Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. ΕΔΕΡΝΑΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ, ΕΔΩΣΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ: «ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ. ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ». Συγχαρητήρια  στα  ΜΑΤ  του  αστυνομικού  διοικητή  της  "Νότιας"  Μακεδονίας  Ανδρέα Αποστολόπουλου  γιατί  έδειραν  καλά  τους  Έλληνες  πατριώτες. 
Ο  ΠΡΟΔΟΤΗΣ  ΠΟΥ  ΘΑ  ΕΧΕΙ  ΤΟ  ΤΕΛΟΣ  ΤΟΥ  ΕΦΙΑΛΤΗ 
Πισοδέρι: Πώς έγινε το μακελειό – Έλληνες  πατριώτες  με  ματωμένες  σημαίες, σπασμένα κόκκαλα και πάνω από 140 τραυματίες,  20  σοβαρά,  μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά.

Οι  αλήτες  πραιτωριανοί  του  προδότη  Τσίπρα  έχουν κάνει χρήση χημικών σε γυναίκες και παιδιά.           Τα άγρια επεισόδια στο Πισοδέρι κράτησαν 4 ώρες και είχαν ως απολογισμό να τραυματιστούν σοβαρά 20 άοπλοι διαδηλωτές και 7 μέλη των κρατικών δυνάμεων ασφαλείας

Από τους διαδηλωτές μια γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρότερα στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καστοριάς αλλά είναι εκτός κινδύνου πλέον και μια άλλη της έσπασαν το χέρι ενώ προστάτευε από τα κτυπήματα των ανδρών ασφαλείας της κυβέρνησης τέσσερα παιδιά όπως η ίδια δήλωσε.

Περίπου άλλα 100 άτομα τραυματίστηκαν ελαφρότερα και τα τραύματά τους επιδέθηκαν επί τόπου.

          
Είχαν μεταφερθεί δυνάμεις ασφαλείας από άλλες περιοχές προκειμένου να μην υπάρχει το στοιχείο της εντοπιότητας στην σκληρή αντιμετώπιση των διαδηλωτών.

Οι επικεφαλής τους επιλέχθηκαν βάσει κομματικής αφοσίωσης στο κυβερνητικό σύστημα και στις ενημερώσεις που είχαν γίνει φανατίζονταν με τα λόγια: «Θα αντιμετωπίσετε χρυσαυγίτες. Μην διστάσετε να κτυπήσετε στο ψαχνό»!

Έτσι προήλθε και ο μεγάλος αριθμός τραυματιών και παραλίγο να είχαμε και νεκρούς.
Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν μια απίστευτη βαρβαρότητα και μανία από τις κρατικές δυνάμεις ασφαλείας που προστάτευαν την τελετή υπογραφής εκχώρησης της Μακεδονίας στους Ψαράδες η οποία όμως εκτυλισσόταν σε απόσταση... 30 χλμ. από το σημείο που έγινε το μακελειό στο Πισοδέρι.
Ειδικά η μονάδα ασφαλείας που είχε αναπτυχθεί στην πλαγιά του λόφου, όπου κτυπήθηκε, ευτυχώς όχι θανάσιμα και η γυναίκα που μεταφέρθηκε στην Καστοριά, διακρίθηκε για την βιαιότητα αντιμετώπισης των διαδηλωτών.
«Πήγαμε για να υπερασπίσουμε την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας και βρεθήκαμε σε σκηνικό άγριου πολέμου. Οι μάχες με τους αστυνομικούς ήταν σώμα με σώμα, με τις πλαστικές σφαίρες και τα χημικά να πέφτουν σαν βροχή, κάνοντας την ατμόσφαιρα αποπνικτική. Όλοι μας, ανάμεσά μας γυναίκες και μικρά παιδιά, να προσπαθούμε να μη χάσουμε την ανάσα μας » είπαν χαρακτηριστικά διαδηλωτές που είχαν ταξιδέψει από τα Ιωάννινα.
Αγανακτισμένοι έδειχναν τη σημαία που είχαν πάρει μαζί τους, με κηλίδες αίματος από τραυματισμένους διαδηλωτές. Σε ερώτηση σχετικά με τα συναισθήματά τους μετά το χθεσινό τους βίωμα, οι Γιαννιώτες διαδηλωτές υπογράμμισαν: «Ακόμη αδυνατούμε να πιστέψουμε πως φτάσαμε στο σημείο Ελληνες να επιτίθενται  και να χτυπούν Ελληνες. Πέρα απο τη σωματική βία και την ταπείνωση, επιστρέψαμε στα σπίτια μας κουβαλώντας μαζί μας το χειρότερο συναίσθημα, εκείνο του βιασμού». 

