρκελ  και  των  τοκογλύφων  εξαιρετικά.  Η  κοινοβουλευτική  δημοκρατία είναι  άλλωστε  το  πολίτευμα,  που  στηρίζεται  στην  θέληση  του  λαού.  Το  ίδιο  έγινε  και  πρόσφατα  στην  Γαλλία,  όπου  ο  Ρότσιλντ  τοποθέτησε  με  το  έτσι  θέλω  τον  υπάλληλό  του  Μακρόν  σαν  «πρόεδρο  της  δημοκρατίας»,  έναν  φτωχό  ψυχασθενή,  που  βιάστηκε  στην  ηλικία   των  15  ετών  από  την  καθηγήτριά  του,  την  οποία  μετά  παντρεύτηκε.

Ο Τσίπρας σώζει πολιτικά την Μέρκελ: Συμφώνησε με την Καγκελάριο επιστροφή των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα – Τα δίνει όλα, άνευ όρων, στην  Μέρκελ  για  να  την  κρατήσει  καγκελάριο  στην  Γερμανία.

Ένα απίστευτο πολιτικό δώρο κάνει ο Αλέξης Τσίπρας στην Άγγελα Μέρκελ, για να σώσει τον εύθραυστο πολιτικό συνασπισμό στο Βερολίνο, εις βάρος της Ελλάδας! Ο πρωθυπουργός είναι έτοιμος να κλείσει συμφωνία με τη Γερμανίδα καγκελάριο – που αντιμετωπίζει ενδοκυβερνητική κρίση εξαιτίας του προσφυγικού – ώστε να βοηθήσει τη Γερμανία να στέλνει πιο εύκολα τους πρόσφυγες πίσω στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες – άρα και στην Ελλάδα!
Στη συνέντευξή του στους FT ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι είναι ανοιχτός σε ειδική συμφωνία με το Βερολίνο για να περιορίσει τις «δευτερογενείς μετακινήσεις« των προσφύγων που φθάνουν στα νότια σύνορα της ΕΕ, αλλά έπειτα ταξιδεύουν βόρεια στη Γερμανία».
«Δεν μας ενδιαφέρει το γεγονός ότι ίσως θα έχουμε κάποιες επιστροφές από τη Γερμανία αν αυτό βοηθήσει  την  Μέρκελ».
 Όπως παρατηρούν οι FT αν και βασική προτεραιότητα του Βερολίνου είναι να υπάρξει μια συμφωνία με την Ιταλία για επιστροφή αιτούντων άσυλο, μια συμφωνία με την Ελλάδα θα αποτελέσει ώθηση για τη Μέρκελ, η οποία θέλει απεγνωσμένα να δείξει ότι οι διαπραγματεύσεις  με άλλες κυβερνήσεις μπορούν να παράξουν αποτελέσματα. 
Πρέπει να βρούμε ένα τρόπο, μέσα στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου, να μοιραζόμαστε το βάρος και να μην έχουμε αυτή την άδικη θέση για τις χώρες της πρώτης γραμμής, αλλά και για τη Γερμανία» προσθέτει ο Αλέξης Τσίπρας και συμπληρώνει: «Δεν είναι δίκαιο όλοι αυτοί οι άνθρωποι να πάνε στη Γερμανία, αν πιστεύουμε ότι αυτό είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα».

ΤΙ  ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ,   ΓΙΑ  ΝΑ  ΒΟΗΘΗΣΕΙ  ΤΗΝ  ΜΕΡΚΕΛ,  ΓΙΑ  ΝΑ  ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΕΙ  ΤΟ  ΚΑΛΟ  ΠΟΥ   ΤΟΝ  ΑΝΕΔΕΙΞΕ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ.  

Η τελευταία  ιδέα του  Τσίπρα  που  έθεσε  στο τραπέζι  της  Ε.Ε.   όσον αφορά τα hot spots,  είναι η ενίσχυση των κέντρων υποδοχής που βρίσκονται στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ (κυρίως  στα   Ελληνικά  νησιά του Αιγαίου) με στόχο είτε να γίνουν μεγαλύτερα, είτε να δημιουργηθούν νέα σε άλλα σημεία, την διαχείριση των οποίων δεν θα έχουν οι εθνικές κυβερνήσεις, αλλά ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ασύλου.
Στην ουσία σε αυτό το τελευταίο σημείο έχουμε την κατάργηση  της  εθνική κυριαρχίας και  την  έναρξη  της   άλωσης  των νησιών  μας  από τις διάφορες ΜΚΟ, που παίζουν  τα  ύποπτα παιχνίδια  του  Σόρος.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 

Ραχήλ Μακρή: «Ο καλός υπηρέτης της Μέρκελ, Αλέξης Τσίπρας, συμφώνησε την επιστροφή 50.000 προσφύγων στην Ελλάδα με αντάλλαγμα την επανεκλογή του» 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Δήλωση της Ραχήλ Μακρή για την συμφωνία Μέρκελ – Τσίπρα, επιστροφής 50.000 αιτούντων ασύλου στην Ελλάδα 
Όπως ανακοίνωσε η FT: Ο Τσίπρας είναι έτοιμος για συμφωνία με τη Μέρκελ για επιστροφή αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα.
Μέσα στον πανικό της να μην χάσει την δεξιά της πτέρυγα (CDU) η Μέρκελ, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα και του ζήτησε να δεχτεί 50.000 πρόσφυγες που βρίσκονται στην Γερμανία, κάτι που δεν πρόκειται να δεχτεί ο Σαλβίνι για την Ιταλία.
Τα ανταλλάγματα είναι σίγουρα και πολιτικά, όπως φαίνεται από την πρωτοφανή «βαρουφάκικη» διαφήμιση που κάνουν τα επίσημα MME της Ευρώπης (FT) στον Τσίπρα και να μπλοκάρει τις Πρέσπες μέχρι τις εκλογές, προκειμένου να επανεκλεγεί ο καλός της υπηρέτης.
Το ίδιο εξάλλου έκανε το καλοκαίρι του 2015, όταν συμφώνησαν να πάνε σε εκλογές με ανοιχτό το τρίτο μνημόνιο που δεν αμφισβητούσαν τα μνημονιακά κόμματα με το δίλημμα: Ποιος θα το εφαρμόσει με μεγαλύτερη «κοινωνική ευαισθησία».
Ραχήλ Μακρή 
Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής
Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης 
Μέτωπο Νίκης

 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...