Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018

ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ: «ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΞΕΝΗ ΦΡΟΥΡΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΞΩ». ΚΑΒΑΛΑ, σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Προδότες, κάθε ημέρα με φρουρά θα βγαίνετε έξω»«Προδότες, κάθε ημέρα με φρουρά θα βγαίνετε έξω»
Δεν πρόκειται να γλιτώσουν από την Εθνική οργή οι ΣΥΡΙΖαίοι. Η κατάσταση πλέον είναι εκρηκτική, οι Έλληνες δεν μπορούν να αντέξουν ποτέ,  στον  αιώνα  τον  άπαντα,  την  προδοσία  της  Μακεδονίας.
Στο πλαίσιο της 5ης ημέρας των διαμαρτυριών των  Ελλήνων  για την προδοσία  της  ελληνόφωνης  κυβέρνησης, μερίδα Καβαλιωτών επιτέθηκε φραστικά και προπηλάκισε τον βουλευτή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Παπαφιλίππου, που βρέθηκε το απόγευμα στο κέντρο της πόλης.
Οι διαδηλωτές τον ακολούθησαν από την πλατεία Καπνεργάτη μέχρι την Λέσχη Αξιωματικών, αποκαλώντας αυτόν και τους άλλους δύο βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος «προδότες».
Η παρουσία των ανδρών της ΕΛΑΣ υπήρξε καταλυτική μιας και δεν τους επέτρεψαν να πλησιάσουν προς τον βουλευτή. Οι αστυνομικοί που υβρίζονται συνεχώς από τον ΣΥΡΙΖΑ,  για άλλη μια φορά τους έσωσαν.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...