 
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΓΡΑΜΜΟΥ 25, 52100, ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΤΗΛ:2467081240, FAX:2467021545
EMAIL: eayn.kast@gmail.com
www.eaykas.gr
Καστοριά, 17 Ιουνίου  2018
Αριθμ Πρωτ: 33/2018
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με επεισόδια και ένταση σημαδεύτηκε το σημερινό συλλαλητήριο στο Πισοδέρι Φλώρινας ενόψει  της   σύναψης συμφωνίας για το ονοματολογικό  των Σκοπίων.
Με αφορμή τα παραπάνω θλιβερά γεγονότα και τους τραυματισμούς που προκλήθηκαν μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται τουλάχιστον έξι (6) Αστυνομικοί (οι οποίοι διακομίστηκαν στο Γ.Ν.Ν Καστοριάς) η ένωσή μας εκφράζει την πάγια θέση της καταδικάζοντας κάθε μορφής βίας και έκνομων ενεργειών.
Είναι απογοητευτικό, όταν ο οργή και η αγανάκτηση ενάντια σε κάθε είδους πολιτικής απόφασης εκφράζεται κατ΄ αυτόν τον τρόπο ενάντια στο πρόσωπο των Αστυνομικών.
Οι  Αστυνομικοί  είναι άνθρωποι, έχουν οικογένειες και δεν αποτελούν σάκους του μπόξ ή απορροφητήρες της λαϊκής δυσαρέσκειας.
Η Ένωση  Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς εκφράζει προσωπικά τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισες  που συνέβαλαν στα επιχειρησιακά σχέδια για την ομαλή διεξαγωγή του συλλαλητηρίου, εύχεται σε όλους τους τραυματισμένους συναδέλφους καλή και ταχεία ανάρρωση και θέτει το νομικό της σύμβουλο στη διάθεση τους για οποιαδήποτε απόφαση τυχόν διεκδίκησης αστικής ευθύνης.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο                                                                                                           Ο
Πρόεδρος                                                                                          Γενικός Γραμματέας

  Τι  να  πει  κανείς  για  την  ανακοίνωση  αυτή.
Πολιτική  απόφαση  λέγεται  η  προδοσία;  

Πολιτική  απόφαση  είπε  και  ο  Εφιάλτης  την  πράξη  του,  όταν  πρόδωσε  τους  Σπαρτιάτες.

  Βρε  ηλίθιοι,  αν  ο  προδότης  Τσίπρας  διατάξει  να  σκοτώσετε  την  μάνα  σας,  θα  το  κάνετε;   
Οι  Έλληνες  πατριώτες (και  οι  γυναίκες  και  τα  μικρά  παιδιά)  που  χτυπήσατε,  την  μάνα  τους  υπερασπίζονταν.  
Δεν  είχατε  καμιά  υποχρέωση,  ούτε  από  την  δουλειά  σας,  ούτε  από  το  Σύνταγμα,  να  φυλάγετε  τους  προδότες.  Είχατε  παράνομες  διαταγές  και  έπρεπε  να  αρνηθείτε  την  εκτέλεσή  τους.
Απεναντίας  έπρεπε  να  στρέψετε  τα  όπλα  και  να  σκοτώσετε  τους  προδότες  σαν  σκυλιά.  
Θα  γινόσασταν  οι  ήρωες  του  Ελληνικού  λαού.  

ΤΙ  ΕΙΝΑΙ  ΤΑ  ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ  CS  ΠΟΥ  ΟΙ  ΑΛΗΤΕΣ  ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ  ΤΟΥ  ΠΡΟΔΟΤΗ  ΤΣΙΠΡΑ  ΕΡΙΞΑΝ  ΣΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ  ΣΤΟ  ΠΙΣΟΔΕΡΙ  (ΚΑΙ  ΣΕ  ΜΙΚΡΑ  ΠΑΙΔΙΑ). 

Το CS είναι η ονομασία κάλυψης της χημικής ένωσης ορθο-χλωρο-βενζαλμηλονικό νιτρίλιο, με τον τύπο C10Η5. Πρόκειται για στερεά λευκή κρυσταλλική σκόνη με οξεία πιπεράτη μυρωδιά.

