Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ: «ΤΟ 18% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ. ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΣΙΠΡΑ». ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΞΙΦΟΛΟΓΧΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.


 
 Ο  ΓΕΝΝΑΙΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΣΤΡΑΤΟΣ  ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ  ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
Σε  δημοσκόπηση της εταιρίας Κάπα Research που δημοσιεύει το Έθνος της Κυριακής,  σε δείγμα 9.800 ατόμων,  το 18% εμφανίζεται να συμφωνεί με την άποψη που είχε εκφράσει ο Κώστας Μπαρμπαρούσης στη Βουλή, δηλαδή να παρέμβει ο στρατός και να συλλάβει  (και  να  εκτελέσει  βεβαίως),  τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Αμυνας.   

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ 30.000 ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ, ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ KAI ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ. ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΦΥΓΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙΣ ΣΤΟΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ" ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΖΑΕΦ. ΤΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΙΤ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΙΠΟΤΕ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΥΟ - ΤΡΕΙΣ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΘΑ ΕΣΚΟΥΖΑΝ ΣΑΝ ΠΟΡΝΕΣ ΣΕ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ.


Ο  ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ  "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΣΤΡΑΤΟΣ"  ΣΤΗΝ  ΥΠΗΡΕΣΙΑ  ΤΩΝ  ΣΕΪΧΗΔΩΝ.  ΦΑΙΝΕΤΑΙ  ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ  ΚΑΛΑ.  
ΑΥΤΟΙ ΘΑ  ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΠΡΟΔΟΤΕΣ;  ΑΥΤΟΙ  ΘΑ  ΚΑΝΟΥΝ  ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ;  ΟΙ  ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ  ΓΕΛΑΝΕ  ΚΑΤΩ  ΑΠΟ  ΤΑ  ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ  ΤΟΥΣ.  ΑΝΤΕ  ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ  ΝΑ  ΣΚΟΥΠΙΣΕΤΕ  ΚΑΜΙΑ  ΤΟΥΑΛΕΤΑ.
Ο  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΣΤΡΑΤΟΣ;  ΠΟΙΟΣ  ΣΤΡΑΤΟΣ;

ΑΥΤΟΙ  ΠΟΥ  ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ  ΤΙΣ  ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ  ΤΩΝ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;  

ΜΟΝΟ  ΕΝΑ  ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ  ΘΑ  ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ  ΚΑΙ  ΘΑ   ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ  ΤΟΥΣ  ΕΦΙΑΛΤΕΣ  ΠΟΥ  ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ  ΜΕ  ΤΙΣ  ΞΕΝΕΣ  ΠΛΑΤΕΣ.
  

ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΑΛΛΗ  ΜΕΡΙΑ  ΟΙ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. 


(Διαβάστε  πριν  τα  παρακάτω  δύο  άρθρα):


 ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ 

 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ «ΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ»;Η Ελλάδα «έχασε» εξαιτίας  των  πολιτικών  της  355.000 ανθρώπους από το «μαύρο» 2010 μέχρι σήμερα.
 Ούτε οι  κομμουνιστές  το  1949  δεν  σκότωσαν  τόσους  Έλληνες.


«Γλιτώσαμε τον κίνδυνο να επιστρέφουν οι μετανάστες στην Αφρική» είπε ο κ. Τσίπρας μετά τη συμφωνία που έκλεισε με τους Ευρωπαίους για να επιστρέφονται όλοι οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ"  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΑΙ  ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ  ΦΙΛΟΥΝ  ΤΙΣ  ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ  ΠΟΔΙΕΣ  ΤΟΥ  ΕΡΝΤΟΓΑΝ.  "EINAI  ΠΡΑΞΗ  ΕΘΝΙΚΗΣ  ΕΥΘΥΝΗΣ".

Δύο Έλληνες Στρατιωτικοί είναι  αιχμάλωτοι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης  εδώ  και  4  μήνες. 

Στην ορκωμοσία του Ερντογάν, η οποία θα λάβει χώρα στην Άγκυρα θα παραστεί ο τέως Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, με την ιδιότητα του εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής εκ μέρους του Γιούνκερ.  


