Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ, (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ), ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΕΙ. ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΦΥΛΑΓΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ, ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ  ΣΩΣΤΕ  ΤΗΝ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΛΟΙ  ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΣΤΗΝ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  ΤΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ


ΟΛΟ  ΤΟ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ  ΝΑΥΤΙΚΟ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ  ΜΥΣΤΙΚΕΣ  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ  ΤΟΝ  ΠΡΟΔΟΤΗ  ΤΣΙΠΡΑ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΛΑΟ.


ΓΛΕΖΟΣ,  19.10.2017:
«Ντρέπομαι για τον Τσίπρα που παρέδωσε ολοκληρωτικά  την χώρα στις ΗΠΑ. 
Ο   Έλληνας πρωθυπουργός ξαναγυρίζει την Ελλάδα στην εποχή του Πιουριφόι, όταν οι ΗΠΑ διόριζαν τους πρωθυπουργούς. Η υποταγή της χώρας στις ΗΠΑ είναι όχι μόνο φανερή, αλλά και ολοκληρωτική
».

                               ΟΛΟΙ  ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  
ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

ΕΛΛΗΝΕΣ  ΣΩΣΤΕ  ΤΗΝ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΡΞΙΣΤΑΡΙΑ (ΝΙΜΙΤΣ, ΣΟΡΟΣ, ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ), ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;«Η Μακεδονία δεν πωλείται. Υποδοχή του προδότη, 
Βελλίδειο 8/9».
ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ  ΔΗΛΩΣΕΙΣ   ΤΟΥ  ΙΟΥΔΑΙΟΥ  ΝΙΜΙΤΣ   ΣΤΟΥΣ  ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ.:  «ΨΗΦΙΣΤΕ  ΥΠΕΡ  ΤΗΣ  ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ  ΓΙΑΤΙ  Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΣΕ  ΛΙΓΟ  ΘΑ  ΠΑΨΕΙ  ΝΑ  ΕΙΝΑΙ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ».


FBI, CIA και η ναυαρχίδα του 6ου Αμερικανικού στόλου στην ΔΕΘ για την προστασία του Τσίπρα!
Πράκτορες του FBI, της CIA, αλλά και η ναυαρχίδα του 6ου Αμερικανικού Στόλου, το σκάφος διοίκησης USS Mount Whitney όλοι έτοιμοι να επέμβουν αν τα πράγματα δεν πάνε κατ’ ευχή για τον Τσίπρα.
 «Στον σχεδιασμό για τα φετινά μέτρα ασφαλείας συμμετείχαν εκπρόσωποι του FBI στους οποίους δόθηκε το δικαίωμα εποπτείας σε κέντρα επιχειρήσεων και στις κάμερες της Ελληνικής Αστυνομίας».
Η πρόφαση για αυτή την απόβαση ξένων δυνάμεων καταστολής είναι η παρουσία του αμερικανού Υπουργού Εργασίας, Γουιλμπορ Ρος, ο οποίος θα έρθει αντί του αρχικά προγραμματισμένου αντιπροέδρου, Mάικ Πένς.
Η πραγματική αιτία, όμως, είναι η «Συμφωνία των Πρεσπών» και η συγκυβέρνηση των προδοτών που την υπέγραψε και πρέπει να προστατευτεί με κάθε κόστος, τουλάχιστον μέχρι να οριστικοποιηθεί η προδοσία της Μακεδονίας μας και τα αμερικανικά συμφέροντα.


«Ένα Μεγάλο και Ενωτικό Συλλαλητήριο για την Μακεδονία», το Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2018, στις 7 το απόγευμα, έξω από το συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», με προ-συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο. 
Η «Επιτροπή για την Προάσπιση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας», ο «Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία», η «Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων» (ΠΟΠΣΜ), και η «Βεργίνα Τηλεόραση», αποφάσισαν (από Κυριακή που είχε ανακοινωθεί αρχικά) να μεταφέρουν τη συγκέντρωση που διοργάνωναν, για το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018.
Οι «Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου» είχαν γνωστοποιήσει εξ αρχής πως το συλλαλητήριο που διοργάνωναν θα γινόταν το Σάββατο. Τελικά, όλες οι οργανώσεις, οι επιτροπές και οι φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους.