Στα ομοσπονδιακά εργαστήρια της Πενσυλβάνια των ΗΠΑ κατασκευάζονται πάνω από είκοσι τύποι συσκευασίας για εκτόξευση του CS, που φθάνουν από τη χειροβομβίδα ΧΜ58, των 20 γραμμαρίων, μέχρι το ΧΜ28 μηχανικό διανεμητή της δραστικής ουσίας σε σακούλες συνολικού βάρους 300 κιλών. Η διασπορά του γίνεται εκρηκτικώς, με φορητούς εκτοξευτήρες ή ως αερόλυμα μέσω πυροτεχνικών σκευασμάτων.

Έχει σχεδιαστεί και διαφοροποίηση στο μέγεθος των κόκκων του CS. Για παράδειγμα, το μικρόκοκκο CS1 έχει την ικανότητα να διεισδύει μέχρι τα εσώτερα κοιλώματα του πνευμονικού ιστού, ενώ το πιο χονδρόκοκκο δρα κυρίως στα μάτια. Επίσης, έχει κατασκευαστεί και αδιάβροχη μορφή της ίδιας ουσίας, που οι κόκκοι της είναι καλυμμένοι με σιλικόνη. Έτσι μπορεί να παραμένει δραστήρια στο εξωτερικό περιβάλλον για αρκετές εβδομάδες. ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ επιτυγχάνεται με διάλυμα ανθρακικού - διττανθρακικού νατρίου ή με διάλυμα θειώδους νατρίου.

 

Στην επιστημονική βιβλιογραφία αναφέρονται πάνω από 150 έρευνες που αφορούν στη δραστηριότητα, τη σύγκριση με άλλα δακρυγόνα, τους τρόπους και τις συσκευές εκτόξευσης, καθώς και τους βιολογικούς μηχανισμούς δράσης και διάσπασης του CS μέσα στον οργανισμό του ανθρώπου και των πειραματόζωων.

Μεγάλο ποσοστό των ερευνών αυτών είναι αμερικανικές και βρετανικές «πατέντες». Αποτελούν, άρα, επιστημονικά απόρρητα, ώστε να μην είναι προσιτές σε ανεξάρτητους ερευνητές. Σ' αυτές που έχουν δημοσιευτεί αναφέρονται και οι διαφορετικές επιπτώσεις σε ανθρώπους από διαφορετικές φυλές. Πιο ευαίσθητη είναι η λευκή φυλή και ιδιαίτερα τα ξανθά άτομα.

Το CS προκαλεί ερύθημα στα μάτια και βαριάς μορφής επιπεφυκίτιδα, καθώς και βήχα, κάψιμο στον λαιμό και στένωση στο στήθος. Όταν επιδράσει μεγαλύτερη ποσότητα στο δέρμα, δημιουργεί ερύθημα και φουσκάλες που μοιάζουν με έγκαυμα δευτέρου βαθμού. Η οπτική οξύτητα δεν εξασθενίζει αισθητά, αλλά τα άτομα έχουν δυσκολία να κρατήσουν τα μάτια τους ανοιχτά από την αρχική έκθεση στο CS.

Όπως συμβαίνει με τα κυανούχα, έτσι και στο CSv ΑΝΤΙΔΟΤΟ δρουν τα θειοθειικά άλατα, μόνο που για το CS πρέπει να χορηγηθούν άμεσα.

