Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΔΟΥΛΙΚΩΣ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ, ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ; ΘΑ ΨΑΞΕΙ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ; «ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ. ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ».


Ο  παραπάνω  Ρουμάνος  λέγεται  ότι  είναι  ο επικεφαλής αξιωματικός των «ΜΑΤ» εναντίον των πολιτών στο Πισοδέρι, χωρίς τα διακριτικά της ταυτότητάς του. Φορά το ρουμάνικο εθνόσημο.
 Η διοίκηση του  ξένου  στρατού  κατοχής  της  Ελλάδος, (SEEBRIG) ανήκει στο Ρουμάνο Brigadier General Tudorică PETRACHE.
Υπεύθυνος για το αιματοκύλισμα στο Πισοδερι και την αγριότητα που αντιμετώπισαν τους πατριώτες μας. Μιλάει ελληνικά και αλωνίζει και στην Θεσσαλονίκη σύμφωνα με φίλους που τον έχουν δεί σε πλειστηριασμους και κατασχέσεις σπιτιών! 

 
Η συγκεκριμένη ομάδα απαρτίζεται από Βουλγαρους, Ρουμάνους, Αλβανούς κλπ και εχουν το κέντρο τους 2 χλμ εξω από τον Τύρναβο. Η Ταξιαρχία SEEBRIG (South-Eastern European Brigade) που αριθμεί 5000 άνδρες, απο 7 κράτη της Βαλκανικής : Αλβανία, Βουλγαρία, Σκόπια, Τουρκία, Ιταλία, Ρουμανία και Ελλάδα.
 Οι εγκαταστάσεις στην Λάρισα ετοιμάζονταν ήδη από το 2008, από τον τότε Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο Δ.Βούλγαρη και επί Υπουργού Εθνικής Άμυνας Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...