Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ΧΑΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ: «ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 70 ΧΡΟΝΩΝ. ΘΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΩ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ».

Η  μοναδική  φωτογραφία  απο  το  συλλαλητήριο  της  Θεσσαλονίκης  που  απέκρυψαν  με  τρόμο  όλα  τα  ΜΜΕ.
Διαβάστε  και  τα  άρθρα:  
 Η  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΓΕΡΟΝΤΩΝ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΤΣΙΠΡΑ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΣΟΡΟΣ - ΣΥΡΙΖΑ.
 Τσίπρας: «Οι συντάξεις δεν πρέπει να μειωθούν - Αφορά συνταξιούχους άνω των 70 ετών και αυτοί θα πεθάνουν σύντομα».«Αφορά την προσωπική διαφορά και αφορά κάποια συγκεκριμένη ομάδα συνταξιούχων που σήμερα είναι πάνω των 70 ετών. Άρα η όποια περικοπή δαπανών θα σβήσει με το πέρασμα του χρόνου» είπε ο πρωθυπουργός.ΓΙΑ  ΝΑ  ΜΗΝ  ΞΕΧΝΑΜΕ.  ΚΑΙ  Η  ΑΡΧΗΓΟΣ  ΤΟΥ  ΚΚΕ  ΠΑΠΑΡΗΓΑ  ΤΟ  ΙΔΙΟ  ΕΚΑΝΕ.

8.000  αστυνομικοί  στην  Θεσσαλονίκη,  για  να  προστατεύουν  ποιόν;  τον  Τσίπρα,  που  τους  πετροβολούσε,  σαν  τον  πρωθυπουργό  της  Πορτογαλίας  και  πράκτορα  της  CIA  Mπαρόζο.  8.000  ένοπλους είχε να δεί η Θεσσαλονίκη από τον Μακεδονικό Αγώνα. Εικοσιπέντε διμοιρίες  ΜΑΤ  για να προστατεύσουν τα "εκλεγμένα" τομάρια,  τους  πιο  βρωμερούς  προδότες του  Ελληνικού  λαού.  Την  ίδια  ώρα  έχουμε:  Καθημερινές  δολοφονίες  και  βιασμούς  Ελλήνων  από  λαθρομετανάστες.  Πεντακόσιες ληστείες το χρόνο μέσα σε σπίτια πολιτών.   Πάνω από 25.000 κλοπές ετησίως.  Πλήρης  αναρχία  και  ασυδοσία  των  λαθρομεταναστών  στους δρόμους.ΑΠΟΡΡΗΤΗ  ΕΚΘΕΣΗ  ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ:  Η  ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ  ΕΧΕΙ  ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΘΕΙ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΤΑ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΕΠΤΑ  ΧΡΟΝΙΑ.

 Μικροεγκληματικότητα δρόμου
 • το 2010 είχαν καταγραφεί 1.232 ληστείες δρόμου,
 • 1.054 το 2011,
 • 1.038 το 2012,
 • 956 το 2013,
 • 692 το 2014,
 • 945 το 2015,
 • 1.460 το 2016,
 • 1.977 το 2017.
Ληστείες σε σπίτια 
 •  το 2010 είχαν καταγραφεί 151 ληστείες σε σπίτια,
 • 602 το 2011,
 • 797 το 2012,
 • 639 το 2013,
 • 554 το 2014,
 • 639 το 2015,
 • 552 το 2016,
 • 487 το 2017.
Διαρρήξεις σε σπίτια
 • το 2010 καταγράφηκαν 12.255 διαρρήξεις κατοικιών,
 • 14.575 το 2011,
 • 14.448 το 2012,
 • 13.447 το 2013,
 • 12.706 το 2014,
 • 13.991 το 2015,
 • 12.793 το 2016, 
 • 12.817 το 2017.