 


 Θα παραστεί  επίσης  στην "ορκομωσία" Ερντογάν  και η αδελφή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη.
Αυτοί  είναι  οι  "έλληνες  πολιτικοί"  που  μας  κυβερνούν.  Ανορθόγραφοι  και  αγράμματοι.  Σε  ένα  κείμενο  20  λέξεων  10  ορθογραφικά  λάθη.  Και  θέλουν  να  αναλάβουν,  οι  ανορθόγραφοι,  και  διπλωματικές  πρωτοβουλίες,  σαν  "πράξεις  σοβαρότητας  και  ευθύνης"  τρομάρα  μας.  Ο   Τσίπρας  και  ο  Κυριάκος  να  δείτε  ορθογραφία.  Και  το  ερώτημα:  τι  στο  διάολο  φταίω  εγώ  και  με  κυβερνούν  αυτοί  οι  αγράμματοι;  Γιατί  οι  ψηφοφόροι  τους  -  τα  ζώα  -  να  ορίζουν  την  δική  μου  ζωή;
Ο  ΤΖΕΦΡΥ  ΠΑΝΤΑ  ΣΥΜΦΩΝΕΙ,  ΟΤΑΝ  ΚΑΠΟΙΟΣ  ΠΑΙΡΝΕΙ  ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ  ΘΕΣΕΙΣ.
Ο  Γ. Παπανδρέου ανακοίνωσε  ότι  συμφωνεί  με τον  Τσίπρα  στην  προδοσία  της  Μακεδονίας.  


ΣΥΡΙΖΑ:  ΕΝΑ  ΚΟΜΜΑ  ΝΕΚΡΟΖΩΝΤΑΝΩΝ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ.

Η  Κωνσταντοπούλου σε  άρθρο  της  προχθές  στην  εφημερίδα  του Ρότσιλντ   «Guardian»: «Βοηθήστε μας να απαλλαγούμε από τον Τσίπρα και το ζόμπι κόμμα του».


ΣΑΚΟΡΑΦΑ:  "ΕΜΕΙΣ  ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ  ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ.  ΔΕΝ  ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΜΕ  ΠΟΣΟ  ΑΠΟΛΥΤΑ  ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ  ΕΙΝΑΙ  Ο  ΨΕΥΤΗΣ  ΤΣΙΠΡΑΣ,  ΠΟΥ  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΘΕΜΙΤΟ  ΜΕΣΟ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΠΑΡΕΙ  ΤΗΝ  ΕΞΟΥΣΙΑ.".
Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, αποσπασμάτων από συνέντευξή της στο «thepressproject», αναφέρει: «Με στεναχωρεί αφάνταστα και με θυμώνει πολύ το γεγονός ότι στήριξα αυτή την κυβέρνηση, πιστεύοντας ότι πραγματικά μπορούσε να αλλάξει τα πράγματα. Και θυμώνει πολύ γιατί είπε πολλά, πάρα πολλά ψέματα. Δεν έχει κανένας δικαίωμα, όταν απέναντί του έχει μια ταλαιπωρημένη κοινωνία απλά και μόνο για να πάρει την εξουσία, να χρησιμοποιεί κάθε αθέμιτο μέσο για να την πάρει. Και έχω πει επανειλημμένως, ακούγοντας τον πρωθυπουργό να λέει «δεν ξέραμε, τώρα μάθαμε»: Ήσουν δύο χρόνια στην αντιπολίτευση- θεωρητικά και πρακτικά προετοιμαζόσουν να γίνεις κυβέρνηση. Εάν πραγματικά δεν ήξερες, ήσουν απόλυτα επικίνδυνος και ακριβώς γι’ αυτό θα έπρεπε να το έχουμε αντιληφθεί όλοι εμείς».ΟΤΑΝ  ΟΙ  ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ  ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ  ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ  ΤΟΥΣ.

Τσίπρας:  «το απόλυτο σύμβολο της πολιτικής προδοσίας  και  απατεωνίας,  μία  από τις πιο ελεεινές φιγούρες της ευρωπαϊκής πολιτικής ζωής». 

ΣΧΟΛΙΟ  ΤΟΥ  ΠΡΟΔΟΤΗ  ΤΣΙΠΡΑ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ  ΓΑΛΛΟ  ΜΕΛΛΑΝΣΟΝ:  

«Έχω την αίσθηση ότι ο Μελανσόν δεν θέλει να κυβερνήσει. Είμαι πλέον βέβαιος ότι σε περίπτωση νίκης δεν θα ξέρει τι να κάνει. Αυτό δεν αποτελεί αριστερή θέση». 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΤΟΥ  ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ  ΤΗΣ  ΓΑΛΛΙΚΗΣ  ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ  ΖΑΝ  ΛΥΚ  ΜΕΛΑΝΣΟΝ: 
 

