Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018

ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ. ΦΟΛΑ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. Α' Σε κατάσταση πανικού οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ. Φοβούνται την λαϊκή οργή. Έκτακτα μέτρα για τους βουλευτές της Κυβέρνησης. Καζάνι που βράζει ο Ελληνικός λαός.


 ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΧΘΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΝΟΜΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΦΙΔΙΑ. ΣΤΟΝ, ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΑΡΡΩΣΤΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ» ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, (ΜΕ ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΡΡΩΣΤΗ ΑΝΩΤΕΡΗ «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ» ΤΑΞΗ), ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ «ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ» ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.


ΝΕΟ  ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ  ΚΑΙ  ΠΟΡΕΙΑ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  ΣΤΟ  ΣΥΝΤΑΓΜΑ   1  ΙΟΥΛΙΟΥ  2018 

Το  συλλαλητήριο  το  οργάνωσε  το κίνημα Εθνικής Άμυνας για τη Μακεδονία «Μέγας Αλέξανδρος» και η Επιστημονική Επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων.Το κίνημα Εθνικής Άμυνας για την Μακεδονία " ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" και η Επιστημονική Επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων καλούμε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ σε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας σε ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ την ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 ώρα 6:00 μ.μ. μπροστά στην Βουλή των Ελλήνων και την Πλατεία Συντάγματος για να προκαλέσουμε τον Συνταγματικό Σεισμό  όπου πρέπει να διατρανώσουμε ότι ΕΛΛΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ = ΕΛΛΗΝΕΣ για να σταματήσουμε την συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ και την απραξία και συνενοχή των ΑΝΕΛ. 
Οι ημερομηνίες επιλέχθηκαν από Νομικής εκτίμησης και σύμφωνα με την διαδικασία της Συμφωνίας αλλά και με βάση το Διεθνές Δίκαιο, ώστε να μην προχωρήσουν οι διαδικασίες ένταξης των Σκοπίων σε Ευρώπη και ΝΑΤΟ α λλά και να μην προχωρήσουν οι διαδικασίες της συμφωνίας για να μην τεθεί σε ισχύ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!
Οι ώρες είναι κρίσιμες και πρέπει με πρόταγμα την Ελλάδα μας, την Μακεδονία, το Σύνταγμα της Ελλάδος αρθρο 120 να σταματήσουμε το ξεπούλημα και να δοξάσουμε ξανα την Ελλάδα μας υπερασπιζόμενοι το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ τον πολιτισμό μας, την Ιστορία, την ενότητα της Ελλάδος.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ  ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ  ΣΕ  ΟΛΗ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ.


Ο  ΠΡΟΔΟΤΗΣ  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΘΑ  ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ  ΤΟΥΣ  ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ  ΠΟΥ  ΚΑΝΟΥΝ  ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ  .

Στον εισαγγελέα 3 συλληφθέντες πατριώτες  που διαδήλωναν υπέρ της Μακεδονίας.

Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα οι τρεις συλληφθέντε  πατριώτες, που πιάστηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα.
Πρόκειται για τρεις άνδρες (50, 29 και 20 ετών) που οι δυνάμεις ασφαλείας ισχυρίζονται ότι πέταξαν φωτοβολίδες «και άλλα αντικείμενα» εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που έκαναν χρήση χημικών κατά των ανυποψίαστων διαδηλωτών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, στα επεισόδια τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί και ένας πολίτης.
Στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ που συγκάλεσε εκτάκτως την Παρασκευή ο γραμματέας Παναγιώτης Ρήγας αποφασίστηκε οι αλλεπάλληλες διαμαρτυρίες  που   εξελίσσονται σε απειλές κατά της κυβέρνησης να συλλαμβάνονται οι πρωταγωνιστές τους και να αποστέλλονται στη Δικαιοσύνη ή να καταγγέλλονται στις αρχές. 
Φυσικά το τι ορίζεται ως απειλή είναι μια άλλη ιστορία. Έτσι λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να δημιουργήσει ένα κλίμα φόβου σε όσους αντιδρούν.
Η Οργάνωση Προστασίας Λαϊκών Αγωνιστών (Ο.Π.Λ.Α.) ήταν μια ένοπλη κομμουνιστική οργάνωση, με καθήκοντα ασφαλείας, που χρεώθηκε με χιλιάδες στυγερά εγκλήματα κατά των μη κομμουνιστών και έδρασε στις πόλεις της Ελλάδας από το 1943 μέχρι το 1947, ήτοι στην Κατοχή, μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και κατά τη διάρκεια του εμφυλίου.
Δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς δημιουργήθηκε η ΟΠΛΑ, αλλά η δράση της ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού του 1943. Την άνοιξη του 1944, όταν το ΕΑΜ συγκρότησε την Πολιτική Επιτροπή Εθνικής Απελευθέρωσης (ΠΕΕΑ) με αξιώσεις κυβερνητικής εξουσίας, η οργάνωση επίσημα διαλύθηκε και ενσωματώθηκε στην Εθνική Πολιτοφυλακή, που ήταν το ένοπλο σώμα ασφαλείας της ΠΕΕΑ, αλλά η ονομασία «ΟΠΛΑ» συνέχισε να χρησιμοποιείται ευρέως.
Το 1947, κατά τη διάρκεια του εμφυλίου, η ηγεσία του ΚΚΕ δημιούργησε στη θέση της την Λαϊκή Πολιτοφυλακή.