 
    ΟΤΑΝ   ΟΙ  ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΚΑΙ   ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ  ΕΞΥΜΝΟΥΣΑΝ  ΤΗΝ  11Η  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2001   ΣΑΝ  «ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ  ΕΡΓΟ  ΤΕΧΝΗΣ».  ΣΗΜΕΡΑ  ΓΛΕΙΦΟΥΝ  -  ΦΑΝΕΡΑ  ΠΛΕΟΝ - ΤΑ  ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΑ  ΣΩΒΡΑΚΑ  ΤΩΝ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.Η σημερινή ημέρα, 11η Σεπτεμβρίου, φέρνει στον νου μια παλαιότερη ανάρτηση του κ. Καρανίκα, ο οποίος χαρακτήριζε «έργο τέχνης,  που αν δεν είχε ανθρώπινα θύματα θα ήταν ένα ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ», την τρομοκρατική ενέργεια εναντίον των ΗΠΑ!

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «…Πριν δω στην οθόνη της TV, στις 11/9/01, τον άνθρωπο θύμα, είδα τον εμβολισμό και την κατάρρευση των δίδυμων πύργων ως έργο τέχνης καταστροφής και αλλαγής του εικαστικού τοπίου στο Μανχάταν. Ένα έργο τέχνης που, αν δεν είχε ανθρώπινα θύματα θα ήταν ένα ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ.

Τα σημεία-σύμβολα που επέλεξαν οι δράστες (όποιοι κι αν είναι), δίνουν πολιτικό συμβολισμό στο χτύπημα της 11ης Σεπτέμβρη κι ας μην άφησαν προκήρυξη. Οι δίδυμοι πύργοι: παγκόσμιο κέντρο εμπορίου, χρηματιστηριακού κεφαλαίου και θεάματος. Το Πεντάγωνο: εργαστήρι του μιλιταρισμού, η απαξίωση της ανθρώπινης ζωής. Το Υπουργείο Εξωτερικών: Στρατηγείο της ιμπεριαλιστικής πολιτικής των USA. Ο Λευκός Οίκος (ως πρόθεση): Κέντρο διαχείρισης του κρατικού μηχανισμού και συνέταιρος του ιδιωτικού κεφαλαίου, των πολυεθνικών…».

 

    Άραγε  την  ξέρει  την  ανάρτηση  αυτή  η  αμερικανική  πρεσβεία  ή  μήπως  αυτή  έγινε  με  συνεργασία  πρεσβείας  και  Τσίπρα - Καρανίκα;

Ο  Τσίπρας  στην ερώτηση δημοσιογράφου του ΑΝΤ1 για το τι θα γίνει με τις συντάξεις  απάντησε  επί  λέξει:

«Αλλά το συγκεκριμένο μέτρο θα εξηγήσουμε στην Κομισιόν ότι είναι ένα μέτρο αντιαναπτυξιακό και μη διαρθρωτικό. Διότι αφορά στην προσωπική διαφορά και αφορά κάποια συγκεκριμένη μερίδα συνταξιούχων, οι οποίοι σήμερα είναι πάνω από 70 ετών οι περισσότεροι. Άρα η όποια περικοπή δαπανών δεν θα είναι μια μόνιμη περικοπή. Θα σβήσει με το πέρασμα του χρόνου. Δεν θα έχει καμία επίπτωση στη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος».Στην καταγγελία ότι συνεργάτες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα του ζήτησαν από πριν τα ερωτήματα που ήθελε να κάνει στη ΔΕΘ, προχώρησε με άρθρο του σήμερα  ο δημοσιογράφος του Αθήνα 9.84, Γιώργος Κατσίγιαννης.

  

Οι  πουλημένοι  «δημοσιογράφοι»  παίρνουν   «συνεντεύξεις» από  πολιτικούς,  από  τις  οποίες  παραπληροφορείται  συνεχώς,  με  μισές  αλήθειες   και  ολόκληρα  ψέματα,  ο  εύπιστος  λαός.

