Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018

Η ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΧΑΝΙΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.

Ο  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΛΑΟΣ,  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,  ΣΕ  ΚΑΥΣΩΝΑ  ΚΑΙ  ΣΕ  ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ,  ΟΛΟ  ΤΟ  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,  ΘΑ  ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ  ΣΤΟΥΣ  ΠΡΟΔΟΤΕΣ,  ΜΕΧΡΙ  ΤΗΝ  ΤΕΛΙΚΗ  ΝΙΚΗ.

H ανεξάρτητη ευρωβουλευτής, Σοφία Σακοράφα:

"ΤΣΙΠΡΑ,  ΕΙΣΑΙ  Ο  ΑΠΟΛΥΤΑ  ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΠΑΤΡΙΔΑ  ΜΑΣ". 

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, αποσπασμάτων από συνέντευξή της στο «thepressproject», αναφέρει: «Με στεναχωρεί αφάνταστα και με θυμώνει πολύ το γεγονός ότι στήριξα αυτή την κυβέρνηση, πιστεύοντας ότι πραγματικά μπορούσε να αλλάξει τα πράγματα. Και θυμώνει πολύ γιατί είπε πολλά, πάρα πολλά ψέματα. Δεν έχει κανένας δικαίωμα, όταν απέναντί του έχει μια ταλαιπωρημένη κοινωνία απλά και μόνο για να πάρει την εξουσία, να χρησιμοποιεί κάθε αθέμιτο μέσο για να την πάρει. Και έχω πει επανειλημμένως, ακούγοντας τον πρωθυπουργό να λέει «δεν ξέραμε, τώρα μάθαμε»: Ήσουν δύο χρόνια στην αντιπολίτευση- θεωρητικά και πρακτικά προετοιμαζόσουν να γίνεις κυβέρνηση. Εάν πραγματικά δεν ήξερες, ήσουν απόλυτα επικίνδυνος και ακριβώς γι’ αυτό θα έπρεπε να το έχουμε αντιληφθεί όλοι εμείς».

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ 30.000 ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ, ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ KAI ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ. ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΦΥΓΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙΣ ΣΤΟΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ" ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΖΑΕΦ. ΤΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΙΤ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΙΠΟΤΕ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΥΟ - ΤΡΕΙΣ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΘΑ ΕΣΚΟΥΖΑΝ ΣΑΝ ΠΟΡΝΕΣ ΣΕ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ. 


ΤΑ  ΧΑΝΙΑ  ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ  ΣΤΟΥΣ  ΠΡΟΔΟΤΕΣ


    ΤΟ  ΗΡΑΚΛΕΙΟ  ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ  ΣΤΟΥΣ  ΠΡΟΔΟΤΕΣ
 
Η  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ  ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ  ΣΤΟΥΣ  ΠΡΟΔΟΤΕΣ 


Η  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ  ΚΑΙ  ΜΕΧΡΙ   ΤΗΝ  ΝΙΚΗ  ΘΑ  ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ   ΣΤΟΥΣ  ΠΡΟΔΟΤΕΣ  


   


                                                      ΣΠΑΡΤΗ 

  ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...