Διπλωμάτης συλληφθείς με μπόλικη ηρωίνη σύμβουλος κορυφαίου υπουργού του  Τσίπρα.
Ο ιουδαίος  Κίσινγκερ υποστήριζε την κατοχή του 1/3 της Κύπρου από τους Τούρκους και  δήλωσε ότι εάν η Ελλάδα και η Τουρκία έφθαναν σε σύγκρουση, τότε οι ΗΠΑ θα στήριζαν την Τουρκία.

Στις χώρες με φτωχή Παιδεία, οι πολίτες μορφώνονται παρακολουθώντας τηλεόραση. Δεν διαβάζουν βιβλία, εφημερίδες , αναλύσεις. Παρακολουθούν με πάθος τους τηλεαστέρες να μεταφέρουν τις γνώσεις κι εκτιμήσεις τους. Αγαπούν αυτούς που λένε ότι οι πολίτες θα ήθελαν να πουν ανεξάρτητα από την ορθότητα ή αντικειμενικότητα της άποψης. Οι αμόρφωτοι πολίτες απεχθάνονται τα μεγάλα κείμενα. Το ίδιο και οι αμόρφωτοι βουλευτές. Αποφεύγουν ακόμη και τα δωρεάν κείμενα στο διαδίκτυο όταν ξεπερνούν σε έκταση τις 300 λέξεις.  Στην χώρα χωρίς Παιδεία, οι βουλευτές ψηφίζουν νόμους που τιμωρούν την αριστεία, καταργούν την εξωστρέφεια των Πανεπιστημίων και καταδικάζουν την μόρφωση των πολιτών, φυλακίζοντάς την στη δικτατορία των μετρίων.

Απαντώντας στον ευρωβουλευτή της ΝΔ, Μανώλη Κεφαλογιάννη, όταν του επισήμανε ότι «μακεδονική ταυτότητα και μακεδονική γλώσσα δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά στην Ελλάδα», ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων τόνισε ότι είναι Μακεδόνας και συμπλήρωσε πως, όταν η συμφωνία των Πρεσπών τεθεί σε ισχύ, «η χώρα μου θα λέγεται Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας και θα είμαστε Μακεδόνες που θα μιλάμε τη μακεδονική γλώσσα».

ΟΙ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ  ΕΓΙΝΑΝ  ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ  ΣΤΗΝ  ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Χθεσινές  δηλώσεις  του  Γενικού Γραμματέα  του Κομμουνιστικού  Κόμματος  της Ουγγαρίας: «Έξω  οι  λαθρομετανάστες  από  την  Ουγγαρία  και  την  Ευρώπη.  Εμπρός  για  την υπεράσπιση  των  συνόρων  κα  του  Ευρωπαϊκού  πολιτισμού». 
Gyula Thürmer, Γεν.Γραμματέας Κ.Κ. Ουγγαρίας:
 
«Εμείς πιστεύουμε πως η πρόσκληση μεταναστών στην Ευρώπη είναι τεράστιο λάθος. Είναι μια τραγωδία και γι' αυτό υποστηρίζουμε τον Βίκτορ Όρμπαν στην υπεράσπιση των συνόρων της Ουγγαρίας, της ταυτότητάς μας και του ευρωπαϊκού πολιτισμού».Ο  ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ 