ΓΟΕΡΟΣ ΘΡΗΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018. Ο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ. Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΑΘΕΙΣ.


ΝΕΟ  ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ  ΚΑΙ  ΠΟΡΕΙΑ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  ΣΤΗΝ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  1  ΙΟΥΛΙΟΥ  2018 
   

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Νέα συγκέντρωση σήμερα στη Θεσσαλονίκη για τη συμφωνία των Πρεσπών


Συνεχίζονται οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων, στη Θεσσαλονίκη.
Μετά και τη χτεσινή πορεία, κατά την οποία σημειώθηκε ένταση μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών και σήμερα Δευτέρα 2 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση ενάντια στην ονομασία των Σκοπίων σε «Βόρεια Μακεδονία» αλλά και μοτοπορεία για το ίδιο θέμα.
Η μοτοπορεία πρόκειται να ξεκινήσει στις 20.00, από το εμπορικό κέντρο One Salonica και θα καταλήξει στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης.
Το πρόγραμμα των διοργανωτών έχει ως εξης:
-Εκκίνηση 20:00 με κατεύθυνση τον Λευκό πύργο.
– Στάση επί τις Λ.Νίκης σβήσιμο των μοτοσυκλετών και Προσοχή θα ψάλουμε με όλη την δύναμη την ψυχής μας τον Εθνικό Ύμνο.
– Στην συνέχεια η πορεία θα συνεχίσει προς το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου με στάση στον χώρο που βρίσκεται το άγαλμα όπου θα Βροντοφωνάξουμε Το Μακεδονία Ξακουστή.
– Λήξης Μοτοπορείας.
Την ίδια ώρα, μετά από διαδικτυακό κάλεσμα, προγραμματίζεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στην κεντρική είσοδο του λιμανιού, με πρόθεση των συγκεντρωμένων να πραγματοποιήσουν πορεία στο κέντρο της πόλης.


ΧΑΝΙΑ  6/6/2018
ΑΡΙΔΑΙΑ  ΠΕΛΛΑΣ   
28  Ιουνίου  2018 Το συλλαλητήριο ήταν τεράστιο για τα δεδομένα της πόλης


Οι διοργανωτές παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας  στο γραφείο του τοπικού βουλευτή του Σύριζα Σηφάκη, όπου υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να το προστατεύουν, το οποίο υπέγραψαν περισσότεροι από 40 Σύλλογοι της περιοχής, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα κατά της κυβέρνησης για την προδοτική συμφωνία που υπεγράφη στις Πρέσπες.


  
ΣΠΑΡΤΗ,  ΣΤΗΝ  ΠΟΛΗ  ΤΩΝ  ΗΡΩΩΝ.

Τεράστιο  συλλαλητήριο  και  πορεία  το  βράδυ της Πέμπτης 28 Ιουνίου.


Νέοι, γέροι, παιδιά, άνδρες, γυναίκες,  πολίτες, στρατιωτικοί,  Σπαρτιάτες και Σπαρτιάτισσες, ξεκίνησαν από το άγαλμα του Λεωνίδα και κατέληξαν μέσω της οδού Κων/νου Παλαιολόγου στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης. 
Το μήνυμα ένα: «Η Μακεδονία είναι Ελληνική, αδιαπραγμάτευτη».
Με συνθήματα όπως: «Ελλάς, Ελλάς, η Ταν η επι Τας» και «σας το φωνάζει η Σπάρτη και όλη η Λακωνία, κάτω τα χέρια απ” τη Μακεδονία», αλλά και κρατώντας σημαίες και λάβαρα οι διαδηλωτές ζήτησαν την ακύρωση της συμφωνίας για την Μακεδονία, ενώ ανάρτησαν μεγάλο πανό με τίτλο: «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ» σε κεντρικό κτίριο της Σπάρτης.