Ιστορικά, το CS παρασκευάστηκε για άλλο σκοπό, το 1929 από τους Αμερικανούς χημικούς Corson και Stoughton, τα αρχικά του ονόματος των οποίων έδωσαν και το όνομα στο CS. Ως δακρυγόνο χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1964 στο Ν. Βιετνάμ. Τον Μάρτιο του 1965, λόγω ενός στρατιωτικού επεισοδίου κοντά στη Σαϊγκόν, το νέο έκανε τον γύρο του κόσμου, ότι οι ΗΠΑ άρχισαν χημικό πόλεμο. Αυτό διαψεύστηκε αμέσως από τους αξιωματούχους της Ουάσινγκτον, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν ισχυριζόμενοι ότι οι δακρυγόνες ουσίες θα χρησιμοποιούνται μόνο για τον «έλεγχο» συλλαλητηρίων και ανάλογων καταστάσεων. Όλο το καλοκαίρι του 1965 δεν αναφέρθηκαν άλλα επεισόδια δακρυγόνων, ενώ συγχρόνως είχε δρομολογηθεί μια καλά οργανωμένη καμπάνια σε στρατιωτικά και εμπορικά περιοδικά, με σκοπό να αποκατασταθεί η εικόνα των ΗΠΑ. Όμως, τον Σεπτέμβριο του 1965 σκηνοθετήθηκε η παρουσίαση του CS σαν «ανθρωπιστικού» όπλου. Κατά τα επόμενα χρόνια αναπτύχθηκε εντατικά η τεχνολογία χρήσης του και πρακτικά, κάθε οπλικό σύστημα που χρησιμοποιούνταν στην Ινδονησία είχε και δυνατότητα χρήσης CS. Αρχίζοντας από χειροβομβίδες μέχρι ειδικά διαμορφωμένα ελικόπτερα ή αγροτικά μηχανήματα που φυσούσαν 5κιλες σακούλες με CS μέσα σε τούνελ. Φυσικό ήταν, με τέτοια χρήση, να υπάρχουν πολλά θύματα λόγω ασφυξίας και πνευμονικού οιδήματος.

 
Το CS χρησιμοποιήθηκε εκτεταμένα και στον εμφύλιο πόλεμο στη Β. Ιρλανδία.

Γενικά ο αντικειμενικός σκοπός της μαζικής ανάπτυξης του χημικού ήταν να επεκταθεί η αποτελεσματικότητα των συμβατικών όπλων, δηλαδή να πολλαπλασιαστεί η θανατηφόρα απόδοσή τους.

Είναι ενδιαφέρον ότι αναπτύσσει ουσιαστική τοξικότητα και κατά των φυλών. Η χρήση του στα φοιτητικά συλλαλητήρια στο Berkley είχε ως αποτέλεσμα να ξεραθούν πολλά δέντρα στην Πανεπιστημιούπολη. Επίσης, αγρότες παραπονέθηκαν για απώλειες στη σοδειά τους, που προκλήθηκαν από διαρροή από γειτονικό εργοστάσιο παραγωγής του στο New Jersey.

Εκτός του CS υπάρχουν κι άλλες χημικές ουσίες που χρησιμοποιούν οι αστυνομίες. Δύο απ' αυτές είναι το δακρυγόνο CN (ω-χλωρακετοφαινόνη) και το DM (Adamsit).

Το DM, μάλιστα, χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με δακρυγόνο, ούτως ώστε λόγω της τάσης προς εμετό να αναγκαστεί ο «εχθρός» να αφαιρέσει τη μάσκα, οπότε υπόκειται στην επιρροή των δακρυγόνων.

Γενικά τα σημερινά χημικά όπλα μπορούμε να τα διαιρέσουμε σε αυτά που δρουν θανατηφόρα και σε αυτά που καθιστούν τους στρατιώτες ανίκανους να πολεμήσουν, με το να τους προκαλούν είτε ερεθισμό στα μάτια ή στο αναπνευστικό ή στο δέρμα, είτε εμετό ή απώλεια ισορροπίας ή δυνατότητας προσανατολισμού.

Στην ομάδα των θανατηφόρων ανήκουν τα δηλητηριώδη αέρια του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου, καθώς και τα νευροτοξικά που ανακαλύφθηκαν κατά την έρευνα για εντομοκτόνα, όπως το Tabun κι άλλα.

Οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ τους έχουν δώσει τις κωδικές ονομασίες GA, GB, GD, GF, καθώς επίσης VE και VX, όπου το G = αναπνευστικά δηλητήρια και V = δηλητήρια επαφής του δέρματος. Η χημική σύσταση αυτών των αερίων επαφής του Tabun, Soman, Sarin είναι = παράγωγα του εστέρος του φωσφορικού οξέος, τα οποία αδρανοποιούν το ένζυμο Χοληνεστεράση του ανθρώπινου οργανισμού και το οποίο είναι απαραίτητο για τη μεταφορά των νευρικών ερεθισμάτων.

Όλα αυτά τα χημικά όπλα ανήκουν στα «μέσα μαζικής καταστροφής», η χρήση των οποίων αντίκειται στο Διεθνές Δίκαιο. Βεβαίως, οι ΗΠΑ είναι η μόνη χώρα που δεν έχει επικυρώσει το σχετικό «Πρωτόκολλο της Γενεύης».