Ο Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος, ακαδημαϊκός, φιλόσοφος, αντιστασιακός, μέλος της Ακαδημίας Αθηνών και πρώην υπουργός Παιδείας, συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση της Διεθνούς Ενώσεως Ακαδημιών στις Βρυξέλλες τον Ιούνιο του 1998, με θέμα: η εισδοχή νέων μελών εν οις η σκοπιανή Ακαδημία κατά την επίσημη ανακοίνωση «Ακαδημία της Μακεδονίας».
Υπερασπιζόμενος την εθνική θέση, ο Δεσποτόπουλος, ξεκαθάρισε το ζήτημα στον Βέλγο πρόεδρο της Διεθνούς και ακολούθησε η παρακάτω στιχομυθία.
Δεσποτόπουλος: «Η ονομασία Μακεδονία τού περί τα Σκόπια κράτους είναι κίβδηλη, προϊόν απάτης». 
Πρόεδρος: «Παρακαλώ να μην αναμιγνύουμε την πολιτική με την επιστήμη».
Δεσποτόπουλος: «Ήλθα να σας αποτρέψω από διάπραξη αδικήματος διεθνούς δικαίου και την προσβολή της ιστορίας μας». 
Πρόεδρος: «Επί δεκαετίες ονομάζονται Μακεδονία». 
Τότε ο Δεσποτόπουλος επικαλείται διαχρονικό κανόνα του ρωμαϊκού δικαίου: «Quod ab initio vitiosum est non protest tractu temporis convalescere» (=Αυτό που εξαρχής είναι κακό, δεν είναι δυνατόν με την πάροδο του χρόνου να γίνει καλό).
Την στιγμή εκείνη ενίσταται χωρίς να πρωτοτυπεί ο συνέκδημος του Δεσποτόπουλου έτερος ακαδημαϊκός: «Ματαιοπονείς γιατί όλα είναι προαποφασισμένα και δεν πρέπει να συμπεριφερόμεθα προς το Προεδρείο με φορτικότητα, αγενώς». Η στάση τού μη κατονομαζομένου ακαδημαϊκού είναι η πάγια στάση των διανοουμένων μας, της ελίτ, του πολιτικού μας προσωπικού.
Η αγωνιστικότητα του Δεσποτόπουλου δικαιώθηκε στη Διεθνή Ένωση. Έχασε όμως στο οικείο γήπεδο της Ακαδημίας Αθηνών, η οποία εκδίδει μονίμως ψοφοδεή ψηφίσματα ανάξια της αποστολής της, εν οις και το από 28/3/2008 προς στήριξη της γνωστής πρότασης Ντόρας Μπακογιάννη – Κώστα Καραμανλή («σύνθετη με γεωγραφικό προσδιορισμό») αφετηρία για τον «θρίαμβο» του κ. Κοτζιά που βούλιαξε στις λάσπες των Πρεσπών.


Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ,  ΧΡΗΣΙΜΟΣ  ΗΛΙΘΙΟΣ  ΤΩΝ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ  Ή  ΚΑΤΙ  ΑΛΛΟ;
Έγγραφο - βόμβα της πρεσβείας των ΗΠΑ στα Σκόπια: Η Ελλάδα με τη συμφωνία των Πρεσπών έδωσε όλα όσα ζητούσε ο Γκρουέφσκι το 2008
Διαβάστε, για να καταλάβετε το μέγεθος της προδοσίας Τσίπρα-Καμμένου-Κοτζιά και... ΣΙΑ
Έγγραφο της αμερικανικής πρεσβείας στα Σκόπια αποδεικνύει ότι οι δήθεν υποχωρήσεις που έκανε ο Ζόραν Ζάεφ στο Μακεδονικό ζήτημα δεν ήταν τίποτε άλλο από τις θέσεις της χώρας του ήδη από την κυβέρνηση Γκρούεφσκι με πρόεδρο τον Τσερβενκόφσκι το 2008!  
Τις οποίες είχαν γνωστοποιήσει στην αμερικανική κυβέρνηση για τα περαιτέρω…
Όπως αποκαλύπτει το έγγραφο της αμερικανικής πρεσβείας τον Ιούλιο του 2008, με πρέσβειρα την Τζίλιαν Μιλοβάνοβιτς, τα Σκόπια είχαν πληροφορήσει ότι η βασική θέση τους ήταν:
Να ονομαστούν Βόρεια Μακεδονία και
Να αναγνωριστεί ότι έχουν μακεδονική εθνικότητα και μακεδονική γλώσσα. Μάλιστα, η αμερικανική πλευρά μεθόδευε να γίνει η αναγνώριση της γλώσσας μέσω του ΟΗΕ με τρόπο που να μην εξαρτάται από την Ελλάδα να αντιδράσει!
Αφού είχε προηγηθεί το βέτο Καραμανλή- (Μολυβιάτη) τον Απρίλιο του 2008 στο ΝΑΤΟ, η ελληνική κυβέρνηση βολιδοσκοπήθηκε πάλι για την παραπάνω θέση των σκοπιανών και αρνήθηκε να δεχτεί τις θέσεις γλώσσας και εθνικότητας.
Έκτοτε το θέμα πάγωσε και ΗΠΑ- Σκόπια περίμεναν μια καλύτερη στιγμή. Ώσπου εμφανίστηκαν ως μάννα εξ ουρανού οι χρήσιμοι ηλίθιοι, που ήταν πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα με μοναδικό αντάλλαγμα να στηριχτούν για να κρατηθούν στην εξουσία.
Τι ακριβώς διαπραγματεύονταν δήθεν τα σαΐνια του κυρίου Κοτζιά, αφού τελικά υπέγραψαν τις επί 10ετία θέσεις της σκοπιανής πλευράς; Η απάντηση είναι απλή εκ του αποτελέσματος: Δεν διαπραγματεύονταν με τους Σκοπιανούς. Διαπραγματεύονταν με τους Αμερικάνους τα ανταλλάγματα για να υπογράψουν. Και ξόδεψαν μέρες επί ημερών για να σκαρφιστούν με ποιο τρόπο θα περάσουν στον ελληνικό λαό την κατάπτυστη και προδοτική συμφωνία ως επιτυχία.
Οι άνθρωποι μισούν την Ελλάδα και την πατρίδα. Δεν είναι αντιεθνικιστές. Είναι καθαρά ανθέλληνες. Δεν τους είδαμε ποτέ να διαμαρτύρονται όταν ο Έρντογαν ή η Τουρκία απειλούν, προβοκάρουν, παραβιάζουν διεθνείς νόμους στο Αιγαίο και στη Θράκη. Δεν τους είδαμε ποτέ να διαμαρτύρονται για τις καταστροφές και τις απειλές της αλβανικής κυβέρνησης κατά των Ελλήνων της Αλβανίας.
Δεν τους είδαμε ποτέ να διαμαρτύρονται για τις προκλήσεις και τον αλυτρωτισμό των Σκοπιανών με τη «Μακεδονία του Αιγαίου». Δεν τους είδαμε ποτέ να διαμαρτύρονται για τη βεβήλωση των ελληνικών μνημείων σε όλο τον Πόντο και τη Μικρά Ασία, ούτε τους ακούσαμε ποτέ να ξεστομίζουν κουβέντα για τη δήμευση των ελληνικών περιουσιών σε όλη την Τουρκία με νόμους στρατιωτικού τύπου. Όπου υπάρχει Ελλάδα είναι απόντες. Με αποτροπιασμό!


ΖΑΕΦ: «Ο Τσίπρας μου παρέδωσε τη «μακεδονική» γλώσσα σε ένα πάρκινγκ στην Δοϊράνη»

Δεν έχουν σταματημό οι αποκαλύψεις του Σκοπιανού πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ ο οποίος «έδωσε» στεγνά τον Έλληνα ομόλογό του Α.Τσίπρα πως αποδέχθηκε εξ’αρχής την «μακεδονική» γλώσσα κατόπιν «σοβαρής» συζητήσεως σε πάρκινγκ στην Δοϊράνη!
Είπε μάλιστα πως έχει επιτευχθεί μια καλή συμφωνία και ότι «η μακεδονική γλώσσα και η ταυτότητα έχουν εξασφαλισθεί όπως ποτέ πριν», η ‘Μακεδονία’ έχει την υποστήριξη των μεγάλων κρατών στον κόσμο και ότι η σημαία της ‘Μακεδονίας’ θα κυματίζει ισάξια μπροστά στα κεντρικά γραφεία της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.
«Είμαι πεπεισμένος ότι οι πολίτες μας θα δείξουν σε ολόκληρο τον δημοκρατικό κόσμο μέσω αυτού του δημοψηφίσματος, τη γενναιότητα ότι φροντίζουν για τις επόμενες γενεές», δήλωσε ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ από την Δοϊράνη.
«Αν κάποιος έχει μια εναλλακτική λύση Β, Γ, για την ένταξη στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ, ας την πει, αλλά δεν υπάρχει. Πέρασαν 11 χρόνια για να πάρουμε μια καλή απόφαση. Γνωρίζω ότι όλοι είμαστε υπέρ της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Πρέπει να ενωθούμε για το μέλλον των παιδιών μας», είπε ο Ζάεφ.
«Σε αυτόν τον χώρο στάθμευσης στη Δοϊράνη, μαζί με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, επετεύχθη συμφωνία για την αναγνώριση της μακεδονικής γλώσσας» αναφέρει το «Βαλκανικό Περισκόπιο»
Σύμφωνα με τον Ζάεφ, αυτό συνέβη στη διάρκεια των διμερών διαπραγματεύσεων, πριν από τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ.
«Υπάρχουν εγγυήσεις για την ασφάλεια του κράτους και οικονομικά οφέλη για κάθε πολίτη της ‘Μακεδονίας’, λόγω των επενδύσεων και των διαθέσιμων κονδυλίων της ΕΕ.
Το 1991 εξασφαλίσαμε το μέλλον του κράτους, είμαι πεπεισμένος ότι στις 30 Σεπτεμβρίου 2018, θα εξασφαλίσουμε αυτή την ανεξαρτησία», δήλωσε ο Ζάεφ στο βήμα της Δοϊράνης.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