Γελώντας για το σχόλιο του Τσίπρα ο Μελανσόν σημείωσε ότι:  
 «ο Τσίπρας πρόδωσε το λόγο του. Ο  Τσίπρας  είναι  μία  από τις πιο ελεεινές φιγούρες της ευρωπαϊκής πολιτικής ζωής.  Εξελέγη, υποσχόμενος ένα αριστερό ριζοσπαστικό πρόγραμμα και όταν του παρουσίασαν ένα απαράδεκτο μνημόνιο, το έθεσε σε δημοψήφισμα, χωρίς να αποδεχθεί τελικά τη βούληση του ελληνικού λαού.  Γιατί ξεπουλά τη δημόσια περιουσία και καταστρέφει τη χώρα του;  Δεν θέλω να υπάρχει ούτε ένας Γάλλος πολίτης που να πιστεύει ότι αν εγώ  αναλάβω την εξουσία θα γίνω ένας ακόμη Τσίπρας».
Ο  ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΖΑΕΦ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ  ΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΛΑΟ  ΠΟΤΕ  Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΚΑΙ  Η  «ΕΛΛΗΝΙΚΗ»  ΒΟΥΛΗ  ΘΑ  ΕΠΙΚΥΡΩΣΟΥΝ  ΤΟ  ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ  ΤΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
 
Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας  είναι εξαφανισμένος, ο Σκοπιανός ομόλογός του, όμως  Ζόραν Ζάεφ, με  δήλωσή  του  μας  «ενημέρωσε» πότε η ελληνική Βουλή θα επικυρώσει το ξεπούλημα της Μακεδονίας.   Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων έδωσε τον «οδικό χάρτη» για την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη χώρα του, από τον οποίο προκύπτει ότι η ελληνική Βουλή θα χρειαστεί να την ψηφίσει έως τις 15 Ιανουαρίου του 2019.ΑΚΟΜΗ  ΚΑΙ  Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ  ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ  ΦΩΦΗ  ΓΕΝΗΜΑΤΑ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ  ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΤΣΙΠΡΑ.  ΔΗΛΩΣΕ: 
 
«Ο  Τσίπρας  τα έχει δώσει όλα, είναι το καλό παιδί των δανειστών,  έχει γίνει μερκελιστής.  Κάνω  έκκληση  στον  Τσίπρα  να  μην υπάρξει πρόσκληση στα Σκόπια από το ΝΑΤΟ.  Απλά να ανακοινωθεί ότι αυτό θα συμβεί, όταν ολοκληρωθούν οι προϋποθέσεις που θέτει η συμφωνία. Δεν πρέπει να δημιουργηθούν τετελεσμένα».Θα πρέπει να είναι η ειρηνική  Πολιτική Πολιορκία.  Το  μαζικό  λαϊκό  αποφασιστικό μπλοκάρισμα των  διοικητηρίων του Κράτους,  του  Προεδρικού Μεγάρου, του  Μεγάρου Μαξίμου,  της Βουλής, των  Δημαρχείων  Αθηνών  και   Θεσσαλονίκης κτλ. Πρέπει ο λαϊκός  πολιορκητικός κλοιός να  σφίξει κι άλλο, οι  προδότες   πρέπει να «κυβερνούν» με έντονο στρες, πρέπει να τρέμουν στην θέα των Ελλήνων  Πολιτών που τους ζυγώνουν, όλοι  οι  εφιάλτες  πρέπει  να νιώθουν την ανάσα μας.


ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. Ο ΖΑΕΦ ΙΔΡΥΣΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ». Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΑΝ «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.  Στην διάρκεια της διαπραγμάτευσης για το Σκοπιανό, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον Ρώσο ομόλογό του, Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος φέρεται να του είπε ότι «θα σταματήσει τη συμφωνία» στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Το τηλεφώνημα του «φίλου Σεργκέι» ήταν σοκ για τον Κοτζιά, ο οποίος φέρεται να του απάντησε ότι «θα είναι διακρατική η συμφωνία, και δεν μπορεί να την σταματήσει κανείς»…

«Για ένα μεγάλο διάστημα οι συνομιλίες για την επίλυση του προβλήματος της ονομασίας των Σκοπίων βρίσκονταν σε μια «ημιαδρανή κατάσταση» και ενεργοποιήθηκαν μόνο τότε, όταν οι ΗΠΑ αποφάσισαν, ότι τα Σκόπια πρέπει να είναι στον ΝΑΤΟ»  του   επεσήμανε ο Λαβρόφ.


Βεργίνα: Νέο συλλαλητήριο σήμερα,  9  Ιουλίου  2018  για τη Μακεδονία.

  
Χθες,  8  Ιουλίου 2018,  νέα,   πολύ  επιτυχημένη  εκδήλωση  στην  Θεσσαλονίκη,  στο  άγαλμα  του  Μεγίστου  των  Ελλήνων,  με  μεγάλη  συμμετοχή  Μακεδονικής  νεολαίας.


  ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...