Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018

ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. Ο ΖΑΕΦ ΙΔΡΥΣΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ». Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΑΝ «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.


Ο Ζ.Ζάεφ μιλά για «Μακεδονικό Στρατό».
Η Ελλάδα αναγνωρίζει τα Σκόπια ως «Βόρεια Μακεδονία» στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ - Νομικά μη αναστρέψιμη η εξέλιξη...


Θεόφραστος Ανδρεόπουλος,  Pronews.

Με έγγραφο που εστάλη από το υπουργείο Εξωτερικών στο ΝΑΤΟ αναγνωρίζεται η ονομασία «Βόρεια Μακεδονία» από την Ελλάδα προκειμένου να ετοιμαστεί στις 11-12 Ιουλίου στην Σύνοδο Κορυφής της Συμμαχίας, η ένταξη των Σκοπίων ως «Βόρειας Μακεδονίας»!
Πρόκειται για μια εξέλιξη νομικά μη αναστρέψιμη, ειδικά σε ότι αφορά το ΝΑΤΟ, η οποία μάλιστα αφήνει έκθετη την Ελλάδα σε τυχόν προσφυγή των Σκοπίων στο Διεθνές Δικαστήριο!
Δηλαδή την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ ως «Βόρεια Μακεδονία» δεν μπορούμε να την πάρουμε πίσω!
Αντίθετε με ότι διαβεβαίωσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Π.Καμμένος η αποδοχή της αποστολής  πρόσκλησης ένταξης στο ΝΑΤΟ των Σκοπίων με την ονομασία «Βόρεια Μακεδονία», έχει σταλεί πριν καν ολοκληρωθεί το δημοψήφισμα στα Σκόπια που να επικυρώνει την συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ!
Χθες σε δημόσια συζήτηση στο δημαρχείο της Κηφισιάς την οποία συντόνισε ο διευθυντής του pronews.gr και του περιοδικού ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, Τάσος Γκουριώτης και στην οποία μετείχαν ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας και νομικός Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής του Πάντειου Πανεπιστημίου, Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης και ο νομικός και επίκουρος καθηγητής του Διεθνούς Δικαίου και της Εξωτερικής Πολιτικής στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Παντείου, Αγγελος Συρίγος επίσης αναγνώρισαν ότι η υπογραφή Ν.Κοτζιά στις Πρέσπες «παράγει αποτελέσματα από τα οποία είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν μελλοντικά και αν ακόμα συμβεί αυτό, η εθνική ζημιά θα είναι τεράστια».
Μέσα σε μια κατάμεστη από πολίτες, αίθουσα, οι τρεις ομιλητές, σημείωσαν ότι «Η υπογραφή Κοτζιά ήδη έχει προκαλέσει μεγάλη ζημιά στη χώρα και στην Μακεδονία».
Ο Π.Παναγιωτόπουλος τόνισε ότι «Ενα από τα δύο προκεχωρημένα οχυρά της Ελλάδας, η Μακεδονία και το Αιγαίο κινδυνεύουν. Διαφορετικές οι απειλές, αλλά για την Μακεδονία τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.
Εχουμε υπογραφή Ελληνα υπουργού Εξωτερικών σε κείμενο διεθνούς συμφωνίας.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών με τις υπογραφές τους δεσμεύουν την χώρα σε τέτοιες συμφωνίες.  Μας δεσμεύει μία τέτοια συμφωνία. Θα πρέπει να δώσουμε τεράστιο αγώνα για να την ανατρέψουμε και δεν θα είναι χωρίς απώλειες αυτός ο αγώνας».
Ο Χ.Γιαλλουρίδης από την πλευρά του τόνισε ότι: «Δυστυχώς η ηγεσία της χώρας δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των πολιτών και έσπευσε να υπογράψει ένα κείμενο το οποίο, αν μη τι άλλο, είναι δεσμευτικό.
Παράγει αποτελέσματα τα οποία είναι άκρως αρνητικά για την Ελλάδα. Στέλνουμε μήνυμα διεθνώς ότι "συζητάμε τα πάντα" σε ότι αφορά τα ιστορικά και κυριαρχικά μας δικαιώματα και κυρίως ότι υποχωρούμε στις πιέσεις, όποιος και αν είναι διακύβευμα. Ερχονται καταστάσεις δύσκολες».
O Aγγελος Συρίγος υπογράμμισε ότι: «Η συμφωνία που υπεγράφη στις Πρέσπες δύσκολα ανατρέπεται και ακόμα πιο δύσκολο θα είναι να ανατραπεί χωρίς απώλειες για τη χώρα. Είναι αστειότητες η θέση ότι θα περάσει σε δύο χρόνια από τη Βουλή. Ηδη στο ΝΑΤΟ γίνεται δεκτή ως «Βόρεια Μακεδονία» και τα στελέχη τους ως «Μακεδόνες». Δεν ξέρω με ποιο τρόπο μπορούμε να το αποτρέψουμε αυτό άμεσα. Το ότι πρέπει να ανατραπεί είναι σίγουρο. Το με ποιο κόστος θα ανατραπεί είναι κάτι που θα το μετρήσουμε στην πορεία».
Το ίδιο σημείωσε και η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Εξωτερικών την εποχή του βέτο στο Βουκουρέστι κατά της ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ το 2008, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ: «Στο ΝΑΤΟ το 2008 πήγαμε ενωμένοι «σαν γροθιά» με τον Κώστα Καραμανλή και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και πετύχαμε τη ματαίωση της ένταξης των Σκοπίων. Τώρα έχει φύγει ήδη επιστολή που τους κάνει δεκτούς ως "Βόρεια Μακεδονίας". "Η χώρα έχει επιβιώσει γραφικών, ανεύθυνων, διεφθαρμένων κλπ. πολιτικών|" έλεγε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με γελοιότητες που θέτουν σε κίνδυνο την ύπαρξή μας».