Ο χαιρετισμός της Συντονιστικής, ο οποίος διαβάστηκε στη συγκέντρωση:

«Συγκεντρωθήκαμε σήμερα εδώ, στην Κεντρική πλατεία της Σπάρτης, εμείς οι πατριώτες Λάκωνες, να διαμαρτυρηθούμε για την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στο κρατίδιο των Σκοπίων.
Ακομμάτιστα, χωρίς κανένα πολιτικό μανδύα ενδεδυμένοι, με τις σημαίες της Ελλάδας, του Βυζαντίου και της Μακεδονίας ως λάβαρα, δηλώνουμε:
• Έτσι όπως αγαπάμε, σεβόμαστε, τιμάμε και υπερασπιζόμαστε την μάννα μας, έτσι ακριβώς αγαπάμε, σεβόμαστε και τιμάμε την πατρίδα μας και θα την υπερασπιστούμε με όλους τους τρόπους και τα μέσα που έχουμε στην διάθεσή μας, μέχρις εσχάτων.

• Σεβόμενοι τους Αγώνες των μακεδονομάχων, πολλοί από τους οποίους ήταν Λάκωνες, είμαστε αντίθετοι σε κάθε είδους εκχώρηση της έννοιας Μακεδονία (όνομα, εθνότητα, γλώσσα) σε οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε τίμημα.
Σήμερα διαμαρτυρόμαστε και αναρτάμε το πανό μας σε κεντρικό σημείο της πόλης. Αύριο, και όποτε κρίνουμε απαραίτητο, θα διαδηλώσουμε, και όποτε χρειαστεί θα ξαναδιαδηλώσουμε, για την ακύρωση αυτής της αναξιοπρεπούς και επικίνδυνης συμφωνίας στην οποία προχώρησε η κυβέρνηση της χώρας, χωρίς να έχει την συγκατάθεση και συναίνεση της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού.
Καλούμε:
1. Την κυβέρνηση της χώρας να επανεξετάσει τη θέση της και να ακυρώσει τη συμφωνία, ή κατ’ ελάχιστον, να σεβαστεί τις αντιδράσεις του Ελληνικού λαού και να προχωρήσει σε δημοψήφισμα για την έγκριση ή όχι της συμφωνίας, από την ανώτατη αρχή της δημοκρατίας μας, τον Ελληνικό λαό.
2. Τα Δημοτικά Συμβούλια και των πέντε Δήμων της Λακωνίας, να φέρουν το θέμα προς συζήτηση σε έκτακτη συνεδρίαση τους, και να πάρουν σαφή θέση, θετική ή αρνητική απέναντι στην επώδυνη συμφωνία της κυβέρνησης με το κρατίδιο των Σκοπίων.
3. Την αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας να προκαλέσει με ειδική συνεδρίαση των Περιφερειακών Συμβούλων Λακωνίας την έκφραση σαφούς θέσης για το ζήτημα, όπως παραπάνω.
4. Τον βουλευτή Λακωνίας της συμπολίτευσης, να αφουγκραστεί για λίγο το κύμα αγανάκτησης του Λακωνικού αλλά και ολόκληρου του Ελληνικού λαού, και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων όπως αρμόζει ιστορικά σε έναν αληθινό Λάκωνα.
5. Τους βουλευτές Λακωνίας της αντιπολίτευσης να επιστρατεύσουν κάθε πολιτικό μέσο και εργαλείο που διαθέτουν ώστε να ακυρώσουν εν τη γενέσει της την συμφωνία και να διασφαλίσουν την καταψήφιση της, αν και εφόσον περάσει ποτέ από την Ελληνική Βουλή.
6. Τον Λακωνικό λαό να συνεχίσει να αγωνίζεται, δικαιώνοντας τους αγώνες των προγόνων του, αντλώντας δύναμη από την παρακαταθήκη που το όνομα Λακωνία εκπέμπει διαμέσου των αιώνων.
Η Μακεδονία είναι Ελλάδα
Η Λακωνία δηλώνει Μακεδονία»

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 
Εκλογικό σώμα  για  τις  ερχόμενες  εκλογές, φτιάχνουν οι  προδότες  Τσίπρας,  Κοντονής και Παυλόπουλος, με ρεμάλια και εγκληματίες λαθροεισβολείς.

Τους δίνουν την Ελληνική Υπηκοότητα...  “με προεδρικό διάταγμα που εκδόθηκε στην Αθήνα...ύστερα από πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και γνωμοδότηση του Συμβουλίου Χαρίτων αίρονται οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του V.O του V, με την αριθμ.../2007 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών σε ποινή φυλάκισης 2 ετών και 3 μηνών με τριετή αναστολή για τα αδικήματα της ληστείας και της παράνομης οπλοφορίας προκειμένου να αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση”.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...