         Η  τακτική  που  εφαρμόζεται  στο  σημείο  αυτό   από  τους  πολιτικούς  και  την  όπισθεν  αυτών  κρυπτόμενη  οικονομική  δύναμη,  έχει  να  κάνει  με  την  ρήση,  που  εφάρμοζε  πάντοτε  στις  συνεντεύξεις  του  ο  Ανδρέας  Παπανδρέου:   «αν  δεν  θέλεις  να  βρεθείς  στην  δυσάρεστη  θέση,   να απαντάς  σε δύσκολες  ερωτήσεις,   φρόντισε  ώστε  αυτές  να  μην  γίνονται  ποτέ».  Διαβάστε  και  το  άρθρο  των  "Αυτόχθονων  Ελλήνων":

O  Ευρωβουλευτής  από την Ισπανία και εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), Εστεμπάν Γκονζάλες Πονς, στην τοποθέτησή του μετά την  ομιλία   του Έλληνα πρωθυπουργού  σήμερα, υπενθύμισε στον  Τσίπρα ότι το 2015  οι «διαπραγματεύσεις» της κυβέρνησής του κόστισαν στους Έλληνες 100 δισ ευρώ. Ο ίδιος ανέφερε στον  Τσίπρα ότι ο νεποτισμός    οικογενειοκρατία)  στην Ελλάδα εξακολουθεί να αποτελεί πολιτική πρακτική που εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ.Άρθρο του Άγγελου Κωβαίου

Ο ολοκληρωτισμός ενός δειλού Πρωθυπουργού
Το χειρότερο πρόσωπο της καθεστωτικής αντίληψης του ΣΥΡΙΖΑ, του ιδίου και της ομάδας που τον περιβάλλει στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας την Κυριακή το μεσημέρι.

Σε μία… Καστρικού τύπου, εν πολλοίς σκηνοθετημένη συνέντευξη στο πλαίσιο της επεισοδιακής παρουσίας του στην ΔΕΘ, ο Πρωθυπουργός απέκλεισε από τις ερωτήσεις για μία ακόμη φορά «Το Βήμα».

Έδειξε  έτσι, ότι την κριτική την φοβάται, τις άγνωστες σε αυτόν ερωτήσεις δεν θέλει καν να τις αντιμετωπίσει και ότι εξακολουθεί να έχει μία ιδιότυπη αντίληψη περί Δημοκρατίας. Πολλές από τις ερωτήσεις ήταν γνωστές σ’ αυτόν εκ των προτέρων, καθώς όσοι είχαν κάνει το λάθος να ζητήσουν από τον εκπρόσωπο Τύπου «μια καλή σειρά», ήταν και υποχρεωμένοι να ενημερώσουν για το τι θα ρωτούσαν. Για να μην μιλήσουμε για τους χαριεντισμούς με τον φιλοκυβερνητικό Τύπο.

Αν δεν ήταν ο φόβος, ο λόγος για τον οποίο δεν δόθηκε ερώτηση στο «Βήμα», ήταν κάτι χειρότερο. Η αντίληψη ότι ένας Πρωθυπουργός δεν οφείλει να σέβεται την θεσμική λειτουργία του Τύπου και ότι αντιθέτως δικαιούται να κάνει με επιδεικτικό και προκλητικό τρόπο ό,τι είναι δυνατόν για να το επιδείξει.

Θεσμικός ρόλος του Τύπου είναι γνωστό τι σημαίνει. Πάνω από όλα είναι μία δημοκρατική κατάκτηση. Και πάντως, «Το Βήμα» έχει συμβάλλει καθοριστικά σε αυτήν.
Το να πιστεύει ο κ. Τσίπρας ότι έχει καταφέρει κάτι με την κωμική απόπειρά του να φιμώσει συγκεκριμένα Μέσα, είναι προφανώς δικαίωμά του. Το να προχωρεί όμως στην υλοποίηση αυτού που πιστεύει, είναι λάθος θεμελιώδες, το οποίο θα πληρώσει όταν έλθει η ώρα.