Τελειωμένη θεωρεί ο πρωθυπουργός των Σκοπίων την συμφωνία για τη χώρα του που υπέγραψε με την Ελλάδα και πλέον είναι ασυγκράτητος.

Όπου βρεθεί και όπου σταθεί μιλά ανοικτά για «Μακεδονία» και για είσοδο της χώρα του στο ΝΑΤΟ, παρά το γεγονός ότι από τη Συμμαχία έχει ξεκαθαριστεί ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση πριν οριστικοποιηθεί η συμφωνία και από τα κοινοβούλια των δύο χωρών.
Ο Ζ.Ζάεφ μιλά για «Μακεδονικό Στρατό».

Ο  Ζόραν Ζάεφ ευρισκόμενος  σήμερα, στην ορκωμοσία 125 επαγγελματιών στρατιωτών του Στρατού της χώρας είπε:
 «Το να είσαι στρατιώτης σε μια χώρα που είναι μέλος του ΝΑΤΟ σημαίνει ότι θα εργάζεστε σε βελτιωμένες συνθήκες, σύμφωνα με τα standards των συμμάχων του ΝΑΤΟ.  Σαν στρατιώτες, θα πρέπει να είστε υπερήφανοι που θα είστε η πρώτη γενιά που θα υπηρετεί την χώρα ως μέλος του ΝΑΤΟ».
Μάλιστα συνέχισε τα περί… εισόδου στο ΝΑΤΟ, χρησιμοποιώντας ανοικτά τον όρο «Μακεδονία» και «Μακεδονικός Στρατός», χωρίς να υπάρχει πουθενά ο όρος «βόρεια», δίνοντας το στίγμα πως θα αυτοαποκαλούνται οι Σκοπιανοί και μετά την έγκριση της συμφωνίας από  τα κοινοβούλια των δύο χωρών, εάν βέβαια γίνει κάτι τέτοιο τελικά.
«Το να είμαστε μέλη της Συμμαχίας θα δημιουργήσει μεγαλύτερες ευκαιρίες για εσάς.
Ο "Μακεδονικός" Στρατός, για χρόνια επιχειρούσε χέρι – χέρι με στρατεύματα του ΝΑΤΟ σε ειρηνευτικές αποστολές, για τις οποίες αξιολογήθηκε με υψηλό βαθμό. Η συμμετοχή σε αυτές τις αποστολές βοήθησε τον Μακεδονικό Στρατό να αυξήσει τις δυνατότητές του.
 Το υπουργείο Άμυνας και η κυβέρνηση της "Μακεδονίας" εργάζονται στενά για την ανοικοδόμηση της αξιοπρέπειας του επαγγέλματός σας μετά από μεγάλα αδιέξοδα και μεταρρυθμίσεις…
Η προσέγγισή μας στην επίλυσή τους αυτές τις ημέρες μας έδωσαν ευχάριστα νέα και θετικές αποφάσεις. Μία από αυτές είναι η πολυαναμενόμενη πρόσκληση να γίνουμε το 30ό μέλος της Συμμαχίας. Η «Μακεδονία» θα κάθεται στο ίδιο τραπέζι με μερικές από τις σπουδαιότερες δυνάμεις του κόσμου.
Η κυβέρνηση, ξεκίνησε να αυξάνει τον αμυντικό προϋπολογισμό 
και στοχεύει στην εγκαθίδρυση ενός μοντέρνου στρατού».

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

4 σχόλια :