ΓΟΕΡΟΣ ΘΡΗΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018. Ο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ. Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΑΘΕΙΣ.

 ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ 


 ΕΒΡΑΙΟΣ ΛΕΝΙΝ: «ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ, ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ». ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ». Η ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ. 


ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.    


Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ «ΒΗΜΑΤΟΣ» ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΙΨΙΟ ΤΟΥ, ΓΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΣΤΟΥ ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ.


ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΦΕΚΙ KAI ΑΡΜΑ ΜΑΧΗΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ. ΜΟΝΟ ΦΡΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ. ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ», (ΔΗΛΑΔΗ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ). ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ... 


781 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ, ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ: «ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΟΤΖΙΑ, ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΕ ΚΑΜΜΕΝΕ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ». 

1 σχόλιο :

 1. ΟΣΟ ΕΝ ΕΛΛΆΔΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΊΤΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΗΣ CIA ME ΚΆΛΥΜΜΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

  Ο ΤΥΠΟΣ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ,ΒΟΥΤΗΞΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΠΛΑΚΓΟΥΟΤΕΡ,ΕΣΦΑΞΕ ΕΚΑΨΕ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΡΩΣ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΘΕ.ΑΥΤΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΖΑΧΑΡΤΣΕΝΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ...

  ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ;ΑΠΛΟ.
  ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ ΞΑΝΑ,ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ....ΒΓΗΚΕ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΕΣΒΗ ΚΙΕΒΟΥ+ΜΟΣΧΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ.ΤΟΤΕ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ ΚΑΠΝΟΥ ΡΙΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΊΝΤΡΙΓΚΕΣ ΚΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΊΕΣ ΤΟΥ ΠΑΎΑΤ,ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΤΕΛΙΚΑ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

  ΤΟ ΜΑΤΙ ΑΤΤΙΚΗΣ;ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΚΑΨΕ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ CIA ΕΞ ΑΠΑΛΩΝ ΟΝΥΧΩΝ ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ.ΟΛΗ Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΨΙΨΙΝΑΚΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ CIA....ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ Ο ΠΑΤΗΡ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΥΙΟΣ=ΚΟΡΗ ΗΛΙΑΣ,ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΌΤΗΜΑ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ....ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ/ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΊΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ.ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΥΣΗ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΟΥΧΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΡΩΔΕΙΑ ΒΡΑΔΥΑ...

  Η ΕΛΛΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΌΤΥΠΟ ΟΥΚΡΑΝΊΑΣ.

  ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΖΗΤΑΓΑΜΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ;
  ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ,ΚΟΙΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ....
  ΤΟ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΕ DEW.
  O ΠΡΙΓΚΗΨ ΤΗΣ ΠΡΩΣΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΧΟΧΕΝΖΟΛΕΡΝ Ο ΦΡΙΝΤΡΙΧ ΓΚΕΟΡΓΚ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ DEWS ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

  ΕΙΠΑΜΕ.
  ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΊΝΔΣΟΡ.ΠΟΥ ΟΣΩΝΟΥΠΩ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΝΕΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗ.

  ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ Ο ΠΑΎΑΤ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΡΩΣΣΟ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;ΓΙΑ ΨΑΧΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ....
  ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.ΕΜΕΙΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...