Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΧΑ


 
Από  τον  Λευτέρη  Πανούση
Υπάρχει  ένας σπουδαίος λόγος που οι εγχώριοι εντολοδόχοι των παγκόσμιων νονών, φοβούνται όσο τίποτε άλλο τις αντιδράσεις του πόπολου στα πεζοδρόμια.
Η ανησυχία τους μήπως τα μεγάλα αφεντικά που τους ανέβασαν στην εξουσία, κρίνουν ότι δεν μπορούν πια να εκπληρώσουν σωστά τις προγραμματισμένες ντιρεκτίβες τους και πρέπει να αντικατασταθούν στην εξουσία, με άλλους, πιο άφθαρτους πολιτικούς συμμορίτες.
Αυτός ακριβώς είναι ο μεγάλος τρόμος τους και γι αυτό σπεύδουν να πνίξουν εν τη γενέσει τους, όλες τις εικόνες και τις ειδήσεις, που αναφέρονται στη οργή του λαού.
Οι κόκκινοι πολιτικοί συμμορίτες αυτή τη στιγμή αρχίζουν να αναρωτιούνται αν θα πρέπει να μαζεύουν τα απόρρητα έγγραφα που πιθανόν να τους καίνε από τα γραφεία τους ή ακόμα-ακόμα να κανονίζουν τίποτα ναυλώσεις για ελικόπτερα.
Διότι όταν έρθει η ώρα που τα διεθνή αφεντικά τους θα αποφασίσουν την πτώση τους, δεν πρόκειται να αντέξουν ούτε μία ημέρα!
Και κανείς δεν γνωρίζει πόσο βαριά και πόσο βαθιά θα αποφασίσουν οι νονοί τους, να τους γκρεμίσουν...   
 
Το τι έγινε στη Θεσσαλονίκη όταν οι κόκκινοι πολιτικοί συμμορίτες έφθασαν χαμογελαστούληδες και χαριτωμενούληδες, για να εορτάσουν την παράδοση της Μακεδονίας στους αλβανοσλαβοβούλγαρους [παλιό τάξιμο των αριστερών, από τον καιρό του Ζαχαριάδη] δεν περιγράφεται.
Κόσμος και κοσμάκης, αντάμα με ομάδες οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, είχαν βάνει μπροστά και τους ξέχεζαν πατόκορφα.
Μιλάμε για γιούχα τρικούβερτο.

Και να' τανε μόνον η Θεσσαλονίκη;
Στο πρόσφατο ταξιδάκι αναψυχής της πρωθυπουργικής οικογενείας στο Λονδίνο, μαζώχτηκαν κάμποσοι Έλληνες και πέρασαν τον τσιπρουλίνο ομού μετά της συμβίας του, γεννεές δεκατέσσερεις.
Άσε που βρέθηκε κι ένας ψυχωμένος και του πέταξε στο κεφάλι μερικά κέρματα φωνάζοντας ότι πρόδωσε τη Μακεδονία για 30 αργύρια.
Ναι, γεια...
Διεθνής ξεφτίλα μιλάμε.
Ούτε η Φρειδερίκη το 1963 στο ταξίδι της στο Λονδίνο δεν είχε φάει στη μάπα τέτοιες πατσαβούρες [και τότε, αν θυμάστε παραιτήθηκε ο Καραμανλής... αλλά τότε, υπήρχε και λίγο φιλότιμο]
 
Εκείνο όμως που έχει καίρια σημασία δεν είναι το γεγονός ότι ο κοσμάκης έχασε πια την υπομονή του και τους αντιμετωπίζει όπως τους αρμόζει, δηλαδή ως προδότες, αλλά το ότι για πρώτη φορά οι κόκκινοι πολιτικοί συμμορίτες δείχνουν τόσο πανικόβλητοι!

Φαίνεται ότι τα ειρηνικά συλλαλητήρια του πόπολου τα χουνε γραμμένα στα κόκκινα αρχίδια τους [όπως και το πόπολο εν γένει]. Το άγριο γιούχα όμως και δη από ανθρώπους που δείχνουν να έχουν δυνατότητες αυτο-οργάνωσης, τους τρομάζει, όπως το σκόρδο τρομάζει τους βρουκόλακες.
Το μόνο που λείπει συνεπώς, είναι τα γιαούρτια...  

Για να καταλάβετε την πρεμούρα τους, ο Στέφανος  Χίος καταγγέλλει στο "Μακελειό", ότι εκεί γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα, ο καπετάν Μπούρδας, ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ, έδινε εντολές να σβηστούν τα βίντεα, που είχαν ήδη ανέβει στα γιου τιούμπ και έδειχναν τους εν Λονδίνω Έλληνες να σέρνουν τα εξ' αμάξης στο ελληνόφωνο πρωθυπουργικο ζεύγος. Κι όχι τίποτε άλλο, αλλά φαίνεται ότι έκοψαν και την όρεξη της κυρίας Περιστέρας για τα λονδρέζικα ψώνια της κι αντί να χαλάσει έναν σκασμό λεφτά στα high shops της Βρετανικής πρωτεύουσας, τα έφαγε σε μαντηλάκια για τα δάκρυα.
Tragik, ρε γαμώτο...