 1. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: «ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ». Α' ΜΕΡΟΣ
  «Έχω μάθει από πάντα να μισώ τον προδότη, και άλλη καμιά σαν αυτή δε φοβάμαι χειρότερη αρρώστια» – Αισχύλος
  Η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν η πιο προδοτική Συμφωνία στην ιστορία του Ελληνικού έθνους. Ένα στυγνό εθνικό έγκλημα, ένα πολιτικό πραξικόπημα – μια ωμή προδοσία.
  Πιο προδοτική από τη Συνθήκη της Λωζάνης , με την οποία η Ελλάδα αποδέχθηκε μια ανύπαρκτη αμοιβαιότητα μειονοτήτων σε Θράκη και Κωνσταντινούπολη, αφήνοντας στο έλεος των τούρκων τους Έλληνες της Πόλης.
  Στα ίσα πιο προδοτική και από τις εθνοκαταστροφικές Συμφωνίες Ζυρίχης-Λονδίνου οι οποίες έθεσαν την Τουρκία εγγυήτρια δύναμη με δικαίωμα μονομερούς επέμβασης και οδήγησαν τους εγκληματίες της γείτονος στην παράνομη εισβολή και κατοχή του νησιού μας.
  Προδότες οι «εθνάρχες» Καραμανλής, Βενιζέλος, προδότης και ο πρωθυπουργός της μειοψηφίας Τσίπρας. Αποδομήστε τους πολιτικά και στη συνείδηση σας.
  Όποιος πολιτικός, δημοσιογράφος και ακαδημαϊκός δεν τολμάει να αποκαλέσει την προδοσία με το όνομα της, την ξεπλένει και δεν είναι άξιος ούτε λόγου, ούτε της θέσης του ενώπιον των πολιτών. Επιπλέον, όποιος δεν την κατονομάζει, ενθαρρύνει τον εκάστοτε δημαγωγό και Εφιάλτη να επιχειρηματολογεί εκ των έσω, ανοιχτά και εναντίον της Ελλάδας.
  Συγκεκριμένα, αυτό που συνέβη την αποφράδα ημέρα της Συμφωνίας ήταν α) παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας, β) δημιουργία και αναγνώριση Μακεδονικής εθνότητας, και γ) δημιουργία και αναγνώριση Μακεδονικής γλώσσας. Όλα αυτά η πατρίδα μας τα παρέδωσε δίχως να έχει ηττηθεί σε κάποιο πόλεμο. Διορθώνω, όχι η πατρίδα, αλλά οι εθνοπροδότες. Οι εθνοπροδότες λοιπόν δεν έλαβαν ποτέ την εκλογική εντολή για παράδοση και ξεπούλημα της Μακεδονίας. Ποτέ. Δεν ψηφίσαμε κάποια σχετική προγραμματική θέση, ούτε βέβαια τους παραχωρήσαμε μετεκλογικά κάποια λευκή επιταγή να ξεπουλήσουν τα πάντα. Έτσι πρόδωσαν την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων τους. Ταυτόχρονα, δεν υπήρξε καμία σχετική λαϊκή εντολή ενώ οι Έλληνες πολίτες δεν επιθυμούν ούτε σύνθετες ονομασίες ούτε λοιπά ξεφτιλίκια. Ποτέ δεν συνηγορήσαμε. Για την αποτροπή τέτοιας ασυδοσίας υπάρχουν δημοκρατικά εργαλεία πολιτικού ελέγχου όπως δημοσκοπήσεις, δημοψηφίσματα (οι Σκοπιανοί για παράδειγμα θα κάνουν αλλά δες γιατί όχι δημοψήφισμα), κτλ. Έτσι πρόδωσαν και την αρχή της λαϊκής κυριαρχίας.