Από μία άλλη άποψη και με δεδομένες τις αντιλήψεις του, είναι και τιμή μας που ο πανικόβλητος Πρωθυπουργός έκανε αυτήν την επιλογή. Απέδειξε έτσι την πολιτική δειλία του και την αδυναμία του να υπερβεί τις ολοκληρωτικές του αντιλήψεις.

Για να βλέπουν και να μαθαίνουν και όσοι εξακολουθούν να πιστεύουν στην δυνατότητά του να μετατραπεί σε κάτι άλλο από αυτό που είναι: Ενας οπαδός του Μαδούρο.  Τα  12  άστρα  της  σημαίας  της  "Ευρωπαϊκής  Ένωσης"  (ουσιαστικά  της  Εβραϊκής  ένωσης  των  Σεφαρδίμ - Ασκεναζίμ),  που  συμβολίζουν  κατά  τον  ιουδαίο  σχεδιαστή  τους  τις  12  φυλές  του  Ισραήλ,  απομυζούν  και  απονεκρώνουν  την  ικμάδα  των  ευρωπαϊκών  λαών,  μέχρι  να  τους  σκοτώσουν  και  να  τους  αντικαταστήσουν  οριστικά  με  αφρικανούς  και  ασιάτες  ισλαμιστές.  
Η  ΙΣΤΟΡΙΑ  ΤΗΣ  ΣΗΜΑΙΑΣ  ΤΗΣ  ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ  ΕΝΩΣΗΣ.

Η σημαία σχεδιάστηκε από τον  καθολικό  Αρσέν Εΐτζ και  τον  ιουδαίο  Πωλ Λεβύ το 1955 για το Συμβούλιο της  Ευρώπης ως σύμβολο του και το Συμβούλιο της Ευρώπης παρότρυνε να θεσπιστεί και από άλλους οργανισμούς
Αποτελείται  από  ένα κύκλο  με   12  χρυσά (κίτρινα) αστέρια σε μπλε φόντο.
Ο αριθμός των δώδεκα αστέρων συμβολίζει τα ιδανικά της Ευρώπης: ενότητα, αλληλεγγύη και αρμονία ανάμεσα στους λαούς της. Δεν υπάρχει καμία συσχέτιση ανάμεσα στον αριθμό των αστεριών και στον αριθμό των κρατών-μελών.  (Βικιπαίδεια).

Η περιγραφή της Ευρωπαϊκής σημαίας όπως γίνεται στην απόφαση της υιοθεσίας της ως εμβλήματος της Ε.Ε. έχει ως εξής: Μια μπλε ορθογώνια σημαία της οποίας το μήκος είναι δυόμισι φορές το ύψος της. 12 χρυσά αστέρια που είναι τοποθετημένα σε ίσα διαστήματα αποστάσεως μεταξύ τους, σχηματίζουν ένα νοητό κύκλο του οποίου το κέντρο είναι το σημείο που συναντώνται οι διαγώνιοι του ορθογωνίου της σημαίας.  Η διάταξη των αστεριών στον κύκλο είναι τέτοια, όπως αυτή που έχουν οι ώρες στην επιφάνεια ενός ρολογιού. Κάθε αστέρι έχει πέντε ακμές και είναι σε όρθια θέση, ώστε η άνω ακμή του κάθε άστρου να βλέπει προς τα επάνω σε γωνία 90 μοιρών και οι δύο πλευρικές ακμές να είναι σε ευθεία γραμμή, που σχηματίζει ορθή γωνία με τον ιστό της σημαίας.


Ο  ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ  ΚΑΙ  Ο  ΙΟΥΔΑΙΟΣ – ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ  ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ  ΣΤΑ  ΔΩΔΕΚΑ  ΑΣΤΕΡΙΑ.  ΤΟ  ΠΡΟΒΛΗΜΑ  ΗΤΑΝ  ΠΩΣ  ΘΑ  ΤΟ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ.