Αντ' αυτού όμως, τον Σεπτέμβριο του 1972, σε σύσκεψη στο Fort Detrick, οι εκπρόσωποι των επιστημονικών επιτροπών για χημικά και βιολογικά όπλα πληροφορήθηκαν ότι είναι υπό εξέλιξη εμβόλια (!!) που περιέχουν οργανοφωσφορικές ενώσεις σαν αντιγόνα κατά των δακρυγόνων και αυτά θεωρούνται ως πολλά υποσχόμενα στο αμυντικό οπλοστάσιο.


Όπως γίνεται σαφές από τα παραπάνω, τα χημικά σκευάσματα τύπου CS μπορεί να επιδράσουν ιδιαίτερα άσχημα στον ανθρώπινο οργανισμό και να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στο δέρμα και στα μάτια.

Ενδεικτική είναι η μελέτη τεσσάρων Ισραηλινών γιατρών στην έκδοση «Τα αρχεία της τοξικολογίας». Όπως αναφέρεται σε αυτή, το δακρυγόνο CS αποτελεί ένα τοξικό χημικό ερεθιστικό, το οποίο «σε μεγάλες δόσεις, σε κλειστούς χώρους ή σε παρατεταμένη έκθεση, μπορεί να προκαλέσει σοβαρές παρενέργειες, ενώ έχουν αναφερθεί θάνατοι από τους δακρυγόνους παράγοντες».
Οι επιστημονικές προειδοποιήσεις ώστε να μη χρησιμοποιείται το CS σε κλειστούς χώρους είναι αρκετές και πολύ σοβαρές. Εδώ και δεκαετίες το δακρυγόνο CS προκαλεί έντονα ερωτήματα. Το 1988 σε άρθρο της σύνταξης της ιατρικής επιθεώρησης «Lancet» οι συγγραφείς απαίτησαν ένα μορατόριουμ στη χρήση αυτών των χημικών ουσιών, ώστε να ερευνηθούν περαιτέρω οι μακροχρόνιες συνέπειές τους ειδικά στον τομέα της καρκινογένεσης.

 
Tα μέσα ελέγχου για την αντιμετώπιση (δυναμικών μορφών) επεισοδίων τα οποία προμηθεύεται και χρησιμοποιεί η Ελληνική Αστυνομία από το 1998 και μετά παράγονται σε εργοστάσια δυτικών χωρών και περιέχουν την ουσία CS στην ελάχιστη επιτρεπτή συγκέντρωση. Τις χειροβομβίδες νέφους με CS τις προμηθεύουν οι εταιρείες Non Lethal Technologies και CSI. 
Αστυνομικές  πηγές  ισχυρίζονται  πως τα εν λόγω σκευάσματα είναι ελεγμένα και δοκιμασμένα, προσθέτοντας ότι χρησιμοποιούνται από τις περισσότερες αστυνομίες του κόσμου.

«Πρόκειται για χημικά που η σύνθεσή τους δεν αποτελεί κίνδυνο για την υγεία των πολιτών. Κίνδυνος προκαλείται σε περίπτωση που το σκεύασμα λήξει, καθώς τότε έχουμε τη λεγόμενη στη χημεία ανατροπή δεδομένων. Πρόκειται, στην ουσία, για αλλαγή των στοιχείων και είναι επικίνδυνη» τονίζουν.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣΔιαβάστε επίσης: ΑΙΣΧΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!! ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΟΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥ!!!!!. ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΡΓΗΣ! ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!, ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΤΑ ΜΑΤ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!
Υ.Γ.

Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ  ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ  ΤΗΣ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ  ΤΗΣ  «ΝΟΤΙΑΣ»  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  ΑΝΔΡΕΑΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΔΙΝΕΙ  ΔΥΟ  ΗΜΕΡΕΣ  ΑΔΕΙΑ  ΣΕ  ΟΣΟΥΣ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ  ΤΗΣ  ΝΟΤΙΑΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  ΕΔΕΙΡΑΝ  ΣΑΝ  ΤΑ  ΣΚΥΛΙΑ  ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ  ΤΗΣ  ΝΟΤΙΑΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,  ΠΟΥ  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΠΡΟΔΟΣΙΑ  ΤΟΥ  ΕΦΙΑΛΤΗ  ΤΣΙΠΡΑ.


 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...