Να μην σας πω και για κάτι άλλα βίδεα, που αποσύρθηκαν όπως-όπως από το γιου τιουμπ, που ελέγχουν οι εγχώριοι προπαγανδόροι και απεικονίζουν με οξύτητα και ενάργεια το μαζικό χέσιμο κατά των προδοτών της Μακεδονίας.
Ιδού και δια του λόγου το αληθές [αλήθεια τι είδους συμφωνίες μπορεί να έχει κλείσει με τους καθεστωτικούς συμμορίτες, ο καπετάν Αμπλαούμπλας του ΣΚΑΙ, για να κατεβάζει βίδεα και φωτογραφίες;]

 
Εμείς όμως επειδή είμεθα γάτοι [και κεραμιδάτοι γάτοι] σας έχουμε εξασφαλίσει, όχι ένα αλλά δύο βίδεα, από τις διαμαρτυρίες του κοσμάκη, τα οποία διασώθηκαν από το καλό μπλογκ "Ο Παιδαγωγός" και μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση που σας κοτσάρω εδώ από κάτου...
Φαίνεται λοιπόν ότι ο πανικός αρχίζει να σφίγγει τα, μέχρι τούδε, αδιάφορα τομάρια των εμπόρων της ιστορίας μας. Κι εκείνο που τρέμουν δεν είναι τα συλλαλητήρια, τα οποία σε κάθε περίπτωση μπορούν να τα διαχειριστούν. Εκείνο που τρέμουν είναι το γιούχα.
Το αδιαπραγμάτευτο, ανεξέλεγκτο, πηγαίο και ασυμβίβαστο "γιουχάισμα" του κοσμάκη, μπροστά στο οποίο δεν έχουν τρόπο να αντιδράσουν, εξόν και αν φτάσουν να πηγαίνουν στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς τους, με τη συνοδεία μιας διμοιρίας ματ, ο καθένας τους...

Υπάρχει όμως και ένας άλλος λόγος που οι εγχώριοι εντολοδόχοι των παγκόσμιων νονών, φοβούνται όσο τίποτε άλλο τις αντιδράσεις του πόπολου στα πεζοδρόμια.

Η ανησυχία τους μήπως τα μεγάλα αφεντικά που τους ανέβασαν στην εξουσία, κρίνουν ότι δεν μπορούν πια να εκπληρώσουν σωστά τις προγραμματισμένες ντιρεκτίβες τους και πρέπει να αντικατασταθούν στην εξουσία, με άλλους, πιο άφθαρτους πολιτικούς συμμορίτες.

Είναι άλλωστε γνωστό τοις πάσι [εξόν από τους εκ γενετής συριζαίους] ότι ο κάπο ντι τούτι κάπι των κόκκινων συμμοριών έκλεισε τη συμφωνία αναρρίχησης τους στην εξουσία, τότε - στο Τέξας - όταν έπεισε μερικούς από τους μεγιστάνες της παγκοσμιοποίησης, ότι ο ίδιος θα κατάφερνε να περάσει πολύ περισσότερο "θάνατο" για τους Έλληνες, από ότι οι σαμαροβενιζέλοι και μάλιστα, με ελάχιστες αντιδράσεις.
Κι αυτό απεδείχθη σωστό στη συνέχεια, αφού ο καραγκιόζης του σοσιαλισμού, κατάφερε να τεμαχίσει μέχρι και τη ΔΕΗ χωρίς να κατέβει ούτε ένας διακόπτης, εξόν από το ότι πέρασε άλλα 2 μνημόνια και ισοπέδωσε τη μεσαία τάξη, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.
Σιγά μην τα κατάφερνε ο Σαμαρας, να κλείσει τις τράπεζες χωρίς να τον γιαουρτώνουν κάθε απόγευμα στην Κηφισιά...

Αν όμως αρχίσουν να πληθαίνουν οι αντιδράσεις του πλήθους και τα γιαούρτια πέφτουνε σύννεφο, τότε υπάρχει κίνδυνος οι παγκόσμιοι νονοί να άρουν την υποστήριξη τους, στους κόκκινους πολιτικούς συμμορίτες και να ανεβάσουν έναν πιο φρέσκο καραγκιόζη στην εξουσία [μέχρι να φθαρεί κι αυτός]

Αυτός ακριβώς είναι ο μεγάλος τρόμος τους και γι αυτό σπεύδουν να πνίξουν εν τη γενέσει τους, όλες τις εικόνες και τις ειδήσεις, που αναφέρονται στη οργή του λαού.
Ένα-δύο-τρία πολλά γιαούρτια και τελειώσαμε με τους προδότες της Μακεδονίας.

Βέβαια, όταν θα φύγουν αυτοί θα μας κατσικωθούν οι επόμενοι εργολάβοι της Ελληνκης γενοκτονίας αλλά τι να κάνουμε;
Το πόπολο δεν είναι ακόμα αφυπνισμένο και δεν δύναται να εννοήσει πως το καθεστώς είναι ένα, ενιαίο και αδιαίρετο κι ότι όλες αυτές οι πολιτικές μαϊμούδες που αναρριχώνται [ελέω παγκόσμιων νονών] στην εξουσία, δεν είναι παρά οι αχυράνθρωποι των δημίων του...

Εν πάση περιπτώσει, οι κόκκινοι πολιτικοί συμμορίτες αυτή τη στιγμή αρχίζουν να αναρωτιούνται αν θα πρέπει να μαζεύουν τα απόρρητα έγγραφα που πιθανόν να τους καίνε από τα γραφεία τους ή ακόμα-ακόμα να κανονίζουν τίποτα ναυλώσεις για ελικόπτερα.
Διότι όταν έρθει η ώρα που τα διεθνή αφεντικά τους θα αποφασίσουν την πτώση τους, δεν πρόκειται να αντέξουν ούτε μία ημέρα!
Και κανείς δεν γνωρίζει πόσο βαριά και πόσο βαθιά θα αποφασίσουν οι νονοί τους, να τους γκρεμίσουν...  

Τα γιαούρτια [αν πέσουν] θα μας το δείξουν....


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣΔεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...