Το Συμβούλιο της Ευρώπης είχε οργανώσει το 1950 ένα διαγωνισμό μεταξύ πολλών καλλιτεχνών για τον σχεδιασμό του εμβλήματος του, για να επιλέξει τελικά το  σχέδιο των 12 αστέρων σε ένα κύκλο με μπλε φόντο, που ήταν μεταξύ των  περισσότερων σχεδίων που είχε παρουσιάσει για τον διαγωνισμό αυτόν ο Arsene Heitz  και  ο  Paul Levy.
Οι  δύο  σχεδιαστές  εξήγησαν  τότε  ότι  σχεδίασαν 12 αστέρια σε ένα κύκλο και μπλε φόντο, με τον ίδιο τρόπο που αναπαρίσταται ο κύκλος αυτός των αστεριών σε εικόνες, πίνακες και αγάλματα της καθολικής εκκλησίας με την εικόνα της Παναγίας.
Είπαν  ότι  η απεικόνιση αυτή είναι εμπνευσμένη από την περιγραφή της Παναγίας γνωστής σαν «Άμωμος σύλληψις» («immaculate conception») και ότι ο κύκλος αυτός των αστεριών αναπαριστά ένα στεφάνι 12 αστέρων να είναι στο κεφάλι της Παναγίας.  
Η  περιγραφή της Παναγίας στο εδάφιο 12:1 της  «Αποκάλυψης»  με το στεφάνι από δώδεκα άστρα.
12:1: « Και σημείο μεγάλο φάνηκε στον ουρανό, γυναίκα περιβεβλημένη (ντυμένη με) τον ήλιο, και η σελήνη κάτω από τα πόδια της και πάνω στο κεφάλι της στεφάνι 12 αστέρων».

Ο  ΙΟΥΔΑΙΟΣ  ΛΕΒΥ  ΘΕΩΡΕΙ  ΟΤΙ  ΤΑ  ΔΩΔΕΚΑ  ΑΣΤΕΡΙΑ  ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ  ΤΗΝ  ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ.

Ο  Paul Levy, πρώτος διευθυντής τύπου και πληροφοριών του Συμβουλίου της Ευρώπης (ένας Εβραϊκής καταγωγής καθολικός Χριστιανός) προσπαθώντας να εξηγήσει στους γκοΐμ εκπροσώπους των 10 Ευρωπαϊκών κρατών (μεταξύ των οποίων και Διαμαρτυρόμενοι- που δεν έχουν την ίδια άποψη για τη σημασία της Παναγίας στη Χριστιανική πίστη), την έννοια των 12 αστέρων, την παρουσίασε σαν ένα αριθμό που συμβολίζει την πληρότητα. (Με το δεδομένο μάλιστα ότι τα κράτη μέλη ήσαν τότε μόνο 10 και όχι 12).
Η  συνέλευση των υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης ανέφερε υπό τον τίτλο «συμβολική περιγραφή» τα εξής: «Πάνω στον μπλε ουρανό του δυτικού κόσμου, τα άστρα συμβολίζουν τους λαούς της Ευρώπης σε μορφή κύκλου, του συμβόλου της ένωσης».
Το  1955  ο  τετραπέρατος  ιουδαίος   Paul Levy  κάνει  διπλή   μπλόφα,  που  γνωρίζει  εκ  των  προτέρων  ότι  θα  απορριφθεί:  προτείνει  η  σημαία  να  έχει   15 άστρα,  σύμφωνα με τα 15 κράτη μέλη τότε, του Συμβουλίου της Ευρώπης.  Πράγματι  η  πρόταση  απορρίφθηκε.

Το εγκυκλοπαιδικό  λεξικό Meyers   αποδίδει  τα  δώδεκα  αστέρια  της  σημαίας  της  Ε.Ε.  στα  δώδεκα  Ζώδια:
     «Τα δώδεκα αστέρια δεν είναι σύμβολα των μεμονωμένων κρατών,   αλλά ο αριθμός αυτών, κατά την απόφαση για το είδος της σημαίας,  καθορίσθηκε σταθερός από τα 12 ζώδια του ζωδιακού κύκλου».