  Αν αυτό δεν είναι προδοσία τότε δεν ξέρω τι μπορεί να θεωρηθεί προδοτικό. Ας μας πουν όλοι αυτοί οι προσκυνημένοι, πού θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί καλύτερα αυτός ο χαρακτηρισμός; Αν και χρησιμοποιείται διαχρονικά και άστοχα από γραφικότητες ένθεν και ένθεν του πολιτικού φάσματος, η λέξη έχει διατηρήσει το νόημα της. Προδότες λοιπόν οι συγκυβερνώντες (ναι, πρωθυπουργοί και υπουργοί μπορούν εύκολα να γίνουν προδότες μιας χώρας – μάλιστα το οφίκιο αποτελεί και προϋπόθεση), προδότες και όσοι βουλευτές από εδώ και πέρα δεν παραιτηθούν μαζικά για να διαλυθεί αυτό το αντιδημοκρατικό έκτρωμα που λέγεται Κυνοβούλιο.
  ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: «ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ». Β’ ΜΕΡΟΣ
  Και επειδή επιλέξαμε να μείνουμε εκτός συστήματος για να λέμε την αλήθεια, δίχως να μας ενδιαφέρει το οποιοδήποτε κόστος, πρέπει να σπάσουμε τα ταμπού και να το πούμε με το πραγματικό του όνομα: Συν τοις άλλοις, αυτό που συνέβη ήταν και εθνική προδοσία. Έβγαλαν στο σφυρί τη Μακεδονία, ακύρωσαν τους αγώνες και τις θυσίες του λαού μας, δημιούργησαν προϋποθέσεις για «Μακεδονικές» μειονότητες και εξόδου των Σκοπιανών στη θάλασσα, με ταυτόχρονη μελλοντική διεκδίκηση εδαφών στη Μακεδονία, μέχρι και τη Θεσσαλονίκη. Και έτσι πρόδωσαν την πατρίδα.
  Ο ανθρώπινος νους δεν μπορεί να συλλάβει αυτό που συνέβη στις Πρέσπες και κάποιοι κάθονται ακόμα και αναλύουν τη συμφωνία! Είναι σαν να παραδώσει ένας πρωθυπουργός – προδότης το Καστελόριζο ή τη Ρόδο στους Τούρκους και οι ειδικοί της καρέκλας να εξετάζουν τις λεπτομέρειες και τη γλώσσα του κειμένου με το οποίο απωλέσαμε εθνική κυριαρχία!
  Τελειώσανε οι αναλύσεις, τα φιλικά και τα πολιτισμένα σχόλια με τα σκουντήματα στον ώμο. Τώρα είναι η ώρα της επαγρύπνησης και της δράσης.
  Επαγρύπνηση διότι την επομένη της προδοσίας, το σάπιο σύστημα ξεκίνησε ένα νέο ανθελληνικό αφήγημα. Αυτό που αποδέχεται μεν τη σύνθετη ονομασία, αλλά εντάξει είπαμε, όχι και την Μακεδονική γλώσσα και εθνότητα..! Το φαύλο ελληνικό κατεστημένο έριξε πλάτες στο ξεπούλημα και την μαξιμαλιστική παραχώρηση Τσίπρα, αντιπροτείνοντας παραχωρήσεις μόνο (μόνο!) σύνθετων ονομασιών, Σλαβομακεδονίες και λοιπά ανείπωτα. Δηλαδή