ΤΟ  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ  ΜΥΣΤΙΚΟ  ΤΗΣ  ΕΠΟΧΗΣ  ΜΑΣ.

Όλες  οι  κεντρικές  τράπεζες  του  κόσμου  ανήκουν  σε  μία  υπερτράπεζα  η  οποία  παράγει  το  χρήμα  από  το  τίποτε.  
 
 Henry Ford, 1920:  «Είναι καλό πράγμα που οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν το πως λειτουργεί το χρηματοπιστωτικό σύστημα. Εάν το γνώριζαν θα είχαμε ήδη από αύριο το πρωί αιματηρές εξεγέρσεις». 
 

 Στο  φως  ο  στρατηγικός  σχεδιασμός του  Τσίπρα  και  του   ΣΥΡΙΖΑ για το  ασφαλιστικό.
              
¨ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ.  ΑΣ  ΠΕΘΑΝΟΥΝ".


 ΝΔ: «Ο Τσίπρας οφείλει μια συγγνώμη στους συνταξιούχους άνω των 70 ετών».  
«Τη "λύση" που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό, την αποκάλυψε χθες ο κ. Τσίπρας, ο οποίος σχεδόν εξέφρασε την ελπίδα του να μην μακροημερεύσουν για πολύ όσοι Έλληνες είναι άνω των 70 ετών», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση.
Καταλήγοντας, η ΝΔ προσθέτει χαρακτηριστικά «και δεν ντρέπεται που δεν έχει ζητήσει ακόμη συγνώμη από 1,5 εκατομμύριο συμπολίτες μας».

H  σημασιολογική  ανάλυση  των  λεχθέντων  από  τον  προδότη  και  αγράμματο  Τσίπρα  πηγαίνει  λίγο  πιο  βαθειά.  Ουσιαστικά  μας  είπε  ότι  τα  μέτρα  που  ψήφισε  η  κυβέρνησή  του,  με  την  υπόδειξη  των  τοκογλύφων,  είναι  αναποτελεσματικά,  γιατί  αφορούν  γέρους  άνω  των  70  ετών,  που  σε  λίγο  θα  πεθάνουν.  Αυτό  που  προτείνει  εδώ   έμμεσα  ο  Τσίπρας,    είναι  ότι  πρέπει  να  δρομολογηθούν  άλλα  μέτρα,  για  όσους   είναι  κάτω  των  70  ετών,  μπας  και  επισπεύσουμε  αυτωνών  τον  θάνατο  και  ξαλαφρώσουμε  τον  προϋπολογισμό.

ΤΣΙΠΡΑ:  ΝΑ  ΕΙΣΑΙ  ΣΙΓΟΥΡΟΣ.              ΕΣΥ  ΘΑ  ΣΒΗΣΕΙΣ  ΣΥΝΤΟΜΑ  ΚΑΙ  ΟΧΙ  ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ.Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη το ερχόμενο  Σάββατο  15  Σεπτεμβρίου.

 ΖΗΤΩ  Η  ΕΛΛΑΣ

 ΖΗΤΩ  Η  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ Διαβάστε  και  τα  παρακάτω  άρθρα  των  "Αυτόχθονων  Ελλήνων"  για  να  μάθετε  ποιος  διαμορφώνει  την  πρόσφατη  ιστορία  μας:    ‏


 5.   ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ: «ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ  ΕΠΙΚΡΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ».

6.  Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΕΣΘΗΡ;

«ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ».


   8.   ΕΖΡΑ ΠΑΟΥΝΤ: «Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ». ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΤΟΥ 20ΟΥ ΑΙΩΝΑ.

  9.   ΕΖΡΑ ΠΑΟΥΝΤ: «ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ  ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ».


    11.   ΡΟΤΣΙΛΝΤ: "Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ
      

   
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...