από την εθνική και δίκαιη θέση μας, της αλήθειας και της ιστορίας, θέλουν να μας φτάσουν να δώσουμε «κάτι» και να λέμε και ευχαριστώ που γλιτώσαμε τα σπίτια μας. Φιλοδοξούν οι γραικύλοι να μας πείσουν ότι από το «Κοτζιά δώστα όλα» είναι καλύτερο και αποδεκτό να δώσουμε το όνομα μας. Όπως όμως ξεκαθάρισε και ο εθνικός μας ποιητής, ο Ελύτης, πολύ πριν εκφραστεί η ασημαντότητα σας, «για εμάς τo όνομά μας είναι η ψυχή μας». Καληνύχτα και βρίσκεστε πλέον απέναντι από τους πολίτες και τη χώρα σας.
  Είναι όμως και ώρα για δράση. Φτιάχνουμε ένα μεγάλο κίνημα ζωντανών ακόμα πολιτών. Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας που δέχονται τη λάσπη και την προπαγάνδα κομμάτων και εγχώριων ελίτ. Αυξανόμαστε, και όταν αποκτήσουμε μαζικότητα, κάνουμε μια ειρηνική πολιτική επανάσταση. Από την ομώνυμη πλατεία, ζητάμε νέο Σύνταγμα και πολίτευμα. Δημιουργούμε την 4η Ελληνική δημοκρατία (και πρώτη πραγματική), η οποία καλεί την – για πρώτη φορά ανεξάρτητη – δικαιοσύνη να επιληφθεί τους προδότες. Εάν και εφόσον τους καταδικάσει, τότε η νέα πολιτειακή πραγματικότητα της 4ηςΕλληνικής δημοκρατίας δεν ορίζεται από τις αποφάσεις του προηγούμενου κράτους των διεφθαρμένων και καταδικασθέντων σφετεριστών και προδοτών. Μόνο έτσι ξεπλένεται η προδοσία. Μόνο αν την πεις με το όνομα της και την πολεμήσεις ελεύθερα, μαζικά και ανένταχτα. Ούτε με κόμματα, ούτε με σάπιες εκλογές και «δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις». Δεν αρκεί τίποτα λιγότερο μετά την πιο προδοτική Συμφωνία στην ιστορία του Ελληνικού έθνους.
  Μιλάμε λοιπόν όλοι για προδοσία και αποδοκιμάζουμε όπου σταθούν και όπου βρεθούν τους προδότες. Δεν νερώνουμε το κρασί μας όταν πρόκειται για την Μακεδονία μας. Κάποιοι μιλούν για επιθετική, αυστηρή και σκληρή γλώσσα. Πρόκειται για απίστευτη ηθική ξεφτίλα . Σε επόμενο επεισόδιο θα γίνουμε παρατηρητές του ξεπουλήματος π.χ. του Παρθενώνα από κάποιον μελλοντικό πρωθυπουργό – προδότη, και θα μας καλούν να σιωπούμε για λόγους πολιτικής ορθότητας, ή να περιοριζόμαστε σε σχόλια τύπου «κακή / άστοχη συμφωνία» για να μην διχάσουμε τον κόσμο. Δηλαδή οι προδότες θα προδίδουν και θα ξεφτιλίζουν τη χώρα και την ιστορία μας και εμείς θα παίζουμε τους καθυστερημένους ευγενείς λόρδους.
  ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΕΝΑΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ?

  Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓΚ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ!

  ΘΥΜΑΣΘΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ?

  ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΚΙΣΘΕΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ " ΣΥΜΦΩΝΟ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ", ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ.....

  ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΠΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.

  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΟΣΤΡΙΑ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ " ΑΝΥΠΑΚΟΗ " ΤΟΥΣ.

  ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟΥ ΠΙΟ ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ?

  ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΕΡΤΣΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΖΩΪΔΗ.

  ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΟΥΝ ?

  ΕΑΝ ΤΟΛΜΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΑΣ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ !

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ. ΖΗΤΩ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ.
  O πρωθυπουργός της ΠΔΓΜ, Ζόραν Ζάεφ, σε δημόσια τοποθέτησή του κατά την ορκωμοσία στρατιωτών, είπε στην ομιλία του προς τους Σκοπιανούς στρατιώτες ότι αποτελούν μέλη ενός «Μακεδονικού Στρατού», ο οποίος «θα αποτελεί μέλος της Συμμαχίας του ΝΑΤΟ»!
  Ούτε καν «Βορειομακεδονικός», ούτε «Στρατός της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας», όπως αναφέρει η ενδιάμεση συμφωνία την οποία κουρέλιασε και χωρίς να αντιδράσει φυσικά το ελληνικό ΥΠΕΞ.
  Το μόνο που βρήκε να πει το υπουργείο Εξωτερικών είναι ότι «Η δήλωση αυτή υπογραμμίζει τη σημασία της θέσεως σε ισχύ της συμφωνίας των Πρεσπών.
  Και αυτό διότι, στη συμφωνία αναφέρεται ρητώς ότι ο επιθετικός προσδιορισμός για το κράτος, τα επίσημα όργανά του και τις άλλες δημόσιες οντότητες, θα ευθυγραμμίζεται με το νέο όνομα της χώρας -δηλαδή, στην προκειμένη περίπτωση, "Στρατός της Βόρειας Μακεδονίας"».
  Με άλλα λόγια το ΥΠΕΞ δεν διαμαρτυρήθηκε καν για τον «Μακεδονικό Στρατό» του Ζάεφ, που παραβιάζει καθώς αυτό θέτει αλυτρωτισμό και υποσκάπτει το κλίμα καλής γειτονίας, αλλά περιορίστηκε να πει ότι μετά την συμφωνία θα τον ονομάζει «Βορειομακεδονικό Στρατό» (lol)!
  Φυσικά η "αντίδραση" αυτή του ΥΠΕΞ πρακτικά δεν σημαίνει τίποτα. Ως «Μακεδονικό» θα παρουσιάζει το στρατό του ο Ζάεφ, και μετά την όποια οριστικοποίηση της συμφωνίας και εντός των Σκοπίων και στο ΝΑΤΟ…
  Η θέση του ΥΠΕΞ έγινε αντικείμενο σκωπτικών σχολίων από διπλωμάτες μεγάλων πρεσβειών στην Αθήνα.
  Μάλιστα ένας εξ αυτών (μη χώρας του ΝΑΤΟ) τόνισε χαρακτηριστικά: «Αφού η Ελλάδα υπέγραψε και αποδέχθηκε ότι οι κάτοικοι της πΓΔΜ εφεξής θα λέγονται “Μακεδόνες” άρα επόμενο είναι και ο Στρατός τους να λέγεται “Μακεδονικός”. Η Βόρεια Κορέα π.χ. έχει κατοίκους με διαβατήρια που λέγονται «Βορειοκορεάτες». Οι κάτοικοι της πΓΔΜ λέγονται "Μακεδόνες", άρα ο Στρατός τους αποτελείται από Μακεδόνες. Δεν καταλαβαίνουμε τι θέλει να πει η Αθήνα»!
  ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...